Indija – podignuta prva optužnica za ubojstvo cjepivom

Prva optuznica protiv cjepiva
32 komentara

Prvi slučaj optužnice za ubojstva cjepivom na svijetu pokrenut je na indijskom Visokom sudu protiv Billa Gatesa, kao i proizvođača AstraZenece (Covishield) i njegovog partnera Adara Poonawalle, koji je glavni izvršni direktor biofarmaceutske tvrtke, Instituta za serum Indije i drugih državnih dužnosnika i čelnici koji su umiješani u, kako navode, ubojstvo 23-godišnjeg muškarca, gospodina Hitesha Kadvea, koji je umro od posljedica cijepljenja AstraZenecom.

G. Kadve je uzeo cjepivo zbog ograničenja koje su postavile željeznice da su samo dvostruko cijepljene osobe mogle putovati i uvjerenja da je cjepivo potpuno sigurno, sada kao rezultat još jedne smrti koja je konačno prijavljena kao nuspojava, njegova majka je tražila pravdu.

Odbor Vlade Indije za nuspojave nakon imunizacije (AEFI) nedavno je priznao da je smrt 33-godišnjeg dr. Snehal Lunawat uzrokovana nuspojavama AstraZeneca Covishield: cjepiva, koje je najraširenije cjepivo u Indiji.

Obitelj dr. Snehala Lunawata obratila se Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) da intervenira jer indijski dužnosnici nisu prijavili smrt kao štetni događaj. Obitelj se tada trebala obratiti ministarstvu i Institutu za serum Indije koji su proizveli cjepivo, ali još uvijek nisu dobili zadovoljavajući odgovor.

Unatoč tome što je Indijska mreža za droge (AIDN) pomogla obitelji Lunawat u uspješnom prijavljivanju slučaja kao AEFI, trebalo je proći skoro sedam mjeseci nakon smrti dr. Lunawat da AEFI prihvati da je umrla zbog krvnog ugruška iz Cjepivo Covishield.

Izvješće AEFI-ju podiglo je svijest i zbog toga bi sudski spor mogao biti prvi od mnogih.

Informacije u ovom slučaju mogu se pronaći na službenoj web stranici Indijske odvjetničke komore (https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/)

Indijska odvjetnička komora ukazuje na prethodno prikriveno ponašanje Glaxo Smith Klinea (GSK), navodeći da je tvrtka kriva za nezakonito promicanje određenih lijekova na recept, propust da prijavi određene sigurnosne podatke i svoju građansku odgovornost za navodne lažne prakse prijavljivanja cijena.

Osim toga, navode da Sjedinjene Države navode da je GSK sponzorirao programe večere, ručkove, spa programe i slične aktivnosti kako bi promicao korištenje Paxila kod djece i adolescenata. GSK je platio govornika da razgovara s liječničkom publikom i platio je obrok ili spa tretman za liječnike koji su prisustvovali.

Između 2001. i 2007. GSK nije uključio određene sigurnosne podatke o Avandii, lijeku za dijabetes. Informacije koje nedostaju uključivale su podatke o određenim postmarketinškim studijama, kao i podatke o dvije studije poduzete kao odgovor na zabrinutost europskih regulatora o kardiovaskularnoj sigurnosti lijeka Avandia. Od 2007. FDA je dodala dva upozorenja crne kutije na etiketu Avandia kako bi upozorila liječnike na potencijalni povećani rizik od (1) kongestivnog zatajenja srca i (2) infarkta miokarda (srčani udar).

Indijska odvjetnička komora citirala je dva slučaja pred američkim sudom u vezi s nuspojavama prethodnog MR cjepiva u jednom slučaju, Sud je prihvatio nagodbu odštete od 101 milijun američkih dolara žrtvi.

Također, u jednom drugom slučaju u Americi, CIA, FDA-in ured za kriminalističku istragu, naplatila je oko 10,2 milijarde američkih dolara od farmaceutske tvrtke Glaxo Smith Kline zbog raznih kaznenih djela uključujući suzbijanje nuspojava lijekova i dovođenje života Amerikanaca u opasnost.

Također uključuje tvrdnje da je GSK plaćao povrate zdravstvenim djelatnicima kako bi ih potaknuo da promoviraju i prepisuju ove lijekove kao i lijekove Imitrex, Lotronex, Flovent i Valtrex. Sjedinjene Države navode da je ovo ponašanje uzrokovalo podnošenje lažnih tvrdnji saveznim programima zdravstvene zaštite.

Cijepljenje obmanom je kazneno djelo

Univerzalna deklaracija o bioetici i ljudskim pravima: UNESCO, jasno navodi da prije davanja cjepiva ili bilo kakvog liječenja osobi treba biti informirana o nuspojavama lijeka, kao i dostupnim alternativnim lijekovima.

Ako je bilo koja osoba cijepljena prešućivanjem činjenica ili iznošenjem laži da su navedena cjepiva potpuno sigurna, to znači da je pristanak dobiven prijevarom. U Indiji je cijepljenje obmanom ili silom/prisilom, ili postavljanjem određenih zagušujućih uvjeta građanska i kaznena nepravda.

Podnositelj zahtjeva je iznio prijašnje navodne kriminalne prethodnike Billa Gatesa, što je “snažan dokaz protiv Billa Gatesa i njegovog sindikata cjepiva”.

Indijska odvjetnička komora je stoga rekla da su Bill Gates i Adar Poonawalla “optuženi za svoju umiješanost u zavjeru”. U Indiji se osoba koja je dopustila lažno oglašavanje svog proizvoda također smatra krivom zbog svoje radnje i propusta te da su i Gates i Poonawalla su krivi za masovna ubojstva. Smatra se da će slučaj uskoro biti saslušan, bez obzira na ishod, konačno će podići prijeko potrebnu svijest i o štetnim reakcijama uzrokovanim cijepljenjem i o navodnom kriminalnom ponašanju.

AstraZenecaBill GatescjepivoCovidoptužnicavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
abc
2 godine prije

Ovu vjest državni mediji neče smeti objaviti. Kovid-gazde to ne dopuštaju.

Lilarcor
2 godine prije

Već je i bilo vrijeme.

5 G
2 godine prije

Časni sude budi častan!

Sticky fingers
2 godine prije

Konacno! I mozete li vjerovati da se i u Hrvatskoj tek sada smrt mladica iz ozujka dovodi u vezu s cjepivom. HALMED je konacno priznao da je ta smrt, kako kazu, vjerojatno prouzrokovana cjepivom…

Pokret Otpora
2 godine prije

Ako dođem na punkt za cijepljenje, i tu injekciju koja je meni namijenjena, uzmem iz ruku med. sestre, i pokušam je nekome drugome ubosti….kako bih prošao? Da dođem do policajca sa tom špricom, i kažem mu, dođi, ovo ti je dobro, daj da te piknem. Ubili bi me na licu mjesta, zar ne? Ili bi barem izvadili pištolje, navijači me, i odmaknuli se od mene da ih slučajno ne i odem. A ja da dođem dobrovoljno po ubod?

Max
2 godine prije

Neka je krenulo.

ledeno doba
2 godine prije

ništa se impotentnom gušteru Gatesu neće desiti, jer je i indijska vlada član kabale.. pa ta vlada došpuštala je Gatesu , WHO-u i ostaloj bandi da godinama vršljaju po Indiji i vrše faltičkli sterilizaciju i depopulaciju, pod maskom “zaštite cjepljenjem”. samo zahvaljujući hrabrim i poštenim lokalnim političarima, odvjetnicima i aktivistima u Indiji.- zločini Gatesa i kabale su izošli na vidjelo pa još 2014. bila je podignuta optužnica protiv Gatesove zaklade i njegove organizacije GAVI- jer je dokazano da su u kampanji cjepljenja ženskih osoba koje su u stanji rditri (od 15 fo negdje 45 godina), u cječivo namjerno mješali hormon koji izazaiva neplodnost kod žena. ali od te optužnice nije bilo ništa.. pojeo vuk magare.. jer je vrhovna indijska vlada član kabale i danas također sudjeluje u zločinu plandemije i cjepljenja indijsko stanovništvo najprije treba vile za đubre u ruke i najprije na svoje vlastite vlastodršce na drveća sa njima- pa onda… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

Protiv Billa Gatesa i Faucija postoji hrpa procesa za doživotni zatvor i samo je pitanje vremena kada će ovi banditi završiti u ćuzi, iako ih njihovi mafijaši žestoko štite – tako kažu u seriji Pad Kabale 2 – opaki momci vjerojatno neće još dugo.

Osam Šezdeset
2 godine prije

♥️♥️♥️

tuf
2 godine prije

Evo kako kod nas prolaze bendovi iza ograda, hahahah:
Iako je hladno, Dubrovčani su izašli na Stradun, ali čini se poslali su jasnu poruku stožeru, jer ograđeni prostor ispred crkve Sv. Vlaha ostao je više prazan nego pun, dok su se iza ograde mnogi veselili i pjevali i čini se ipak dobro zabavljali, i oni s covid potvrdama i oni bez.
https://www.dubrovniknet.hr/daleka-obala-na-stradunu/

Josip Skok
2 godine prije

Bravo za odvjetnike, tužitelje i suce u Indiji i SAD. Gdje su naši odvjetnici, tužitelji i suci iz Hrvatske? Jel im maca popapala jezik i pamet? Možda su primili bonuse od lobista farmako kompanija. Ljudi, probudite se! Samo dokazi o zločinima vakcinom. Dižite tužbe kaznenim sudovima u RH i Međunarodnom kaznenom sudu u Hagu za zločine protiv čovječnosti, nakanu genocida i dr. Sretno!

pero
2 godine prije

Ganjajte bandu, što prije.

Jery
2 godine prije

Tog kretena če prije ili kasnije pojesti živog baš njegovi ameri! I ne samo njega nego sve te psihopate koje glume bogove! Slušajte kad idete među ljude kako rastu tenzije mržnje prema svemu ovome što se dešava! Pitanje je dana kada če narod poluditi do kraja! E tada neče biti milosti! Žrtava ovih cjepiva če biti iz dana u dan sve više pa če i oni koji do sada nisu vjerovali da je ovo dobro smišljen plan pomora ljudske rase shvatiti o čemu se radi!

Marko75
2 godine prije

Sad će sigurno Interpol izdati tjeralicu za optuženim?

L.Livano
2 godine prije

Nije istina ! Prva optužnica je podnesena u Kanadi a juce je upravo pokrenut proces. Rec je o tuzbi za zlocine protiv covecnosti koja je podnesena ( prihvacena ) Vrhovni sudu pravde Kanade ( Superior Court of Justice of Canada). Tim od vise od 1000 advokata i više od 10 000 medicinskih strucnjaka na celu sa s nemackim advokatom Reinerom Fuellmichom, jednim od najmoćnijih evropskih advokata , pokrenuo je najvecu pravnu akciju u istoriji pod nazivom “Nürnberg 2” – zlocin protiv covecnosti- protiv Svetske zdravstvene organizacije i Davos Groupe- Svetskog ekonomskog foruma i njenog glavnog organizatora Klausa Schwaba. Ko ne zna dr. Reiner Fuellmich je nemacko- americki advokat koji je dobio visemilionske sporove protiv prevare Deutsche Bank ili onaj protiv Volkwagena u prevari Dieselgate. On je jedan od osnivaca Istrazne komisije njemacke krune. Fuellmich i njegov tim prikupili su hiljade naucnih dokaza koji pokazuju potpunu nepouzdanost PCR testiranja i prevaru… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI