Kanadski političar traži da se Konvoju Slobode oduzme 9 milijuna dolara prikupljenih preko GoFundMe platforme

Mathieu Fleury - Kanadski konvoj
25 komentara

Gradski vijećnik Ottawe zahtijeva zapljenu donacija GoFundMe kamiondžija. Gradski vijećnik Ottawe Mathieu Fleury rekao je da bi 9 milijuna dolara prikupljenih za Konvoj slobode u Ottawi umjesto toga trebalo usmjeriti na troškove policije.

“Jutros sam zamolio gradskog menadžera i gradskog odvjetnika da odmah pokrenu sudski postupak usmjeren na milijune dolara u fondovima koje je GoFundMe zamrznuo kako porezni obveznici Ottawe ne bi ostali u rukama za ove prosvjede”, rekao je Fleury u tweetu u ponedjeljak koji se čini da je otada izbrisan.

Prema policiji Ottawe, troškovi policije procjenjuju se na “više od 800.000 dolara dnevno”, po tweetu u nedjelju navečer.

“Želim izraziti svoju podršku ideji da Grad pokrene akcije protiv fondova GoFundMe za pokrivanje troškova Grada od incidenata s prosvjeda”, napisala je Fleury.

“Policija košta, tvrtke i stanovnike za čišćenje, promociju našeg Grada i slanje poruka za podršku stanovnicima centra grada, te sredstva za lokalne skupine koje su patile tijekom vikenda”, dodao je Fleury.

“Molimo vas da nam date savjet o radnjama koje možemo i koje ćemo poduzeti”, nastavio je u pismu gradskom upravitelju i gradskom odvjetniku.

GoFundMe je prikupio više od 9 milijuna dolara, a do sada je objavljen samo milijun dolara.

IZVOR: thepostmillennial.com

Podsjetimo na kraju, da Kanadski prosvjed kamiondžija i dalje traje dok se premijer Trudeau i dalje skriva na nepoznatoj lokaciji. Prekjučer je objavio da je Covid-pozitivan, iako je 3 puta cijepljen, prema vlastitoj tvrdnji. To ga ipak ne sprečava da kamiondžijama postavlja cjepivo kao uvjet za posao – isto ono cjepivo koje ni njega nije zaštitilo. Parodija se nastavlja.

GoFundMekanadakonvojMathieu Fleuryprotest
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jednostavno receno
2 godine prije

Kako se velike vođe panično ponašaju? Moja mišljenje je da njigove simulacije nisu planirale ovakav odgovor, planirali su puno ranije i nasilnije reakcie naroda. Ovo sada ih je iznenadilo pa ne znaju kako se ponašati je jer prosvijedi nisu nasilni, nmaju potrebe upotrebljavati vojsku a u simulacijama je predviđena, teka da se ponašaju kao ludaci, primjer plenki sada trudni, pa u austriji…. Na sve načine pokušavaju isprovocirati nasilje.

nepoželjni
2 godine prije

Mislim da 9 mil. dolara predstavlja sasvim dobar motiv da takva gudala bude (s)maknuta.
Ne bi se čudio, ako to stvarno i naprave po njegovom nalogu; da uskoro ovdje pročitamo da ga više nema….

(za primjer – u Vrsaru je prije 26 godina smaknut, (od članova vlastite partije) čovjek koji se protivio onom načinu privatizacije (grabeži). Egzekutor je za to dobio bijednih 15 000 DEM, pa zakljućujem da 9 mil. dolara može biti i više nego dovoljan motiv za sličnu stvar)

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Marija
2 godine prije

Ljigavca u samicu jer bi krao tuđe novce. Nadam se da će se i donatori javiti.

Toni
2 godine prije

Mladi masončić je već naučio gradivo i zna kako se najefikasnije uvodi diktatura.

dragan s
2 godine prije

tako je slicno govorio i CAUSESKU

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Toga gradskog vijećnika potrebno je izvanredno po brzom postupku nagraditi sa 7:62 zbog izvanrednih zasluga u teroriziranju građana.

ledeno doba
2 godine prije

osnivači i vlasnici GoFundMe…

su

Brad Damphousse i Andrew Ballester. — pripadnici izabranog i bezgrešnog naroda

kao i trenutni predsjednik ove firme

“The Chairman and Chief Executive Officer of GoFundMe is Rob Solomon”.— prezime mu kaže sve. ne treba objašnjavati

crni afrikanac
2 godine prije

bjeli luzar se plaši bjelih luzara

abc
2 godine prije

Kabali i masonima oduzeti svo bogastvo, jer su izveli genocid nad svetskom populacijom. A ovog masončiča posaditi u prroizvodnju ili rudnik, da jednom u životu pošteno zasluži pare.

Ja to onako
2 godine prije

A da se gradski vjecnik Otawe vrati odakle je ispao.

ledeno doba
2 godine prije

GoFundMe je također njihov
a tko sa hazarima tikve sadi, od glavu mu se odbijaju

lurker
2 godine prije

a gle, iskreno, sami su si krivi. Wokizam gofundme nije baš svjetska tajna, imaš i alternativne servise koji to ne rade (zaboravio sam ime, ali ima jedan krščanski servis tog tipa).

Što se tiće ovog političara – to je samo prazna prijetnja, on ne može od gofundme tražiti ništa (koji je već btw isplatio milju) – ali bi mogao tužiti organizatore – jer, koliko sam ja shvatio, prosvjed nije odobren od strane vlasti.

Lara
2 godine prije

Nije to parodija nego tragedija koliko daleko idu s mjerama protiv logike, sto je i njima vjerojatno jasno, ali za njih je to komedija

Jomla
2 godine prije

JOJ: jidioti ostaju jidioti!

Max
2 godine prije

Izdajnik.

Legendarni Grk
2 godine prije

Kanadski premijer Justin Trudeau je sin Fidela Castra   Sličnost njihovih lica u istim godinama je velika, a njegova mama je bila ljubavnica od Castra:   w w w . bitchute. com/video/MQutdFQBM0b4/   Mama je dosta šarala s raznim muškarcima, a s Fidelom Castrom je ostala trudna. Zbog toga je biografija Justin Trudeaua falsificirana kao i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.   Ovdje se jasno vidi njihova velika sličnost: 198. 46. 190. 126 /images/castro.jpg   Inače, Fidel Castro je bio Jezuita pripreman za ulogu na Kubi:   “FIDEL KASTRO JE JEZUITA I KOMUNISTA   Fidela Kastra su od malih nogu školovali, obučili i na vlast doveli jezuiti. O njihovoj ulozi i načinu rada već smo nešto otkrili. Da podsetimo, ovo je najmoćnija nevidljiva vojska u svetu koja prikriveno funkcioniše od sredine 16. veka, kada je zamenila dotadašnji otvoreni inkvizicijski teror Rimokatoličke crkve. Jezuitima upravlja porodična trgovačka oligarhija koja se krije… Čitaj više »

Keki
2 godine prije

Privatne tužbe i pripast kompanije.

Nene
2 godine prije

Tekst mu je sigurno napisao Trudeau, koji se još uvijek ne javlja jer čeka nalog od Schwaba. Ista bagra!

Praetorian
2 godine prije

Ove treba sve objesit po banderama

Rabotnik
2 godine prije

A kad je Trudeau nedavno potrošio 600 miliona dolara na izbore na kojima se ništa nije promjenilo, nikome ništa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI