Francuska: Dva specijalna policajca pronađena mrtva u samo nekoliko sati

Samoubojstva u policiji
10 komentara

U Francuskoj su u ponedjeljak, 22. srpnja, još dva policajca izvršila samoubojstvo. Broj samoubojstava u redovima nacionalne policije Francuske i dalje raste.

Pripadnik CRS-a 15 Bethune, u Pas-de-Calaisu, prvi je svojim službenim oružjem u nedjelju, od 21. srpnja do ponedjeljka, 22. srpnja u spavaonici izvršio samoubojstvo.

Prema sindikatu policije UNSA, policajac nije imao djece, ali je živio sa suprugom u vanbračnoj zajednici. Nije ostavio poruku koja bi mogla objasniti njegovu gestu. Osim toga, njegove kolege su za vrijeme samoubojstva bila na jugozapadu zemlje.

Gotovo sat vremena nakon što je objavljena informacija o smrti policajca iz sjevernog francuskog grada Béthunea, sindikat policije UNSA izdao je obavještenje da je još jedan policajac pronađen mrtav u 8:40. Radi se o treneru u Nacionalnoj policijskoj školi (ENP) u Nîmesu. Prema policijskom izvoru, drugi policajac je pronađen mrtav u svojoj kući u Poulxu u Gardu. U oba slučaja se radi o samoubojstvu, tvrdi policijsi medij Actu17.

Val policijskih samoubojstava

Francuska policija je od početka godine pogođena valom samoubojstava. Ove dvije smrti povećale su broj samoubojstava policijskih službenika.

Godine 2018., oko 33 žandara uzelo si je život, kao i 35 nacionalnih policajaca, piše Metropolitain. Više od 50 pripadnika policije oduzelo je svoje živote od početka godine, što je također objavio Actu 17. Stopa samoubojtstava u policijskog struci je 36% viša od one u općoj populaciji, tvrdi studija Inserma.

PolicijaSamoubojstvo
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Aga
4 godine prije

Kad umjesto.da štiti i povjerenje i sigurnost predstavlja oni građane mlate, a stite velike lopove… udar na psihu….

Majk Majers
4 godine prije

Vjerojatno ih drogiraju, da budu agresivniji šta sj… psihu

hogar strašni
4 godine prije

Koliko god svi šutjeli o tome ja mislim da to progovara savjest, ljudi znaju da rade prljav posao mlateći svoj narod a štiteći sistem koji uništava državu i obične ljude. To je prevelik pritisak provoditi nepravdu a u duši nisi takav.

bhgtr
4 godine prije

nakon gledanja serije Homeland, drugacije se gleda na politiku, sluzbe i vijesti ovog tipa…

Mikula
4 godine prije

I ja bi se ubio da sam drot!!!

Zax
4 godine prije

Jbg. Prijavis se u policiju da sluzis ljudima i zajednici. A zavrsis kao sluga oligarhije mlateci ljude i tlacis zajednici kojoj bi trebao sluziti. Neke ljude to izbaci iz balansa. Ali to je rijetka pojava. I nema brige, svijet je pun gadova bez savijesti da ih zamijene

Deleted
4 godine prije

Prije da je istina da tajna drustva ubijaju one koji žele nešto objavit u javnost.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI