Dr. Pierre Kory sa suzama u očima traži od Kongresa provjeru lijeka Ivermektin

Pierre Kory
53 komentara

Dr. Pierre Kory je uvjeren u učinkovitost lijeka Ivermektina protiv Covid-19, kojeg su do sada izbjegavali kako bi promovirali skupe lijekove kao što je Remdesivir. Polako ali sigurno, saznat ćemo istinu, a nakon toga pripremiti niz tužbi protiv onih koji su svjesno radili za interes farmaceutske mafije. Ovaj video je blokiran na Facebooku, iako se radi o saslušanju. Poslušajte pažljivo svaku riječ.

CovidIvermektinPierre Kory
Pretplatiti se
Obavijesti o
53 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tucker carlson
3 godine prije

niz tuzbi na sudovima koji ce biti jedni od glavnih jahaca apokalipse..zar netko misli da je bilo koji sud,od kojih vecina odgovara novcu iz pozadine,spreman presudjivati u korist naroda.drustvene mreze cenzuriraju saslusanja,ako sada sudovi na takvu cenzuru drzavnih organa ne reagiraju,nece nikada…google je najveca tvrtka u povijesti ove jadne civilizacije i kongres se ne usudi reagirati.a kako tek suci koje potvrdjuju politicka tijela,budimo realni…..matija gubec u svemirskom brodu,to je realnije nego sudjenja.hvala.

Nil 1
3 godine prije

Ma ono mi je najače kad je Madonna poručila kroz pjesmu na eurosongu 2019 šta se sprema vrlo brzo.

3 godine prije zadnji put uredio Nil 1
Smokva
3 godine prije

Udar, udar, udar satrt tirane

nonwo
3 godine prije

Hvala,Logično.Vrijedan video.

Deziderijus Maximus
3 godine prije

Čini mi se da su i u BiH koristili ovaj lijek i da se pokazao učinkovitim.

3 godine prije

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas „Zakon o suzbijanju pandemijskih prevara iz 2020. godine”, objavljeno je na sajtu Bele kuće.

Zakonom H.R. 6435
, odnosno „Zakonom o suzbijanju pandemijskih prevara iz 2020. godine”, zahteva se od Savezne komisije za trgovinu da „razotkrije i u javnost proširi informacije u vezi sa prevarama u vezi sa pandemijom kovida 19″.

Da li je Marko kasno na Kosovo dos’o?
Vidicemo veceras, ali ako…AKO…Trup ostane, mogucnost da ce bandere biti ukrasene odgovarujucim ukrasima postaje mogucnost.
Suprotno, jos jedan zakon kojega ce pocjepati i baciti u kantu za smece.
A onda uzalud i ovom doktoru i svima koji se zalazu da ovo ludilo zavrsi pricati preko video linka.
Onda ostaju dva puta…nagoooziti se
ili
borba za fizicki opstanak.
Necemo dugo cekati na rasplet.

3 godine prije zadnji put uredio Stock
PERA KOJOT
3 godine prije

POSTOJI UČINKOVIT LIJEK IVERMEKTIN ZA COVID 19 Sladoljev Srećko: Najavio sam nešto reći o Ivermektinu (Driponinu), zatajenom lijeku protiv “nove” Kovid 19 i ostalih „staronormalnih“, u stvari „gripi-sličnih“ bolesti koje izazvaju „gripi-slični“ ili (stručno) „influenza like“ virusi. Individualno, ove bolesti mogu proći bez simptoma, kao prehlade, a mogu imati i smrtni ishod. Sve ovisi tko je obolio. Pričekao sam s objavom jer sam se trebao i osobno uvjeriti. Prijatelj, pedesetak godina, gadno je obolio, a išlo je nagore. Uporna visoka temperatura, sve teže i sve kraće disanje. Pokušalo se s deksametazonom, sumamedom, aspirinom i na kraju „kućnim“ kisikom pod nadzorom liječnika. Poboljšanja je bilo, ali nakratko, počeo je razmišljati o kraju. Za bolnicu i stavljanje na WHO protokol (za popunjavanje statistika) čovjeka se nije dalo nagovoriti. Pristao je na Ivermektin kako ga preporučuje dr Kory, predsjednik Saveza za intenzivno liječenje oboljelih od Kovid-19 SADa, koji je s timom liječnika, mjesecima… Čitaj više »

Zorule
3 godine prije

Ovi je staro bar 3 tjedna, vec sam nekoliko puta stavljao link na taj video ali cini minse da ni jedan post nije prosao

Dupla Kamilica
3 godine prije

Jel se moze kupiti u HR?

Busola
3 godine prije

Ustvari elite ljudima uskraćuju pravo na liječenje običnih ljudi i žele ih nepoznatim cjepivom (za njih vrlo poznatim koji sadrži nano čestice… ) cjepiti…

PS. jeste shvatili kako su mediji izbacili sve preporuke prirodne prevencije i jačanja imuniteta. Samo grme maske i izolacija , a to VODI direktno u smanjenje IMUNITETA!

Mare S
3 godine prije

Jeste li ikad poželjeli ocijeniti rad službenika na šalterima? Nova web stranica za ocjenjivanje javnih službenika. U sustavu ima više od 12 tisuća službenika. Skraćeni link: ocijeni.eu

Silva
3 godine prije

Bože, koliko se ovaj čovjek trudi!!!

Vesna Šipuš
3 godine prije

Izmišljeni virus ne može zamijeniti ništa od onoga što nam je Stvoritelj namijenio: razum, pamet i slobodnu volju. Virusa ima jednako kao i prije 3000 ili 10000 godina. Vjeru u Boga zamijenili su vjerom u virus, po perverznoj logici: Boga nitko nije vidio, virus nitko nije vidio, to je isto.Ali nije. Nema tog znanstvenika koji bi mogao učiniti bilo što protiv toga. Svaki naš krivi postupak ugrožava naše zdravlje i naš integritet. Ljudi, ne dajte se cijepiti! Ubojice su to. Sve što vidite da se cijepe dužnosnici, holivudska je predstava i to loša. Ne znam zašto to čine, ali i to će se uskoro otkriti. Ja mislim da je to sotonska sila, vidljiva u postupcima Bergoglia, Bozanića i dijela klera u Hrvatskoj. Ali, nisu svi svećenici krivi za to. Ima i onih koji su pravi. Pokušajte odvojiti žito od kukolja. I ne bojte se ničega. Molite se i vjerujte Evanđelju.

Zorule
3 godine prije

Evo Ivermictin vjerojatno prvi put da se spominje u nekom MSM mediju, Sky news
https://youtu.be/kbIkGbriJXI

Vesna Šipuš
3 godine prije

Sad više ne vjerujemo ni Predsjedniku, nakon što je pristao sudjelovati u tom holivudskom performansu. I opet loša izvedba. Ja cijepim životinje i znam da se tako ne cijepi. Plenki se neće cijepiti, jer da je pristao, morao bi priznati da mu je mama studirala medicinu u boranijama, a to svakako neće.

Legendarni Grk
3 godine prije

Hrvoje Glasnović: NEVOLJE TEK POČINJU, ZLIKOVCI SE NE PREDAJU!   Slušam dnevnik… ubacili su svoje zlo u nevolju na Baniji… manipuliraju punom parom! Krenuli su iglama na slomljene ljude!!!! Nema više fino! SKIDAM RUKAVICE! Crkva, odnosno svećenstvo i svi koji šute i ne razmišljaju, krivi su za zastrašujuće događaje koji su poharali našu zemlju! Projekt ‘Korona’, što znači kruna (kruna svih manipulacija), projekt je zlih umova i zlih duhova. Međutim, u tome sudjeluju oni koji nose predznak duhovnih vođa! Ne štite svoj narod od manipulacija!   IDEMO REDOM:   1: u proljeće, crkva je kleknula pred Kneza ovoga svijeta, pred sekularno zlatno tele, te je zatvorila vrata narodu! Prva nedjelja bez mise za narod i ZEMLJA SE ZATRESLA!!! Uništena je katedrala!   2: Nakon što je crkva podržala masovno cijepljenje, rekavši kako nije problem što cjepivo deklarativno sadrži tjelesni materijal pobačenog djeteta (uz određena objašnjenja), prvi dan po POČETKU CIJEPLJENJA… Čitaj više »

Annabella
3 godine prije

Ima jako puno ovakvih priloga, ali agenda ide dalje kao da se ništa ne događa. Meni je fascinantno kako većina dozvoljava da to događa i ne radi ništa, čak i odobravaju.

Krmak
2 godine prije

NAJGORA OLOS I MEDICINSKI KRIMINALCI IKADA SKUPLJENI POD PROJEKTOM COVID 19.
ZLO ZLA VECE OD HITLERA.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI