Iranski IRGC objavio je dron snimke američkog nosača aviona u Perzijskom zalivu

Iran-dron snimci americkog nosaca aviona
32 komentara

Iranski korpus odbrane islamske revolucije (IRGC) objavio je precizne snimke iz bespilotnih letjelica na kojima su,kako tvrde, nosači aviona američke mornarice u Perzijskom zalivu, objavila je u srijedu državna Press TV.

Video, koji prikazuje nosač aviona sa ratnim avionima, helikopterima i drugom vojnom opremom, prikazan je kasno uveče u srijedu. Snimak, koji je navodno snimljen pomoću četiri bespilotne letjelice, pruža u stvarnom vremenu i precizne detalje američkog ratnog broda. Komanda IRGC tvrdi da bi njene snage mogle da unište bilo koji američki vojni objekat u regionu.

Frank McKenzie, zapovjednik američkih snaga na Bliskom istoku, zauzvrat je rekao pred Kongresom ranije tog dana da Iran predstavlja “dnevnu prijetnju” za SAD i njihove saveznike na Bliskom istoku dok američka dominacija slabi.

 

iranIRGCNosač avionaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
šeronja
2 godine prije

dobre sličice

SULE
2 godine prije

Ma ne nemoguce je da to Iran moze uraditi i to americki nosac a isto je nemoguce da izraelski radari ne otkriju raketu koja je usla duboko u okupiranu Palestinu… Sta je ovo nesto se cudno desava sa supersilama i njihovom tehnologijom ?

toodom
2 godine prije

kad se tako brane trebali su ih roknut….

Tomi
2 godine prije

To jes malo sramotice

desavanja
2 godine prije

Izrael blokirao sve objave vezane za zadnju eksploziju u vojnoj fabrici izgleda da je sravnjena sa zemljom i da su nestali izraelski strucnjaci jel LOGICNO moze sta dokuciti.

2 godine prije

Izgleda da “vakcinacije” (masovni genocid) protiv “najsmrtonosnijeg virusa oda kada je lLJUDI” – totalno izgubile momenat… Goyimi su poceli previse da pitaju i da istrazuju (naravno ogroman broj idiota i dalje vjeruje u “najsmrtonosniji virus ikada” – koji je i po idiotskoj i laznoj WHO statistici ubio manje od 0.5% stanovnistva)… Upravo zato na “filantropi” iz sekte R+R pripremaju staru i vec stoljecima isprobavanu strategiju… idiotska “geopolitika” – naravno… NIKAD do sada nisu omanuli, a ocito je da nece niti ovaj put… Putko je jucer izasao sa prijetecim tonom i “upozorio Zapad na crvene linije“… Naravno sve je totalni idiotski IGROKAZ – ali LJUDi, lobotomirani idiotizmom ovih kamatara – puse ovu idiotsku pricu… Zato me u opste nece cuditi – ako “izbiju ratovi” (uviek “slucajno”) na razlicitim dijelovima Svijeta – a Judaizerski teror i tradicionalno klanje “goyima” uz obilje krvi kroz ratove – se nastavi “tradicionalnim metodom“… Dakle – Veliki… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
SULE
2 godine prije

To je istina ne smiju IRANCI približit se nosaču ovo je sve marketing mula

BanOvan
2 godine prije

Oooo BoriSHa, zanimljivi ovi IRanci, imaju i nekih letjelica. Do sada se mislilo da lete samo na letecim cilimima i uzgajaju pistacije..

Sardelino
2 godine prije

Izmjerio ga je od krme do prove.

tadija
2 godine prije

Kad ga je mogao ovako lijepo snimiti,onda se ne možete oteti mišljenju da je mogao i kakvu bombicu dolje kaknuti.

Slovenac
2 godine prije

Da je lazirana snimka to zar bi to promaklo amerikancima, iranci postaju cudo sprdaju se sa amerikancima a evo vidimo i zidovima se nesto stalno dimi , raketa stigla do nuklearnog postrojenja i sada IDF ispituje kako je to moguce od toliko kupola hahahah ja zalosti.

gigi pinna
2 godine prije

“Iran predstavlja ‘prijetnju’ za američke snage ispred IRANSKIH obala”!? – u Pentagonu su “odlepili” skroz. Ovoga se ne bi niti Grunf sjetio…
A kako to niti slova o napadu na Arijevce. Nije valjda to što je Vlado frend sa satanyahuom?
I to napad ni manje ni više nego na Dimonu. Sad će zio-naziji dvaput razmisliti hoće li opet ubijati iranske znanstvenike i praviti diverzije u Natanzu.

neko iz mase
2 godine prije

To je stara snimka od prije 4 ili 5 godina

MDM
2 godine prije

Lt. Chloe J. Morgan, a U.S. Naval Forces Central Command spokesperson, said in an email that the Eisenhower has not been in the Persian Gulf since 2016

Max
2 godine prije

Ovime je Iran ponovno ponovno pokazao svoju snagu i mogućnosti.

datum
2 godine prije

piše datum na vrhu od 0:30…16/06/05 ili naški 05/06/2016

Tera Torot
2 godine prije

Jedino je rjesenje da Ameri naprave nevidljive nosace aviona…ovo je zastarjela krama

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI