Greta Thunberg mogla bi biti ruska marioneta, izjavio je klimatski skeptik iz AfD Europskoj komisiji

Greta Thunberg Vladimir Putin
23 komentara

Član Alternative za Njemačku (AfD) napisao je Europskoj komisiji da traži ispitivanje kako bi se utvrdilo može li eko pokret Grete Thunberg predstavljati “hibridnu prijetnju” Europi i može li ga “financirati i upravljati” Rusija.

U pisanom upitu upućenom Europskoj komisiji, Jörg Meuthen primjećuje kako je “sa zanimanjem pratio” mjere koje je poduzela Europa za “spriječavanje hibridnih prijetnji”. On opisuje hibridne prijetnje kao zamišljene da “utječu na donošenje odluka, slabe društvo i potkopavaju jedinstvo.”

Možemo li stvarno gledati još jedan scenarij kojeg je izrežirao Kremlj, čiji je cilj unošenje nemira, a gdje se u glavnoj ulozi pojavljuje tinejdžerska aktivistkinja?

S obzirom na to da su Meuthenove kolege iz AfD-a sumnjivo optuživane da ih je Rusija promatrala i financirala, postoji snažan miris trollanja zbog zahtjeva ovog njemačkog zastupnika.

Zapravo, gotovo bilo koja politička stranka ili osoba koja nije neprijateljski raspoložena prema Moskvi u određenom je trenutku označena kao ruski pijun.

Skeptik klimatskih promjena, Meuthen ističe prosvjedni pokret pod nazivom „Petkom za budućnost“, kojeg je inicirala Greta, kao i akcije Greenpeacea, te prisustvo civilnih spasilačkih brodova na Sredozemlju, rekavši da su svi „profesionalno upravljani i da imaju značajne izvore financiranja„.

Te kampanje, kaže on, imaju snažan utjecaj na politiku i to “na štetu drugih ciljeva” i u konačnici će “pridonijeti gubitku globalne konkurentnosti i osiromašenju Europe”.

Stoga Meuthen pita je li provedena istraga EU-a – i ako jeste, kaže kako bi želio saznati njezine rezultate. Može se pretpostaviti da je Meuthen već dobro svjestan kako EU nije istraživala Thunberg kao “hibridnu prijetnju” i jednostavno pokušava ukazati na ono što on vidi kao licemjerje od strane Bruxellesa.

Osim toga, zastupnik u Europskom parlamentu pita je li Komisija voljna isključiti “mogućnost da Rusija financira i upravlja tim kampanjama” prije nego što provede bilo kakvu istragu – što možda upućuje na činjenicu da se Rusija redovito označava kao grozni krivac koji stoji iza različitih političkih figura i pokreta zapadnog svijeta bez ikakvih dokaza kojima bi potkrijepili takve tvrdnje.

Zaista, Rusija je često optuživana za vođenje „hibridnog rata“ protiv Europe, ali obično su to bile rubne stranke s desne i lijeve strane, optužene za ruske veze zbog njihove nevoljkosti da se pridržavaju propisanim antiruskim narativima.

trol
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tuf
4 godine prije

Zanimljivo kako su svi redom zainteresirani za ispitivanje čak nepostojećih financijskih veza s Rusijom, dok im istovremeno, paralelno, teku cijele rijeke financijskih injekcija zapadnih interesnih skupina koje se nitko ne usudi ni spomenuti. Kontrolirana opozicija.

Siniša
4 godine prije

Naravno…praviti se lud je omiljena disciplina u EU.

Ilirac
4 godine prije

Ako je i od Njemac previse je. Taj AFD je dno dna ako ovakvo ludilo dolazi od njih.
Regreta Thunberg upravo ima iz njemacke svog glavnog instruktora.
Luisa-Marie Neubauer iz nejmacki ‘klimatski activist’.
A starci su joj u Antifi, agresivna ljevicarska organizacija financirana od Georga Sorosa zloglasnog agenta globalistickih elitista
koji sve cine da nas sve podjarme u neofeudalnu svjetsku drzavu gdje bi oni bili nasi feudalci a svi drugi kmetovi.

‘https://www.infowars.com/surprised-greta-thunbergs-coach-a-soros-bill-melinda-gates-operative/’
‘https://banned.video’
‘https://summit.news/2019/08/16/climate-activist-greta-thunbergs-yacht-trip-to-america-more-harmful-to-environment-than-flying/’

I ovo je iz AFD takozvana alternativa za Njemacku. Kakva je ovo alternativa. Bolje da se preimenuju in NAFD Nealternativa za njemacku.
Nazalost njmacki narod jos nema nikakvu opoziciju postojecem rezimu. NAFD to sigurno nije.

Damir
4 godine prije

Žar ne čitate da se radi o trolovanju? 🙂 🙂 🙂

čitalac
4 godine prije

Da, da….
Bolest napreduje.

mars
4 godine prije

Cime je ono Greta putovala na onaj samit UN-a? Koliko se sjecam, to je bila jedrilica da ne bi zagadjivala okean i atmosferu produktima sagorjevanja nafte, kako bi licnim primjerom pokazala i dokazala svoj veliki eko-aktivizam. O tome je trubila po svim mogucim medijima. Medjutim, mene nije impresionirala niti uvjerila u svoje iskreno vjerovanje u ono za sto se zalaze. Naime, ta jedrilica, iako je bez motornog pogona, napravljena je od plastike koja je cista jeres savremenog mainstream eko-aktivizma, ili od drveta zbog cega je negdje neko morao posjeci drvece ili moze biti od metala, ciji proces proizvodnje produkuje zagadjivanje i atmosfere i okoline. To je, po meni Gretice, nedosljednost i baca sumnju u iskrenost tvojih uvjerenja. Zato (ako) i kad iduci put podjes na put preko Atlantika, plivaj Gretice, jer ne postoji drugi nacin da ekoloski bezgresno stignes do tamo. I tako bi svima onima, pa i meni, koji… Čitaj više »

eks
4 godine prije

Svako normalan i pametan zapitao se: kako jedna anonimna tinejdžerka može doći za govornicu UN ? Ko stoji i iza toga, ko je to omogućio? Zašto, naprimer, moje dete nije došlo za govornicu UN ? Odgovor je jasan svakome ko ima mozga. Neoliberalna imperijalistička hobotnica vuče konce.

samo tako
4 godine prije

Sprdnja sa EK je jedino što mu je preostalo…

Red Dog
4 godine prije

Znao sam. Znao sam da je drugarica Greta nasa 😉
Ili ono kad lopov vice: „Drzite lopova!“
AfD su nosili plakate sa: „Merkel u Sibir, Putin u Berlin!“, a ne Greta.
Na Balkanu se primenjuje to, u Rusiji se primenjuje to, i sad je stiglo i do zapada. Sirenje najglupijih i najkontroverznijih stvari, cesto iz istog centra, da pucanstvo poludi skroz, da gubi svaki trag realizma.

puki
4 godine prije

da objasnim neke stvari. AFD je na udaru Merkeličine vlade i njenih propagnadnih mainstremamedija. Protiv AFD-a se vodi borba, metodom mrkve i batine istovremeno. Metoda mrkve: to znači se stalno pokušava AFD, odnosno dio AFD-a, smekšati, da ga se odvede u pravcu mainstreama, da AFD postane druga verzija CDU-a/CSU-a i da odustane od svojih “ekstremističkih” pozicija; protivljenje EU; protivljenje masovnoh migraciji, “islamofobija”, protivljenje religiji klime, itd.. istovremeno se vodi i taktika batine, stalne prijenje, optužbe i pritisci protiv AFD-a. Da je ekstremistički, pa čak i fašistički i antisemitski. AFD je odavno pod prismotrom “Ureda za zaštitu ustavnog poretka” (njemačka obavještajna služba za tuzemstvo), kao i BND-a (obavještajna služba za inozemstvo-podružnica CIA-e). Nakon smiješno lažiranog “terorističkog napada”, prije desetak dana u gradu Halleu, koji je očito bio loše izvedena false flag operacija u režiji,BND-a i CIA-e, AFD je odmah optužen da je suodgovoran, jer potiče na mržnju, huškanje itd. Njemačke obavještajne… Čitaj više »

joxim II
4 godine prije

netko ju platio sendvicem i jogurtom.skroz je neuvjerljiva.

Serinja
4 godine prije

E da je Tito živ !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI