FBI upada u kuću Jamesa O’Keefa iz Projecta Veritas u istrazi o „krađi“ dnevnika Ashley Biden

James O'Keefe
9 komentara

FBI je navodno izvršio pretres doma Jamesa O’Keefa iz Projecta Veritas  nakon dva druga naloga za pretres ljudi povezanih sa kompanijom, zbog navodno ukradenog dnevnika kćerke Joea Bidena, Ashley.

U njujorškoj kući osnivača i izvršnog direktora Projecta Veritas Jamesa O’Keefa izvršen je pretres u subotu, objavio je New York Times, koji je prenio originalnu priču. FBI je potvrdio agenciji da su „izvršili radnje za sprovođenje zakona“ u zgradi u kojoj se nalazi O’Keefov stan u Mamaroneku u New Yorku, ali je odbio da razgovara o detaljima očiglednog pretresa.

Pretres, koji je navodno trajao nekoliko sati, uslijedio je nakon što su u petak policajci pretresli kuće dvojice bivših ili sadašnjih zaposlenih u Projectu Veritas.

O’Keefe je u video poruci u petak potvrdio da je Project Veritas pod istragom, iako insistira da niko od njegovih zaposlenih nije učinio ništa loše. O’Keef je rekao da je njegova organizacija kontaktirala Ministarstvo pravde, kao i Bidenovog advokata u vezi sa dnevnikom. Novinar je tvrdio da su se u Project Veritas obratili tipsteri koji su tvrdili da su došli u posjed dnevnika nakon što ga je Ashley Biden navodno ostavila u hotelskoj sobi.

„FBI je uzeo materijale sadašnjih i bivših novinara Veritasa uprkos činjenici da je naš pravni tim prethodno kontaktirao Ministarstvo pravde i dobrovoljno prenio nepobitne činjenice koje pokazuju nedostatak učešća Projecta Veritas u kriminalnim aktivnostima i/ili zločinačkim namjerama“,rekao je O’Keef.

Konzervativni novinar je takođe optužio FBI da pokušava da ga ućutka tražeći od njega da se uzdrži od otkrivanja „postojanja sudskog poziva trećoj strani“.

Konzervativni stručnjaci su izrazili podršku O’Keefeu i Projectu Veritasu – koji je poznat po tajnim video snimcima na kojima se razotkrivaju ljevičarski političari i aktivisti – a neki su doveli u pitanje odluku da se sačeka da se izvrši racija u O’Keefeovu kuću do “sporog dana vijesti” u subotu.

Dnevnik Ashley Biden je uglavnom ignorisan kada je prvi put objavljen prošle godine, a mnogi mediji su doveli u pitanje njegovu autentičnost. Sam O’Keef je rekao da se uzdržao od objavljivanja dnevnika jer njegova organizacija nije mogla da provjeri njegov sadržaj niti da li zaista pripada  Ashley Biden. Dnevnik sadrži neke velike optužbe, razgovore o aferama, upotrebi droga i navodnim tuširanjima sa njenim ocem dok je bila dijete koja „vjerovatno nisu bila prikladna“.

Odlomke iz dnevnika objavila je u oktobru 2020. konzervativna publikacija National File, koja je tvrdila da je dobila materijal od uzbunjivača iz Project Veritas koji ih je uvjeravao da nije dobijen nezakonito.

Ashley BidenBidenFBIJames O'KeefeProject Veritas
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jasam
2 godine prije

Puno droge i nastranosti ima u obitelji Biden. Kako ocekivati od covjeka koji nije umio da odgoji svoju djecu, koji nije bio sposoban da bude glava obitelji da vodi naciju i drzavu od 300 + milijuna ljudi

Poznavalac prilika
2 godine prije

Te premetačine koje FBI vrši kod “širitelja lažnih vijesti” imaju istu svrhu kao i policijski pozivi na razgovore za gospođu Arnu i Mislava. Čisto zastrašivanje.

Uostalom da se ja baviom stvarima kojima se bavi “Project Veritas” sigurno ne bih podatke držao kod kuće na svojem računalu,.laptopu ili mobitelu. Naravno da i sam FBI to zna i da su svjesni da u svojim ilegalnim pretresima ne mogu pronaći ništa kompromitirajuće, ali se nadaju da će na taj način zastrašiti i ušutkati sve one koji se suprotstavljaju režimskim narativima. Uostalom jednako kao što je i hrvatska policija svjesna da nema nikave osnove i ne može naći ništa kompromitirajuće kod suradnika ovog portala pa ih ipak poziva na “obavjesne razgovore”.

Lopata
2 godine prije

Inače ispada da je taj dnevnik istinit, a po njemu stari Biden se tuširao s kčeri dok je bila maloljetna i vrlo vjerojatno imao pedofilno incestuozne odnose s jadnim djetetom. I vrlo vjerojatno je Hunter, isto imao incestuzni odnos sa svojom sestrom.

Tako da “slobodni svijet” “vodi” stari dementni incestuozni pedofil.

Jelda da je divan ovaj planet. I nikako demoni nisu njegovi vlasnici i kontrolori.

Kako smo nisko kao vrsta s dušom pali.

Možemo li niže? Znam da možemo.

Praetorian
2 godine prije

I u isto vrijeme izlazi vijest kako u istom dnevniku pise kcer, da se caca Joe s njom tusirao

Max
2 godine prije

Bore se za istiinu i zato ispaštaju

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI