Jevreji su pozvani da napuste Njemačku i odu u Izrael

Izrael
41 komentar

Njemačka je suštinski antisemitska i svi Jevreji koji se ozbiljno bave svojom religijom trebali bi je napustiti, rekao je vođa grupe u Brandenburgu u otvorenom pismu objavljenom u srijedu, dodajući da se seli u Izrael.

“Svojom antijevrejskom vanjskom i unutrašnjom politikom, zemlja je dokazala da je antisemitizam neodvojivi dio državne političke ideologije”, napisao je Semen Gorelik u svojoj poslanici, koju je javno objavio Die Achse des Guten (Osovina Dobra), proizraelski novinski portal. “Ne možete živjeti u ovoj zemlji kao Jevrej! I ne želim više da živim u ovoj zemlji.”

U onome što je Jerusalem Post opisao kao “pregled detalja”, Gorelik je istakao da je njemački predsjednik položio vijenac na grob “ubice, teroriste i antisemite” Jasera Arafata, dok je njegov kancelar doveo kao izbjeglice “milioni antisemitskih muslimana koji napadaju Jevreje i jevrejske institucije.” Njemačka također promoviše “terorističke bande” i “sarađuje s antisemitskim državama koje žele uništiti” Izrael i Jevreje, napisao je.

Prema Goreliku, njemačka djeca se odgajaju da postanu antisemiti uz pomoć “masovne antijevrejske i antiizraelske državne propagande” koja se finansira iz obaveznih poreza i naknada.

„Ne želim da živim u zemlji u kojoj, kao Jevrejin, moram da se krijem svuda i u svako doba. Ne želim živjeti u zemlji u kojoj dio stanovništva našu izraelsku zastavu doživljava kao provokaciju. Ne želim da živim u zemlji u kojoj ne možeš da nosiš kipu na ulici”, napisao je Gorelik.

Još jedna njegova velika zamjerka je što je Njemačka uspostavila “zamjenski judaizam s lažnim sinagogama u državnom vlasništvu” i što ne dopušta nikakva udruženja neovisna od državnog Centralnog vijeća Jevreja u Njemačkoj.

Gorelik je ukazao na iskustvo vlastite porodice, koja je u Njemačku stigla 1996. godine, kao izbjeglice iz bivšeg Sovjetskog Saveza. Oni pokušavaju da registruju udruženje u Potsdamu od 1999. godine, rekao je on, protiv ometanja lokalnih, državnih i saveznih sudova.

Njemačka je, kako je rekao, “epicentar antisemitizma” čija se državna ideologija nije promijenila od Martina Luthera i srednjeg vijeka. Besmisleno je pokušavati mijenjati bilo što na ovoj “beskonačnoj” listi, zaključio je.

Idem u Izrael i preporučujem svima koji ispovijedaju judaizam da što prije napuste ovu zemlju.

U Njemačkoj je bilo više od 500.000 Jevreja kada su nacisti preuzeli vlast 1933. godine. Do 180.000 ih je stradalo u holokaustu, dok je oko 300.000 emigriralo. U Njemačkoj je do 2021. živjelo oko 120.000 Jevreja.

IZRAELJEVREJInjemačka
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Гавран
1 godina prije

Poučna priča.

Mlata
1 godina prije

Jel su ostavili sve ili odradili logistiku na vreme?

R M
1 godina prije

O Jevrejima ne mislim ništa dobro, ali vraća se antisemitizam u Nemačkoj. Nije to kraj, krenuće da nas ovde na Balkanu rčkaju, taman smo se smirili. Zlo radi uvek

cogo
1 godina prije

he he ,,neka ide u svoj raj Izrael .pa tamo sere svojima.

Realno
1 godina prije

Hahahahaha.
Kmeee kmeeee jewbre.

Lucija, prva
1 godina prije

“Gorelik je ukazao na iskustvo vlastite porodice, koja je u Njemačku stigla 1996. godine, kao izbjeglice iz bivšeg Sovjetskog Saveza”.
Hm.

“…njegova velika zamjerka je što je Njemačka uspostavila “zamjenski judaizam s lažnim sinagogama u državnom vlasništvu” i što NE DOPUŠTA NIKAKVA UDRUŽENJA NEOVISNA OD DRŽAVNOG CENTRALNOG VIJEĆA JEVREJA u Njemačkoj.”

Zanimljivo. Mislim da je ovo pravo svake države.
Postoje razlike između religija i sekti.
Tko zna šta tko hoće.
I, ovo vrijedi za sve.

Ne samo za judaizam. Poznato da su u Jugoslaviju dolazili CIA špijuni kao tobože protestantska neka vrsta.
Nije dobar primjer, ali otprilike.

Max
1 godina prije

Nešto se grdno sprema.

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

NAZISAM u porastu, samo ga morate malo više potpomoći preko Ukrajine.

Nebitan
1 godina prije

Napustaju oni Njemacku jer znaju sta njemacku ceka… a ceka ju isti prizori kao na kraju drugg svijetskog, samo ostatci utjecaja atomskog oruzja

TIKTAKTIKATAKATAK
1 godina prije

Nije bezveze ona KAD SI U RIMU,ponašaj se kao Rimljanin. Sve bi to titranje oko ovih i onih , drugačijih ,,trebalo ukinuti., u svakoj zemlji na svijetu.Ako si u Njemačkoj,onda uživaj i pati ,sve kao svaki Nijemac,a u svojoj kući nosi kapicu i moli koliko hoćeš… A moglo bi ti ,u novoj zemlji, i te kapice biti preko glave!

Pravednik
1 godina prije

Hmmm sezona grijanja počela a oni bježe

Coca Corona
1 godina prije

Šta nosonji nitko nije rekao da u nijemoj mački jarani Ž-amerikanci sumnjivog podrijetla migrantsku,virusnu ,monetarnu i inu² politiku kroji.
Jeli se zapitao ,gdje je centrala zla?
Naravno da o tome ne zbori.

Vojni analitičar
1 godina prije

“Gorelik je ukazao na iskustvo vlastite porodice, koja je u Njemačku stigla 1996. godine, kao izbjeglice iz bivšeg Sovjetskog Saveza. ” Osamdesetih i devedesetih u Njemačku je iz cijele Istočne Europe doselilo na stotine tisuća etničkih Nijemaca. Ponajviše iz zemalja bivšeg SSSR-a, a mnogi od njih nisu ni znali njemački jezik. Nisu bili nikakvi “izbjeglice” nego isto tako ekonoski imigranti koji su se odazvali pozivu da se vrate u Vaterland. A Njemačka država je time željela doći do nove jeftinije radne snage koja im je uz to i etnički i kulturno bliska. Ako je ova čifutina tada došao u Njemačku iz SSSR-a znači da se lažno predstavljao kao etnički Nijemac jer su svi ti ljudi morali dokazati barem djelomično njemačko podrijetlo. I kao što i jeste običaj nosatih odmah je popželio gazdovati u zemlji koja ga je primila. I siguran sam da mnogi Nijemci već režu vene u očaju i… Čitaj više »

bruegel the elder
1 godina prije

Paraziti traže drugog domaćina? Ima još dovoljno “Palestinaca” ! A čeka ih
Elenski sa braćom Azov,Kraken……S.Bandera ošao 56*…….ima mjesta za sve……

bruegel the elder
1 godina prije

Ispravak…..otišao 1959…..

Nekoime
1 godina prije

A i bez plina su ostali…

gigi pinna
1 godina prije

Proizraelski novinski portal “Osovina dobra”, hahaha!
Izrael? Najveći židovski geto u povijesti. I još se popunjava…
Palestinci su tu kolateralne žrtve, ali Bože moj, to je za puno veće dobro.
O “mudrom” napuštanju Hersona, kako sam i mogao pretpostaviti kod vas ni slova.

Jack
1 godina prije

POLITIKA Rus židovskog porijekla, dobio je dozvolu emigrirati u Izrael. Na aerodromu u Moskvi pri kontroli prtljage ruski carinik među stvarima ugleda Lenjinovu bistu pa ga upita: Što je ovo Židov: Pitanje “što je ovo” je pogrešno, druže. Trebali ste pitati: TKO je ovo? Ovo je drug Lenjin. On je postavio osnove socijalizma, donio Rusima prosperitet. Ja ga nosim kao uspomenu na te slavne dane! Ruski carinik posramljen kaže, izvolite prođite. Na aerodromu u Tel Avivu carinik ponovo pita za bistu: Što je ovo? Židov: “‘Što je ovo’ je pogrešno pitanje, gospodine. Trebate pitati: TKO je ovo? Ovo je Lenjin. Zlikovac zbog koga sam ja, kao židov, morao napustiti Rusiju. Nosim ovu bistu kako bih ga svaki dan proklinjao. Izraelski carinik će na to: Oh, oprostite! Prođite. Kada je stigao kući, Židov je bistu stavio na stol. Pozvao je rodbinu na večeru. Jedan rođak ga upita: Tko je ovo? “‘Tko… Čitaj više »

dulebg
1 godina prije

I semiti su antinemački.

Magefun
1 godina prije

Plan amerike i britanije da se unište dve ekonomske sile do kraja, Njemačka i Francuska.

Cut the rope
1 godina prije

A možda je ovo…
NWO propaganda koja sa niskim strastima radi medijsku predigru za stvarni pritisak na Njemačku.
Vjerovatno se u Njemačkoj kotrljaju stvari koje bi otvorile put suradnji sa Rusijom.
A to se ne smije dogoditi! Jel. Da Amerika i Engleska postanu periferija

Ingerman
1 godina prije

Bolje Židovi koju su nam braca i veliki dio naseg krscanskog europskog identita nego ovaj islamisticki ološ koji nema namjeru uopce postati Europljanima

nessy
1 godina prije

Jadni ljudi, svi ih proganjaju, a oni svi redom humanitarci. Kako to?

Klica
1 godina prije

Evo svi cemo plakati ako te stetocine odu. Ali nece oni, predobro je njima tamo, zasticeniji nego itko ikad

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI