Hezbollah o Trumpu: “Uopće nas ne brine budalasti predsjednik u Bijeloj kući”

Hassan Nasrallah - Hezbollah
2 komentara

Kako javlja libanonska televizija Al-Manar, glavni tajnik Hezbollaha, Hassan Nasrallah, rekao je kako ne brine zbog dolaska u Bijelu kuću “budalastog” predsjednika kao što je Donald Trump.

Vođa libanonskog pokreta otpora Hezbollah, Sayed Hassan Nasrallah, odbacio je prijetnje od strane novog predsjednika američkog predsjednika Donalda Trumpa, tvrdeći kako ga ne brine dolazak u Bijelu kuću “budalastog” predsjednika kao što je Donald Trump.

Štoviše, čelnik Hezbollaha smatra da je dolazak Trumpa na mjesto američkog predsjednika dobra vijest za potlačeni svijet.

“Trump nam otkriva svu istinu o zavjeri rasističke vlade Sjedinjenih Država protiv našeg naroda”, rekao je Hassan Nasrallah.

Tijekom govora pred skupom u Baalbeku, odbacio je navode nekih arapskih medijima,među kojima su vodeći katarska Al-Jazeera i saudijska Al-Arabiya, prema kojima Hezbolah ne poštuje primirje u Siriji.

“Hezbollah i Iran podržavaju prekid vatre, pomirenje i političko rješenje sirijske krize, dok neke arapske zemlje i dalje podupiru vojnu opciju”, naglasio je Nasrallah.

Govoreći općenito o sirijskoj krizi, Nasrallah je zaključio da je glavna prijetnja opstanku Sirije odbijena.

“Mogućnost da terorističke skupine kontroliraju Siriju je eliminirana u velikoj mjeri, a preostali dio područja pod kontrolom ISIL-a je uglavnom pustinja. Turska, koja je podupirala i financirala ISIL, nakon što su teroristi udarili na turske gradove, odlučila se boriti protiv te skupine. Američka administracija je obećao da će iskorijeniti ISIL, kojeg je stvorila bivša državna tajnice Hillary Clinton”, rekao je glavni tajnik libanonskog pokreta.

Za Europljane također tvrdi “kako je primjetno da su se odlučili ozbiljnije boriti protiv ISIL-a”.

Cijeli svijet je napokon otkrio da sirijska “hotelska” opozicija ne predstavlja nikoga na terenu i da su takozvane “umjerene” naoružane skupine samo mali dio u odnosu na terorističke skupine koje kontroliraju određena područja“, zaključio je Sayed Hassan Nasrallah.

HezbollahISILSayed Hassan Nasrallah
Pretplatiti se
Obavijesti o
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Georgij Žukov
7 godine prije

Iskreno se nadam da Sayed Hassan Nasrallah daje izjavu ovog tipa znajuci da je iransko nebo sigurno i da ptica ne moze preletjeti , jer budalasti predsjednik u bijeloj kuci bi isto tako a kao sto je i najavio , iznenada mogao narediti nato fasistima napad na iran ,ako se to dogodi a iranska protuzracna obrana u prvom naletu ne srusi bar 50% nato aviona , dronova , raketa ….tada ce jedina budala postati on sam a znam da je pametan covjek i odmjeren u izjavama , nadam se i vjerujem da zna ono sto mi ne znamo ..

Michael Collins
7 godine prije

Oprez je majka mudrosti. Prvo rješite umjerene i neumjerene koljače u Siriji, pa onda slijedi zagorčavanje života Hazarima, zio-nazijima.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI