H. Clinton: Za moj poraz od Trumpa je kriv ”zlotvor Putin”

Hillary Clinton - Vladimir Putin - Hacking
37 komentara

U intervjuu za The Sunday Times je bivša predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton nazvala Putina “pravim zlotvorom”. Po njenom mišljenju, on se želi osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i širenja NATO pakta, te tvrdi kako ju je Putin i osobno uvrijedio.

U intervjuu za The Sunday Times je bivša kandidatkinja za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država Hillary Clinton priznala da se osjeća “monstruozno odgovorno” jer ne može shvatiti kako ju je porazio Donald Trump.

“Nije stvar toliko što sam izgubila, koliko od koga sam izgubila. To je vrlo uznemirujuće, jer se jednostavno ne bih složila s tim da sam izgubila od nekoga koga bih nazvala normalnim republikancem”, kaže Hillary Clinton.

Između mene i Georgea W. Busha postoje duboke razlike, ali sam uspjela shvatiti njegov svjetonazor. Poznavala sam njegovog oca, znala sam Reagana i među nama je bilo mnogih političkih neslaganja, ali ne bih osjećala da je pravi poraz za našu zemlju da smo odabrali nekoga tko i ne zna puno o svemu, ali se onda brine za nju”, rekla je Clinton.

U svojoj knjizi ”Što se dogodilo”, Clinton za poraz od ”ženomrsca Trumpa” krivi američki izborni sustav, lažne vijesti koje su se širile putem društvenih mreža, te druge vrste intervencija poduzetih od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina, kojega je Clinton nazvala ”pravim zločincem”.

Prema bivšoj američkoj državnoj tajnici, Putin želi se osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i SSR-a i širenja NATO pakta. Također ”tvrdi kako ju je Putin osobno uvrijedio” , navodi britanski list.

“Američka politika demokratizacije i zaštite bivših sovjetskih država devedesetih godina nije bila prihvatljiva za Rusiju. Putin je rekao da je slom Sovjetskog Saveza najgora katastrofa u povijesti čovječanstva”, rekla je Clinton.

”U listopadu prošle godine je američka vlada službeno optužila Rusiju za hakiranje računalne mreže Demokratske stranke Sjedinjenih Američkih Država i izjavila da se Moskva pokušava uplitati u predsjedničke izbore. Uz pomoć državnih medija kao što su RT i Sputnik, kao i internetskih trolova, Rusija je širila lažne vijesti s ciljem da našteti kampanji Hillary Clinton”, piše The Sunday Times.

Govoreći o ruskoj intervenciji u predsjedničkim izborima, Clinton je naglasila ”kako nijedna zemlja nije napala SAD i prošla bez ikakvih posljedica”.

NATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
wewewwe
6 godine prije

Putin je takoder kriv i za njene hormonalne probleme

Adriana
6 godine prije

Treba znati izgubiti.
Ova luzerica definitivno nije za poker

čokolino
6 godine prije

Pa da……logično 🙂
Vještice vampirska, jasno je da bi ti najrađe Putina ka Gadafija. Ali prc….malo sutra.
Ova ne može dobit tumor na mozgu…….pošto nema mozga.

Antonio
6 godine prije

Nisam procitao ni rec – osim naslov.
I imam pitanje do redakcije: dokle cete prenositi ovu zenu? Ona je ko pokvarena gramofonska ploca.
Daj pisite nesto atraktivnije.

Žorž
6 godine prije

Aha… to je isto kao i sa cigaretama u životu ” pušio ili ne pušio svejedno na kraju popušiš”

Ivo Lola nije sam
6 godine prije

Patetična je do jaja, do boli, do suza, kao Vlado Scheks kad lijepi epitete i pjesničke ukrase.

igi
6 godine prije

…nešto se hebeno događa u americi….sjebani su skroz naskroz jer nova liberalna fašjo ideologija ne daje željene rezultte…rim je propao kada je prihvatiio kršćanstvo a ovi propadaju kada je židovska ideologija nemorala i razvrata uzela maha da uruši kršćansku ideologiju obitelji i tradicije.koje se pridržavao i ateistički komunizam.

Superhik
6 godine prije

Najveca kazna lopovu je da ga neko pokrade. Bol je to nepodnosljiva.
Ove gospodje mi u tom smislu nije zao, neka ona samo dugo zivi i …. razmislja do kraja zivota o izgubljenim izborima.

SuperhikDS
6 godine prije

Svi su joj krivi, samo ona koja je krsila USA zakone nije…

Vlastimir
6 godine prije

Ako bi pogledao lice Hilari Klinton i Đavo bi se uplašio.

Janez
6 godine prije

Po njenom mišljenju, on se želi osvetiti zbog propasti Sovjetskog Saveza i širenja NATO pakta, te tvrdi kako ju je Putin i osobno uvrijedio.
—-
Opasne su takve žene i zato je bolje, da u penziji piše knjige.
”Zlotvor Putin” je napao Irak, Libijo, Sirijo, … ?

Georgij Žukov
6 godine prije

Ah , opet curica hillary place ,strasni cika putin otima igracku po igracku , ohh nemoj se ljutiti lutkice ….. znas ? onaj tko se voli sanjkati ,mora voljeti i vuci sanjke a posto ti to nikad nisi voljela , sada ce te cika putin malo provozati sibirskim prostranstvima na hasky pogon:)

davor
6 godine prije

buahahahaha……oh boy…..ahahahaha…….

Marshal
6 godine prije

Jucer sam gledao film Beautiful mind od Russela Crowa, po istinitom dogadjaju. Mene Hilary podsjeca na Šizofrenicara kao sa tog filma, slican slucaj.

davor
6 godine prije

Vjerovatno deep state plan političkog uklanjanja Trumpa nekako uključuje i micanje Putina ali očito da nije baš najbolje razrađen 🙂

Pikaso
6 godine prije

Žaba krekeče

nekoime
6 godine prije

Da je Putin htio zlo Americi, podržao bi nju a ne Trumpa.

Mate
6 godine prije

Nema ništa gore od frustrirane žene koju je suprug javno varao.

ZGGZ
6 godine prije

Jel je to poziv na rat? Pa samo ako je pošalji tamo svoju djecu a moju ne diraj.?

netman
6 godine prije

Nema se tu šta reći osim tko je ovo napravio…

Tomica
6 godine prije

Belaj-baba. Ništa su laži o njoj koliko je istina ružna.

emi
6 godine prije

Tramp zenomrzac? Rece supruga coveka koji je sexualne fantazije ostvarivao tako sto je cigarete gasio o zenske grudi. Najveca sramota u istoriji Bele Kuce se dogodila kada je FBI usao da istrazi predsednikov sex mobing pa im sekretarica dosapne “pitajte Paolu Dzons”, ona kaze “vidite vi to sa Monikom” I FBI nakon dva dana dobije sudski nalog da zapleni svu odecu zaposlenih zena I uradi dnk ispitivanja. Bili prskao kao crevom po basti a ona govori o postovanju zena? Njena dela salju poruku svim zenama “kada vas muz prevari nalupajte mu samare I pred kamerama ga drzite za ruku I osmehujte dok zene svedoce da ih je palio cigaretama , overio svaku prostoriju u Beloj Kuci I koristio svoj polozaj predsednika da ostvari bolesne fantazije”.

Mate Jebach
6 godine prije

Za tvoj poraz je kriva tvoja zemlja i narod u njoj, velikom večinom glup, nasilan, iskompleksiran, psihički nestabilan i drogiran raznim antidepresivima i sličnim dozvoljenim drogama. Zbog toga si i ti postala kandidat, a zbog toga je Klaun postao predsjednik.

Dundić
6 godine prije

Koliko god da nas Trump svakodnevno razočarava, evidentno je da on još uvijek manje loš izbor od onoga što bi bilo predsjednik da je on izgubio.

Kan
6 godine prije

A tko je hakirao djecu u Pizza baru…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI