Kina odgovorila na prijetnje SAD-a

Trump prijeti Kini
50 komentara

Nakon novih prijetnji odmazdom Donalda Trumpa koji optužuje Pekingu za širenje koronavirusa, glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova Geng Shuang istaknuo je da Covid-19, a ne a ne njegova zemlja, neprijatelj cijelog čovječanstva.

U nedavnom intervjuu za Reuters, predsjednik Donald Trump je rekao kako razmatra razne mogućnosti da Kina plati ceh trenutne zdravstvene krize. “Mogu učiniti mnogo stvari”, rekao je, što je potaknulo brzi odgovor kineskih diplomata.

“Što se tiče pitanja odgovornosti, već smo jednom rekli da je virus zajednički neprijatelj cijelog čovječanstva. Kina je također pogođena strana, a ne “saučesnik virusa”, rekao je glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova Geng Shuang. Dodao je da se međunarodna zajednica mora ujediniti kako bi prevladala trenutnu situaciju.

Predsjednik Trump je više puta izjavljivao da Washington ne isključuje činjenicu da koronavirus potječe iz laboratorija u Wuhanu. Kinesko ministarstvo vanjskih poslova ponovilo je da ima otvoreno stajalište i da nije ništa skrivilo. Američka obavještajna služba upravo je utvrdila da novi koronavirus nisu stvorili [kineski i američki znanstvenici], niti je genetski modificiran.

U intervjuu za Reuters, Trump je u srijedu objavio da vjeruje da je kinesko upravljanje epidemijom dokaz da će Peking “učiniti sve što je u njegovoj moći” da ugrozi ponovni izbor predsjednika Sjedinjenih Države sljedećeg studenog. Trump očigledno računa na planirani datum izbora i na svoj reizbor za novi predsjednički mandat.

Donald TrumpkinaKoronakrizaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
VOLGA VOLGA
3 godine prije

Što god mislili o Predsjedniku,sve ide ka tome da ima pravo…ovaj puta

RENEW
3 godine prije

Mene zdaj zanima kako mislijo delati cepiva za nekaj, kar tako zelo mutira? Ena kvalitetna mutacija in so spet na začetku poti.

davor
3 godine prije

Nažalost državni poredak SAD-a je taj koji je neprijatelj cijelog čovječanstva.

Đoe Paydo
3 godine prije

Trumpu treba pomoć, dobar psihijatar ili više njih. Ozbiljno je bolestan

Dopizdilomi
3 godine prije

Dečki samo recipročno i zaštita Kineskih interesa bilo gdje u svijetu pa makar to bilo i u Washingtonu.

Dopizdilomi
3 godine prije

Vidim i čujem tko je uspješan u borbi protiv korone dok se u Kini smanjuje u SAD-u konstantno raste. Čestitam na objektivnosti.

krivA
3 godine prije

..živila grbača radnoga naroda…ŽIVILAAA…!
https:// youtu.be/d0cukgRn0o
Na dobro Vam dosao 1. Maj.

Tihi
3 godine prije

Iskreno se nadam da ce ostati predsjednik

Alen
3 godine prije

Neka da kakve dokaze i riješena stvar , ovako je to samo msm baljezganje za usa publiku.. Vkerovatno i traži budući alibi za depresiju koja dolazi u usa , no tu se igra , slučajno ili namjerno , s jako opasnom vatrom.. Prska kerozinom !

hiber
3 godine prije

Neće Kina učiniti sve da spreći Trumpa u reizboru, nego Gates. On je kompanjon Xiju i ovima iz WHO. Ali teško da će uspijeti, pogotove ne sa Bidenom. Corona je uglavnom poharala demokratske države, mahom afroamerikance, ujedno i potrošaće kineske robe. Čak i broj mrtvih će biti manji u odnosu na zbroj Francuska-Italija-Španjolska koji imaju znatno više mrtvih sa upola manje stanovništva. Američko tržište je stabilno, za razliku od Europskog. To što je sada 20-30 miliona ostalo bez posla prije će motivarati birače da glasaju za Trumpa, nego protiv. Jer će pretpostaviti da će on brže obnoviti i reorganizirati gospodarstvo. Bez obzira kako doživljavali Trumpa, u pozadini se odvijaju zacrtani pravci nove američke politike, u kojima je kontrola Venecuele i Grenlanda jedina preostala prepreka. Ovaj sukob sa Kinom prije treba shvatiti kao brakorazvodnu parnicu braka iz računa, u kojemu je vjerojatniji sporazumni prijateljski razvod nego oštar sukob. Naravno, okolina će… Čitaj više »

Dejan
3 godine prije

ala ti nagrdi Trampa kao najvećeg bezveznjaka… Kakva je bila alternativa u vidu one lude babe koja pripada i sotonskom kultu? Ja sam uveren da je Tramp x puta boji izbor. A sledeći izbori su Tramp vs ishalapjeli starac Joe iza koga takodje stoji satanistički lult. Imaj u vidu sve te stvari pre nego opališ po Trampetu…

Puntamika
3 godine prije

Kina proizvodi puno CO2. Treba angažirati Greticu za naplatu potraživanja, tu je lova.

Makedonac
3 godine prije

Čestit 1 maj najamni radnici!!! Dobar, loš i grd, i Blondi nije bas poštenjačina. Tien An Men 1991, kako jedni “goloruki studenti” mogu da unište 1000 tanka ? Pitalica za milion dolara ? 😉 Tada je moment kada Kina potpada pod konceptualnu vlast, kineska armija pobeđuje partiju, od tada kineski “dip stejt” upravlja Kinu. Kakva korist kinezu da je Kina broj jedan u svetu, kada rintaju kao konje ot sutra do veče. Jedan Kinez proizvodi za 5 čoveka u Evropu i USA. U Kinu je uređenje kapitalizam-fašizam, novi centar globalizacije, još nemaju čipove, ali rade u tom pravcu. Prvi prioritet upravljanja je mirogled na svijet, ako ti poveruješ u kanibalizam, ili da je faraon ili angliska kralica nešto više ot tebe, da je plava krv, da njena deca imaju pravo na krunu po nasleđe, ili da je papa poslanik boga iako ga izbiraju ljudi ne bog, i kod ostalih religija… Čitaj više »

Makedonac
3 godine prije

.

Bosanac
3 godine prije

Zna Trump tacno koga napada kad kaze Kina, a ne misli na drzavu vise misli na ove svoje koji su odnijeli pare i patente u kinu i napravili od Kine ovo sto je sad…i jis istestirali ‘tzv. 1984’ tamo kako funkcionise (funkcionira)…..a sad kako ce zavrsit vidjet cemo…..vidim u USA par nekih tuzbi protiv ovih velikih tech po nekom aktu iz 1954 … jer se ova znanja u domenu Ai mogu upotrebljavat i kao komandovanje nuklearnim snagama pa u tom aspektu je i tuzba negdje u kaliforniji pokrenuta

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI