GOP se zalaže za cenzuru dok cionizam preuzima Republikansku stranku

Cenzura
7 komentara

Uz iznimku stvarnog nasilja ili opasnog upada, prosvjednici solidarnosti za Gazu u sveučilišnim kampusima diljem Amerike imaju svako pravo izraziti svoje mišljenje, bez obzira na to koga to vrijeđa ili uzrujava. Ali veliki dio Republikanske stranke se s tim potpuno ne slaže.

Nakon što se godinama pretvarala da je zagovornik Prvog amandmana, velika stara stranka (GOP) uzima 180 i potpuno preokreće scenarij tvrdeći da Amerikanci imaju pravo na slobodu govora samo ako “podržavaju Izrael”. Sve suprotno očito je zabranjeno i podliježe kazni.

Odjednom, ljevica je ta koja govori u obranu slobode govora, dok se desnica uključuje u javnu raspravu u pravom smislu te riječi.

“Svi političari su oličenje toga da govore jedno, a rade drugo – to je dio njihove DNK”, izvještava Revolver. “Međutim, nazvati ih ‘licemjerima’ previše je lako i lijeno, gotovo kao da samo sliježemo ramenima i dajemo im slobodu.”

“Njihove radnje više nalikuju koreografiranom plesu, klizeći uz svjetla reflektora. I nemojte zavaravati, obje strane tresu svoju stvar u ovom nastupu, ostavljajući ‘mi ljude’ kao nesretnu publiku još jednog političkog gong showa.

Političari su najgori

New York Times je posljednja ljevičarska organizacija kojoj je odjednom postalo stalo do slobode govora, pretvarajući se da se novine uvijek zalagale za slobodu govora. Demokrati u tom mediju nisu ništa bolji od republikanaca protiv kojih se bore jer obje strane pojačavaju kaos.

“Ovaj put gledamo kako republikanci okreću prekidač i kreću u križarski rat protiv slobode govora u ime ‘sigurnosti i demokracije’ (zvuči poznato?). U međuvremenu, New York Times okreće scenarij, uzmičući od propalestinskih prosvjednika dok se istovremeno predstavljaju kao veliki branitelji ‘slobode govora’ i zakona i reda”, dodao je Revolver.

“Naravno, oni prikladno zamagljuju vlastitu povijest navijanja za tiransku cenzuru. Sve se to razvija kada desnica počinje koristiti taktiku cenzure ljevice kako bi zatvorila takozvani ‘govor mržnje’ na fakultetima – termin koji ne čak nemam ni legalnu nogu na koju bih mogao stajati – a sada je Times zgrabio transparent ‘slobode govora’, šepureći se okolo i prozivajući ‘tiranske cenzore’ na desnici.”

Predsjedavajući Predstavničkog doma Mike Johnson (R-La.) trenutno je glavni desničar koji gura cenzuru. I Times, od svih entiteta, sada ustaje u obranu slobode govora. Jesmo li u zoni sumraka?

Prema Timesu, slobodan diskurs sama je krvotok visokog obrazovanja. Biti dopušteno izražavati se u sigurnom okruženju dio je načina na koji se društvo stvaralo kroz stoljeća, ali korumpirani političari svih političkih linija neprestano staju na put tome da se to i dogodi.

CenzuragazarepublikanciSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hehehehe
2 mjeseci prije

“Sloboda govora meni ali ne i drugima”. Poznato, osobito na .gičnom gdje se sve i svašta cenzurira bez ikakvog reda i veze. Možda je to genetski usađeno u ljude koji imaju ikakvu moć.

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

CitizenGO tim je još jednom bio u središtu događanja dok se održavao posljednji, izvanredni, krug pregovora o Sporazumu o pandemiji. Bilo je ključno biti tamo u tako važnom trenutku kada je sudbina naših sloboda visila o koncu. Naš tim je bio prisutan u punoj snazi – posvećen prenošenju vašeg glasa Ujedinjenim narodima, suprotstavljajući se posljednjim i odlučujućim koracima u procesu Sporazuma o pandemiji. Kao što znate, globalisti su u ludoj utrci ne bi li zapečatili ovaj Sporazum o pandemiji. Zašto? Boje se poraza, posebno s CitizenGO-om i milijunima građana širom svijeta koji ih pritišću. Upravo je njihov strah ono što ih tjera da toliko guraju Sporazum. Gdje smo sada? Pregovarači su se nadali da će do kraja petka (10. svibnja) imati konačni nacrt Sporazuma, s namjerom da se pravno obvezujući tekst usvoji na Svjetskoj zdravstvenoj skupštini kasnije ovog mjeseca. Zapravo je proces pregovaranja trebao biti završen još u travnju, na… Čitaj više »

Max
2 mjeseci prije

Obje stranke US politike su u rukama takvih.

Filip
2 mjeseci prije

Guranje cenzure je glavni alat sotonističke elite već dugo vremena no postaju agresivni u zadnje vrijeme. Nadam se da je to znak da im se klima pod nogama.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI