Greta Thunberg dobila počasni doktorat teologije za njezin evanđeoski rad u obraćenju svijeta na “zelenu” religiju

Greta Thunberg vodi proteste prije COP26
77 komentara

Sveučilište u Helsinkiju u Finskoj objavilo je da ovogodišnja ceremonija jubileja dodjele, koja je započela 20. ožujka, uključuje dodjelu počasnog doktorata teologije klimatskoj aktivistici Greti Thunberg.

Thunberg će 9. lipnja biti dodijeljen doktorat teologije zajedno s raznim profesorima i biskupima. U biti, škola tretira fanatike globalnog zatopljenja kao nekakvog vjerskog proroka čiji su napori da sve zaplaše klimatskim promjenama očito uvelike pridonijeli širenju “zelene” religije diljem svijeta.

Izvješća pokazuju da će Thunberg dobiti titulu “doctor honoris causa” na Finskom sveučilištu, što je najveće priznanje.

“Među najistaknutijim imenima uključenim u popis bio je Sauli Niinistö, finski predsjednik od 2012., koji je imenovan počasnim doktorom filozofije”, izvijestio je Bradford Betz iz Fox Newsa o objavi.

„Svečanost je dio finske stoljetne jubilarne konferencije, u kojoj se pojedincima odaje priznanje za njihova profesionalna i umjetnička postignuća… Thunberg, svjetski priznata prosvjednica protiv klime iz Švedske, prethodno je imenovana počasnim doktoratom na belgijskom Sveučilištu Mons. ”

Vjerujete li pastorici Greti da će vas spasiti od klimatske apokalipse za koju osjeća da dolazi?

Kao što se možda sjećate, Thunberg je također dobila istaknuto priznanje od časopisa TIME 2019. godine, nakon što je proglašena “osobom godine” za svoje napore u podizanju svijesti o globalnom zatopljenju.

Thunberg je prvi put postala poznata nakon govora koji je održala svjetskim čelnicima u Ujedinjenim narodima (UN) dok je još bila tinejdžerica. Thunberg je prekorila prostoriju jer je odbila stati na kraj “vječnom gospodarskom rastu”, za koji je histerično tvrdila da je odgovoran za nadolazeće “masovno izumiranje”.

“Kako se usuđuješ!” Thunberg je urlala dok su joj se u očima počele stvarati krokodilske suze. “Ukrao si mi snove i djetinjstvo svojim praznim riječima, a ipak sam ja jedna od sretnika.”

Objava Sveučilišta u Helsinkiju o dodjeli doktorata teologije Thunberg dolazi u isto vrijeme kada je švedski sud njoj i stotinama drugih klimatskih ekstremista dao zeleno svjetlo za nastavak skupne tužbe protiv švedske države zbog “nedovoljne klimatske politike.”

Thunberg je, zajedno s oko 600 drugih ekstremista koji pripadaju skupini za globalno zagrijavanje pod nazivom Aurora, podnijela tužbu protiv švedske vlade još u studenom. Njihova tvrdnja je da se u Švedskoj ne čini dovoljno u borbi protiv globalnog zatopljenja i ispunjavanju Europske konvencije o ljudskim pravima.

U komentarima su brojni čitatelji sugerirali da je Sveučilište u Helsinkiju upravo masovno obezvrijedilo svoje diplome, koje sada vrijede “nula”, zbog prihvaćanja Thunberg kao neke vrste “pastorice Grete” koju su odobrili globalisti i koja će podučavati svijet evanđelju od “zelenog”.

“Whoopi Goldberg kaže da je Greta prekrasna kirurginja”, našalio se drugi o smiješnosti cijele ove situacije – jer zašto ne bi Thunberg također dobila medicinsku diplomu kad su već kod toga? “Čujem da će Greta obaviti operaciju želučane premosnice na Whoopi u Juarezu u Meksiku. To bi bilo zabavno gledati.”

Druga se sažalila nad Thunberg jer je prihvatila sve pohvale koje je dobila, što je izrabljivanje do srži.

“Jadna Greta”, napisala je ova osoba. “Morala je napustiti srednju školu jer ju je autizam spriječio da se nosi s rigoroznim razredima. Ali to je ne sprječava da nam svima drži predavanja o polju o kojem nema pojma.”

FinskaGreta Thunbergklimatske promjenenagrada
Pretplatiti se
Obavijesti o
77 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 godina prije

doktor teologije … hahahahahaha

Slow motion
1 godina prije

Jao..i njena mama i njen gazda su zasigurno jako ponosni..

Vapango
1 godina prije

Finci nemaju lošu vodku ali nakon ovog čina pod hitno na analizu sav asortiman vodki u Finskoj. U međuvremenu akademskoj zajednici pod hitno dat terapiju čišćenja sinapsi sa 4 dcl. WD-40 3x na dan . Inače je poznat njezin rad u finskim znanstvenim krugovima pod nazivom Niti zimi u Finskoj nije ljeto. E sad…

onaj najglu...Dalton
1 godina prije

”Imamo samo mjesec dana da spasimo svijet!”
Greta Thunberg Anno Domini 2065.

P.S.
”Za ovu sam i ja doktor!!”
Vice iz Splita

Toso
1 godina prije

Doktorat za 18 ili 19 godine!@*&”-.?
Gdje smo dosli a nije sposobna, da izrjece rjecenicu bez da se popravlja..

goran
1 godina prije

jeli greta koliko puta si se oprašila sa klausom swabom tvojim mentorom koji ti je priskrbio tu famoznu diplomu?
ko kaže da se preko kreveta ne može napredovati u karijeri hahahahahaha

noppo
1 godina prije

Nikad zaboravio, žena rumunjskog diktatora Ceaucescuja je bila glavna v viječu za znanost. Imala je 4 razreda osnovne škole.

Goran
1 godina prije

Ovome dodajte info da se već vodi rasprava o rodnoj ravnopravnosti Boga, da li je M, Ž ili treba biti neutral, o čišćenju Biblije od koje čega, pozcije Isusa, itd i stvari počinju da primaju jasniji tok i krajnje stavove recimo o vjerskom doktoratu ovog neuspjelog Teletabisa

Grdi
1 godina prije

Evo kako se indoktrinira mlade ljude sa raznim ideologijama …………

Ivan Bgd
1 godina prije

Samo dokazuje da je dete, i cela prica oko nje neciji demonski projekat.

Aera
1 godina prije

Gretini roditelji su članovi tajnih društava a i nju su tamo ubacili, verovatno od detinjstva.Neki članovi tih društava još dok su deca i majčinoj utrobi ih posvećuju sotoni. Ima njenih slika na kojima ona pokazuje satanističke simbole i tako govori o tome kome služi.Ne moze neko tek tako da vrišti na svetske vođe, da urla u UN a svi ostali da se prave da je to normalno.Klimatsku agendu gura papstvo, a cilj je da se uvede nedeljni zakon-potpuna zabrana rada nedeljom. Subota je Božji dan odmora, pečat Božji i pravi sedmi dan, a nedelja je zig zveri.Nedelja je nesto sto ce ceo svet i sve vodje prihvatiti kao najjednostavnije i najjeftinije resenje za ,,klimatske promene”Zato pune glavu ljudima da su potrebne milijarde dolara za navodnu borbu protiv klimatskih promena da bi kad ponude to resenje – nedeljni zakon svi to prihvatili.Kreiraju akciju i reakciju da bi nametnuli njihovo resenje koje… Čitaj više »

Ina
1 godina prije

Klon

Crni Rok
1 godina prije

Lujku treba strpati u ustanovu zatvorenog tipa i pokušati lečiti neizlečivo

tihobl
1 godina prije

Урсулу фон дер Лајен су сахранили у центру Варшаве

У центру пољске престонице дошло је до штрајка рудара који су незадовољни масовним отпуштањима и затварањем рудника.

Демонстранти су на скуп донели ковчег са фотографијом Грете Тунберг, Франса Тимерманса (Урсулин заменик за зелену агенду) и саме фон дер Лајен.

Штрајк добија на замаху. Рудари пале петарде и димне бомбе.

kiza
1 godina prije

Kada se promijeni vlast u Finskoj, oduzeće joj ko Bakirovoj Sebiji.

Max
1 godina prije

Dokud je svijet došao kad debili hebu u glavu poštene i pametne ljud?

roberto
1 godina prije

To..heheheh

Baš je pravi anđeo,treba greta izdat i evanđelje da se uvrsti u bibliju..pa..jbnti…i monty pajton i zločesta djeca i top lista nadrealilsta su nula..hehehe..koji su ovo..idioti…hehe

I onda kaže ovako…

“Među najistaknutijim imenima uključenim u popis bio je Sauli Niinistö, finski predsjednik od 2012., koji je imenovan počasnim doktorom filozofije”, izvijestio je Bradford Betz iz Fox Newsa o objavi.

A Sauli treba dić spomenik u svakom glavnom gradu svijeta…hehehe

Ne znam,pa ni dalton se ne bi sjetio počasnog doktorata teologije za gretu;););););)

Dawor
1 godina prije

😅🤡👅

dvokut
1 godina prije

Nemojte misliti da se šalim ako kažem da je mala izgledni kandidat za šeficu Europske komisije u nekoj malo daljnjoj budučnosti.Nažalost.
Inaće kad smo već kod ove ekološke super heroine,nisam čuo da je ona ili bilo tko od njezinih istomišljenika koji leže po autocestama kako bi blokirali promet automobilima,rekao jednu riječ protiv najavljene upotrebe projektila sa osiromašenim uranom u Ukrajini a kojim će ih opskrbiti njihovi britanski “saveznici”, te o posljedicama upotrebe istog za prirodu i čovjeka – vidi slučaj Irak.
Tko zna,možda su za njih ti projektili “eco friendly”.

abc
1 godina prije

Jadna cura. Roditelji su je izbezumili.

zlatan
1 godina prije

Svaka čast na pravim doktoratima, ali koji je doktorat imao recimo, Nikola Tesla? Ili možda Leonardo da Vinci?
More ovih sa mr., i dr., oko nas, ipak nisu kao ta dva i kao mnogi drugi iz povijesti.

Metabaron
1 godina prije

A pazi , molim te, ove gretene iza nje sa tim gretenskim maskama – valjda i oni , poput stanovitih komentatora na ovome portalu , jos uvijek vjeruju da “maske stite i pomazu” u borbi protiv opakog nevidljivog neprijatelja….

nessy
1 godina prije

Gledamo u stvarnom vremenu tragediju u koju se svijet pretvorio. Od svih dobrih namjera zapadna demokracija je postala gorka sala i paradoks. Sve sto je lose, sada je pozeljno. USA trans general, u suknji? Losa sala? Nije nazalost. Doktorat bolesnoj djevojcici? Neka se srame, do Boga, svi ti manipulatori koji ju koriste. Ironicno, eto, Rusija izgleda, uz sve svoje mane, ostaje bastion normalnosti nasuprot totalno degenericnom zapadu.

Ahahahahaha
1 godina prije

Ma lako za nju, sve je to sprdacina, Nego poljske vlasti kazu ljudima da neka peru robu navecer zbog opterecenje struje, a kako misle desetke miliona novih baterija za aute puniti? Otkud struja kad je nema niti za robu prat?

Мргуд
1 godina prije

Јадни ми. Куда иде овај свет?

Filip
1 godina prije

Doktorica teologije? Jedino doktorica sotonizma…

Mag
1 godina prije

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe.”
― Albert Einstein

Necjepljeni Kokot
1 godina prije

Šta reći ,kakvu posluku porati !

Brzipuz
1 godina prije

Ludilu nema kraja. Bolesna curica dobiva doktorat, pa makar i počasni. Smiješno. Možeš si misliti što je to i kakva je to ekologija, ako je dijete nekakav autoritet u tome. Sve je jasno što se tiče znanstvene utemeljenosti svih tih priča o ekologiji, zagađenju, klimatskim promjenama, zelenoj energiji itd itd. Ako je ona autoritet u svemu tome onda je sve to bezvezna i smiješna i na ničemu utemeljena priča. Koje to ona ima regference da bi o tome bilo što znala ?

Toma_HR
1 godina prije

Napokon je Vice našao nekoga tko je manje “doktor” od njega samog 🙂

Tim
1 godina prije

I sotonizam je religija i ima svoju teologiju. Zašto Greta ne bi bila njihov počasni doktor?

Navi
1 godina prije

Bolest.

Malik
1 godina prije

Ove iza nje koji bolesnu osobu militariziraju i potiču, trebalo bi pohapsit i suditi im za veleizdaju. Doslovce se potpuno obezvređuje autiste i ljude iz spektra, kad se bolest koristi za ovako prljavu agendu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI