Klaus Schwab: “Putin je kao mladi globalni lider bio član WEF”

Globalna kriza nije slučajna - svi su uvezani
120 komentara

Donosimo vam interesantan video u kojem Klaus Schwab navodi tko je bio član mladih globalnih lidera koje je oformio WEF (Svjetski ekonomski forum). Interesantno je čuti kako je u Vladimir Putin bio član tj. mladi globalni lider. Pogledajte malo tko je sve član, pogotovo za Europu i SAD. Ova lista nije konačna: Lista mladih globalnih lidera. Amerikanci imaju također svoje “Mlade lidere”, ali to je već puno veća lista na kojoj se nalaze mnogi naši ljudi. Sve je umreženo i ništa nije slučajno. Svijet funkcionira preko mreža koje ne gledaju nacionalne interese, nego globalne gdje mali ljudi plaćaju ceh.

Globalna krizaKlaus Schwabvladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
120 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Klopotec
2 godine prije

Pa to se sve bolje vidi kako vrijeme prolazi da je to njihovo kopile…neznam zasto mu jos jedino lukasenko vjeruje a sprema mu likvidaciju

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Šta ti je KGB…
Svugdi se uvuče.

P.S.
Ni ja nikad ne bi znao da mi mama ne valja. 
Da se nisam oženio…

Šele
2 godine prije

Moje mišljenje je da je Hitler bio poslednji nezavisni vladar neke države, poslije njega niko se nije usudio nešto slično uraditi, dobro, bilo je tu i tamo nekih koji su poveli neki rat, ali sve je to bilo sa dopuštenjem oni glavni na vrhu piramide, tek toliko da se zadovolje ambicije pojedini diktatora, ovo oko Ukrajine će biti sve po dogovoru, predstava u kojoj će na žalost stradati vojnici i civili koji će biti topovsko meso za sotonistićki ritual, jer se mora u krvi zadovoljiti, zna se ko, nekad je bila Ruanda, BiH, Kampućija, da ne nabrajam dalje, slobodno me ispravite ako griješim, u Ukrajini su Rusi većina oko 44%,zatim Ukrajinci 42%,a onda Poljaci i ostali14%

Incog
2 godine prije

Bolje da se držimo bratstva i jedinstva necjepljenih, u suprotnom…

Maslina-Želja
2 godine prije

Onda su ovo oko ukrajine i Rusije samo igre da se skrene pozornost od bitnih problema.Uvukli su se u sve rupe

AlanisM
2 godine prije

Ovo zasluzuje jedno – told ya.

Tupko Glupko
2 godine prije

Mogi ste si dati truda i reći koje stranice pogledati (od njih 93, na svakoj po 12 njih), tko će to tražiti..

Legendarni Grk
2 godine prije

“Njemačka je također uvelike patila u rukama Vatikana. Dva svjetska rata nisu uspjela u supresiji njemačkog naroda. Hitler je zatvorio sve masonske lože u Njemačkoj, pa su ONI bili ljuti. Uništenje Njemačke je bilo PLANIRANO. Prije mnogo godina, oni su planirali tri svjetska rata. Imali ste dva od njih, a planirali su da imaju treći s Rusijom i Kinom. To je ono što sada gledate. Oni uvijek planiraju sve unaprijed. Sve se to odvija pred vašim očima upravo sada. Propaganda se provodi od strane TV i novina. Vaši “politički lideri” su upravo to: to su SVE LAŽI, osmišljene da vas umotaju u to. Oni žele i TREBAJU veliki ŽRTVU U KRVI, tako da će potaknuti vaše sinove i kćeri da obuku uniforme te države kako bi bili spremni postati žrtve u krvi za Kabalu. Koliko će ih još biti žrtvovano prije nego što se probudite i kažete, NEĆU SE TOME… Čitaj više »

Yugo 45
2 godine prije

Pa naravno da jest i sada je,mi Slaveni ne možemo na zelenu granu već stoljećima,pa i ova igranka sa Ukrima i zapadom je skretanje pažnje jer je kurtona narativ već potrošen a informacijsko-bankarski sektor već preko Anglosasa prelazi u drugu fazu tzv zelene agende ,svi postajemo vegani bez struje

preseren3
2 godine prije

Mala, malecka, bombica…..
I ja sam bio, dok sam bio mlad, član KP. Ušao u armiji…
No, kad sam sazrio, video, da ne valja sve o čemu se priča, izašao sam.
Još davno prije raspada…
Zato…
Slovenački premijer, največi protivnik KP, diplomirao je na hvalospevu KP, hahahahaha…

Emiliano Zapata
2 godine prije

Gdje su sad oni koji su tvrdili da ce nas Putin i Kramp spasit od sprice?

Adriana
2 godine prije

Zdravo Tomac oživio! Sad na Euro razini.

preseren3
2 godine prije

Kad se počne objavljivati Schwab na ovom portalu, bez upozorenja, ko to je, kod mene zvoni alarm.
Na veliko.

Zdena66
2 godine prije

To je taj Švab, neka odjbe i on i smeće Plenlković od hr i svi ostali njihovi debili, sad smo najjadnika nacija, bili smo N1 u sportu, nauci, znanju , pameti, radišnosti, profesionali, imali svoje banke, zlato, željeznicu, naftnu kompaniju , ceste, imformacijsku i tele mrežu, televiziju, novine, radna mjesta, čisto nebo, vojsku policije, ratne zalihe, ljekove , zdravstvo, brodogradnju, poljoprivredu, vodu, te uz još štošta kao što je kultura, kina, djeca su se bavila besplatno sportom , modelarenjem, išla u kreativne radionice, natjecala, učila znanju, bontonu, humanosti, poštenju, radnim navikama, slijedila se, poticala i pomagala, to je bio zalog za budučnost, to ste sve primitivci HDZ, SDP, i ostali makro- malograđani uništili i sveli nas na tuđu otrovnu hranu, cijepiva od kojih se umire, ukinuli kontrolu i proizvodnju ljekova, materijala i svega što smo sami proizvodili, uvezli nam najgore smeče da bi vaš đep napunili za par 100 kuna,… Čitaj više »

Гавран
2 godine prije

Šef Ilegalne obavještajne uprave KGB-a SSSR-a, živa legenda domaćih specijalnih službi, general bojnik Jurij Drozdov u intervjuu za Fontanka govori o tajnim sporazumima američkog State Departmenta i objašnjava  Bivši šef vojne protuobavještajne službe Bundeswehra, general Kamosa, objavio je knjigu Tajne igre tajnih službi, gdje izravno piše da, prema poslijeratnim njemačko-američkim sporazumima, svaki novi njemački kancelar koji dođe zavladati zemlja mora odmah doći u Sjedinjene Države nakon izbora i potpisati dokument pod nazivom “Akt o kancelaru”. Datum završetka Zakona o kancelaru je 2099. Јer krivica za to što su Nijemci napali SSSR 1941. uključuje i SAD. Iz nekog razloga, sada se toga ne sjećaju, ali ipak je 1940. savjetnik engleskog premijera Churchilla Montgomery Hyde koji je pomogao Williamu Donovanu (jednom od čelnika američkih obavještajnih službi – autor) stvoriti Ured za strateške usluge, predao mu je na prezentaciju predsjedniku Sjedinjenih Država Rooseveltu pismo od Churchilla, u kojem je napisao: budući da Sjedinjene… Čitaj više »

Itd
2 godine prije

Amerika ipak tata mata za Hrvata. Schwab kaze Putin je njegov, Zoki postao ruski igrac!

Nevjeruj svojim mislima.

2 godine prije

pa zar putko…ma neee..hvala.

Гавран
2 godine prije

Uvalili Rusi Švabu celu klasu KGB-ovaca na besplatno doškolavanje.
Vreme će pokazati ko je koga zaj**ao.

A neg.
2 godine prije

Kad ce ova nasa narodna sveucilista poceti sa tecajevima za mlade provincijske lidere? Vidim Srbija ima Jeremica, Crna Gora Luksica, Makedonci nekog Zivka, a RH? Vrijeme je da neko nas preuzme svijet da ode sve u PM…

mladen
2 godine prije

Iskoristio je i Orban u mladim danima sredstva od Sorosa – a danas mu nije nimalo mio jer mu je ugasio sveuciliste, zabranio LGBT propagandu i povukao rucnu migrantima i otvorenim granicama.
To sto je Vlado glumio po raznim odborima i forumima ne znaci da nije imao svoje namjere. Najbolji primjer je povlacenje iz MMF-a te eliminacija vanjskoga duga.
Mozete se vi loviti na slamke kako bi odrzali svoje plitke teorije, ali Rusija je danas jaca nego 1990-e i to je jedino bitno.

2 godine prije

“Putin je kao mladi globalni lider bio član WEF”
Ko bi to rekao za šahistu???
A možda je tamo i naučio igrati šaha?

Max
2 godine prije

Znamo mi to.

Smilje&Bosilje
2 godine prije

Svi mi prođemo određene škole. Ne znači da ćemo se držati kao pijan plota gradiva koje smo tamo naučili. Nekako sam mišljenja da im se on davnih dana oteo kontroli.

ledeno doba
2 godine prije

hebiga težak udarac romantičarima geopolitike
I Vlada je znači kabalino dijete.
Kao i onaj glumac i Netanjahuov prijatelj, Viktor Orban, zna se da ga je deda Soros pumpao lovom krajem 80-ih i početkom 90-ih, kada su padali komunizam i SSSR i Varšavski pakt i kada su ciohazarski kabalisti,. pod maskom borbe za demokraciju i civiolno društvo već tada započeli pletenje svojih gusth mreža, zaklada i NGO-ova

Kabalin pijun, pijandura Jeljcin, kojega su na vlast 1991. postavili ciolihvari, pred kraj svog predsjednikovanja, kad je već bio star i bolestan, za svog nasljednika odredio Vladu. Čitaj: kabala je odredila Vladu za Jeljcinovog nasljednika.
nakon napada 11.9., nekoliko dana kasnije u njemačkom Bundestagu, Vlada je održao govor na njemačkom jeziku u kojem je ponudio svu solidarnost i suradnju SAD-.u i Zapadu, u borbi “protiv terorizma”

zadnji stvarno nezavisni ruski/sovjetski vođa ustvari je bio polu-gruzijski brko… ma kakav je bio

Lucija, prva
2 godine prije

Pa, ja sam sa nekih 11 ili 13 godina pročitala cijelog Denikena…

Pronašla sam odgovore…

Neki su ostali na toj razini.

mane
2 godine prije

nije to izjavio ranije nego bas sada u jeku ukrainske krize.sikter hohstapleru

Histrion
2 godine prije

Ah, fali mi Istražuj

ledeno doba
2 godine prije

u upravnom odboru YGL-a sjede između ostalih kraljica Rania,- supruga kralja Abdulaha ciokabaline satelitske države Jordan (Abdulah je inače član Comitee of 300), Marissa Mayer-šefica Yahoo-a,. i Jimmy Wales- suosnivač Wikpedije evo još nekih od poznatijih imena učenika i članova u YGL-u Jacinda Ardern (sadašnja premjerka Novog zelanda) Lera Auerbach – američka pijanistica i kompoziorica, porijeklom hazarka iz Rusije Anderson Cooper – poznati voditelj na CNN-u, homić Leonardo DiCaprio Florian Henckel von Donnersmarck – njemački redatelj iz plemićke obitelji, poznat po filmu “Život drugih”, koji je dobio oskara kao najbolji strani film Sebastian Kurz Ashton Kutcher Jack Ma – kineski tajkun, vlasnik medijskog i ineternetskog koncerna Alibaba Emmanuel Macron Larry Page – suosnivač Googlea- hazar Michael Schumacher – bivši njemački prvak formule 1 Charlize Theron Mark Zuckerberg Alexander Soros- sorosev sinek David de rotschild jens Spahn – donedavni njemački “Beroš”, član predsjedništva CDU-a, homić Annalena Baerbock – mlada čelnica Zelenih,… Čitaj više »

The Beatles
2 godine prije

nego Klaus, ajde ti polako pakuj kofere pa na put, tvoje vrijeme među nama je kraju, ti ko da ti 30 godina ufuro se pa ne misliš umirati, no izgleda morat ćeš

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Ma laze Schwab ! A ta njihova lista . Odmah sam prebacio na Europu . Prepoznah Monsieur Macarona te onog nesretnika iz Srbije – Jeremica sa dobrih 1,054 % podrske glasackog tjela tamo ..Velim … Bolje da ga ne podrzavaju , sljedeci puta ne bude ni toliko dobio . Sve u svemu mugshot lista brzojebackog orkestra za sviranje ljurcu .

tedi
2 godine prije

Dobro je da je bio,bar zna igru.

abc
2 godine prije

Iz koje je ludnice ovaj izašo….

abc
2 godine prije

Da su Putin i Shwab igrači istog tima, vi to nebi nikad saznali.

abc
2 godine prije

“Putin je kao mladi globalni lider bio član WEF”

Neprijatelja najbiolje upoznaš, kad se s njim družiš. Japanci su svoje generale školovali na najboljim i prestižnjim američkim školama. Ne samo na vojnim, nego i na ekonomskim.

tihobl
2 godine prije

Nosferatu je njihov, a nama nema spasa – to je Istrazuj odavno utvrdio.

Prle
2 godine prije

Sve je njih Ajk razotkrio u svojim knjigama. Na kraju jedne od njegovih knjiga posvetio je desetak stranica upravo ovoj temi. Kompletirao je sve politicare svijeta i poredao ih po perionicama mozga,to jest odaklen su izbaceni sa takozvanih sveucilista i univerziteta. Svi izasli iz pet do sest radionica. Zato imamo ovako sinhroniziranu igru oko igala i mjera. Razvucao ih je isto krme masnu vrecu,tako da nam svabenda nista novo nije rekao.

Lucija, prva
2 godine prije

Točno.
Pogledajte u koje vrijeme to objavljuje!!

Dakle, tko je stavio te stvari o šnersonu na internet? 😄
Kao da bi to uopće došlo na internet da jest tako.
I ostalo na njemu.

Ibra
2 godine prije

Kada to kaže samo Raichstag fuirer Schwab onda može ali nemora biti.

Divlji Medvjed
2 godine prije

To što je Putin prošao tu školu ne znači da je postao njihov agent.
Na snimci Schwab kaže “…even Vladimir Putin…”. Prema tonu, načinu na koji je to rekao meni se čini da je Schwab Putina spomenuo prije kao kakav kuriozitet, nego nekoga tko spada u njegovu ekipu…

rade iz niša
2 godine prije

ne da mi se tražiti po ovoj smećarskoj listi, ali koliko vidim na prvih par stranica, tu praktički ne smiješ biti bijel i s pimpilimpićem. logično, ništa drugo nismo ni očekivali.

grom iz vedra neba
2 godine prije

Sveti Pavao je prije nego je postao kršćanin – progonio kršćane. Kakve veze ima to što je Putin bio ili nije bio nekad? Uostalom, tako jedino je tako i moralo bit. Zato su se i zajebali jer su mislili da ‘njihov’. Drugačije ne bi ni postao predsjednik Rusije.

Gagi
2 godine prije

Pa sad baš da se veruje Švabu !!!

Тера Инкогнита
2 godine prije

Па ово је (скоро очигледно) фалсификовани/синтетисани видео (fake video).
Чуди ме да је “логично” сајт прогутао ову удицу.
Иначе, свако поштовање за ваш рад и поздрав из Србије.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI