Dron oboren iznad ruskog teritorija

Dron - Rusija
8 komentara

Ministarstvo obrane priopćilo je da je bespilotna letjelica uništena iznad regije Belgorod, bez žrtava ili štete

Ruska protuzračna obrana oborila je dron iznad regije Belgorod u ranim jutarnjim satima u nedjelju, otkrilo je Ministarstvo obrane, okrivljujući Ukrajinu za osujećeni napad.

U objavi na svom Telegram kanalu, ministarstvo je reklo: “Danas oko 04:00 sata spriječen je pokušaj terorističkog napada kijevskog režima koji je uključivao jednu bespilotnu letjelicu tipa aviona na objekte na teritoriju Ruske Federacije.”

Vojni dužnosnici istaknuli su da incident nije izazvao nikakve žrtve niti materijalnu štetu.

U subotu poslijepodne regionalni guverner Vjačeslav Gladkov napisao je na Telegramu da je bespilotna letjelica oborena u okrugu Šebekino blizu granice s Ukrajinom, ali da nema informacija o mogućem uništenju.

Regija Belgorod opetovano se našla na udaru prekogranične vatre otkako je Rusija pokrenula vojnu kampanju prošle veljače. Deseci civila ubijeni su ili ranjeni u napadima bespilotnih letjelica i artiljerije na regiju.

Krajem prošlog mjeseca, guverner Gladkov izvijestio je da je kijevska vojska ispalila kazetnu municiju na regiju Belgorod.

dronNapadrusijaUkrajna
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
8 mjeseci prije

Prije dva dana dron je pogodio Moskvu.
Rijeku Moskvu.
Ni jedan pecaros nije povrijedjen. Toliko o preciznosti NATO projektila.

Darko
8 mjeseci prije

Novine se odmah raspišu tu i tamo o nekom prodoru ukrajinskih dronova ali šute ko mumije o stotinama pogodaka na ukrajinskom teritoriju kao da je narod glup i ne vidi da su uz zasluge Zelenskog Ukrajinci u kurcu.

Darko
8 mjeseci prije

A kad čitam tzv. vojne komentatore u Jutarnjem, Telegramu i Indexu, kao da su Ukrajinci pred pobjedom? Ispada da misle kako su čitatelji toliko glupi da vjeruju pristranim nebulozama ovih zapadnih plaćenika od medija. Isto kao i u vrijeme Corone. Pitam se pa što ne uzmu za komentatora na primjer Domazeta Lošu ili nekog iskusnog vojnog stručnjaka nego ove idiote što svršavaju na svaki i najmanji ukrajinski pomak, makar i korak natrag?

Max
8 mjeseci prije

To se događa sve češće.

Dawor
8 mjeseci prije

I Sukhoi koji se srušio kod Kalinigrada i u kojem su oba pilota poginula je dio “Putinovog vještog manevra u šah-matiranju Zapada”????

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI