Kampanja protiv Ivermektina – glavni znanstvenik SZO-a dobio pravnu obavijest o dezinformacijama i suzbijanju dokaza

WHO kampanja protiv Ivermektina
8 komentara

25. svibnja 2021. Indijska odvjetnička komora (IBA) uputila je pravnu obavijest dr. Soumyi Swaminathan, glavnoj znanstvenici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), na 51 stranici, zbog „njezinog postupka širenja dezinformacija i zavaravanja naroda Indije, kako bi ispunila svoju agendu.”

IBA sa sjedištem u Mumbaiju, udruženje je pravnika koji nastoje unijeti transparentnost i odgovornost u indijski pravosudni sustav. Aktivno je uključen u širenje pravnog znanja i pruža smjernica i podršku zagovornicima i običnim ljudima u njihovoj borbi za pravdu.

Pravna obavijest kaže da je dr. Swaminathan odgovorna za navedene stvari:

“Vođenje kampanje dezinformacija protiv Ivermektina namjernim suzbijanjem učinkovitosti lijeka Ivermektin kao profilaksa i za liječenje COVIDA-19, unatoč postojanju velike količine kliničkih podataka koje su prikupili i prezentirali cijenjeni, visokokvalificirani, iskusni liječnici i znanstvenici.

„Davanje izjava na društvenim mrežama i u glavnim medijima, utječući tako javnost protiv upotrebe ivermektina i napadajući vjerodostojnost poznatih tijela i instituta poput ICMR-a i AIIMS-a, Delhi, koji su uključili„ Ivermektin u Nacionalne smjernice za upravljanjem COVID-om.“

IBA navodi da se protiv dr. Swaminathan poduzimaju pravne mjere kako bi se spriječilo uzrokovanje daljnje štete životima građana Indije.

Obavijest se temelji na istraživanjima i kliničkim ispitivanjima koje su proveli „Front Line COVID-19 Critical Care Alliance“ (FLCCC) i Britanski odbor za razvoj preporuku za ivermektin (BIRD). Te su organizacije iznijele ogromnu količinu podataka koji pojačavaju argumente za preporučivanje ivermektina za prevenciju i liječenje COVIDA-19.

IBA kaže da je dr. Swaminathan ignorirala ove studije i izvještaje te je namjerno potisnula podatke o učinkovitosti ivermektina, s namjerom odvraćanja građana Indije od korištenja tog lijeka.

Međutim, dva ključna medicinska tijela, Indijsko vijeće za medicinska istraživanja (ICMR) i Sve-indijski institut medicinskih znanosti (AIIMS) Delhi, odbili su prihvatiti njezino stajalište i zadržali su preporuku za Ivermektin, u kategoriji “Može učiniti,” za pacijente s blagim simptomima i one koji su u izolaciji od kuće, kako je navedeno u ”Nacionalnim smjernicama za upravljanje COVID-19”.

Zanimljivo je primijetiti da sadržaj nekoliko mrežnih poveznica na vijesti i izvještaje koji su uključeni u obavijest dostavljenu dr. Swaminathanu, a koja je bila vidljiva prije izdavanja obavijesti, nije uklonjen ni izbrisan.

Čini se da proizvođači cjepiva i mnoge vlade očajnički žele zaštititi svoj program za cjepivo i pokušat će cenzurirati informacije i vijesti o učinkovitosti ivermektina.

Pravna obavijest može se u cijelosti pročitati na stranici Indijske odvjetničke komore.

Čitatelje se također poziva neka pogledaju članak ”Broj preminulih od COVID-a pada nakon što je veliki svjetski grad uveo ivermektin”, koji se nedavno pojavio na stranici World Net Daily News Center.

Preporučuje se i članak ”COVID cjepiva: nestalni okvir na stranici Off Guardian.” Autor tvrdi da se za cjepivo Pfizer mora ubrizgati 119 ljudi kako bi se smanjio “slučaj COVID” kod jedne osobe; ostalih 118 ne primaju nikakvu korist, ali su izloženi stvarnom (potencijalnom) riziku od samog cjepiva. Lancet sugerira da bi taj broj mogao biti i veći od 119.

Autor: Colin Todhunter

IvermektinSZOwho
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sardelino
2 godine prije

Kad su koristili Ivermektin kao preventivu od covida Indija se nije spominjala u svjetskim statistikama smrtnosti.
Kad su krenuli sa masovnim cijepljenjem stanovništva, postali su svjetski prvaci po smrtnosti. Puna televizija katastrofe i strave u prilozima iz Indije.Mrtvu leže po ulicama a onda se potom spaljuju na tim istim ulicama.
Dnevno je umiralo i 4000 tisuća Indijaca.
Međutim svak onaj koji ” nije begao sa časova računanja” što bi rekao Šoić mogao bi lako izračunati da je npr. Hrvatska tada imala veću smrtnost od Indije koristeći samo izračun iz matematičkog Pravila trojnog.
Što je veće. 4000 tisuća umrlih na 1300 000 000 Indijaca ili 40 umrlih na 4 000 000 građana Hrvatske.
Ivermektin dokazano smanjuje smrtnost od covida.
Kako doći do njega.

prolaznik
2 godine prije

THESE PEOPLE KILLED MILLIONS”: DR. ANDREA STRAMEZZI ON PREVENTABLE COVID DEATHS AND CULPRITS

ttps://www.bitchute.com/video/6A09m8DYpiRL/

Jomla
2 godine prije

E nek’ su im se nagovorili!

Stara kuka
2 godine prije

Što to ustvari znači “dobiti pravnu obavijest”? Je li to tužba ili nešto slično? I dajte zaboga pročitajte barem nekad članak prije objavljivanja.jer “glavni znanstvenik” je znanstvenica. I kakva je to funkcija “glavna znanstvenica SZO”. Jer vjerovali ili neto je njena službena titula. A već samo to dovoljno govori o svrsishodnosti i korisnosti onoga što spomenuta “radi”.

A kad se malo pogleda na wikipediji vidi se da je spomenuta liječnica specijalizirala pedijatriju, ali nikad nije radila sa pacijentima nego je uglavnom radila na kojekakvim “istraživačkim projektima” u laboratorijima i raznim birokratskim ustanovama u području zdravstva. Sve u svemu ogledanprimjer šarlatanke prepune zvučnih titula i funkcija na kojima nije postigla apsolutno nikakve vrijedne i konkretne rezultate, ali je dobro plivala u političkim vodama.

Krle
2 godine prije

Dobro je primjetio Stara kuka da to nije nikakva tužba ali u tekstu se navodi da je pravno odgovorna za svoje postupke. Nadam se da slijedi prava tužba ukoliko ne dođe do promjene stava i javne objave. Ovo je najbolji način za dovesti stvari u red, osobna odgovornost. Dobro bi bilo da joj Indija sve što može ospori i ukine, tako bi se prodane duše debelo zamislile oko obavljanja svog posla.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI