Donald Trump oslobođen, mainstream medji “spustili zastave na polja koplja”

Donald Trump - vatromet
102 komentara

Bivši američki predsjednik Donald Trump, meta suđenja za impičment, oslobođen je od strane Senata Sjedinjenih Država, koji nije postigao dvotrećinsku većinu, koliko je glasova bilo potrebno za osuđujuću presudu.

Donalda Trumpa američki je senat oslobodio u subotu 13. veljače nakon drugog suđenja za opoziv. 57 senatora glasalo je za osuđujuću presudu, a 43 protiv ili 10 glasova ispod potrebne većine od 67 glasova. Dakle, nije postignuta dvotrećinska većina potrebna za osuđujuću presudu.

Zastupnički dom protiv bivšeg predsjednika optužio je u siječnju, dok je još bio u Bijeloj kući, zbog poticanja na pobunu u vezi s napadom na Capitol Hill 6. siječnja.

Reagirajući na izjavu presude, bivši šef države smatrao je da je ovo suđenje “nova faza u golemom lovu na vještice” jedinstvenom u povijesti zemlje.

Donald Trump, prvi predsjednik Sjedinjenih Država koji je bio predmet dva postupka za opoziv, već je oslobođen nakon prvog suđenja prije godinu dana, koje se odnosilo na navodni pritisak na Ukrajinu kako bi se osiguralo da Kijev otvori istragu protiv Joea Bidena i njegovog sina, Huntera Biden.

U to vrijeme, dok su Senat kontrolirali Republikanci, samo je jedan izabrani predstavnik Velike stare stranke, Mitt Romney, glasao protiv Donalda Trumpa. Ovaj put, bivši američki predsjednik optužen je da je poticao tijekom govora njegovim pristašama okupljenih u Washingtonu 6. siječnja da marširaju na Kapitol i napadnu parlamentarce kako bi spriječio da Kongres potvrdi izbor Joea Bidena.

Znajući Donalda Trumpa, sve je moguće, pa čak i njegova kandidatura na sljedećim predsjedničkim izborima.

Donald TrumpimpičmentOsobođenpresuda
Pretplatiti se
Obavijesti o
102 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
3 godine prije

Ako usporedim oslobodajucu presudu Trumpa s onime sto je pisao iiistina i mnogi drugi lazovi da je on pohapsio, osudio i u tajnosti objesio Clintonove, Obame, Gatesove i gotovo citav Hollywood ovo mi djeluje kao losa sala!
Ko da kazem unucima kako sam svakome kupio auto i onda izvadim neki plasticni na navijanje pokazem im i dam ih komsijama. (otprilike)…
Dosta vise Trumpa QAnona i lazova!
Briga nas vise za njega, kao i njega za nas. Imamo mi svoje zivote, borimo se da budu normalni a ne NovoNeNormalni!

Mucke
3 godine prije

Da,nezgodno je kad prekoracis ovlasti u kriticnom trenutku ( Pelosi-Pence) i pocnes naredjivati vojsci i policiji u WDC sta da rade pored zivuceg predsjednika koji jedini ima te ovlasti i onda jos dobijes subpoenu (neizbjezno svjedocenje) od senata.Neko bi nakon svjedocenja mogao pomisliti da su dvoje navedenih predvodili drzavni udar .

AJeTo
3 godine prije

Još nije bilo predsjednika koji bi bio predmet dva opoziva. Trump: hold my beer.

Zdenko
3 godine prije

Treba pola demokrata stjerati u zatvor i pitati ih zašto su palili i rušili gradove po Americi za vrijeme Trumpa? Ali vratit će im to Trump samo ako poživi..

Tupko Glupko
3 godine prije

Trump bi trebao ubuduće jako paziti što jede, pije i gdje se kreće, kome ide u bolnicu, tko ga vozi, čime leti.
Da ne bi doživio nesreću ili iznenada dobio rak ili neku drugu neizlječivu bolest..

buga
3 godine prije

Trump može biti oslobođen,svi oni znaju da nije kriv. Pokrali su mu izbore i nikome ništa nema nikakvoga obračuna sa zlikovcima po scenariju blockbustera . Zločininačkiplan ide dalje a nema super junaka da ih zaustavi. Ispred nji stoje samo uplašeni ljudi nesvjesi svoje moći

Ришона Вилон
3 godine prije

Колико има дублера и клонова данас међу политичарима? amg-news. com/archives/10329
Стара је то игра.

Vlastimir
3 godine prije

Супер.Бог је на Трамповој страни.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Kakva presuda, Senat nije sud!
A tek što pišu, kakve nebuloze neki naši kakti glavni mediji!
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/americki-senat-donio-odluku-o-odgovornosti-za-napad-u-washingtonu-trump-je-kriv-ali-se-ipak-izvukao/

Za Nobela!

Ankica
3 godine prije

Čovjek koji je promijenio povijest planete,PRAVDA je pobjedila !!!!♥️
Sad će se plan političkoj ekipi promijeniti,a i novinarima ((čast iznimkama),Tv propagandi koji su vršili genocid nad narodom raznim lažnim vijestima.

donald kramp
3 godine prije

Gledam vas sa lustera, nemojte slucajno da pogledate gore

piždro
3 godine prije

U usa je dobila duboka država, msm media ,vojna hunta. a ostali svi su kolateralna šteta

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Zorule
3 godine prije

Brzo ispravite naslov dok netko nije vidio

Vendetta
3 godine prije

Tko jos vjeruje u te price o Trump i Qanonu taj ima problem sa sobom i to veliki.
Je da Trump je njih sve pohapsio i zato je korona da mogu ih hapsit dok je policijski sat. Ne znam sta mi je gore ovi koji vjeruju u smrtonosni bolest zvani korona ili ovi koji vjeruju da predsjednik Amerike radi za dobrobit covjecanstva. I jedni i drugi su čak plijen za manipulatore.
Ono sto sam primjetio da ti iz Qanona nemaju niti jedan argument sem nekih polu istina isto ko i koronasi.
Likovi uzmu 2 slike Bidena, slikane iz razliticith kutova pod razliticitom svjezloscu i td i onda kažu to nisu iste 2 osobe.
Moja slika na Bih osobnoj i moja slika na Hrv osobnoj su potpuno 2 razlici te osobe a slikano je u razmaku 2mj, sta sad koji od mene je klon?

marija jurišić
3 godine prije

za četiri godine evo njega opet jedini koji nije od 1945 otvarao nova ratišta po svijetu uništavajući perfektno funkcionirajuće države i društva

Krešimir
3 godine prije

Što bi se dogodilo da Biden bude proglašen nesposobnim – da li bi onda bili novi izbori ili bi ga Kamala zamijenila ?

Patriot
3 godine prije

Nije još gotovo s mukama po Trumpu. Oslobođen je impeachmenta ali več je najavljen novi progon- krivični. Bit će tu još razvlačenja po sudovima. Da, Trump se može kandidirati za predsjednika na idućim izborima, ali psihopate ga planiraju strpati u zatvor u novom namještenom procesu.

Max
3 godine prije

Trump je bio nevin.

belp
3 godine prije

Bio Trump ili Biden, USranija ce biti uvijek USranija.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI