Domaći političari su narod prepustili zapadnim patološkim manipulatorima i zlotvorima, a ovo je dokaz…

Anne Genetet
214 komentara

Francuski Odvjetnik Fabrice Di Vizio i zastupnica Macronovog LREM-a Anne Genetet bili su gosti programa “TPMP” emitiranog u ponedjeljak, 22. veljače 2021. godine. Kao i svi politički papagaji, Anne Genetet ponavlja da se narod opustio i da je odgovoran za pogoršanje pandemije. Međutim, odvjetnik Di Vizio joj postavlja konkretna pitanja glede navodnog opuštanja građana, te nošenja maske na otvorenom. Pročitajte kako profesionalna manipulatorka, vrlo bliska Macronu, izbjegava odgovor.

Fabrice Di Vizio (odvjetnik): “Shvaćate li težinu Vaših riječi: opuštenost Francuza? Kakav je to način postavljanja pitanja? Francuzi se opuštaju. Francuzi su doista djeca koja su do sada bila dobra djeca, a sada se opuštaju. Pa ako bismo mogli prekinuti s infantilizacijom, izlazak na ulicu po lijepom vremenu, to nije opuštanje, to je normalno, prva stvar. Druga stvar, gospođo zastupnice, možete li ponovo, ispričavam se, ali ovdje je riječ o ritualnom pitanju, možete li mi navesti dvije studije, ne jednu već dvije studije koje vam zapravo govore da je nošenje maske ​​na otvorenom dobro i da utječe na epidemiju? Imate li nekih argumenata? Čak vam i Visoko vijeće za javno zdravstvo zapravo govori da je maska ​​na otvorenom beskorisna, osim u vrlo posebnim okolnostima. Dakle, do neke mjere, ako želite, mogu prihvatiti da se radi o opuštanju. Nemam ništa protiv činjenice da svatko ima neko određeno mišljenje o svemu. No, čime potkrjepljujete to mišljenje?”

Anne Genetet (parlamentarna zastupnica): „Samo bih Vas htjela podsjetiti, svi smo sada shvatili da je nošenje maske učinkovito. Unutra to djeluje.”

Fabrice Di Vizio: „Ne, gospođo, mi trenutno razgovaramo o nošenju maske na otvorenom. Molim vas da nam navedete studije o maskama na otvorenom.”

Anne Genetet: “Učinovito je pranje ruku, korištenje dezinficijensa, te poštivanje razmaka između osoba.”

Fabrice Di Vizio: „Gospođo, i dalje nisam dobio odgovor na postavljeno pitanje. Postalo je navika ne odgovarati na pitanja na ovom televizijskom kanalu.”

Anne Genetet: “Ali ja nisam na sudu.”

Fabrice Di Vizio: “Nevjerojatno! Ne, gospođo, ovo nije sudski argument. Ovo je sofizam. Postavljam konkretno pitanje, jednostavno je, možete li navesti studije koje dokazuju da maska ​​na otvorenom djeluje? Da ili ne ?”

Anne Genetet: “Postoji li danas mjesto…?”

Fabrice Di Vizio: “Da ili ne?”

Anne Genetet: „Ovo je strašno! Mogu li završiti svoju rečenicu? ”

Fabrice Di Vizio: “Gospođo, možete završiti svoju rečenicu ukoliko mislite odgovoriti na postavljeno pitanje.”

Anne Genetet: “Inače Vam neću moći odgovoriti. Nećete znati o čemu želim s Vama razgovarati.”

Fabrice Di Vizio: „Gospođo, ne odgovarate na pitanja, ograničeno nam je vrijeme. Imate li ili nemate studije koje dokazuju da maska ​​na otvorenom djeluje? Da ili ne ?”

Anne Genetet: “Šteta, trebala bi mi 3 sata da obrazložim.”

Fabrice Di Vizio: „Da ili ne? Postoje li studije koje pokazuju da djeluje i da utječe na epidemiju?”

Anne Genetet: „Zaista ste odvjetnik. Zaista ste odvjetnik. Postavljate ciljana pitanja čiji je jedini mogući odgovor da ili ne. Neću vam odgovoriti. Neću Vam to dopustiti.”

Fabrice Di Vizio: “Žao mi je, ali na ovom televizijskom kanalu, svaki put kad imam nekoga ispred sebe, moja pitanja ostaju bez odgovora.“

Anne Genetet: “Znamo vas, znamo vas, ne želimo odgovoriti s da ili ne.”

Fabrice Di Vizio: „Ali, gospođo, upravo ste mi objasnili da vam je neugodno jer Francuzi vani ne nose maske i da to nije dobro. Kažem vam da se sve ovo radi u borbi protiv epidemije. Možete li navesti neke argumente na temelju kojih možete zaključiti da je to ekikasno u borbi protiv epidemije kada Vam Visoko vijeće javnog zdravstva govori upravo suprotno?”

Anne Genetet: “Uozbiljimo se malo jer bih i dalje voljela biti pozitivna o određenim aspektima.”

Fabrice Di Vizio: “Imate li nekih argumenata?”

Anne Genetet: „Ah, mogu Vam o tome pričati. Situacija je užasna. Važno je napomenuti da danas zapravo postoji regija u kojoj su postavljene obvezne mjere nošenja maske koje će se provoditi na jako posjećenim javnim mjestima, dakle ne svugdje. Možemo nastaviti šetati šumom bez nošenja maske kad smo sami. To je važno.”

Fabrice Di Vizio: „Ne možemo, vidim, razgovarati, nemoguće je. Ovako se odnosi sa cijelom epidemiološkom situacijom, tj. bez ikakvih detaljnih podataka. Nemamo niti jedan konkretan podatak.”

Anne Genetet: „Želim Vas podsjetiti i želim Vam reći što smo tu vidjeli, vidjeli smo kako Francuzi uživaju u trenutku lijepe vremenske prognoze, a bit će sve više takvih trenutaka. To je dobra stvar. Samo ih sve molimo, posebno u Alpes-Maritimes, posebno u Moselleu, posebno u regiji Nord, u gradu Dunkerque, molimo ih, dosadni smo, ali ih molimo da…”

Fabrice Di Vizio: “Zašto? Tražite od Francuza da nose masku vani, a ja vas pitam na osnovu čega?”

Anne Genetet: “Također ih molimo da nose masku u zatvorenim prostorima.”

Fabrice Di Vizio: „Gospođo, ja Vam pričam o nošenju maske na otvorenom, na temelju čega? Možete li navesti studiju koja tvrdi da je maska ​​na otvorenom korisna s obzirom da nam zdravstvo kaže suprotno?”

Anne Genetet: „Dakle, dat ću vam vrlo jednostavan argument. Vrlo jednostavan argument je da sam ja, kad smo počeli govoriti o obvezi nošenja maske u zatvorenim prostorima, rekla sam OK, ali ja, gnjavite me s time, neću staviti masku pa ju skinuti pa ju staviti pa ju opet skinuti, stavim ju kad izlazim iz kuće pa sam mirna.”

Fabrice Di Vizio: “Je li ovo šala?”

Anne Genetet: “Dakle masku stalno nosim na otvorenom.”

Fabrice Di Vizio: „Ali, gospođo, shvaćate li da to nije argument? Shvaćate da to nije argument, zar ne? ”

Anne Genetet: „Dat ću vam primjer, u Japanu su to rekli. Pretpostavljam da ste upoznati sa situacijom u Japanu? Znate li kakva je situacija u Koreji? To su ljudi koji su dobili upute, koji su ih poštivali i to se pokazalo učinkovitim. S nama Francuzima morate biti malo prisilniji.”

Fabrice Di Vizio: „Ne, ne, ne, gospođo, nije problem u primjeru. Gospođo, mjera… Gospođo… To je nemoguće! Na ovaj način se provode mjere protiv epidemije, u tome i je problem. Gospođo, epidemija u ovoj zemlji, problem u ovoj zemlji je što se mjerama protiv epidemije upravlja ovako: s glupim primjerima, nemojte se ljutiti, ali u svakom slučaju glupi su primjeri. Mislim na problem, upravo se tu nalazi. Nemate osnove i argumente.”

Ovo je primjer zapadnih političara koji diktiraju mjere i naše narode bacaju na koljena. Upravo takve, naši političari i stručnjaci bespogovorno slušaju, uvode stoge mjere i ne mare za građane koji su im povjerili svoj glas. Svima koji obnašaju vlast ili su je obnašali ranije, glas ne treba dati.


Anne GenetetFabrice Di Viziomacron
Pretplatiti se
Obavijesti o
214 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
shumadinac
3 godine prije

Vizio je kao terijer što je odlična osobina za advokata jer smo svesni da advokati brane klijente bez obzira da li su krivi – to im je posao. Ovde se namerio na glupaču koja ni sama nije svesna zašto se preporučuje ova mera. Dakle, pitanje glasi: “Čak vam i Visoko vijeće za javno zdravstvo zapravo govori da je maska ​​na otvorenom beskorisna, osim u vrlo posebnim okolnostima”. Nije nikakva tajna da su maske na otvorenom u uobičajenim okolnostima apsolutno nepotrebne – čak štetne ali se postavlja pitanje kolika je frekvencija “posebnih okolnosti”. Recimo naiđete na poznanika, prijatelja – da li čete prići da se rukujete, da popričate? To već nije otvoreni prostor, to je bliski kontakt. Da li ćete se setiti u momentu da stavite masku, čak i ako se setite osećaćete se neprijatno da stavite masku pred prijateljem jer bi se to moglo protumačiti kao znak nepoverenja? Može se… Čitaj više »

Svi Mi Zajedno
3 godine prije

Nije to samo Francuska.. Cijeli svijet je u istim govnima.. I biti ce tako sve dok narod ne kaze DOSTA..
Vrijeme je da izvadimo glave iz vlastitih guzica i napravimo ono sto ce imati rezultat: SVI ZAJEDNO!! GRADJANSKI NEPOSLUH.. BOJKOT!!

Volim Vas sve

3 godine prije zadnji put uredio Svi Mi Zajedno
Emiliano Zapata
3 godine prije

Dokaza koliko hoces, na svakome koraku i tako vec vise od godinu dana posvuda i nikome nista osim ako ne racunate ovo sto se uzrujamo kad procitamo kako nas lazu…

Bitno da sam ja pesimista a onaj koji napise: “ovo im je zadnje!” ili “gotovi su” ti poberu uvijek iznova brdo pluseva valjda zbog dobrih zelja ili nekakvog ohrabrenja, neznam ni sam..

NL.....
3 godine prije

Ma zena totalno u pravu vidi se ,baš ocito je. Ovaj agresivni muski BJELI covjek nikako da razumje…. A naime na pomolu je najvece otkrice medicine u istoriji covjecanstva , o kojoj “ova” ne zeli da prica….tj vjerovatno ta nova studija naravno nepristrasnih istrazitelja treba da objelodani to otkrice. A otkrice bi moglo biti jedan interesantan podatak. U prosloj godini zahvaljujuci nošenju maski covjecanstvo je po prvi put pobjedilo smrt !!! Tacnije gotovo da nisu zabiljezeni slucajevi smrti od starosti na cjeloj planeti. Niko nije umro od starosti svi se umrli od korone. Gotovo nula procenata umrlih od starosti , zar to nije fantastican pronalazak medicine……a najvjerovatnije cemo to zahvaliti nosenju maski. Sada samo moraju proglasiti dobitnike nagrade za takav podvig u medicinskim krugovima…..

3 godine prije zadnji put uredio NL.....
bumbar
3 godine prije

Kakvo je stanje u Izraelu gdje se cijepilo 53% stanovništva?
FranceSoir je 17.2.2021. objavio interview s dr.Hervé Seligmann i inženjerom Haim Yativ s Medicinskog fakulteta Sveučilišta Aix-Marseille. Oni su istraživali i analizirali podatke o nuspojavama cjepiva na izraaelskom stanovništvu. Koristili su 3 izvora informacija: 1) izraelska web stranica za vijesti Ynet, 2) baza podataka izraelskog ministarstva zdravstva, i 3) američka baza podataka o sustavu izvještavanja o neželjenim događajima nakon cjepiva (VAERS).
Ključni zaključak nakon analize ovih podataka je da je SMRTNOST NAKON CIJEPLJENJA U SIJEČNJU 40 PUTA VEĆA NEGO PRETHODNIH GODINA U ISTOM PERIODU !!!
https://www.francesoir.fr/videos-debriefings/vaccination-en-israel-des-chiffres-de-mortalite-qui-interpellent-video
https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051

3 godine prije zadnji put uredio bumbar
Ana
3 godine prije

To nam treba, stjerati ih u kut!

Ana
3 godine prije

To treba stjerati ih u kut!

Malomorgen
3 godine prije

maske vani su totalna budalestina…. neko masno kasira na njima😠

Stara kuka
3 godine prije

O čemu mi ovdje više uopće pričamo? O tome da bismo i dalje trebali s ovakvim lobotomiziranim robotima čiji softver se stalno vrti u petlji razgovarati i raspravljati. Pa vidite kako “razgovor” s njima izgleda. Raspravljati s takvim drskim i bezobraznim zombijima kao što je ova glupača? Nema tu više nikakvog razgovora. Nikad ga nije ni bilo. Tek kad javnost shvati, ako shvati, da se s tim ološem ne može razgovarati i argumentirano raspravljati i kad i ako poduzme jedino moguće – batinu u ruke i udri onda možemo računati da ćemo uspostaviti koliko toliko normalno društvo. U protivnom, ako i dalje nastavimo s jalovim nadmudrivanjem oni će nas beskonačno vući za nos i praviti od nas budale dok nam istovremeno uništavaju živote i budućnost naše djece. Zato je prošlo vrijeme salonskih rasprava, nadmudrivanja, rešetana pitanjima na koje oni ne žele dati odgovor i beskorisnog “razotkrivanja” ovakvih očiglednih muljatora. Prošlo… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Ive
3 godine prije

Ova glupača je jednako glupa kao i Markotička, koja nije u stanju vidjeti dva prsta ispred nosa.

MATIJA EMANOVIĆ
3 godine prije

KURVETINA, PAPAGAJ.

Prc Milojko
3 godine prije

Napravis rupe u maski i problem resen. Kao pojedinac.
Kad ce nas biti na hiljade onda i makse “padaju”… kada nema straha u raji, vlast gubi moc.

Coca Corona
3 godine prije

Nosite masku tijekom masturbacije – preporuka teksaškog sveučilišta Autor: Ljubica Šaran Zdravstveni centar sveučilišta Sjevernog Teksasa je objavio tweetove koji su na koncu izbrisani jer su se u njima davali savjeti koji nisu u skladu sa sveučilišnim stajalištima o borbi protiv koronavirusa. Javnost je najburnije reagirala na objavu koja poziva studente da se samozadovoljavaju s maskama na licu. Srećom objave su obrisane. Evo prijevoda spornih tweetova: Mask-tubrirajte?! Izbjegavajte seks i ostanite u svoja četiri zida – samozadovoljavanje je najsigurniji oblik seksa. (…) Tijekom uzajamne masturbacije nosite maske kako biste smanjili rizik. (…) Budite kreativni s fizičkim barijerama i seksualnim pozicijama kako biste spriječili bliski kontakt lice uz lice. (…) Trebali bi prekriti svoj nos i usta tijekom seksa. Isprva su studenti mislili kako se radi o objavama slavnog satiričnog sajta Babylon Bee, no nakon početne zbunjoze, javnost je počela dijeliti tweetove uz kritiku. No tu nije bio kraj, u daljnjim objavama stoji… Čitaj više »

nestabilni egzekutor
3 godine prije

Narod je nakupina sluđenih i zbunjenih ovcoida koje vode kvazi izabrani kvazi političari. Eto…

Simon
3 godine prije

Dokle god bude vladala sveopća hipnoza koronom, cijepivima, maskama itd pomaka na bolje neće biti. Htjeli ili ne, serviraju se teme, kao u ovom slučaju francuske TV, koje u stvari diktiraju ono o čemu bi ovce trebale blejati. Potpuno je nevažno tko je za, a tko protiv u ponuđenoj temi, važna je kontrola misli i percepcije.
Potrebno je okrenuti se k sebi i tad svaka manipulacija postaje sama po sebi vidljiva, a previše gledanja ovakvih besmislenih TV rasprava smanjuje vrijeme koje se može upotrijebiti za sebe samog.
Potrebno je gledati i slušati vijesti iz svih izvora, ali uz to je potrebno zapažati važne detalje i ubacivati ih u veliku sliku, a na primjer gledanje ove emisije i rasprava pdnosno komentiranje o toj emisiji je čisti gubitak vremena i udaljavanje od mogućnosti pogleda i viđenja velike slike.

3 godine prije zadnji put uredio Simon
Ganicus
3 godine prije

Pocnimo vec govoriti da su ove brnjicevoruzje protiv naroda.Bez maske kad idemo po izrazu lica vidimo dal se osoba boji ili ne ovako ne znam jel ispod covid idiot koji ce pocete vristati ili normalna osoba.Taķ se svi povlace i boje ostvariti kontakt .E to je glavni cilj ove cionisticko pederkopedofilske igre.Naravno ako ne dodje do pobune bice jos gore

piždro
3 godine prije

pitaj onaj lik na naslovnoj grafici u pozadini slike.. on sve zna

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Otvorite oči
3 godine prije

Pogledajte zanimljiv video iz 80tih…. Teorija zavjere ili slučajno proročanstvo? https://youtu.be/P-WP6POdTgY

Legendarni Grk
3 godine prije

DA LI JE VOJNA EKSPERIMENTALNA VAKCINA 1918-e UBILA 50-100 MILIONA LJUDI, OPTUŽENA KAO “ŠPANSKI GRIP”? DA LI JE EKSPERIMENT SA VAKCINOM NA US VOJNICIMA IZAZVAO “ŠPANSKI GRIP”? Španski grip” je ubio oko 50-100 miliona ljudi tokom pandemije 1918-19. Šta ako priča koja nam je rečena o ovoj pandemiji nije istinita? Šta ako, umesto toga, ubica nije ni grip niti španski? Novo analizirani dokumenti otkrivaju da je “španski grip” možda vojni eksperiment sa vakcinom koji je pošao po zlu. Osvrnuvši se na stogodišnjicu završetka Prvog svetskog rata, moramo dublje zaviriti kako bismo rešili ovu misteriju. Razlog zbog kojeg savremena tehnologija nije uspela utvrditi soj gripa ubice iz ove pandemije je taj, što grip nije bio ubica. Više vojnika je umrlo tokom Prvog svetskog rata od bolesti nego od metaka. Pandemija nije bio grip. Procenjuje se da 95% (ili više) smrti bilo uzrokovano bakterijskom pneumonijom, a ne gripom/virusom. Pandemija nije bila španska.… Čitaj više »

Mikojan
3 godine prije

Nije u tome problem nego si postao bahatiji i bezobrazniji, a to dolazi s vremenom prividne sigurnosi i nedodirljivosti.

Mikojan
3 godine prije

Eto, što sam rekao

xxx
3 godine prije

koja kravetina, da ju zatučeš…

SVIJETLO
3 godine prije

SPAVAČI buđenje će vam biti bolno!

A neg.
3 godine prije

Ovako bi izgledalo i pravo ročište da u nekom slučaju dođe do suda u slučaju vlast protiv naroda. Pogodite kako bi sud završio? Pa, narod je kriv, čovjek stvara virus, ispušta CO2 u atmosferu bla, bla, bla…
Presuda, jače mjere, više izolacije, manje kretanja, lošija hrana i voda, i da, ovo nije zatvor, to je zbog nas…

Miki Jevermović
3 godine prije

Ponovnom analizom podataka Izraelskog ministarstva zdravstva zaključeno je da je Pfizerovo cjepivo protiv COVIDA-19 tijekom nedavnog petotjednog razdoblja cijepljenja ubilo “oko 40 puta više (starijih) ljudi nego što bi ih sama bolest ubila”, a 260 puta više mlađih nego što bi umrli od virusa. Iako je u siječnju skupina neovisnih liječnika zaključila da eksperimentalna cjepiva protiv COVIDA-19 “nisu sigurnija” od samog virusa, nova analiza stope smrtnosti povezanih s cjepivima u Izraelu pokazuje da bi doista moglo biti govora o dramatičnim podacima. Ponovnom analizom objavljenih podataka Izraelskog ministarstva zdravstva, dr. Hervé Seligmann, član Medicinskog fakulteta za infektivne i tropske bolesti Sveučilišta Aix-Marseille i inženjer Haima Yativa otkriva, ukratko, da je eksperimentalno mRNA cjepivo tvrtke Pfizer ubilo “oko 40 puta više (starijih) ljudi nego što bi ih sama bolest ubila” tijekom nedavnog petotjednog razdoblja cijepljenja. Među mlađom populacijom ove brojke ukazuju na stopu smrtnosti 260 puta veću od one koju bi COVID-19… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Bravo odvjetniče . Ma naravno da su to sve psihopati, Od Grete Thunbberg naviše. Njihove su mjere luđačko iživljavanje.

nessy
3 godine prije

Brojis i zbrajas svoje pluseve i minuse? tebi stvarno nesto nedostaje.

autor_itet
3 godine prije

Prejudiciranje svega oko plandemije stvara ovakve nebuloze i otkriva kakav soj ljudi je u sistemima cijelog svijeta😊

Zvono Istine
3 godine prije

THE TEN STAGES OF GENOCIDE“ By Dr. Gregory H. Stanton, © 2016 Gregory H. Stanton 1. CLASSIFICATION – KLASIFIKACIJA Razlike među ljudima se ne poštuju. Postoji podjela na ‘nas’ i ‘njih’ – Nijemaca i Židova, Hutua i Tutsija. 2. SYMBOLIZATION – SIMBOLIZACIJA Prema klasifikaciji, imena ili simboli koriste se za razlikovanje između ljudi kao što je prisiljavanje Židova da nose žutu zvijezdu (i druge simbole) pod nacističkom vlašću i plavi šal za ljude da identificiraju one koje su Crveni Kmeri planirali ubiti. 3. DISCRIMINATION – DISKRIMINACIJA Dominantna skupina koristi zakon, običaj i političku moć kako bi uskratila prava drugih skupina. Primjeri uključuju Nürnberške zakone iz 1935. u nacističkoj Njemačkoj, koji su Židovima oduzeli njemačko državljanstvo, i zabranili njihovo zapošljavanje od strane vlade i sveučilišta. Uskraćivanje državljanstva muslimanskoj manjini Rohindža u Burmi trenutačni je primjer. 4. DEHUMANIZATION – DEHUMANIZACIJA Sva ljudska prava su oduzeta. Ljudi su izjednačeni sa životinjama, štetočinama, insektima ili bolestima.… Čitaj više »

Boba Lazarević
3 godine prije

Ne mogu zamisliti ovakav razgovor na našim televizijama. Svaka čast voditelju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI