Je li cionistički projekt gotov? Primijenjeni cionizam pokazuje svoj radikalni ekstremizam

Izrael i Palestina - Gaza
172 komentara

Kakva gorka ironija da je izraelski agresor tako flagrantno preskočio crtu da uđe i oskvrnavi vlastitu mjeru opreza “Nikad više”.

Bivši britanski parlament, George Galloway, razumije točne implikacije ovog oskvrnjivanja. Dana 12. studenog opisao je kao holokaust opscenost spektakla masovnih ubojstava koji se odvija u Gazi. Pola stoljeća Galloway je bio stalni glas pravde za Palestince. Nazvavši napade na stanovnike Gaze holokaustom, Galloway je rekao:

“To je unaprijed smišljeni sveobuhvatni genocidni ludi napad na zarobljene ljude koji nemaju kamo pobjeći, niti se sakriti. Palestinci su ubijani u industrijskim razmjerima.”

Đavolski karakter primijenjenog cionizma otvoreno je prikazan cijelom svijetu da vidi. Nema skrivanja užasno ružne prirode opakog “rata” koji je izraelska vlada objavila takozvanim “ljudskim životinjama” zatočenim u Gazi, kao i izraelskog neobjavljenog rata protiv Palestinaca na Zapadnoj obali.

Dokazi se gomilaju, razotkrivajući dvoličnu ulogu Netanyahua kojem je ovaj rat potreban kako bi izbjegao zatvor. Poremećeni Netanyahu bio je ključan u osmišljavanju smrtonosnog izgovora ovog pokušaja uništenja preostalih Palestinaca pod izraelskom kontrolom. Dodatni element ovog plana uključuje izraelski plan deportacije svih preživjelih Palestinaca u šatorske kampove u pustinji Sinaja u Egiptu.

Cionizam proizlazi iz židovskog supremacističkog naslijeđa ukorijenjenog posebno u talmudskim komentarima napisanim tijekom i nakon babilonske ere. Ponižavajući tretman ne-Židova zacrtan je, obnovljen i razrađen u mnogim komentarima koje su napisali rabinski autori Talmuda sve do današnjih dana.

Ovo talmudsko naslijeđe stopilo se u vrijeme nastanka cionizma u kasnim 1800-ima, s sveprisutnim etosom etnocentričnog imperijalističkog nacionalizma koji je prožimao viktorijansko doba tijekom njegovog zenita.

Srž cionističkog projekta uključivala je stvaranje većinom europske židovske nacije koja će biti ubačena u arapsko carstvo na spojnoj točki Europe, Azije i Afrike. Židovi većinom europskog podrijetla često se opisuju kao Aškenazi. Oni imaju tendenciju da dominiraju piramidama cionističke moći unutar i izvan Izraela.

Utjecaj cionizma nije obuhvaćen zemljopisnim ili čak percepcijskim područjima ograničenog postojanja. Kao što trenutno vidimo, cionizam je počeo provoditi mnoge oblike odlučujuće kontrole nad vladajućim agencijama u mnogim zemljama gdje god se ova zastrašujuća međunarodna mreža bogatstva i moći ukorijenila.

Trenutačno vladajuće vlasti, posebno u takozvanim “zapadnim” zemljama, spremaju se za potporu, podršku i doprinos cionističkom napadu na autohtone arapske Palestince pod izraelskom kontrolom. Iste vlasti požurile su kazniti i staviti na crnu listu sve svoje građane koji pokazuju volju da osude i kritiziraju oružani pokolj Palestinaca bez državljanstva u Gazi, kao i na okupiranim teritorijima područja Zapadne obale.

Otvara se veliki raskol između gledišta onih koji su na pozicijama vlasti odobrene od strane cionista i gledišta mnogih prosječnih ljudi koji su užasnuti onim što vide da se događa u Gazi. Uz samo rijetke iznimke, vlasti podržavaju, pa čak i slave groteskne akcije cionističkih snaga uključenih u nemilosrdni pokolj palestinskog naroda, ali posebno žena i djece.

Značajno je da su Židovi dobro zastupljeni među cionistima koji guraju genocidne napade na palestinski narod, kao i u prosvjednim skupinama koje zahtijevaju barem sporazum o prekidu vatre. Mnogi u ovaj zahtjev uključuju poziv na zaustavljanje najstrašnijih aspekata tekućeg genocida nad Palestincima koji je započeo 1948. godine. Ovaj je genocid promijenio brzinu u planiranu brzinu počevši s još uvijek neobjašnjenim događajima od 7. listopada.

Podjela od velikog značaja razotkriva se u raskolu između židovskih i kršćanskih cionista uglavnom na položajima vlasti, te dijela stanovništva, uključujući značajan broj Židova, zastupljenih u brojnim propalestinskim demonstracijama.

Ovaj raskol koji je trenutačno prikazan nije dio taktike zavadi i vladaj koju naši guverneri na višoj razini redovito potiču, ohrabruju i njeguju kako bi naveli čovječanstvo da se nastavi međusobno boriti umjesto da se ujedini protiv naših tlačitelja. Ova taktika čini dobro poznatu strategiju koja se često koristi kako bi se zadržali na vlasti predatori na vrhu.

Sve veći fokus na zlonamjernost cionizma i potpuni nedostatak poštovanja vladavine prava od strane njegovih pristaša, a kamoli dostojanstva ljudskog života, sada je samo po sebi razumljivo. Nepogrešiva je nemilosrdna priroda procesa u kojem se najbeskrupulozniji natjecatelji za moć i bogatstvo probijaju u gornje ešalone kontrole i dominacije nad čovječanstvom.

Ova užasna okolnost stavlja se u središte ispred naših očiju za sve one koji žele pogledati i vidjeti. Uz činjenice o Gazi koje nam bulje u lice, ništa osim licemjerja zarazilo je svakoga tko se više pretvara da živimo u društvu zakona, poštivanja ljudskih prava i napredovanja kroz zasluge i naporan rad. Svaka iluzija da živimo u demokracijama sačinjenim od naroda, od naroda i za narod postala je potpuno apsurdna u svijetu u kojem trenutno živimo.

Thomasa Jeffersona, glavnog sastavljača Deklaracije o neovisnosti, potpuno su preduhitrile vlade koje su izgubile bilo kakvo pravo zahtijevati legitimitet za svoje postupke na temelju pristanka onih kojima se upravlja. Načela koja je iznio John Locke u svojim Two Treatises on Government, omiljenom tekstu utemeljitelja SAD-a, jednostavno se ne mogu primijeniti.

Opsceni spektakl u Gazi koji se gura naprijed navodno u naše ime pokazuje da “Mi ljudi” nemamo gotovo nikakve riječi u onome što se događa s našim kupljenim i plaćenim vladarima koji se u mnogim stvarima oponašaju od cionističkih operativaca. Ovi cionistički gospodari imaju neizmjerno nerazmjeran pristup fiat novcu koji se koristi za podmićivanje političara i za određivanje vrste medijskog pokrivanja onih koji traže ili obnašaju izabranu dužnost.

Namještanje financijskog sustava, medijskog sustava i političkog sustava ide ruku pod ruku s namještanjem sudova, internetskih tražilica i svih razina obrazovanja. Tko može sumnjati da su cionisti igrali značajnu ulogu u namještanju financijskog sustava na način koji je potaknuo SAD da postane daleko dominantna svjetska vojna supersila.

Pogotovo od 2001. godine, stalna ratna ekonomija Sjedinjenih Država omogućila im je da postanu glavni protagonist u ratovima za Izrael. Ti su se ratovi redovito događali nakon cionističkog namještanja terorističkog spektakla od 11. rujna korištenog za stvaranje vrste optike koja trenutno pomaže u promicanju Netanyahuova psihotičnog spektakla u Gazi, s dva američka nosača zrakoplova u blizini kako bi se zastrašili domoroci.

Rat koji se brzo razvija u Izraelu, a sve više i u Libanonu, mogao bi u bilo kojem trenutku postati pravi regionalni rat ili još gore. Rat se izražava na različite načine kako se sukobi razvijaju u mnogim zemljama, a posebno u Sjedinjenim Državama. Posebno intenzivni antagonizmi s visokim ulozima odvijaju se u pravnim školama Ivy League te u najvećim i najbogatijim odvjetničkim tvrtkama.

Pravni fakulteti i odvjetnička društva uključeni su u cionističko-palestinske sukobe

Veliki donatori pravnih fakulteta postavljali su ultimatume, na primjer, vodstvu institucija kao što su Harvard, Penn State i Columbia sveučilišta. Ovi donatori kao što su Bill Ackman, Leslie Wexner i Marc Rowan zaprijetili su da će povući sredstva ako se vodstvo pravnih fakulteta ne suzbije ono što oni smatraju “antisemitizmom” među studentima. Katalizator procesa dogodio se 8. listopada kada je Ackman pozvao Harvard da ‘zamaskira’ sve studente Harvarda koji su potpisali ‘pro-palestinsku peticiju’ nakon smišljenog bijega iz zatvora u Gazi koji se dogodio dan ranije.

Odvjetnička tvrtka, Davis, Polk i Wardell, pokrenula je ovu prijetnju opozivom ponuda za posao studentima Harvarda i Columbije koji su potpisali izjave kritične prema izraelskoj vladi. Zamah koji proizlazi iz ovih akcija dosegao je novi prag 1. studenog. To je bio dan kada su 24 najveće odvjetničke tvrtke u SAD-u pisale svim vrhunskim pravnim školama prijeteći da ako bilo koja od škola ne učini više na “eliminiranju antisemitizma” iz svojih institucija, nitko od njihovih studenata neće ikada primiti ponude za posao od bilo kojeg od 24 odvjetnička društva.

Kao što Josip Tiberije piše u “Židovi objavljuju rat Americi,”

“Vjerojatno su ove tvrtke ili potpuno preuzeli židovski stariji partneri ili imaju toliko židovskih klijenata da su se osjećali prisiljenima izdati ovu zapanjujuću izjavu. Ova odvjetnička društva i banke su – osim visokotehnoloških poslodavaca na zapadnoj obali – glavni bastion dobro plaćenih poslova i utjecajnih karijera u Sjedinjenim Državama. Ako svi osim ulizica Židova budu odsječeni od ovih tvrtki, rezultat će biti katastrofa za slobodu i ekonomske izglede ostatka Amerike.

Ako se te prijetnje ostvare, to je ništa drugo nego katastrofa za Amerikance nežidove. Ovo je, jednom riječju, izravan frontalni napad na svakog Amerikanca koji nije Žid.

Ovaj Tiberijev esej nudi razotkrivajući prozor u mnoge inače nevidljive aspekte cionističke moći u Sjedinjenim Državama.

U ovom slučaju mnogo se iznosi na vidjelo o etici i sklonostima onih viših dužnosnika zaduženih za očuvanje aparata vladavine prava.

Epizoda razotkriva osjećaj prava koji osjećaju cionistički operativci na vrhu zapovjednog lanca u legalnoj ustanovi. Otkriva mnogo o vrsti razmatranja koja kontroliraju tko će biti prihvaćen ili odbačen u natjecanju za najviše američke poslove. To rječito govori o golemim pristranostima i predrasudama koje su institucionalizirane u središnjim mrežama privilegija i autoriteta u srcu američke strukture moći.

Sve vrste znakovitih događaja u Sjedinjenim Državama pokazuju kako su se stvari promijenile od 7. listopada. Na primjer, cionistički donositelji odluka na MSNBC-u odlučili su suspendirati tri muslimanska voditelja na mreži. Cionistički guverner Floride, Ron DeSantis, izdao je protuustavnu “dekret” s ciljem zabrane raznih oblika okupljanja u kampusima Floride. Ovi zabranjeni skupovi su oni koji pozivaju na okončanje genocidnih radnji izraelske vlade u Gazi. Što nam se govori kada najviši dužnosnici zabrane protivljenje genocidu?

Kraj cionističkog projekta?

Neki počinju tvrditi da na logističkim osnovama izraelska vlada i njezini američki podupiratelji počinju gubiti od bolje pripremljenog i nepokolebljivijeg protivnika. Ovaj protivnik je u stanju održati otpor iskorištavanjem mreže tunela koje je izgradio Hamas ispod Gaze.

Slična strategija dobro je funkcionirala za Ho Chi Minh i Viet Cong u njihovom ratu sa Sjedinjenim Državama. Zašto ista strategija ne bi funkcionirala za vojne branitelje Palestinaca?

Židovski zagovornici cionizma potpomognuti mnogo brojnijom skupinom kršćanskih cionista razotkrivaju nasilnu i apsurdnu prirodu djelovanja svoje vjere u stvarnim uvjetima. Koliko još može trajati ovaj psihopatski eksperiment u najradikalnijem izrazu kolonijalizma dvadeset i prvog stoljeća? Vidimo li početak kraja cionističkog projekta? Je li istina da ova kriza “dovodi mase u jednadžbu dinamike moći”?

Autor: Prof. Anthony J. Hall

CionizamgazagenocidIZRAELPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
172 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Гавран
5 mjeseci prije

Svako uverenje o svojoj “izuzetnosti” u praksi opravdava genocid prema neizuzetnima.
.
Svako uverenje o svojoj “izuzetnosti”, u svetu ukorenjenom u samouništenju, prevrnutih vrednosti, siguran je simptom sopstvene paklene izuzetnosti.
.
Kako se ponašaju stvarno izuzetni pokazali su Hristos i Buda.

NOME
5 mjeseci prije

nažalost palestinski narod gaze je kolateralna žrtva velikog rata koji se valja između kine i usa za svjetsku dominaciju, kina se opasno širi i napreduje sa svojim projektom “puta svile”….kini je srednji istok ključan, pogotovo egipat i sueski kanal….ameri naravno nemogu riskirati pa destabiliziraju cijelo to područje, a izrael koriste kao proxy koji također ima svoju korist u izgradnji alternativnog kanala za koji je područje gaze ključno….kinezi se ubrzano šire sa svojim utjecajem pa već grade mornaričku bazu u ekvatorijalnoj gvineji, a to je na atlantiku i blizu amerove crvene linije….a amerova crvena linija nije kao ruska da mijenja boju ……

Schwarze Hunderte
5 mjeseci prije

Nažalost – nije ! Prerastiti će iz zla u gore ! Iz liberalizma u — FAŠIZAM !!! Jer … Vrhunac KORPORATIVISMA je na dva pola VELIKODRŽAVNA korporativisma – jedan je Lenjino – Boljševizam , drugi je Fašizam … Zapad će skliznuti u — fašizam kao način da se preduprjedi DERIVATIVE SOCIJALIZMA – ponovna pojava – Nacional Socijalizma ⚠️ a ZADRŽI I PRODUBI – POSTOJEĆI poredak 😪 .

Saljivdjija
5 mjeseci prije

E eri Putinizma pokusali su privuci pricu kraju ili su izgubili zivce i brzopleto rijesavali stvari koje su trebali u iducih 50 -100 godina mic po mic .Sta je nama obicnim smrtnicima priredjeno otom potom.U svakom slucaju vijerovatno im je BRIK-s pobrkao loncice i njihovo nagomilano zlato zakocilo krajnji cilj vladanja svijetom. S novim dijeljenjem karata .Sudbina njihova ce se odluciyti u Ukrajini ako ne uspiju rijesiti se podlog i zlog Putina sto im pomijera ljep san.

držnedaj
5 mjeseci prije

Ovo je najprecizniji tekst koji sam ikad pročitao o sili tame i njenoj razgranatoj mreži na cijeloj planeti !!
Al nazire se kraj!

Bruno
5 mjeseci prije

ZZašto na zapadu nacizam u najgorem obliku zovu cionizam???

noppo
5 mjeseci prije

to je početak početka. Radikalni liberalizam, cionizam i globalizam su samo izašli na svijetlo sa svojim totalitarističkim narativom. Koji se ne brane etničkog čiščenja ni genocida. Mantra za sve te monstrume je “ da ima previše ljudi” zato je sve dozvoljeno.

Darko
5 mjeseci prije

Židovi nisu zasluzili ništa drugo od onoga što im se dogodilo i to s pravom, šteta samo što ih se nije do kraja istrijebilo pa bi danas dobar dio svijeta imao mir..

Metabaron
5 mjeseci prije

Prije dosta godina , legendarna “Stripoteka” objavljivala je strip “Istrazivaci svemira” iz kasnih sezdesetih i ranih sedamdesetih …U tom stripu grupa zemaljskih znanstvenika nastojala je sprijeciti vanzemaljce da osvoje Zemlju…Ti su vanzemaljci ,naravno,imali supernaprednu tehnologiju,bili su malobrojni pa su se morali skrivati,vrlo ratoborni te su po svemu izgledali kao ljudi osim sto su bili visoki SVEGA dvadesetak centimetara …Posjedovali su takozvani “plin za smanjivanje” kojim su mogli ljudsko bice smanjiti na visinu od svega dva – tri centimetra te su planirali taj plin pustiti u atmosferu kako bi citavo covjecanstvo smanjili do te mjere da bi oni ljudima izgledali poput divova te tako zavladali covjecanstvom. Ti su vanzemaljci stigli na Zemlju sa planete zvane Cion , a sami sebe nazivali su Cioni … Sumnjam da bi ITKO takav strip danas objavio – mala grupa malenih agresivnih ljudi zvanih Cioni koji zele pokoriti cijeli svijet , zbunjujuci ljude ,SMANJUJUCI ljudske sposobnosti… Čitaj više »

robokap
5 mjeseci prije

Све се ово зна већ три века

Sam
5 mjeseci prije

Wow,kakav clanak?!
Ali ko ga razumije?
Samo mali broj ljudi na Zemlji i vecina komentatora na Logicnom.
Kada se sve dobto izanalizira,najmanje lose ce proci palestinci i jos deset-dvadeset miliona arapa u okolini Izraela,dok ce 330 miliona amerikanaca i pola milijarde evropljana biti potpuno zrtvovani u ovom djavoljem,hazarskom pohodu na prijestolje ovoga svijeta.
Svaki segment zapadnog drustva je zarobljen,i duhovno i kulturoloski i fizicki,te podredjen u apsolutnoj mjeri,cionistickim ciljevima.
Nacionalna politika i interesi Zapada su zadnja rupa na svirali za,od cionista nametnute vlade,i one ne vide nijedan jedini razlog ne podrzati zidove i njihove ciljeve,a pritom unistiti svoje druave i nacije.
Kakva magija i kakva sljepoca?!

Мунгос
5 mjeseci prije

И овај аутор помиње „..zagovornici cionizma potpomognuti mnogo brojnijom skupinom KRŠĆANSKIH CIONISTA“.
Будистичке ционисте не спомиње уопште.
А да не говоримо о муслиманским ционистима.
А нарочито црначким ционистима.
А Хазарски Ционисти? Не они, они су изумрли.

Ivan Bgd
5 mjeseci prije

Da, da… gotovo da su ostvarili sve ciljeve, do 2030 sigurno, onda cemo svi biti njihovi robovi ako se ne usprotivimo.
Ove price da su propali i da su gotovi sluze samo da pacifiraju mase, da se zaba ne pobuni i ne iskoci iz lonca pre nego sto bude skuvana!

Kornel
5 mjeseci prije

Radije bi rekao kako se ne radi o gorkoj ironiji nego o posljedicama djelovanja magije koja ostavlja gorki okus za kojega se nezna odakle dolazi.
Kao hipnoza bez hipnotizera s objašnjenjem kad se hipnotizer nevidi, znači kako hipnotizer i ne postoji pa ni hipnoze nemože bit.

hiber
5 mjeseci prije

Najveci supporter cionizma je bio istrazuj. Zasto je pobjegao kad je pocelo klanje Palestinaca?

Max
5 mjeseci prije

Mnoge će povući za sobom. ne znam je li mu došao kraj ali mu je razotkriveno pravo lice.

Quest
5 mjeseci prije

@ NOME………..Jucer je kineski predsjednik odrzao govor u San Francisco na prijemu za poslovne ljude i tamo je rekao da Kina ne zeli konflikt s Amerikom da zeli biti prijatelj s Amerikom…da Kina nece nikad teziti hegenomiji, ekspanziji, nece traziti sfere utjecaja i nece se NIKAD mijesati u unutarnje stvari Amerike…bla..bla…mnogo toga u tom stilu. Onda nakon par sati je Biden izjavio da je kineski predsjednik Xi diktator…bla, bla i jos nesto u tom smislu… To me podsjeca kako se Rusija postavljala naspram Amerike i EU…Nasi Partneri..bla, bla,,, Ako netko ima 800 vojnih baza sirom svijeta, ako ima pedesetak satelita ako ima medjunarodne zakone u svoju korist a netko nema nista onda se samo moze govoriti kako je netko na nogama a netko je na koljenima. Kina nije dorasla Americi a iritira Ameriku samo zato jer ne zeli biti zaostala. Rusija nije Americi ni do koljena pa se nasla cijelom… Čitaj više »

engleski pirat
5 mjeseci prije

George Galloway je zabranjen u svim anglo-saksonskim novinama, zabranjen mu je pristup na svim TV mrezama na zapadu, citaj Americi i njezinim vazalima. Na njegovo mjesto su dosli rezimlije, huskasi na rat i karijeristi. Njegove misli procuru na YOU TUBE i dodju do malog broja slusatelja, tako da je bezopasan za Americko-englesku-cionisticku hegemoniju.

mmne
5 mjeseci prije

problem je sto niko ne sagledava kompletnu genezu istih vec samo pojedine sektore i sto sva njihova istorija pocinje od 1941 kada je stradalo 6 miliona (?) jevreja i 1947 kada je doslo 6 miliona(?) jevreja u palestinu pod pokroviteljstvom jevreja lihvara iz usa i uk…..

Zolja
5 mjeseci prije

Ljudi su krdo ovaca, i zbog toga nas tako tretiraju.

Hik!
5 mjeseci prije

Prema njihovoj vjeri projekt nije gotov dok nas, sve na svijetu, “odabrana rasa”, Ane Frank, ne pretvori u roblje. Žao mi je tog djeteta no kroz priču o njoj usađivali su nam sliku žrtve i podsticali svoju nedodirljivost. Reakciju na sve njihove zločine u Palestini su proglašavali negiranjem holokausta. Dobri propagandisti. I cigane i slavene su tamanili u logorima no samo je ubijanje žida proglašeno holokaustom premda je cilj i sredstvo za sve nas, niže rase, bio isti.

Škurina
5 mjeseci prije

Hoće li opet biti, mahnitaš? Vidite znakove dane na nebu, vidite kako voda želi sprat gijeh sa Zemlje i žestoko se obrušava na gradove i sela kako bi čovječanstvo sve više uvidjelo da to nije nešto normalno, već opomena s Neba za Njegovu djecu pa čak i tako, ne vjerujete. To je zbog neznanja, s vašom savješću punom svjetovnosti, sotona je taj koji vas ispunjava lijenošću, ne samo da utjeće na vašu savijest već i stavlja u vas kameno srce. Vidjet će te fenomen na visini za koji niste mislili da ćete vidjeti. Vatra će padati s neba u velikim količinama, a vjetar će će biti nemilosrdan. Ljudska rasa ide ispred Božjih planova, napadajući jedni druge dok ne ispune cilj zla delegiran obiteljima s globalnom ekonomskoj moći koji su zainteresirani za dominaciju svijetom kako bi uništili većinu čovječanstva. Ovaj trenutak, a ne neki drugi, je iščekivano vrijeme: ovo je trenutak… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
5 mjeseci prije

Svi koji su programirani političkim ideologijama postaju nakon 3-4 godine takvog programiranja “crni magovi” koji će ubijati ljude radi tih opakih ideja koje su im usadili u um “političkim školovanjem”. Vasilije Kartelj u knjigama “Magije vladaju svetom” tvrdi da se takva poremećena svijest više ne može vratiti u normalu nikakvim terapijama i da je takav nasilni čovjek izgubljen slučaj, jer političke ideologije spadaju u najjače negativne crne magije za uništenje uma i savjesti. Takav crno omagijani čovjek postaje bezdušni čovjek-robot, a to jasno vidimo na svim političarima kada se obraćaju javnosti. Stari narodi su pazili da se u njihovim društvima ne pojave takvi pojedinci, jer su znali da je onda društvo uništeno – indijanski vračevi su imali takvu suptilnu ulogu u tadašnjem društvu, jer su oni znali tajne ljudske svijesti. U modernim filmovima o Indijancima se uloga vračeva obrtala naopačke, kao da su nekakvi bezveznjaci, da se sakrije njihova prava… Čitaj više »

abc
5 mjeseci prije

Cionistički projekat je upravo ubrzao i tek je na početku. Bit če još jako gore.

Škurija
5 mjeseci prije

Ej klonu 🥒 – u ovo gore ‘ Šurina’ to je za tebe da imaš više, da igru svoju igraš.
🥒 – u klone lulu – Škurija i Prevod palicu ti predajem umno retardinana osobo, slobodno liči svoj bipolarni poremećaj. 😛

vinko
5 mjeseci prije

Odličan članak

goran
5 mjeseci prije

smrt fašizmu

goran
5 mjeseci prije

smrt fašizmu

Jadranka S.
5 mjeseci prije

Vodi se duhovni rat za duše. …. izam = EGOizam. Proždiranje bolesti ega. Car je EGO. Ego je identifikacija svjesnosti sa nečim drugim. Tako dugo dok se identificira sa nečim drugim ego će rasti. Kada se odbace sve identifikacije – tada je povratak kući. Tada je trenutak oslobođenja. Tko hoće znati znaćenje stvarne religije, onda je to ovo: stvarna religija nije ništa drugo nego lijek protiv bolesti koju je čovjek dobio od društva, kulture i civilizacije. Stvarna religija je antidruštvena, antikulturna, anticivilizacijska. Stvarna religija je pobuna. Čitavo značenje religiozne revolucije je u tome da čovjek/čovječanstvo odbaci što mu je dano od drugih, ono čemu su ga drugi učili. U životu čovjeka/čovječanstva nema drugog tereta osim ega. Osim ega, nema spona, nema okova. Čovjek/čovječanstvo je u pustinji, u EGU. Čovjek/čovječanstvo se moli: “Bože, molim te oslobodi me od ega, učini me poniznim,” znajući savršeno dobro da nitko neće ćuti, da molitva… Čitaj više »

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Ovaj pokušava “farbati” narod:

“Židovi većinom europskog podrijetla često se opisuju kao Aškenazi.”

Aškenazi (hebrejski njemački ) su Semiti koji se sele po EU od Zapada prema istoku.
Može se pratiti po grobljima.

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Drugi pokušaj farbanja:

“Podjela od velikog značaja razotkriva se u raskolu između židovskih i kršćanskih cionista uglavnom na položajima vlasti, te dijela stanovništva, uključujući značajan broj Židova, zastupljenih u brojnim propalestinskim demonstracijama.”

Sitna nadopuna: a što je sa anglosaksonskim interesima? 🙃

Problem je što je njih teško razlikovati neki put od cionističkih.

Ali, ovo što se sad dogodilo sa napadom na Izrael otkriva različite interese.

goran
5 mjeseci prije

ne treba meni nikakvo objašnjenje tko su cionisti.
rade takva zvjerstva da to zaslužulje svaku osudu normalnih ljudi.
cijeli svijet poziva na prestanak ubijanja civila i cijeli svijet zahtijeva da se i premijer i predsjednik i svi izraelski generali otpreme u haag na sudjenja za genocid nad palestinskim narodom.
ali moćnici u wašingtonu kažu ne i daju podršku ovim divljacima,bravo ameri jedva čekam dan kad rusi i kinezi krenu na vas pa čemo onda vidjeti tko ste i što ste zapravo?

Lucija, prva
5 mjeseci prije

“Namještanje financijskog sustava, medijskog sustava i političkog sustava ide ruku pod ruku s namještanjem sudova, internetskih tražilica i svih razina obrazovanja.”

Apsolutno točno.
Nastavak, iduća rečenica.👇

“Tko može sumnjati da su cionisti igrali značajnu ulogu u namještanju financijskog sustava na način koji je potaknuo SAD da postane daleko dominantna svjetska vojna supersila.”

POGREŠNO.
Oni su se dočepali USA kada su bile na vrhuncu. 1918. I išle prema gore.

Ali, ne tako čvrsto kao poslije. Bio je i jedan malo poznati pokušaj, ’30 tih godina kada je pokušano preuzimanje kao u Njemačkoj.

Vrlo jednostavno, nitko se nije obogatio štampanjem novca.
To može biti samo za kratkoročnu, prevarantsku upotrebu.

Jadranka S.
5 mjeseci prije

… izam = EGOizam.
Car je EGO.
Ego znači mješanje svjesnosti s nečim drugim. Svijest je zagađena.

Karma
5 mjeseci prije

Talmud knjiga sotone

nessy
5 mjeseci prije

Evo malo citata, iz Talmuda, knjige mira, „Krist je sin prostitutke. On je kopile.“ (Toldath Jeschu). „Krist je sin jedne menstruirane. On je: Ben pandreat, tj. sin nečiste životinje.“ (Toldath Jeschu). „Krist je na jednom gnojištu sahranjeno crknuto pseto.“ (Sahar). „Krist je bio luda. On je mađioničar. On se zove Ben štada (sin prostitutke).“ (Talmud, Schabbath 104b). „Isus je zaveo, korumpirao i uništio Izrael.“ (Sanhedrin, 107b) „Za Židova postoji zakon da sve ono, što je u vezi sa kršćanskom crkvom, uništi.“ (Šulhan aruh, Joreh deah 146). „Kršćani su idolopoklonici, sa njima se ne smijete družiti.“ (Nilkoth Maakhaloth) „Ne družite se sa ovim nevjernicima, oni prolijevaju krv.“ (Abhodah Zarah, 22a) „Čuvajte se kršćana dok putujete sa njima.“ (Abhodah Zarah, 25b) „Predložite kršćanima da imaju seksualne odnose sa životinjama.“ (Abhodah Zarah, 15b) „Osumnjičite kršćane za snošaj sa životinjama.“ (Abhodah Zarah, 22a) „Kršćani su nečisti jer nisu na Sinajskoj gori.“ (Abhodah Zarah, 22b)… Čitaj više »

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Cionizam nije ni izdaleka gotov. Danas Zelenski izjavio da… 🙉 ima informacije…da će IDUĆI RAT BITI NA BALKANU. U međuvremenu o tome su bezvezno blablakali AP i… CharlesMihael Komentatori su daleko pametniji. Kao i obično. “On ima informacije? Od Rusa? Ne. Znači od Britanaca i Amerikanaca? Ok. That’s all.” “Degenu smanji bijelog, odveo si svoju zemlju u rat, bijelo i egocentričnosti ti ne daju da rat završis i prihvatiš relanost. Malo ti je sto si razorio svoju zemlju, radi zapadnih lgbta i korporacija, sada bi i druge zemlje … Imaju balkanci azovce i slične, ali ima i ljudi kojima je pun racku i tebe i tvoji gazda i azovaca i slicnih majmuncina na svim stranama.” “ha…citam Index pa onda B92 ..tko od koga prepisuje? Da, neprepisujete jedni od drugih vec svi iz istog kotla zvanog “kolektivni zapad”! Sta ce te prepisivati kad kolektivnom zapadu ponestane petrodolara? Ili ce vas onda… Čitaj više »

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Nastavak. on bu pobjedio Rusiju i spriječil sve ratove ovog Svijeta. Ak mu ne damo svakoga mjeseca 5-10 milijardi eura…zli rusi bu sve osvojili. Narkotici su zlo!!! Na kraju će banderovac završiti na banderi…jer kad mobilizacijsku dob digneš na 70 godina i mobiliziraš i žene…zadnji bedem bu bio kao i u Berlinu…ako ga se prije toga ne dočepaju Zalužni ili Azovci…btw. Izrael ga je već sva puta otkantao…a gori od želje da posjeti Izrael. Zapravo, tko još ovog klauna doživljava ozbiljno? ——— ne znam za što bi se borili ljudi na balkanu. Sad nakon 30 godina je svima jasno da ovakve države nisu vrijedne nikakve borbe. ———— Pa malisa se pocnije gubit. ma da, pa sigurno Izrael usao u rat da skrene pozornost s Ukrajine hehehe, nemaju pametnijeg posla…bas moras biti pun sebe da tako razmisljas, ili mu se nesto prespojilo u glavi. Prvo dron u Zagreb, pa plinovod dignu… Čitaj više »

Lucija, prva
5 mjeseci prije

Nastavak 2 A evo i naših cionista. “Hrvata” 😏 1. slučaj. Dobro poznata floskula. “Andrija G Ništa novo.Da nije NATO-a i i EU Srbija bi već barem 2 puta napravila cirkus na Kosovu i BiH. Ako Vučić i njegova mafija izgube izbore, idu na izvanredno stanje tobože zbog ugroženosti na Kosovu i BiH” Odg “sjedi jedan!heba te nato zločinci,gdje oni prodju trava ne raste više,pobili sadama ,gadafija rasturili siriju i poslali nam ove mlade muške regrute u Europu,(5 miliona ih je u njemačkoj)daj se raspameti” ————– 2. slučaj. Floskula “Vidi što pišu po portalima.” Ma naravno da pišu. To vi ISTI PIŠETE, uglavnom “Mario Mihoci Probaj gledati njihove portale, još uvijek im je u glavama da smo mi samo ustaše, sve hrvatsko je srpsko i ideja Velike Srbije” “Nervozni Poštar Srbima nije….oni su propalo tursko pleme i uvijek žele tuđe…” “Amon Ra Najgori su ovi pravoslavni teroristi iz Srbije sto… Čitaj više »

Škurija
5 mjeseci prije

Luzzia vučeš za jezik. Ne trči pred rudu možeš zapet pa pasti i lubanju razbit.
Al’ si zaboravila da je prije godinu ipo bilo rečeno i ti si prva ustala i vriđala.
Da ponovim i nemoj ovo zaboravit, zapamti.

Balkan – pripremaju se ratne strategije.
Čut će se ratna tutnjava na Balkanu, izdaja i smrt dolaze u ove krajeve 🥒 – ice 😛

Škurija
5 mjeseci prije

Neće biti mira sve dok se ne rodi civilizacija Ljubavi
koja je potekla s Križa i iz Uskrsnuća Čovjeka Boli 🎄

Zdravi i veseli bili. Mir Božji uvik bio u Vama i na Vama. Bog! Bog! 🎄

Karma
5 mjeseci prije

Cionizam je sotonizam podrzan od korisnih goyima iz Londona

Miro
5 mjeseci prije

Rade šta im je volja i niko da ih spreči jer po Talmudu svi mi nejevreji smo stoka pa nas tako i tretiraju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI