fbpx

Grupa izraelskih aviona preletjela Bejrut

avion F-15 IDF Izrael

Grupa izraelskih borbenih aviona izvršila je prelet iznad Bejruta i južnog Libana nakon pada izraelskih bespilotnih letjelica u južnim dijelovima libanonske prestonice, izjavio je u nedelju obavešteni izvor na Međunarodnom aerodromu Bejrut.

“Četiri aviona IDF-a su povrijedila libanski vazdušni prostor. Videli smo ih kako lete iznad Bejruta i južnog Libana. Nakon prelata izraelski avioni su napustili libanski vazdušni prostor”, rekao je izvor.

Ranije tokom dana, mediji su objavili da su se dva izraelska drona srušila u blizini centra Hezbollaha u Bejrutu tokom noći, dok je jedan od dronova eksplodirao u vazduhu. Eksplozija je, kako se izvještava, nanjela značajnu štetu zgradi pres-službe Hezbollaha i ostavila tri osobe povređene.

Prema drugim izvještajima, jednu bespilotnu letjelicu je oborio Hezbollah.

Do incidenta je došlo nekoliko sati nakon što je Izrael napao ono što opisuje kao iranske snage u Siriji jugoistočno od Damaska. Izraelska vojska tvrdila je da je operacija imala za cilj da spreči napad iranskih borbenih bespilotnih letjelica na Izrael.

Izrael smatra Iran i Hezbollah svojim glavnim rivalima u regionu. Hezbollah posjeduje vojno krilo koje se borilo protiv Izraela tokom poslednjih invazija na Libanon. Njegovo vojno krilo trenutno je aktivno i u Siriji, gde se bori u ime vlade predsednika Bashara al Assada.

0 0
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
50 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Sion
Gost
Sion
1 godina prije

Jasno je da se priprema rat, bubnjevi rata su sve glasniji, a rat sve bliži.
Jasno je da se gomilaju i snage na granici sa Izraelom, i oružja koja mogu doseći Izrael. No iako će Izraelci unatoč svojem nuklearnom potencijalu po naravnome biti daleko nadjačani, oni će uistinu iz tog sukoba na nadnaravan način proizići kao pobjednici, i kao pobjednici će graditi treći hram.

Tada će se uspostaviti lažan mir, “jedna svjestka vlada” i “jedna svjetska religija”. Izraelci će se uzoholit radi te pobjede iako ona neće biti radi njihove snage i sposobnosti, već radi milostivog Boga koji nikada nije dopustio niti će ikada dopustiti da taj narod bude istrijebljen, unatoč svim njihovim grijesima i slabostima.

Zaista, Bog nam se objavio po njima, dao nam je po njima Isusa Krista, i znajući takvu Božju odluku đavao je od samog početka ulagao ogroman trud da ih odmakne od Boga i uništi. Da je takav đavolji pritisak bio i na jednom drugom narodu, griješili bi još više od Izraela i zastranili još dalje. Zato se treba moliti za njih, da odbace svoje mačeve, i da se raskajani vrate Bogu, uzdajući se u njegovu milost, a ne u svoju snagu.

“Neću vas držati u nejasnoći o tajni ovoj, da se nebiste oslanjali na vlastito mišljenje. Otvrdnuće jednog dijela Izraela traje dok pogani ne uđu u punom broju. Kada to bude, sav će se Izrael spasiti, kako stoji pisano: >>Od Siona će doći Osloboditelj; on će udaljiti bezbožnost od Jakova. I ovaj moj Savez s njima ispunit će se kada im uzmem grijeh.<<" Poslanica Rimljanima 11,25-27.

Neka su blagoslovljeni da pronađu u Boga milost i mir.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Izgleda da je Bog zao ili utjelovljuje zlo,kad bi se logički zaključivalo po tvom komentaru.Da bi se shvatili Židovi,trebali bi odvojiti prave Židove Semite od fake Židova,koji imaju azijatsko porijetlo i zapravo su turkmensko pleme koje je u 5 st. konvertitalo na judaizam.Fake Židovi predstavljaju ono najgore ,ne samo među Židovima ,nego i čovječanstvu.Oni su sljedbenici Talmuda,najgoreg vjerskog rasističkog smeća ikad napisanog.Oni se nikad nisu javno odrekli tog smeća,a posljedice po čovječanstvo i planet su vidljive.Njihova je ideologija samo jedna,a to je porobiti sve narode na svijetu i prisvojiti njihovu imovinu,a njih pretvoriti u robove.Od boljševičke revolucije ,komunizma pa do neoliberalnog korporativnog fašizma,što je zapravo komunizam 21 stoljeća.

Dalibor milohnic
Gost
Dalibor milohnic
1 godina prije

Bravo

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

nemaju boljševici veze s tim ali lako je glumiti slijepca.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Komunistički prvaci židovskog podrijetla bili su oslonac pri uspostavljanju prosovjetskih režima u gotovo svim istočnoeuropskim zemljama od Varšave i Berlina, preko Praga do Budimpešte i Bukurešta Za to vrijeme nije se toliko marilo i primjećivalo da su Židovi ili židovskog podrijetla: Trocki i Buharin, Zinovjev i Kamenjev, Kaganovič i Litvinov, Tomski i Rikov, R.Hilfering i Otto Bauer, Rosa Luxemburg i Karl Radek, Max i Victor Adler i Friedrich Austerlitz, Eduard Bernstein i August Thalheimer, Paul Levi i Parvus-Helphand, Laszo Rajk i Matyas Rakosi, itd., itd. – To je u revoluciji bilo sporedno, puko, pitanje nacionalnosti. Ono istom kasnije postaje ne samo važno pitanje nacionalnosti nego još k tome
dobiva i sadržajni pečat židovstva. —The Hidden History of Jewish Bolshevism-YouTube———————————————–
pa pogledajmo malo pažljivije te ‘RUSE’ ——-Od 556 najviših funkcija( Duma) u SSSR 457 drze Židovi(?????),35 Latvijci, 17 Rusi(!!!!!!), 15 Nijemci, 11 Armenci,10 Gruzijci, 3 Poljaci,3 Finci, 2 Ukrajinci, 1Ceh, 1 Karaim(zidovska sekta). Visoki Komesarijat , koji je odlucio o sudbini carske porodice( carsku porodicu ubili su osobno Židovi Jourowski,Golostchokin i Volkoff prema naredbi iz Moskve od Sverdloffa,koji je isto Židov) sastojao se od 62 člana; 41 Židov, 6 Latvijaca,5 Rusa, 3 Gruzijaca, 2 Nijemca, 2 Armenca,1 Ukrajinac, 1 Čeh,1 Karaim.Pogledajmo kako je izgledalo srce Rusije ,
Moskovski Komesarijat sa 36 članova;23 Židova, 8 Latvijaca, 2 Rusa(!?!?),1 Poljak, 1 Njemac, 1 Armenac. Možda je to bilo drukčije u Centralnom Komitetu Komunističke Partije sa 61 članom; 41 Židov ( ha,ha, ma to je samo slučajno),
6 Latvijaca, 5 Rusa, 2 Armenca, 2 Gruzijca,1 Njemac,1 Čeh, 1 Karaim, 1 Imerecan, 1 Ukrajinac . Da li se nešto promijenilo do1932- 1935 kad su “Rusi” Holodomorom (glađu) umorili 9 milijuna Ukrajinaca u MIRU.Pogledajmo Centralni Komitet Komunističke Partije od 59 članova; 56 Židova i 3 člana oženjenih Židovkama( Staljin-polužidov, Lobov i Osinski).————- Pogledajmo sastav Centralnog Komiteta Komunisticke Partije u Moskvi 1935 ( isti oni koji su počinili STVARNI HOLOCAUST nad Ukrajincima.On se sastoji ( kao sto sam već napisao) od 59 članova , 56 Židova i 3 člana( iako postoje jasne indicije da je i Staljin bio Židov ili polutan, sve 3 njegove žene su Židovke od kojih je jednu vlastoručno ubio) oženjenih Židovkama. Pođimo redom; Lobov i Osinski su Rusi a svi ostali su Židovi.
V.V.Balitsky.K.J.Baumann,I.M.Vereikis,J.B.Gamarnik,I.I.Egoff,I.A.Zelensky,I.D.Kabakoff,L.M.Kaganowitz,V.G.Knorin,M.M.Litvinoff,E.A.Liobomow,D.Z.Manouilsky,I.P.Nossow,J.L.Piatakow,I.O.Piatnitzky,M.O.Azoumow,M.L.Ruchimovitch, K.V.Rindin,M.M.Houtaevitch,M.S.Tchoudow,A.MSchvernik,R.E.Eiche,G.GJagoda,I.E.Iakir,I.A.Jakovlew,F.P.Griadinsky,
G.N.Kaminsky,I.S.Unschlicht,A.SBoulin,m.I..Kalamanowitz,D.S.Beika,G.Kaner,L.Krichman,A.K.Lepa,S.A.Lozovsky,
B.P.Pozern,T.D.Deribass,K.K.Strievsky,N.N.Popow,S.Schwartz,E.I.Veger,I.Z.Mechlis,A.I.Ougarow,G.I.Blagonaravow,A.P.Rosengolz,A.P.Srebrovsky,A.M.Steingart,I.P.Pavlounovsky,G.I.Sokolnikow,C.I.Broido,V.I.Polonsky,G.D.Veinberg,Bitner,Tratchter i Zifrinovitch.Sve braća “komunisti”,ha,ha,ha,ha,ha !!! A tko ej financirao boljševičku revoluciju nego Askhenazi kazarska breatijan sa Zapada.Trebalo je uništiti Rusiju pod svaku cijenu i spriječiti geostrateško povezivanje Rusije i Njemačke što bi centralu u Washingtonu stavilo u drugi plan.Njemačku su uništili i još je okupirana, a u SSSR-u im se dogodio psihopat Staljin koji je srušio sve njihove planove ,budući da ih je dobro poznavao.Dakle iste strukture koje su izmislile boljševičku revoluciju ,izmislile su i ovaj neoliberalni korporativni fašizam,komunizam za 21 stoljeće.Sve retardirane ideologije za porobljavanje masa.UZa vrijeme boljševičke revolucije,glavnim logističar bankara sa Zapada je bio Trocki .Danas istu funkciju ima Soroš.Oni koji nisu progledali neka i dalje ostanu slijepi.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Pa kad su tako bili brojni, kako ne uništiše tu zemlju…ah da, nemaju svoje prašinare. Pa i kasniji vođe su proizašli iz boljševika..bit će da su i oni zavjerenici? Bojim se da ti je tu dosta fabriciranih podataka. Ali dobro, ostanimo “slijepi”.
Kad si ih tako lijepo nabrojao, možeš li nabrojati frakcije unutar boljševika i smjestiti ih navedene? Pa usput malo o menjševicima i prebjezima iz jedne strane u drugu?

Upravo su boljševici spasili Rusiju da ne postane očerupana pala sila koju bi veliki iscijedili do kraja.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Zvrk
Neda mi se provjeravat, ali mislim da su Zinovjev i Kamenjev bili u vladi koja je nastala u onoj revoluciji prije Oktobarske…?
Sasvim sigurno nisu bili boljševici.

Pa jesu li Sovjeti prodali Rusiju i njene resurse? Nisu.
Od jedne poljoprivredne i nerazvijene zemlje došli su za 50- ak godina do – leta u svemir.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Lucija,ne znam braniš li ti taj politički sustav ili navedenu manjinu ? Oktobarska revolucija je 100% bila projekt te manjine i nema veze sa Rusima.Ti si potpuno zaboravila da je Rusija bila na koljenima dok se nije pojavio Putin.Jako brzo zaboravljaš što je bilo.Potpuni kaos i na rubu propasti.Rotschildov i Rockfellerov igrač Hodorkovski je trebao postati predsjednik Rusije.Onaj koji je sa Rothschildovim novcima kupovao dionica Yukosa.I ne samo on.Isto kao i ekip u Ukrajini ,Jatesnjuk/Porošenko – Waltzman ili sada Grojsman/Zelenskij .Zamisli kako Ukrajinci nisu dovoljno dobri da budu premijeri i predsjednici svoje države ?! Pogledaj gdje je došla Ukrajina ?! Tako bi bilo i sa Rusijom jer bi je ekipa zadužena za kaos rasturila do kraja.
Do dolaska Putina na sreću, još nisu bili stigli napraviti nered koji se ne može nikako popraviti. Od države koja je bila gladna i kojoj su za vrijeme Jelcina SAD slale pomoć u hrani.Danas je Rusija prva žitnica svijeta i na putu da bude razvijenija i naprednija nego nikad.Tek ćeš sa nekih 10 godina vidjeti što će biti Rusija.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Jole
Pao si u zamku ‘pogrešnih imena’. Ljudi koji su krajem osamdesetih, a i prije uništavali Rusiju nisu bili ni boljševici ni komunisti ni Židovi. Bili su – lopovi.
3000 milijardi u zlatu. Nestalo otišlo. Ostalo 200 milijuna.
I kod nad ljudi griješe kad pričaju o ‘crvenim menadžerima’ i udbi, – nisu oni nikad bili niti su sad ni crveni ni žuti…
Pa i Putin je morao biti u Partiji?
Jedina bitna slika je ono što je napravljeno gospodarski, znanstveno, kulturno, – objektivni pokazatelji.

Drugo, sudbina je SVAKE ideologije da se s vremenom izopači.
Kršćanstvo. Ne zato jer je zamišljena kao loša, ili zbog demonskog djelovanja, ili – Židova nego zbog – ljudi.
” Vlast privlači potkupljive”. Preporučam knjigu ‘Pješčana planeta’.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije

Luce, činjenica je da je boljsevicki komunizam pobio desetine milijuna ljudi i unesrecio stotine milijuna. Ja se sa Joletom ne slazem u interpretaciji, ali u sadrzaju svakako da. Meni se cini da si ti jako naivna.Danas vecina Rusa itekako zna tko je u pozadini propale ideologije.Rusi i ostali sovjetski narodi su platili skupu cijenu za sve u vezi toga.A i ne samo oni. Ista ekipa danas provodi neoliberalnu agendu.Ukucaj na YT – Barbara Lerner Spectre. To je zena glavnog stockholmskog rabina, koja najavljuje sto se sprema krscanima i krscanskim narodima. Meni je gnjusno tu rasisticko fasisticku gadost uopce komentirati.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

haha, da stotine milijuna. sam si sebe isključio iz rasprave s tim “argumentom”.
srećom da Rusi zaista znaju tko sve to vodi pa je tvoja opservacija suvišna.

prouči pojmove tipa: ratni komunizam, nova ekonomska politika i kolektivizam. pa onda usput tko je najviše zanovijetao za tim pojmovima i zašto su baš takvi stradali u čistkama i to toliko da ih malo tko žali….iako ih je onaj polupijani revizionist dobrim dijelom rehabilitirao.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije

Zvrk – a ti si neuništena celija boljševizma i komunizma? Sa takvima poput tebe je steta trositi vrijeme.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Za takvom prosipanom pameću nema smisla ni suze roniti. Živio mi ti u modernoj državi blagostanja.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije

Druze Lenjin, mi ti se kuneeeemooooo

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

🙂

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Zvrk,zaboravio sam da su ti stručnjak za sve mekše i tvrđe inačice komunizma.

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Ma stvar je u tome što je to presloženo za objasniti tako da te jednostavne podjele jednostavno nemaju neki smisao. Totalno se izgubi kontekst i onda se kreira mnijenje čitatelju na površnim činjenicama.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Suze Roni – kad bi nekakav nežidovski političar na poziciji rekao nešto analogno što ta vještica zagovara,tada bi se svi mediji u rukama Židova bjesomučno napali tu osobu.Dotična nakaza govori o preobrazbi kršćanske Europe i najavljuje njenu multikulturnu islamizaciju,ali to ne vrijedi za Izrael gdje joj žive djeca i gdje zagovara rasističku čistu državu gdje bi samo jedan narod imao povlaštena prava.I sad ti komentiraj ovdje sa likovima koji potpuno,ignoriraju takav stav. Valjda po onoj ,što mogu bogovi,ne mogu volovi.Njima je to normalno da postoji takav samozvani izabran narod od njihovog boga.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Suze roni
To o desecima milijuna je – laž.
Kako objasniti da je danas u Rusiji tako povoljno mišljenje o Staljinu?
prave brojke ovdje su iznosili Zlatan, Topalović i drugi uz citiranje relevantnih povjesničara, oko 1 600 000 u gulazima, umrlo 600 000 tisuća, s tim da je tamo bilo i kojekakvih kriminalaca.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Lucija,koji su to najveći lopovi ? Oni koji imaju najviše love ? Trebam li uopće nabrajati imena ? Mislim da si zauzela stav koji ne priznaje argumente ,nego šaraš u nekom imaginarnom smjeru.Kad govorimo o najvećim lopovima,mora im se priznati da imaju daleko najbolju organizaciju od svih naroda i grupa ida nastupaju kao jedan.Međusobno se itekako tlače,ali kad su u pitanju gojim,onda provode centralnu politiku.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Jole
Ja pričam o objektivnim pokatazeljima, a kažeš mi da sam u imaginarnom svijetu?
Dalje, nisu baš jedinstveni, jer svatko hoće veći dio kolača i ima drugačije ideje o prioritetima. A što je lijepo jednom A. Ford objasnio i to sad vidimo u usa.
Ne, nisu svi globalni financijeri Židovi, čak ni cionisti. Ima tu svega, ali ne i malih riba.
I empirijski/ povjesno dokazano da to neće biti izliječeno hvatanjem Židova koji su npr liječnici ili glazbenici.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Koji su to objektivni pokazatelji ?? Uopće nije sporno da Rusi nemaju veze sa boljševičkom revolucijom I komunizmom,a ti i dalje filozofiraš sa imaginarnim zaključcima.Ja se referiram na njihove elite,tajkune i lihvare.Dakle one koji imaju najviše love.O kakvom ti hvatanju liječnika i glazbenika trabunjaš ? Izgleda da sam se ja uhvatio komentirati sa nedoraslom djecom.Molim te da bviše ne komentiraš moje postove.Nemaš pojma o ničemu.Samo imaginarna filozofija.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Jole
Trabunja ti mama. Klasičan odgovor.
Postavljaš pitanje, a htio bi da se više ne javljam na tvoje postove? 😊
Objektivni pokazatelji kvalitete nekog dr.uređenja su ekonomski: povećanje/smanjenje industrijske proizvodnje/poljoprivrede; diverzifikacija industrijske proizvodnje i usluga, izgradnja infrastrukture i stambenog prostora.
Demografski pokazatelji: stopa nataliteta i mortaliteta, kvaliteta zdravstva, očekivana životna dob, obrazovanost i pismenost stanovništva.
E, kad se pojavi netko u povjesti koji bude imao ove pokazatelje bolje od socijalističkih zemalja – javi se.
A to znači da su boljševici (or what ever) radili dobro. I u interesu naroda i zemlje.
Ah, da. Javljat ću se na postove na koje ja hoću. 😎

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Nisi se uopće niti trebala javljati jer nemaš što reći.Tebi je valjda fora da se javljaš i komentiraš sa muškarcima i da se kao praviš važna,a ne znaš što pišeš. Ti veličaš boljševički režim koji je napravio masakre po tim državama koje su bile žrtve tog sustava. Jesi li ti uopće normalna ? Pa nacional socijalizam je za to boljševičko smeće bio umjetnost po tvojim pokazateljima .Hitler je praktički u 5godina od 1935-1940 od Njemačke sa dna stvorio super silu .Kako ? Zakon u NS državama je bio: ako ukradeš jabuku-ideš u logor dok druga ne izraste..i tu se nitko nije mogao sakriti..heroji bojišnica koji su napravili pizdariju završavali su ko stražari u logorima, čak neki generali….a politički kadar ako je uhvaćen u krađi, tad je bio streljan na licu mjesta…Nacional-socijalističko uređenje narodne države jest da je država SERVIS naroda i onaj koji radi za državu mora biti primjer poštenja za sve ostale, krađe, varanje i ostale vrste kriminala su se sankcionirale i to vrlo strogo..to je razlog zašto je Njemačka u samo 5 godina od države na koljenima i rasulu došla do super sile….samo RAD i POŠTENJE….to je dobitna formula, a kazne za varalice.No meni ne pada napamet da reklamiram super uspješni sustav koji je bio zločinački i koji je napravio najveće zlo u svijetu dotad.Ti si u funkciji boljševičkog aktivista i nemaš blage veze o čemu pričaš.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Koliko god to bilo potpuno paradoksalno,Rusiju je spasio Staljin koji je razbucao tu ekipu sa glavnim logističarim Trockim,kojeg je na kraju likvidirao u Meksiku.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Jole
Očito ih nevoliš.
Ipak, velik dio tvog komentara im je zapravo – oda. Za sve su zaslužni. Sve su stvorili. Istovremeno…se ne vide neke stvari.

Jole
Gost
Jole
1 godina prije

Lucija,nema to veze sa ljubavi,nego isključivo sa činjenicama,a one ne znaju što je to ljubav.

samo tako
Gost
samo tako
1 godina prije

Blago maloumnicima …

janko
Gost
janko
1 godina prije

Priče za malu decu.

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije

Koji si ti fapan…

maksimsi
Gost
maksimsi
1 godina prije

Bog nam je dal svobodno voljo in za boga so vsi isti. “Spasiti ili pogubiti” , vse je odvisno od nas samih.
Lp

pikač
Gost
pikač
1 godina prije

Ha gospodo Libanonci,rušite ih,kaj da drugo velim. Kad je netko bezobrazan i leti iznad glavnog grada,rušite ih.

cogo
Gost
cogo
1 godina prije

čas je več da bobe ti bednici po tintari ,,sa amerima pozadi se prave frajere,,a dobiče i oni svoje,,

deri brale, samo deri.
Gost
deri brale, samo deri.
1 godina prije

lako je za bespilotne u libanonu, nego eno Netanyahu opet dere po Siriji. oko Damaska. ima li sto o tome u logicnom

Kaj ti
Gost
Kaj ti
1 godina prije

Jesi redardiran? Imas clanak

Gost povremeni
Gost
Gost povremeni
1 godina prije

Nitko neće niti prstom mrdnuti protiv Izraela…mogu samo galamiti i ništa drugo..i to tako ide vec,eto,sedam godina…niti Sirija.niti Libanon….nema šanse da uzvrate…dobili S-300 ali ga ne smiju upotrijebiti…zabranjeno im…a židovi će i dalje lupati kako im se prohtije…jbg…

Ratoborna gljiva
Gost
Ratoborna gljiva
1 godina prije

Buraz sve ima svoje vrijeme, imperije dolazile I odlazile pa tako I izrael ( nije imerija al amerika jes) al narod ce ostati ….. Sokratesi grcka, narodi inka I maja, narodi egipta itd it’d it’d it’d prezivjeli pa tako ce I neprijatelji cionisticnog rezima u izraelu ce da prezive nista novo a solomonski hram ce da nabiju na karinu kao I babilonski jer nemaju koristi nit od jednog… Isto kao ja I ti…… A Ave ostalo ti je pranje mozga I pravljenje svjezeg mesa za ratove……..👍

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

Ni narodi ni plemena ne opstaju nužno.
Rimljani rastjerali Kartažane, posolili zemlju…u okolini nađeno danas nekih 2% feničanskih gena…kolonije na istočnoj obali Afrike uništili crnci.
Stari Egipćani bili su svjetlije puti od ovih sada ( mada je bilo i skroz crnih faraona); ovi Arapi sad u Egiptu su potomci Arapa s Arabijskog poluotoka koji su došli s islamskim osvajanjem…
Nije dobro tamo gdje nema brda…pa zbrišeš.
Ko’ na Balkanu. Poslije te zovu : Vlah. Bez obzira na porijeklo. I genetika pokazuje ovu raznolikost Vlaha, pa se čude…😊

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

neće. niti lupaju kako im se prohtije. razmisli malo zašto uvijek gađaju sa sigurne distance. ili zašto uglavnom gdje su iranci ili zašto se stalno mora unaprijed dojavljivati gdje će se gađati? pa onda vidi koliko im se prohtije.

ANTINWO.HR
Gost
ANTINWO.HR
1 godina prije

Posjetio sam Izrael 2005 godine i vidio šta rade Palestincima!A istodobno rade sranja po svijetu pa tako i u Hrvatskoj.Prava nacionalnih manjina ovo ono.ODJEBITE više sa tim sranjima iz Hrvatske

Weteran
Gost
Weteran
1 godina prije

Od Jevreja treba učiti!

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije

Sta mozes od Jevreja naucit???Pa oni sami iz svoje vise hiljada godina istorije nisu nista naucili.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije

O, kako da ne.
Vidi Bibliju. Odabrani.
Za 20-ak godina uspjeli svijet uvjeriti da je neka nebitna grupica u povjesti za koju postoje kržljavi dokazi, iz Ukrajine i uskoro će tvrditi da imaju pravo na Ukrajinu.
Mada se vidi po prezimenima dolazak iz – Njemačke, npr Waltzman.

ad astra
Gost
ad astra
1 godina prije

Međunarodni odnosi su vrlo kompicirani i ponekad je vrlo teško shvatiti poteze pojedinih aktera, ako nisi upučen u sve detalje. Tako mi se čini da je i ovo prelijetanje poruka Libanonu. Možemo vas nadlijetati i vi nam ne možete ništa. Pazite što radite i koga podržavate.

Goran
Gost
Goran
1 godina prije

Pa jasno. Hezbolah je oborio dron. Kajgod. Ovih dana Izrael koristi nove dronove kamikaze, a to je smrt za S-300, S-400 ustvari za sve PZO sustave. Jako mali, teško uočljivi i radi tog teško oborivi. Prvi dio leta se navode i zadnjih 7-10km samo lociraju cilj i ode.

Nazgul75
Member
Nazgul75
1 godina prije

Smrt za šta. Što bi TP rekao, ajde se malo ‘obrazuj’ pročitaj ponešto, pa ‘prosipa pamet’. Mjesecima to pokušavaju oko Hmeim-a i Tartusa i su napravili šta? Pomogli rujama da modernizuju i usavrše panzire i terminatore. S sistemi i nisu namijenjeni za obaranje te ‘boranije’

Tbilisi
Gost
Tbilisi
1 godina prije

A nije bilo od jabuke? Žalosno na što se svelo međunarodno pravo.
A nije bilo prekomjernog granatiranja?

nije bitno tko
Gost
nije bitno tko
1 godina prije

Doči če dan naplate. Pre ko sle…..

Max
Member
Max
1 godina prije

To je zračni prostor suverene zemlje.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
50
0
()
x