Iran: Ako Izrael ne odustane od svog sna, stvorit ćemo pakao za cionistički režim

Iranske snage - vojna vježba
59 komentara

Zamjenik zapovjednika Iranske revolucionarne garde je upozorio izraelski režim na pakao kojeg bi Iran mogao stvoriti za cioniste, rekavši kako su sve američke vojne baze u regiji u dometu iranskih snaga.

“Pokretanjem napada s našeg teritorija, iranske snage mogu uništiti sve američke baze diljem regije”, rekao je u subotu iranski general Hossein Salami.

“Iran može stvoriti pakao za izraelski cionistički režim”, dodao je general, preporučujući Tel Avivu da odustane od sna o osvajanju teritorija od “rijeke do mora”, izraz kojeg Izrael koristi kada govori o zauzimanju teritorija od rijeke Jordan do Sredozemnog mora.

Zamjenik glavnog tajnika Hezbollaha, šeik Naim Qassem, istaknuo je kako su libanonska solidarnost i snaga odbili sve izraelske agresivne planove, naglašavajući kako će se Osovina otpora uvijek suprotstavljati svim cionističkim potezima usmjerenim protiv Libanona.

Govoreći tijekom ceremonije Hezbollaha, šeik Naim Qassem je na nedavne izraelske prijetnje napadima na libanonska pomorska postrojenja za vađenje nafte u teritorijalnim vodama zemlje odgovorio kako one potvrđuju zlatnu formulu: Narod – armija – otpor!

Kao što smo izvijestili, izraelska okupacijska vojska je u subotu priopćila kako se Iran i Sirija “igraju s vatrom”, ali su istaknuli kako Tel Aviv ne traži eskalaciju, nakon što je Damask oborio izraelski borbeni zrakoplov F-16 koji je gađao sirijske vojne položaje.

Glasnogovornik okupacijskih snaga izraelskog režima, Jonathan Conricus, izjavio je novinarima kako se Sirijci i Iranci “igraju s vatrom”, ali je dodao da režim židovske države “ne želi eskalirati situaciju”.

“Ovo je najteže kršenje izraelskog suvereniteta posljednjih godina od strane Irana”, izjavio je Jonathan Conricus, govoreći o ulasku iranske bespilotne letjelice u takozvani “izraelski zračni prostor” iznad Sirije.

“Zato je naš odgovor jednako težak”, dodao je Jonathan Conricus.

Ranije u subotu je sirijska protuzračna obrana oborila izraelski F-16 koji je proveo novi napad protiv Sirije ​​u središtu zemlje, istočno od Palmire, na bazu T-4 u kojoj su raspoređene bespilotne letjelice za borbu protiv “Islamske države” i drugih terorističkih skupina.

Nakon što je zrakoplov pogođen, dva izraelska pilota su se katapultirala i pala na teritorij pod nadzorom Izraela, a jedan je ozbiljno povrijeđen, prenose izraelski mediji.

Opširnije: Obaranje izraelskog F-16 i napad na Siriju iz perspektive izraelskog režima

 

HezbollahISILIslamska državaKalifatšeik Naim Qassem
Pretplatiti se
Obavijesti o
59 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Travis
6 godine prije

Slabe su prijetnje onoga koji u vlastitoj zemlji ima jaku prijetnju nezadovoljnog naroda. Od sveg izraelskog oružja Iranu je veća prijetnja od žena koje skidaju hidžab i od naroda koji masovno migrira na zapad zbog ekonomskog nezadovoljstva. Klimavo je to carstvo.

basso
6 godine prije

.

davor
6 godine prije

Gdje je nestao Isil koji je tako dobro promovirao izraelske interese u regiji.

Majk Majers
6 godine prije

Izrael nikad nece odustat od te ideje. Ta umjetna drzava je stvorena da bi se sirila i zauzela prostor od Inda do Nila. To im je jedini cilj i svrha postojanja. Price o biblijskom te odabranom narodu su basne za malu dicu i budale

Mölltaler
6 godine prije

Ovaj koji je ozbiljno povrijeđen je u međuvremenu umro.

Petar Veliki
6 godine prije

U međuvremenu Rusi nude na prodaju S-400 amerikancima ako se boje da ne mogu sami obranit svoj vazdušni prostor. Ovo je za amerikance kao da ti neko klip nabija u oko. 🙂

Franjo
6 godine prije

Uljepsalo bi mi godinu da Hezbollah izroka odabrane

csm
6 godine prije

U Siriji se stvari opasno eskaliraju sa jedne strane Amerika i Izrael podržavaju Kurde a sa druge strane Rusija,Libanon i Iran podržavaju Sirijsku vojsku,što će se dogoditi ako Turska utvrdi da je njihov helikopter kojeg su srušili kurdi srušen sa Američkim ili Izraelskim oružjem sa kojim naoružavaju Kurde.Kada jednom Turska sruši Američki ili Izraelski avion zbog zračne podrške Kurdima,onda će izbiti totalni rat na bliskom istoku.Erdogan je upozorio Amerikance da se povuku iz Sirije i prestanu podržavati Kurde,rat između dva NATO saveznika Amerike i Turske u Siriji samo što nije počeo.

Weteran
6 godine prije

Veliki Bliski Istok se sve više zagreva?!
Vatrometa će biti sve više! Veliki rat zahteva i velike uloge.
Treba znati:
– Geopilitički, i Balkan je deo prostora koji se naziva “Veliki Bliski Istok”!
Iran će svakako dobiti “sledovanje”! To odgovara i vlastodršcima u Teheranu?!

Toni
6 godine prije

A sta se tiće žena I njihovih prava, neka Saudijska prvo da sva prava ženama, krščanima I ekonomskim imigrantima. Koliko su izbjeglica primili a zakuhali su sve. Iz straha da isti ne bi saznali da su im oni razjebali državu tako da ne bi bio ustanak.

i tako vam je to
6 godine prije

i corava kokos ubode jeno zrno, izraelci ih rokaju da se sve prasi….Izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je u nedjelju da je izraelsko zrakoplovstvo, koje je izvelo u subotu niz napada na Siriju, nanijelo “težak udarac” Iranu i snagama sirijskog režima. “Nanijeli smo u subotu težak udarac iranskim i sirijskim snagama”, kazao je Netanyahu. “Nastavit ćemo napadati sve one koji pokušavaju napasti nas”, upozorio je on u priopćenju koje je izdao njegov ured. “To je naša politika i ostat će naša politika”, dodao je premijer. Po verziji izraelske vojske, dron kojim su iz daljine upravljali iranski stručnjaci s bazom u Siriji prodro je u subotu u izraelski zračni prostor gdje je srušen. Kao odmazdu, izraelska vojska je napala “iransku” bazu u Siriji odakle je poletio dron. Jedna od izraelskih letjelica koje su sudjelovale u toj operaciji pogođena je raketom ispaljenom iz Sirije i srušila se na izraelskom tlu. Izraelska avijacija… Čitaj više »

Tiha voda hrid dere
6 godine prije

UPOZORENJE IRANU VI SE NALAZITE U PAKLU A DA TO I NEZNATE ,GORITI ĆE VAM KOŽA NA LEĐIMA
KAD KRENETE NA IZRAEL ! ! !

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI