fbpx

Dr. Pierre Kory sa suzama u očima traži od Kongresa provjeru lijeka Ivermektin

Pierre Kory

Dr. Pierre Kory je uvjeren u učinkovitost lijeka Ivermektina protiv Covid-19, kojeg su do sada izbjegavali kako bi promovirali skupe lijekove kao što je Remdesivir. Polako ali sigurno, saznat ćemo istinu, a nakon toga pripremiti niz tužbi protiv onih koji su svjesno radili za interes farmaceutske mafije. Ovaj video je blokiran na Facebooku, iako se radi o saslušanju. Poslušajte pažljivo svaku riječ.

4.5 200 votes
Ocijenite članak
Sviđa li vam se Logično? Ako niste već lajkali, učinite sada: ❤
Pretplati se
Obavijest
guest
48 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
tucker carlson
Gost
tucker carlson
16 dana prije

niz tuzbi na sudovima koji ce biti jedni od glavnih jahaca apokalipse..zar netko misli da je bilo koji sud,od kojih vecina odgovara novcu iz pozadine,spreman presudjivati u korist naroda.drustvene mreze cenzuriraju saslusanja,ako sada sudovi na takvu cenzuru drzavnih organa ne reagiraju,nece nikada…google je najveca tvrtka u povijesti ove jadne civilizacije i kongres se ne usudi reagirati.a kako tek suci koje potvrdjuju politicka tijela,budimo realni…..matija gubec u svemirskom brodu,to je realnije nego sudjenja.hvala.

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije
Reply to  tucker carlson

Uprskao je stvar kad je rekao da korona najvise pogadja latinose, siromasne i penzionere. Sad ce lijek biti trajno zabranjen u SAD.

Nil 1
Gost
Nil 1
16 dana prije

Ma ono mi je najače kad je Madonna poručila kroz pjesmu na eurosongu 2019 šta se sprema vrlo brzo.

Smokva
Gost
Smokva
16 dana prije

Udar, udar, udar satrt tirane

Željko
Gost
Željko
16 dana prije
Reply to  Smokva

Pojela maca jezik danas. GA oba senatora su plava i trenutačno se potvrđuje pobjeda Biden za predsjednika države i osim WH, Senat i Kongres su plavi!! Game over je bio još 04.11.2020. osim na ovom portalu!!

Busola
Gost
Busola
16 dana prije
Reply to  Željko

S tobom baš Željko nije u redu… Shvaćaš li ti kako to uopće nema veze s republikancima i demokratima. Korporacije određuju većinu slažu sigurnost da mogu provesti nove zakone i uskoro ćeš ih vidjeti u SAD-u , a biti će gori mnogi od nacističke Njemačke.

Inače onaj Viking što je sjedio u stolici predsjednika Kongresa je ustvari profesionalni prosvjednik koji je bio na svim ANTIFA I BLM prosvjedima… Uvjeren sam da neće biti uhićen!

nonwo
Gost
nonwo
16 dana prije

Hvala,Logično.Vrijedan video.

Deziderijus Maximus
Gost
Deziderijus Maximus
16 dana prije

Čini mi se da su i u BiH koristili ovaj lijek i da se pokazao učinkovitim.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
16 dana prije

Makedonci su ga neki dan uveli u protokol liječenja. Koriste ga i Grcii Bugari, kao i Tajvanci i neke druge azijske zemlje.

avaxus
Gost
avaxus
16 dana prije
Reply to  Stara kuka

Ja ga koristim već 2 meseca nemam nus pojava, kažu da hoće da podigne nivo transamilaza međutim kod mene su normalne.

Stock
Member
Famed Member
Stock
16 dana prije

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas „Zakon o suzbijanju pandemijskih prevara iz 2020. godine”, objavljeno je na sajtu Bele kuće.

Zakonom H.R. 6435
, odnosno „Zakonom o suzbijanju pandemijskih prevara iz 2020. godine”, zahteva se od Savezne komisije za trgovinu da „razotkrije i u javnost proširi informacije u vezi sa prevarama u vezi sa pandemijom kovida 19″.

Da li je Marko kasno na Kosovo dos’o?
Vidicemo veceras, ali ako…AKO…Trup ostane, mogucnost da ce bandere biti ukrasene odgovarujucim ukrasima postaje mogucnost.
Suprotno, jos jedan zakon kojega ce pocjepati i baciti u kantu za smece.
A onda uzalud i ovom doktoru i svima koji se zalazu da ovo ludilo zavrsi pricati preko video linka.
Onda ostaju dva puta…nagoooziti se
ili
borba za fizicki opstanak.
Necemo dugo cekati na rasplet.

Željko
Gost
Željko
16 dana prije
Reply to  Stock

GAME OVER!! LIVE BIDEN IS A NEW PRESIDENT, CONGRES AND SENAT IS BLUE, TOO!! DO NOT CRY!!

Patriot
Gost
Patriot
16 dana prije
Reply to  Željko

Prekinuto, Patrioti upali u zgradu Senata. Borba je počela.

Faust
Gost
Faust
16 dana prije
Reply to  Patriot

Izgleda da su u pitanju BLM i antifa koji glume Trumpove pristalice.Ako je zaista počelo što je neizbježno bit će to lak posao za Patriote.

Busola
Gost
Busola
16 dana prije
Reply to  Željko

GAME OVER … – SAD u trubi, možda i bolje…

Daj se smiri Željko piši na hrvatskom , srpskom , bosanskom jer ove sluganske natpise na engleskom mi ne “pušimo”… niti želimo “razumjeti”…

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
16 dana prije

POSTOJI UČINKOVIT LIJEK IVERMEKTIN ZA COVID 19
Sladoljev Srećko: Najavio sam nešto reći o Ivermektinu (Driponinu), zatajenom lijeku protiv “nove” Kovid 19 i ostalih „staronormalnih“, u stvari „gripi-sličnih“ bolesti koje izazvaju „gripi-slični“ ili (stručno) „influenza like“ virusi. Individualno, ove bolesti mogu proći bez simptoma, kao prehlade, a mogu imati i smrtni ishod. Sve ovisi tko je obolio. Pričekao sam s objavom jer sam se trebao i osobno uvjeriti.
Prijatelj, pedesetak godina, gadno je obolio, a išlo je nagore. Uporna visoka temperatura, sve teže i sve kraće disanje. Pokušalo se s deksametazonom, sumamedom, aspirinom i na kraju „kućnim“ kisikom pod nadzorom liječnika. Poboljšanja je bilo, ali nakratko, počeo je razmišljati o kraju. Za bolnicu i stavljanje na WHO protokol (za popunjavanje statistika) čovjeka se nije dalo nagovoriti. Pristao je na Ivermektin kako ga preporučuje dr Kory, predsjednik Saveza za intenzivno liječenje oboljelih od Kovid-19 SADa, koji je s timom liječnika, mjesecima na oboljelima iskušavao djelovanje REGISTRIRANIH, NE nužno i antivirusnih pripravaka….
Ni dan nakon što je lijek počeo uzimati, temperatura mu je pala, a par dana kasnije bilo je jasno da je bolest iza njega. Ivermektin nije registriran u Hrvatskoj, ali se može dobiti izvana putem privatnog recepta. „Glasine“ o njegovoj učinkovitosti imale su kontraučinak – ljekarne su maržu više nego udvostručile, a uz recept, dodatno se počela tražiti i povijest (parazitske) bolesti. Hrvatska, baš kao i zemlje Južne Amerike, otežala je nabavku lijeka (video!)!
Ivermectin djeluje tako da onemogućava rad kanala za provoz iona klora koji se nalaze na membranama parazita (ne i domaćina!). Zbog blokade, stanice parazita ne mogu stvarati i održavati tzv. membranski potencijal nužan za njihov život! Kako umiru stanice, umiru i paraziti. Aktivnim izbacivanjem negativnih iona, oko stanica stvara se negativan omotač koji im ne dopušta neposredan dodir, čak ni u najguščim tkivima. Između njih ostaju međustanični prostori za lakši provoz plinova nužnih za stanično disanje (!), dostavu hranjivih i odvoz otpadnih tvari.
No, kakve veze ima blokada ionskih kanala stanica parazita s antivirusnim djelovanjem kod čovjeka? Pregledom literature, “zapeo” mi je naoko nevažan detalj kako Ivermektin POVEĆAVA OPĆU propusnost kariomembrana domaćina, dakle propusnost opni koje dijele jezgru od citoplazme. Kako propusnost kariomembrana može zaustaviti umnožavanje virusa obzirom da se virus ne umnožava u jezgri nego u citoplazmi!? Evo kako.
Na slici je shematski prikaz kako signali iz okoliša (crvena točkica) obavještavaju stanice, točnije njihove jezgre, točnije nukleinske kiseline u jezgri, najtočnije dijelove nukleinskih kiselina ili gene, koji i što da rade? Kada prime ODGOVARAJUĆI signal, ODGOVARAJUĆI geni „odgovoriti“ će proizvodnjom i slanjem ODGOVARAJUĆIH glasničkih ili mRNK (via kariomembrane) u citoplazmu gdje će zapisi biti prevedeni na jezik proteina. U slučaju interferonskih signala, stanice će odgovoriti proizvodnjom antivirusnih proteina. U prvom redu proteinima neimunološke antivirusne (pra)obrane, onima koji kod Kovid-19 zaraženih rezultiraju asimptomatskim prebolijevanjem!
Za razliku od uobičajene signalizacije, podložne provjerama i kontrolama (vidi sliku!), interferonski signali (ili signali za opasnost!) putuju BEZ PROVJERE direktno u jezgru. Nema vremena! Kompleks interferon-receptor biva trenutno internaliziran i putuje (via kariomembrana) u jezgru gdje se utiskuje u foasfodiesterski plašt nukleotidnog slijeda aktivirajući tzv. interferonske gene kojih je, za sada, poznato više od 300. Interferonski geni, ponavljam, prepisuju informacije u interferonske mRNK koje odlaze u citoplazmu gdje započinje masovna produkcija različitih antivirusnih “interferonskih” proteina čije učinke BigFarma nikada neće ni izbliza dostići a kamoli prestići!
Pretpostavljam da je ključni moment djelovanja Ivermektina što povećavajući poroznost kariomembrane olašava ulazak interferona u jezgru?! Interferoni nisu baš mali!
Gotovo trenutan i učinkovit protuvirusni odgovor zaraženih stanica, mogu protumačiti jedino aktivacijom staničnih obrana (intrinsic immunity), OLAKŠANIM prolazom interferonskih signala u jezgru gdje se pretpostavke za njih i nalaze?
Pomno proučavanje membranskih potencijala dok sam bio student, čini se da nije bilo slučajno. Svakako je utjecalo na moj životni put. Oni lucidni koji kažu da „lepet krila jedne ptice na Aljasci može uzrokovati oluju na Kanarima“, imaju pravo. Za one koje zanima, biografski dio u slijedećoj objavi.
Poručio bih svima. Ako vam je do „najmilijih“, ne dajte ih na respiratore! Prvo pokušajte s Ivermektinom.
Ovako bi trebao izgledati privatni recept (i terapija) za Ivermectin (Driponin)
DRIPONIN 4×3 mg tbl
D. sc.orig no IV (quatuor)
S. 1×4 tbl 2 dana
1×2 tbl 4 dana

Zorule
Gost
Zorule
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Zar taj lijek ne prodaju u veterinarskim ljekarnama? Inace prodaje se kao lijek za svrab, sugu.

Stock
Member
Famed Member
Stock
16 dana prije
Reply to  Zorule

Ne budi sad peka…
udji pocni lajat…ili mjaukat.

Stock
Member
Famed Member
Stock
16 dana prije
Reply to  Zorule

.
Ili se pocest cesat ko lood?

nonwo
Gost
nonwo
16 dana prije
Reply to  Zorule

Da.

B.A.N.
Gost
B.A.N.
16 dana prije
Reply to  Zorule

Logično, za životinjski virus treba životinjski lijek, i mi smo po Darwinu samo životinje.

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
16 dana prije
Reply to  Zorule

Kažu da se prodaje, jedino je pitanje može li se taj lijek za životinje sigurno primijeniti na ljude. Treba se raspitati…

Zorule
Gost
Zorule
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Misim da da, samo mora biti u obliku tableta, bitni su miligrami.

nonwo
Gost
nonwo
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Najmanje 30 godina ga piju ljudi u Africi za parazitarnu bolest riječnog sljepila.Registriran je kao antiparazitik a nije registriran za covid.Siguran je za ljudsku i veterinarsku upotrebu ,naravno u odgovarajućim dozama.

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije
Reply to  Zorule

Pa sta ako prodaju. Isti je je lijek samo sto je jeftiniji u poljoprivrednoj apoteci. Tamo imas kupiti i flogocid mast za uplane procese na kozi koja djeluje kad ne pomazu nikakve antibiotske kreme iz apoteke. Ne podcjenjuj vetrinarske ljekove koji kostaju nekoliko KM.

Zorule
Gost
Zorule
15 dana prije
Reply to  tihobl

A po cemu si ti zakljucio da ja podcjenjujem lijek ako se prodaje u veterinarskoj ambulanti?

tedi
Gost
tedi
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Hvala, pojasni terapiju.

Zorule
Gost
Zorule
16 dana prije

Ovi je staro bar 3 tjedna, vec sam nekoliko puta stavljao link na taj video ali cini minse da ni jedan post nije prosao

Dupla Kamilica
Gost
Dupla Kamilica
16 dana prije

Jel se moze kupiti u HR?

nonwo
Gost
nonwo
16 dana prije
Reply to  Dupla Kamilica

Može se naručiti,s receptom.Besramno je skup 578 kn +PDV (4 tbl od 3 mg)za jedan dan terapije,a trebaš za dva,Stvarna cijena je 2-5 dolara po tbl od 12 mg.Tržište ga je prepoznalo prije “stručnjaka”.I moraš mijaukat ili lajat(kak veli Stock) jer su dobili upute da su tražioci ivermectina državni neprijatelji…Iste upute su ljekarne dobile i za sumamed….da “prate sumnjivce” koji se usuđuju nekoga liječiti…
Efikasna liječnička pomoć obavlja se u konspiraciji a javno se plaća 40,3 miliona za remdesivir kojeg je WHO na službenim stranicama proglasila neučinkovitim.

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
16 dana prije
Reply to  nonwo

Stvarno je žalosno što za svaki post s linkom treba čekati da ti netko odobri objavljivanje posta. Bolesno u tri p.m. Ili zabrani sve postove s linkovima ili odobri sve, kakva je to idiotska politika?

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Napiši komentar bez linka, pošalji, onda ispravi komentar i ubaci link.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
15 dana prije

Na youtubu ta tehnika ne vazi, ako ovdje vazi onda hvala na savjetu…probat cemo drugi put tako…

Busola
Gost
Busola
16 dana prije

Ustvari elite ljudima uskraćuju pravo na liječenje običnih ljudi i žele ih nepoznatim cjepivom (za njih vrlo poznatim koji sadrži nano čestice… ) cjepiti…

PS. jeste shvatili kako su mediji izbacili sve preporuke prirodne prevencije i jačanja imuniteta. Samo grme maske i izolacija , a to VODI direktno u smanjenje IMUNITETA!

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
16 dana prije
Reply to  Busola

Glavno da mi samo sjedimo u kući i seremo kvake po forumima. Šta se čeka koji klinac?

Busola
Gost
Busola
16 dana prije
Reply to  PERA KOJOT

Ja ne lupam po forumima, djelujem u svom gradu , ljudi se moraju krenuti zajednički boriti lokalno, a tada će globalno sistem padati…

Očekivati od nekakvih prosvjeda pomak ne (iako treba sudjelovati ako je u blizini…) , bit je zaobilaziti mjere, učiti ljude, pomagati oboljelima da lakše ozdrave, ignorirati političare i korporacije…

Shvatite globalno ne možeš gotovo ništa napraviti, pojedinačno PUNO! Ako to uspijemo sve će krenuti samo od sebe i ljudi će zajednički odbaciti ovo zlo!

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
16 dana prije
Reply to  Busola

Donekle si u pravy, ali vise nisi u pravu nego sto jesi…Samo veliki bunt naroda u ovakvoj situaciji pomaze. Dok se ljude bukvalno ubija gerilsko ratovanje tipa privatnog objasnjavanja nekome sta treba da radi ne funkcionira. Nista od toga. Sad ljudi i nemaju izgovor za izostanak opceg bunta jer niko ne moze reci Moram po ceo dan da radim pa ne stignem da se bunim, jel tako? Ne radis, sjedis kod kuce i cekas koji qurac? Pomoc s neba? Ili da Francuzi odrade posao za vas? Na ulice ljudi, sve popaliti, ljude bukvalno ubijaju, sta tu treba jos kome da se objasnjava? Aushwitz se dogada pred vasim ocima, sta cete svojoj deci da kazete? Nisam bio svestan situacije? Evo sad si svestan i sta ces sad da uradis? Privatno ces ljude da ubedujes da ti bolje znas sta treba da se radi nego krizni stab? Zasto bi tebi neko verovao ako je glup? A budala je mnogo i budalama treba pomoci da se priklone na pravu stranu tako sto ce se zatalasati veliki talas narodnog bunta nakon cega nema povratka. Bunt do pobede, ne moze se vise buniti tipa svake sybote okupljanje na dva sata. Jok bato, izades na ulicu i ne vracas se kuci dok predsednik licno ne izade pred prosvednike i ne odgovori na sva skakljiva pitanja…To bi bio neki pocetak jer niko ne moze da odgovara na skakljiva pitanja o koroni a da svima posle toga ne bude jasno sta se dogada i sta treba da se uradi. Ostavka, sudenje, dozivotni zatvor…Ako predsjednik nece da izade pred ljude moze samo da pobjegne preko granice i da zatrazi azil kod Bill Gatesa prije nego i ovaj zavrsi kao Causesku…Samo ulica i to odmah…

Mare S
Gost
Mare S
16 dana prije

Jeste li ikad poželjeli ocijeniti rad službenika na šalterima? Nova web stranica za ocjenjivanje javnih službenika. U sustavu ima više od 12 tisuća službenika. Skraćeni link: ocijeni.eu

tihobl
Gost
tihobl
16 dana prije
Reply to  Mare S

Zasto samo salterasa, zasto ne i ostalih?

Silva
Gost
Silva
16 dana prije

Bože, koliko se ovaj čovjek trudi!!!

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
16 dana prije

Izmišljeni virus ne može zamijeniti ništa od onoga što nam je Stvoritelj namijenio: razum, pamet i slobodnu volju. Virusa ima jednako kao i prije 3000 ili 10000 godina. Vjeru u Boga zamijenili su vjerom u virus, po perverznoj logici: Boga nitko nije vidio, virus nitko nije vidio, to je isto.Ali nije. Nema tog znanstvenika koji bi mogao učiniti bilo što protiv toga. Svaki naš krivi postupak ugrožava naše zdravlje i naš integritet. Ljudi, ne dajte se cijepiti! Ubojice su to. Sve što vidite da se cijepe dužnosnici, holivudska je predstava i to loša. Ne znam zašto to čine, ali i to će se uskoro otkriti. Ja mislim da je to sotonska sila, vidljiva u postupcima Bergoglia, Bozanića i dijela klera u Hrvatskoj. Ali, nisu svi svećenici krivi za to. Ima i onih koji su pravi. Pokušajte odvojiti žito od kukolja. I ne bojte se ničega. Molite se i vjerujte Evanđelju.

tedi
Gost
tedi
16 dana prije
Reply to  Vesna Šipuš

JBT,pa to je bar lako kukolj tambura po MSM I SVI UHLJEBI i PLACENICI u drzavnoj administraciji, na nasu zalost i doktori/ce.

Zorule
Gost
Zorule
16 dana prije

Evo Ivermictin vjerojatno prvi put da se spominje u nekom MSM mediju, Sky news
https://youtu.be/kbIkGbriJXI

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
15 dana prije

Sad više ne vjerujemo ni Predsjedniku, nakon što je pristao sudjelovati u tom holivudskom performansu. I opet loša izvedba. Ja cijepim životinje i znam da se tako ne cijepi. Plenki se neće cijepiti, jer da je pristao, morao bi priznati da mu je mama studirala medicinu u boranijama, a to svakako neće.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot
15 dana prije
Reply to  Vesna Šipuš

Meni isto nije jasno da si tip ustrcava to govno, ako nije govno original kako su nas prevarili? Nije sve u istom kadru prikazano, bocica je lazna ili sta?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
15 dana prije

Hrvoje Glasnović:

NEVOLJE TEK POČINJU, ZLIKOVCI SE NE PREDAJU!
 
Slušam dnevnik… ubacili su svoje zlo u nevolju na Baniji… manipuliraju punom parom! Krenuli su iglama na slomljene ljude!!!!
Nema više fino! SKIDAM RUKAVICE!
Crkva, odnosno svećenstvo i svi koji šute i ne razmišljaju, krivi su za zastrašujuće događaje koji su poharali našu zemlju!
Projekt ‘Korona’, što znači kruna (kruna svih manipulacija), projekt je zlih umova i zlih duhova. Međutim, u tome sudjeluju oni koji nose predznak duhovnih vođa! Ne štite svoj narod od manipulacija!
 
IDEMO REDOM:
 
1: u proljeće, crkva je kleknula pred Kneza ovoga svijeta, pred sekularno zlatno tele, te je zatvorila vrata narodu! Prva nedjelja bez mise za narod i ZEMLJA SE ZATRESLA!!! Uništena je katedrala!
 
2: Nakon što je crkva podržala masovno cijepljenje, rekavši kako nije problem što cjepivo deklarativno sadrži tjelesni materijal pobačenog djeteta (uz određena objašnjenja), prvi dan po POČETKU CIJEPLJENJA ZEMLJA SE ZATRESLA!!! NA BLAGDAN NEVINE DJEČICE!!!
HALOOOOOO!!! Svojom podlošću i suradnjom sa Knezom ovoga svijeta koji je Đavao, vi sijete smrt i ostavljate ruševine za svojim izdajničkim pohodom! Treba li vam crtati, obijeljeni grobovi i vukovi u ovčjoj koži!! Ostavili ste narod nebranjen!
Vi Boga dezinficirate!!!!
 
Sada hijene kreću s ‘cjepivima’ da ga uvale onom prestrašenom i slomljenom narodu u Petrinji… PAKLENA PODLOST!!!!!!
Zašto baš u Petrinji zemlja trese? Ne podsjeća li ime Petrinja na ime Petar? Petar, stijena na kojoj je sazdana crkva? Crkva propada vođena izdajnicima! Petrus puca, Petrinja puca i propada!!! Žrtve su nevine – djevojčica u Zagrebu od 13 godina (u ulici koja dodiruje Petrinjsku ulicu) i djevojčica od 13 godina u Petrinji…
 
Ako ove hijene i lešinari sa cjepivima nastave pustošiti onaj narod, ako crkva nastavi podlo šutjeti i ako narod prihvati njihovu đavolsku akciju da cijepe prestrašeni narod, ZADESIT ĆE OVAJ NAROD ZLO KAKVO NE POZNAJE!!!
Ne vidite li vukovi i hijene da se ZEMLJA OTVARA!!! JAMA ZA JAMOM U PETRINJSKOM KRAJU!
PROGUTAT ĆE ZEMLJA I GLUPANE I ZLOČINCE… PROGUTAT ĆE SVIJET!!!!
 
Stiže spektakl s one strane postojanja… mnogi će umrijeti od straha… kada vide koliko košta laž.
 
Nadopunjujem objavu zbog puno dijeljenja i komentara:
 
U Petrinji smo vidjeli stradanje, kao upozorenje na gubitak duhovnosti i instalaciju straha kao nove paradigme itd… (to sam napisao gore)
Ali nakon toga nestala je ta montirana ‘epidemija’, jer nisu vladari smjeli o tome govoriti u situaciji gdje su ljudi izginuli, izranjavani, osiromašeni i prestrašeni, nestale su nakratko priče o virusu, te se pojavilo ono nešto PRELIJEPO!
 
Pojavila se ljudskost, bratstvo, duhovnost, zajedništvo, podrška… suradnja, nesebičnost i dijeljenje!!! NAROD JE OŽIVIO U OVOJ NEVOLJI!
 
I ono što je odvratno je to što hijene u tom trenutku bježe u svoje jazbine… Ondje su čekale neko vrijeme smišljajući kako će tu ljepotu uništiti svojim podlim pričama i onim đavolskim beživotnim strahom… kako će ponovo razdvojiti i oslabiti narod…
I evo ih podmuklo… mediji i jadni terenci sa svojim iglama… postupno… malo po malo… “cijepimo stradala područja… njima je najpotrebnije”…
 
Fuj!
 
Ono što bih volio je ignoriranje! Sami smo bolji! Ne trebaju nam nikakve vlasti, ni oni koji im služe! Volio bih da ovaj potres shvatimo kao upozorenje – i mi… ‘obični ljudi’, i da napokon ignoriranjem uništimo ovu neljudsku paradigmu koja srlja u transhumanizam – sotonizam… Nemam sada mogućnosti detaljno objasniti principe egzistencije (npr. kontribucionizam), ali ukratko bi bilo ovako:
 
Ignorirati sustav koliko je maksimalno moguće, a to znači ignorirati strah koji se instalira… Razmišljati o svrsi – o Stvoritelju i težiti biti poput djeteta… radost i maštanje… stvarati upravo ovakva zajedništva gdje svako daje svakome i okrenuti leđa materijalističkom nadmetanju, odnosno pljunuti na podivljali marketing i novitete
Dakle, odbiti zmije, podizati pozitivnu energiju i njegovati ovaj duh što ga je donijela ova nevolja probudivši nas… Ne bojmo se i ne dozvolimo da nas plaše! Ugasimo TV i smijmo se u lice paničarima i slugama sustava.

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Bravo Hrvoje.
“Crkva, odnosno svećenstvo i svi koji šute i ne razmišljaju,….”
Bez obzira na vjeroispovjest,bilo koje opredjeljenje…post je pun istine u simbolici.
Svećenstvo bi se trebalo dobrano zamisliti kome služi…svojom šutnjom…
Naravno,vrijedi i za druge…kojima je dobrobit ljudi posao,poslanje..

Vladimir
Gost
Vladimir
14 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Već dugo nisam pročitao bolji komentar! Respekt!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik