Drugi zdravstveni djelatnik na Aljasci dobio alergijsku reakciju nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom protiv Covida-19

Covid-19 vakcina Pfizer
26 komentara

Drugi zdravstveni djelatnik na Aljasci pretrpio je ozbiljne štetne reakcije na cjepivo Pfizera protiv Covida, prema vijestima lokalne bolnice. Čini se da je drugi slučaj blag, dok je prva osoba koja je pretrpjela reakcije ostala hospitalizirana.

Regionalna bolnica Bartlett u Juneauu tijekom posljednja dva dana zabilježila je dva slučaja ozbiljne alergijske reakcije na cjepivo protiv koronavirusa Pfizer-BioNTech.

“Drugi član osoblja doživio je natečenost oka, laganu vrtoglavicu i grebanje u grlu deset minuta nakon što mu je ubrizgano cjepivo. Njegova reakcija nije smatrana anafilaktičkim šokom“, navodi se u priopćenju bolnice.

Djelatnik je odmah primio anti-histaminske injekcije i sat vremena nakon incidenta “njegovo je stanje normalizirano.” Ostalo je nejasno je li u prošlosti imao alergije ili nije.

Prvi slučaj alergijske reakcije na cjepivo dogodio se u utorak, kada je problem imao zdravstveni djelatnik, koji nije imao problema s alergijama u prošlostiniti bilo kakve štetne reakcije na cjepivo. Reakciju djelatnika na cjepivo bolnica je opisala kao “ozbiljnu, ali ne i opasnu po život.”

“Nakon deset minuta, zdravstveni djelatnik iz Bartletta pokazao je znakove anafilaktičke reakcije, s pojačanim otkucajima srca, otežano disanje, s osipom i crvenilom na koži”, navela je bolnica.

Oba incidenta bolnica je prijavila u CDC-ovu bazu podataka o sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS). U srijedu je Pfizer izjavio za RT da “surađuje s lokalnim zdravstvenim vlastima” i pristupa prvom slučaju nuspojave na cjepivo na američkom tlu.

Nekoliko slučajeva alergijskih reakcija na Pfizer-BioNTechovo cjepivo prijavljeno je početkom ovog mjeseca od strane Velike Britanije, koja je također započela masovno cijepljenje nakon njegovog odobrenja, koje je izdano početkom ovog mjeseca. Više zdravstvenih djelatnika u Velikoj Britaniji pretrpjeli su anafilaktički šok nakon što su dobili cjepivo, no čini se da je većina njih u povijesti imala alergije. Primjerice, jedna je žena bila alergična na određene lijekove, dok je druga imala alergiju na jaja. Proizvođač cjepiva sa svoje strane inzistirao je da cjepivo u svojoj formuli sadrži nula sastojaka povezanih s jajima.

COVID-19Pfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kihot
3 godine prije

https://youtu.be/RtdCC87aRqU

ranije je netko ovaj video postao. ide uz temu

Busola
3 godine prije

Pametnome dosta , ove kanalizirane obrazovane luđake više ne brojim…

“Sitna” glavobolja od cjepljenja Tennessee…

https://www.youtube.com/watch?v=QBcCwlXN_OY&feature=emb_logo

Video je skinut ako ga youtube.com pobriše po nekakvom običaju svom…

PS. živimo u doba kapitalističkog nacizma i shvatimo već više tko nam je NEPRIJATELJ – elite, korporacije i njihovi poslušnici političari, sudstvo, tajne službe…

3 godine prije zadnji put uredio Busola
Umpah Pah
3 godine prije

Aaa..

Da ljaska
dan i noć ?

3 godine prije zadnji put uredio Umpah Pah
057
3 godine prije

Dali bi ikog od vas ovdje iznenadilo obrazloženje da “ipak nemožemo uspređivat i uzimat taj slučaj kao relevantan, ipak su oni na Alasci, to je drugo” A Capak, jesam li ti uzo rečenicu iz usta, a? A?

Stara kuka
3 godine prije

“Njegova reakcija nije smatrana anafilaktičkim šokom“, navodi se u priopćenju bolnice.” Nije smatrana? Kakva je to dijagnoza? Pa da li se u medicine odnosno dijagnostici utvrđuje da li jeste ili nije u pitanju nekakva bolest ili poremećaj ili se utvrđuje što netko smatra da jeste? Ne znam koliko ste primjetili iz brojnih razgovora sa liječnicima i općenito “strukom” u medijima, ali u tim njihovim odgovorima ima jako puno “smatram…”, “mislim da…”, “mi vjerujemo…”, “nadamo se…”, “još ne znamo…”, “nije dokazano…” i sličnih fraza. Fraza koje ne bi čovjek očekivao od stručnjaka i znanstvenika u jednoj egzaktnoj, prirodnoj znanosti kao što su medicina ili biologija, kemija i njihovi derivati. Fraze kojima nije mjesto u egzasktnoj znanosti. Naravno uz ovu pojavu imamo i još jednu. Svi do jednog medijski eksponirani “stručnjaci” se apsolutno, bez ijednog disonantnog tona slažu s proklamiranom politikom u vezi korona plandemije. Nijedno suprotno ili drugačije mišljenje se u… Čitaj više »

Puž
3 godine prije

Upravo su se Mike Pence i njegova supruga dali cijepiti uživo (moš mislit… al kog zanima to je na sputniktv yt kanalu) kako bi pokazali da nije istina kako ta cjepiva uzrokuju instant paralizu lica, ispadanje očiju iz glave, izrastanje slonove surle ispod oba pazuha, spontano samoizgaranje i sterilizaciju, i ostale umjerene nuspojave.

3 godine prije zadnji put uredio Puž
Legendarni Grk
3 godine prije

VAKCINACIJA JE TROVANJE I NIŠTA OSIM TROVANJA!   Takozvana imunizacija je u stvari mehanizam za kvarenje imunog sistema. Jer imuni sistem ima dva režima rada kao dva pola (celularni i humoralni) i oni su u recipročnom odnosu. Kada je jedan stimulisan da se aktivira i kada ćelija proizvodi antitela, koliko god se ona više stvaraju, drugi pol radi slabije, a upravo na njemu su citotoksične T ćelije (ubice toksina). Tako je, u stvari, ubrizgavanje agensa (toksoida) sa vakcinom koji podstiče stvaranje antitela, rezultira time da čitav organizam postane onesposobljen da toksine neutrališe pomoću T ćelija i oni se talože.   Takozvane alergijske manifestacije pojavljuju se nekad odmah nakon ubrizgavanja seruma ili mogu sa zakašnjenjem do 14 dana. Rane reakcije na antitetanus vakcinu uključuju anafilaktički šok, gubitak svesti i, ne retko smrt. Kasnije reakcije mogu biti groznica, jeza, urtikarija, anginoneurotični edem, natečene limfne žlezde, bolovi u mišićima i zglobovima. Da medicinska… Čitaj više »

Max
3 godine prije

Sve očekivano.

mQstar
3 godine prije

Na redu za “dobrovQljno” cijepljenje:
Obama, Clinton i Bush

PENce…
https://twitter.com/CrunchieNews/status/1339933730346065924?s=19

opa preko reda Pelosi…
https://twitter.com/WeTheInevitable/status/1339998231003099137?s=19

3 godine prije zadnji put uredio mQstar
Malivz
3 godine prije

Pa neka maju, boli me ona stvar za sve koji dozvole da ih se cijepi. Ovo što izlazi u javnost je samo vrh sante leda da mogu reći kad će se to dešavati i nama da je to novo normalno. Bojim se da toga ima puuunoooo više

Bil gejcov cip
3 godine prije

Pozlilo im je od cipa.
Celi program vakcinacije je da bi se ljudima usadili cipovi kojima ce zli cionisti pratiti ljude kako idu na toalet i kad imaju seksualne odnose.Gledao sam i citao na ju-tjubu i na tiktoku,znaci da je istina

Tim Kunić
3 godine prije

Imali smo imunološki zavod, gdje je sad? Taj zločin je na rukama vazalske politike. Političare i svu njihovu obitelj treba prve cijepiti svim uvezenim cjepivima namjenjenim narodu. To je način da proredimo tu izdajničku bagru otrovom koji su namjenili nama.

Tim Kunić
3 godine prije

To jo nije sve, što će biti kad ljudi prime drugu dozu cjepiva. Otrov za štakore ne ubija odmah, ubija sa zadrškom da ostali štakori ne shvate gdje je opasnost, ovo instant cjepivo će ubijati sa zadrškom, a oni koji žele preživjet će živjeti točno onoliko koliko će moći platiti.

3 godine prije zadnji put uredio Tim Kunić
© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI