Joe Biden: “Rusija je najveća prijetnja Americi”

Joe Biden
57 komentara

Demokratski predsjednički kandidat Joe Biden nazvao je Rusiju “najvećom prijetnjom” Sjedinjenim Državama na međunarodnoj pozornici, dodajući da budućnost odnosa dviju zemalja “ovisi o Americi”.

U intervjuu za televiziju CBS, demokratski predsjednički kandidat Joe Biden iznio je svoj stav o Rusiji i Kini.

“Mislim da je trenutno najveća prijetnja Americi u smislu narušavanja naše sigurnosti i naših saveza Rusija. Drugo, mislim da nam je najveći konkurent Kina”, rekao je Biden.

Demokratski kandidat vjeruje da budućnost američko-ruskih odnosa ovisi o Rusiji: “Kako ćemo se nositi s tim, odredit će se jesmo li konkurenti ili ćemo se natjecati koristeći silu”, upozorava Joe Biden.

Predsjednički izbori zakazani su u Sjedinjenim Državama za 3. studenog, na kojima će se sukobiti republikanac i sadašnji predsjednik Donald Trump protiv demokrata Joea Bidena.

Prethodno glasanje već je započelo u nekoliko država. Prema medijima, više od 55 milijuna Amerikanaca već je unaprijed ispunilo svoju građansku dužnost, posebno zbog straha od Covida-19.

Prema najnovijim anketama, Joe Biden trenutno dobija 51 ili 52 % glasova u usporedbi s oko 43 %  koji idu Donaldu Trumpu. Međutim, republikanski kandidat tvrdio je da ankete koje govore o ovom omjeru glasanja, nisu odražavale pravo stanje stvari. Na predizbornom skupu na Floridi rekao je da je uvjeren da će pobijediti konkurenciju baš kao i prije četiri godine.

Posljednja predsjednička rasprava Trumpa i Bidena održala se 23. listopada na Sveučilištu Belmont u Nashvilleu u državi Tennessee. Prenosilo ga je 15 emitera, a pratilo ga je oko 63 milijuna gledatelja, navodi tvrtka Nielsen.

Donald Trumpjoe bidenPredsjednički izboriSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Neko ime
3 godine prije

“Budućnost ovisi o meni!”Joe B. (78)Nazdravlje nam bila…

Istražuj
3 godine prije

Ovaj lik je totalno ilapio – a sve sto govori, jeste u stvari samo – suplja prica. Jasno je kao “beli dan” – da su ga Kinezi (kineska elita=cionisti=globalisti) – totalno ucjenili, kako sa onim klipovima i dokumentima sa razvratnim sinom, tako i samog starkelju zbog njegovih zlocinackih i pohlepnih poriva. Prakticno – on je za Kineski KP (elita) – najdrazi igrac… Pobijedi li ovaj, Kineska “elita” (tu su zajedno sa satanistima) – preuzima u potpunosti SAD, pa time pocinje “organizovano iskljucivanje” te tzv drzave (koja je i nastala i vodjena od kamatarske satanisticke “elite” Evrope, tj potomaka nekadasnjih Dvorskih zidova)… Pobijedi li Trump – to “iskljucivanje” ce ici puno teze, ali sama propast SAD izgleda neminovna. Rusija je koliko se meni cini (specijalno nakon jucerasnje diskuije o “digitalnoj rublji”) – trenutno u potpunosti na strani kabale, a neko ce reci “NR Kine” (sto je prakticno ista stvar!) Kineska “elita”… Čitaj više »

piždro
3 godine prije

Ovaj od svega naviše voli dirkat i pipkat malu žensku djecu… svašta danas može postat predsjednik.. pih hebem te živote

3 godine prije zadnji put uredio piždro
najbolji
3 godine prije
Patriot
3 godine prije

Creepy Joe je najveća prijetnja Americi i šire.

priceless
3 godine prije

ako me sjecanje ne vara isKvarcani nije zapoceo ni jedan novi sukob, vidjet cemo kako ce stvari izgledati ako Dementijevich dodje na vlast…

SULE
3 godine prije

Ti si najveća prijetnja Americi jer si dementan ne znaš koji je dan a ništa neodu čuješ samostalno nego se o tebi brine skrbnik iz bankarskom sektora-jao građanima sa tvojim predsjednikovanjem

Ive
3 godine prije

Joe Biden: “Rusija je najveća prijetnja Americi”
A najveca prijetnja ostatku svijeta je USA!!! Jedina drzava koja u cijeloj svoj povijesti ima period od cak 7 godina kada nije u ratu dok u nekim vremenima vodi vise od 3 PLJACKASKA RATA po svijetu. Jedina drzava koja NIKOME NIJE PRIJATELJ!!! Jedina drzava koja zeli unistiti planet da bi njima bilo dobro. USA PROKLETA BILA!!!

ajmo
3 godine prije

Kad će Rusi naučiti da se tim sotonama ne može udovoljiti?? evo, Putin pristao čak i u ovom maskenbalu/plesu sotonista sudjelovati. Zašto ruski vojni vrh trpi takvo šamaranje izmišljenom pandemijom? Odjekuju šamari strahovito. Ovo je trijumf vampira/sotonista.
Za sada.

Musa Kesedzija
3 godine prije

Nadam se da ce Joe pobjediti i staviti rusiju i patuljka iz kremlja tamo gdje mu je mjesto.

fdjvnerivuerutgeurtb
3 godine prije

Pa zar ukradenoj zemlji indijancima nisu najveći neprijatelji oni koji sa njom upravljaju i teroriziraju čitav svijet sa njom, Bidi Bidi što ti pričaš………….

Tomi
3 godine prije

Kolko li su jadni da protiv trumpa nisu mogli nac nekog koji bar na 100metara izgleda priseban

NSU
3 godine prije

Hahaha sad sam siguran da sam se dobro kladio, na Trumpa! 😋

santa007
3 godine prije

Rusija nije ni suparnik a kamoli prijetnja americi. Te se dvije države nadopunjavaju. Rusija je prijetnja dubokoj državi. I Trampova administracija je prijetnja dubokoj državi. Putinova i Trampova administracija imaju istog neprijatelja a to je duboka država čiji je eksponent Bajden

Venator
3 godine prije

Tko nije znao da Biden vodi istu politiku kao Hitlary i da su si njih dvoje kompići, živio je u špilji zadnje 2 godine. I dalje tvrdim da je Trump osigurao svijet od nuklearnog rata tokom svog mandata.

mike
3 godine prije

I see dead people 🙂

3 godine prije zadnji put uredio mike
mislim
3 godine prije

ma to je samo plašenje naroda, malo koronom, malo rusima, malo kinezima, malo teroristima , izbjeglicama….

Mikojan
3 godine prije

Meni je užasno žao amerikanaca kad im se takve spodobe poput Bidena kandidiraju za predsjednika. Što misliti o državi ili partiji koja nema boljega kandidata od njega, zar zaista nema, tko ga gura na to mjesto i zašto? Trump je u odnosu na njega dobitak na lotu, nije da je Trump nešto super dobar a mediji ga stalno napadaju pa večina ima dojam da je loš a u stvari nije, on naivno vjeruje da USA može spasiti, da može pokrenuti ekonomiju i ponovo učiniti ameriku poželjnom za život u njoj. Pa vidi se tko je najviše protiv Trumpa, oni koji imaju ogromne poslove u Kini, tj. korporacije kojima je uprava u USA a pogoni u Kini a samo radi njihove pohlepe. Amerikanaca je sve više na ulicama, tvornice se zatvaraju tj. sele u Kinu, Indiju, Vijetnam i sve to mora dovesti do pucanja te i takve USA. Trump pokušava spasiti… Čitaj više »

TražeseDomaćaJaja
3 godine prije

Joe zapeo u vremeplovu, faza hladni rat.

Sparkling
3 godine prije

Ujutro rano u zoru samo što nije svanulo, a kroz otvoreni prozor čuje se predivni pjev i glasovanje ptica kos. Kako da mu kažem da me ne budi tako rano i da se ne glasa jer ja bih još malo spavao.

Darko
3 godine prije

A amerika je prijetnja cijelom Svijetu!
Fenomen je koliko se amerikanci boje svih i svega. Pa to nije normalno da se stalno žale na neprijatelje a nikada se ne hvale sa prijateljima? WTF kakvi ste vi to ljudi??

3 godine prije zadnji put uredio Darko
Max
3 godine prije

Ili ćemo pregovarati ili ići na ratnu opciju” pa je li on svjestan da to znači 3 svijetski rat

tuf
3 godine prije

Ameri, vi ste sami sebi najgori neprijatelji.

bauštelac
3 godine prije

alo gletani već prijetiš ali moraju oni svoju kuću usisat

Blsssd
3 godine prije

Moze li ijedan americki politicat nesto reci a da ne siri mrznju, ne prijeti ubijanjem, bombardiranjem, sankcijama… Nikad nista konstruktivno nije doslo od njih, samo rusenje i destrukcija.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI