Fauci na vašem telefonu?

Fauci
33 komentara

Ako Senat slijedi vodstvo Zastupničkog doma i usvoji Zakon o modernizaciji infrastrukture za imunizaciju (HR 550), Amerikanci koji ne dobiju preporučeni broj cjepiva protiv Covida mogu se radovati ovakvom tekstu: “Ovo je dr. Anthony Fauci. Prema vladinoj evidenciji, još niste primili mjesečnu dozu cjepiva protiv Covida. Sve dok ne dokažete da slijedite protokole o cjepivu, vaša će putovnica za cjepivo biti opozvana, što će rezultirati gubitkom privilegije obavljanja poslova, boravka u javnim prostorima i mogućnostima posjećivanja svojih obitelji.“

Prema glavnom pokrovitelju zakona, predstavnici New Hampshirea Ann Kuster, HR 550 će “pojačati i ubrzati naše uvođenje cjepiva u cijeloj zemlji” “poboljšanjem i proširenjem razmjene informacija između državnih i saveznih vlada, kao i javnosti i privatnih pružatelja zdravstvenih usluga.” Prema izjavi koju je izdao predstavnik Kustera, HR 550 omogućit će vladi da “…podsjeti pacijente kada trebaju primiti preporučeno cjepivo.” Podrazumijeva se da će ova ovlast vjerojatno također omogućiti vladi kažnjavanje onih koji odbijaju poštivati mandate cjepiva.

HR 550 ostvaruje svoj cilj, ovlašćujući savezne birokrate u kreiranju nacionalne standarde za baze podataka koje sadrže zapise o cjepivima. Državne i lokalne samouprave i privatne zdravstvene tvrtke bit će podmićene, novcem uzetim od sadašnjih i budućih poreznih obveznika, za usvajanje nacionalnih standarda.

Vladini “podsjetnici” na vrijeme kada trebamo primiti injekcije gotovo će se sigurno proširiti na druge medicinske zahvate. Ako nas vlada može podsjetiti kada trebamo cjepiva protiv Covida, zašto nas onda ne bi počela podsjećati da idemo na redovite tjelesne preglede i čišćenje zuba, dopunimo recepte i slijedimo savjete naših liječnika u vezi s prehranom i tjelovježbom?

Vlada bi također mogla koristiti ove evidencije da uskrati njegu ljudima koji ne slijede “preporuke” savezne zdravstvene skrbi. Oni koji su u iskušenju odbacivanja ove zabrinutost trebali bi uzeti u obzir postojanje poziva koji se odnose na uskraćivanje liječničke pomoći “necijepljenima”. Bilo je i napora da se uskrati liječnička pomoć osobama koje puše ili su pretile. Štednja je uobičajena u zemljama koje se bore s teretom socijalizirane medicine. U Ujedinjenom Kraljevstvu čak se pokušava uskratiti zdravstvena skrb onima koji koriste rasistički ili seksistički jezik.

Prema najnovijem izvješću povjerenika Medicarea, Povjerenički fond za bolničko osiguranje Medicarea moći će platiti samo 91 posto svojih računa do 2026. Kada se ti nedostaci pojave, Kongres će vjerojatno povećati poreze, smanjiti naknade ili učiniti oboje.

Kongres će se pokušati osloniti na monetizaciju duga Saveznih rezervi kako bi tajno povećao poreze. Ali to može ići samo tako daleko. Na kraju će troškovi Medicarea, Medicaida, Obamacarea i drugih programa rezultirati uskraćivanjem medicinske skrbi onima koje dr. Fauci i njegove kohorte, koje financira savezna država, smatraju nedostojnima.

Poticanje centraliziranog sustava za praćenje statusa cjepiva svakog Amerikanca koristi se kako bi se opravdalo ukidanje zabrane korištenja dolara poreznih obveznika za razvoj “jedinstvenog identifikatora pacijenta”. Davanje svakom Amerikancu jedinstvenog identifikatora pacijenta bio bi posljednji korak prema stvaranju sustava državnog nadzora nad našim osobnim zdravstvenim izborima. Ako vlada može nadzirati i kontrolirati nešto tako temeljno kao što je naš izbor zdravstvene skrbi, onda nijedan dio naših života nije zabranjen za državu-dadilju. Svi koji cijene slobodu trebaju se pridružiti borbi za slobodu zdravlja.

Anthony FaucicjepivoCOVID-19Faucivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

znaci big brother koji nas nagleda,uvijek i svugdje,je starac od metar i pol koji podnosi racune nekoj jacoj sili.zanimljivo..ali drukcije i ne moze biti.stakor fauci je vjerojatno prijelazno razdoblje prema hologramu koji ce nas nadzirati.hvala.

abc
2 godine prije

Genocidni zločinac..

Dokurčilomi
2 godine prije

Samo jedan dan. Kada bi svi samo jedan dan odustali otići na posao i nešto kupiti tj. ostati doma 24h.

abc
2 godine prije

Izvoli, duvaj mu…..bljuvotino soroševa….

2 godine prije

sha znaci anti baxer,nesretnice..hvala.

Poznavalac prilika
2 godine prije

“što će rezultirati gubitkom privilegije obavljanja poslova, boravka u javnim prostorima i mogućnostima posjećivanja svojih obitelji.”
PRIVILEGIJE???

Čuvar pameti
2 godine prije

A ti idiot…od rodenja

petar schroder
2 godine prije

Zar je ovaj jos uvjek slobodan?To je taj koji je govorio da je jedan kinez pojeo SISMISA I ZARAZIO CJELI SVIJET:Sta je on radio godinama u laboru u Wuhanu skupa sa Bill Gates?

°_°
2 godine prije

žbrlj*pljuc~bljak

Otvori oči
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/wRTMI1jaLqIh

2020te su nove 1930te, “milina” za gkedat kako se povijest ponavlja!

Oli
2 godine prije

Na konus….

ShiborgInu
2 godine prije

Ima li neko bacač plamena? Pitam za pajdu.

ime
2 godine prije

bolje nego babuskara markotic.
opet su amerikanci bolje prosli.

Josip
2 godine prije

Vrijeme je za bilo koju vrstu oružja u ruke i raditi ISIL metodama istrebljivanje korumpirane vlasti diljem svijeta. Sada shvaćamo, nisu ISIL-ovci toliko blesavi i teror poznaje jedino silu..

BanOvan
2 godine prije

Valjda će neko od (pre)pametnih USrAnaca da se sjeti kako da “hakuje” tu poruku pa da “pokrovitelji” zakona moraju poruku ““Ovo je dr. Anthony Fauci. Prema vladinoj evidenciji,…” zamijeniti porukom ““Ovo je RAHMETLI dr. Anthony Fauci PELCOVAN PUMPARICOM. Prema vladinoj evidenciji,…”Mislim da bi se poruka mno svidjela velikom dijelu USrAnaca a bogami i oni koji ne sanjaju USrAnski MOKRI san.

BanOvan
2 godine prije

Turi sebi tu raketLu u stanoviti pozadinski tjelesni otvor …

Crni Rok
2 godine prije

fauci za Qrac nas povuci.Pozdrav od Balkanaca.

mudrac
2 godine prije

hoces neces, stave ti ga.

Metabaron
2 godine prije

A ti si I dalje obicno psece govno …

hiber
2 godine prije

U USA je takav razvoj događaja malo vjerojatan jer je to unutarnja konfederacija na modelu saveza indijanaca Velikih jezera. Florida, Texas i republikanske drzave vise, manje nemaju nikakve mjere. Ono sto se govori su savezne mjere. Njihov novac, njihove mjere. Takoder, nemaju “besplatno” zdravstveno pa im nitko ne moze oteti bolnice kao nama. Najskuplje je besplatno: besplatno zdravstvo, besplatni internet itd.

Vukasin Mandrapa
2 godine prije

“…izgubicete privilegiju obavljanja posla, posecivanja drugih ljudi, itd…” to nije nikakva privilegija vec elementarno ljudsko pravo. Ajmo ljudi, budjenje!!! Shvatite da je ovo samo uvodna faza digitalne tehnokratije!

Ivan Grozni
2 godine prije

Fauchi sijedi na žar i popuši mi kar.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI