Eric Trump ”zapalio” Internet zbog svog pitanja može li Biden dobiti ”15 milijuna glasova više od Obame”.

Eric Trump
40 komentara

Kampanja i obitelj Donalda Trumpa tvrde da su američki predsjednički izbori namješteni. Kako bi to i dokazali, Trumpova je kampanja podigla cijeli niz tužbi na američkim sudovima. U subotu ujutro, predsjednik se oglasio na Twitteru tvrdeći da je više od milijun glasova u Pennsylvaniji, koji su pripali Bidenu stvoreno “niodčega.”

Eric Trump izjasnio je svoju sumnju u to kako je moguće da je Joe Biden dobio puno više glasova čak i od broja glasova koje je osvojio predsjednik Barack Obama na izborima 2012. godine, usprkos tomu što je Biden “jedva vodio kampanju” i što se ”nije pojavio u javnosti tjednima.”

Biden, kojeg su ”mainstream” američke mreže već proglasile izabranim predsjednikom, dobio je više od 80 milijuna glasova, što su rezultati najnovijeg prebrojavanja, no te brojeve želi osporiti Trumpov tim.

2008. godine Barack Obama postavio je novi rekordu osvajanju glasova, zbog dobivanja potpore od gotovo 70 milijuna birača. Četiri godine kasnije, ponovno je osvojio izbore, nakon što je za njega glasovalo gotovo 66 milijuna glasača, odnosno glasačkih listića.

No, sin Donalda Trumpa ne vjeruje da je Joe Biden mogao tako premoćno pobijediti njegovog oca u ovoj predsjedničkoj kampanji.

“Vjeruje li itko da je Biden dobio 15 milijuna glasova više od broja glasova koje je dobio Obama 2012.?” Glasi pitanje kojeg je postavio Eric Trump svojih 4.5 milijuna sljedbenika na Twitteru.

Neki su mu željeli objasniti kako je to bilo moguće. Neki su sugerirali da je tako zapanjujuće visoka brojka jednostavno pokušaj izvlačenja njegova oca iz Bijele kuće i da se ne radi o stvarnom broju glasova koje je zapravo osvojio demokratski kandidat.

Za druge je takva ogromna razlika u glasovima jednostavno dokazala da su ovi izbori jedna velika prijevara, što je tvrdila Trumpova kampanja.

Ericova objava na Twitteru nastala je dan nakon što je njegov otac tvrdio kako “nema šanse” da je Biden mogao dobiti takvu rekordnu podršku.

“Ovo su bili 100 % NAMJEŠTENI IZBORI,”napisao je Trump na Twitteru.

Prema kasnijoj objavi POTUS-a na Twitteru, više od milijun glasova koji su navodno dali podrškuBidenu u Pennsylvaniji “stvoreno je niodčega.”

Izjava je uslijedila nedugo nakon što je američki Prizivni sud za treći krug u Philadelphiji odbio zahtjev Trumpove kampanje za blokiranje ovjere izbornih rezultata u toj državi, što je odluka zbog koje je Joe Biden došao na pobjedničku poziciju, s manje od 2 posto razlike u glasovima između dvojice kandidata.

Američki izbori 2020Donald TrumpEric TrumpPOTUS
Pretplatiti se
Obavijesti o
40 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
onaj najve... Dalton
3 godine prije

U SAD raste broj zločina iz mržnje.
Izgleda da je broj zločina iz ljubavi u drastičnom padu…
P.S.
Melania: ”Dragi, kako da te učinim sretnim?”
Dragi: ”Suni mi rakijicu! Duplu…”

Patriot
3 godine prije

Slučaj PA ide na Vrhovni sud koji može poništiti rezultate. Poništi li vrhovni sud rezultat u u PA, moglo bi se zakuhati u ostalim državama u kojima je bilo muljaže.

3 godine prije zadnji put uredio Patriot
shumadinac
3 godine prije

Rekoh li pre neki dan da neće ići sa radikalnim potezika kako bi se ponovo kandidovao – da, verovali ili ne ipak je toliko glup.

Šta još treba da se dogodi da taj čovek shvatu u kakvom svetu živi?

LZN
3 godine prije

Posle ponovljenog brojanja u Milwaukeeju trump opet poražen. Glupost ga je koštala 3 milione dolara koliko je morao platiti za ponovno brojanje.

Istražuj
3 godine prije

“… “Vjeruje li itko da je Biden dobio 15 milijuna glasova više od broja glasova koje je dobio Obama 2012.?”…” Zasigurno da ima nekih koji i vjeruju… Medjutim to mora biti izuzetni glupak. Pa samo budala moze povjerovati da senilni pedofil (kompromitovan i u vlastitoj partiji kao gramziva stoka, te bio tek peti na listi prije nego ga Kamatari “izabrase”) – osvojio 15 miliona glasova vise od Obame… Na mitinzima govorio praznima autima… Javno rekao da mu “biraci ne trebaju da pobjedi na izborima”… Javno rekao da “ima najbolji tim za prevaru na izborima”… Tip je izhlapjeli gad i pedofil – i mrzak je svima… Neki dan je imao otvoren razgovor sa “biracima” i od onih 80 miliona prikljucilo se 1000+ ljudi na njegov govor/razgovor… Medjutim izhlapjeli pedofil ima kamatare/cioniste koji i onako vladaju svim drzavama svijeta – na njegovoj strani… (Sjetimo se “pLandemije”… Ista banda je i iza Bidena… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Istražuj
hiber
3 godine prije

Kampanja koja traje 4 godiine, dopisno glasanje, široka registracija. Dobio je i više, ali nije ni bitno. Nije dovoljno što moramo slušati gubitnika i njegove fantazije, sada moramo slušati i nepotističke obiteljske gubitnike.

Max
3 godine prije

Dokazi su potrebni. Neka ih daju..

Arcibald Rajs
3 godine prije

Samo gledajte kako će se stvari preokrenuti polovinom decembra…

dulebg
3 godine prije

Dobro ih nisu ubili ((

NSU
3 godine prije

Uskoro će biti novi izbori, Biden završio u bolnici. Ugrizao ga pas, njegov! 🐕

eks
3 godine prije

Stub na kojem počiva Amerika je KORUPCIJA , a neko to može nazvati i “lobiranje” . Američko pravosudje je takodje u korupcijskom sistemu. Zbog toga mnoge sudije ne žele ni pogledati, kamoli raspravljati, o tužbama za izbornu prevaru. Medjutim, ista ta Amerika će i dalje svima nama držati predavanja o demokratiji, ljudskim pravima i “pravnoj državi” . Ako ništa drugo, zahvaljujući Trampu videlo se koliko laži, licemerja i podlosti vlada Amerikom . Korporacijska mafija, koju mnogi nazivaju imenom “Deep State” ima obeležja jedne moderne i monstruozne fašističko-kriminalne organizacije. Ta organizacija je institucionalno postavljena kao država.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI