Koja je prava istina iza tisuća otkazanih letova u SAD-u

Pilot
61 komentar

Kada smo dočekali Novu 2022. godinu, možda ste čuli da je Federalna uprava za zrakoplovstvo (FAA) odgodila ili otkazala tisuće letova tijekom praznika u SAD-u koji su zaglavili tisuće putnika diljem svijeta.

Međutim, priča o otkazanim letovima ovisi o tome tko ju priča. Glavni mediji govore jedno, dok sami pogođeni piloti FAA-e govore drugo. Kao i sa svime u medijskom programu, “vijesti” mogu biti nešto više od „lovačkih priča“ koje se koriste za utjecaj na čitatelja. Pogotovo kada američki zakoni dopuštaju medijima da legalno promiču propagandu prema Smith-Mundtovom zakonu o modernizaciji iz 2012., ugrađenom u NDAA iz 2013. godine. Sve je predstava jer je cijeli svijet pozornica. Zato je važno napraviti vlastito istraživanje i donijeti svoje zaključke.

Medijska verzija

Mediji predlažu jednu verziju; da su otkazani letovi u cijelom svijetu uzrokovani varijantom Omicron. Tako je. Bez dokaza ili liječničkih uvjerenja, mainstream mediji bacaju optužbu na nevidljivog agenta koji ne može govoriti sam za sebe. Kako prikladno.

Los Angeles Daily News piše Široko rasprostranjena otkazivanja letova nastavljaju se kako se širi omikron. Washington Post krivi Omicron za otkazivanje 3800 letova diljem svijeta.

Zašto NY Times piše da je Omicron manje težak i štedi pluća? Mediji za otkazivanje letova okrivljuju “veći broj putnika nego prošle godine” i “nedostatak osoblja” zbog kojeg se industrija očito nikad više ne vraća. Koja je prava priča?

Pilotska verzija

Piloti pričaju drugačiju priču. Već u listopadu 2022. Pilotski sindikat je upozorio na nedostatak osoblja ako American Airlines odbije izuzeće od cijepljenja.

Možda bi mainstream mediji trebali potrošiti malo vremena pokušavajući svoju priču izjasniti čitateljima koji čitaju između redaka? Prema izravnim izvorima, otkazani letovi su zbog odlaska pilota diljem zemlje.

FAA piloti tuže FAA zbog „izlaganja pilota i javnosti opasnosti od smrti i/ili ozbiljne ozljede, djelovanjem suprotno naslovu 14 Kodeksa saveznih propisa §61.53, također poznatom kao Uredba o saveznom zrakoplovstvu 61.53) .”

Općenito govoreći, piloti tuže FAA nakon što su bili prisiljeni letjeti nakon što su uzeli cjepiva koja nisu odobrena od strane FDA protiv FAA uredbe. Razlog je dopis pilota FAA upućen FAA-i, Ministarstvu prometa, Ministarstvu pravosuđa, kao i nekoliko zračnih prijevoznika, tražeći da medicinski označi sve cijepljene pilote i da ih ponovno pregledaju zbog problema sa zgrušavanjem krvi kao i njihovo zdravlje srca. U pismu se navodi da FAA politika cjepiva krši vlastita pravila, koja navode da piloti ne bi trebali letjeti nakon što su uzimali lijekove koji su odobreni manje od godinu dana.

Trenutačno, ne samo da svi piloti koji lete komercijalnim zračnim prijevoznicima nisu imali najmanje godinu dana nakon stavljanja na tržište nakon odobrenja od strane FDA da je agens ubrizgan u njihova tijela, ti piloti lete s potpuno NEODOBRENIM proizvodom u svojim sustavima za koji je sada nažalost dokazano da uzrokuje sve vrste nuspojava povezanih s zgrušavanjem, embolijom i trombozom (za koje se zna da se nuspojave javljaju s većom učestalošću i težinom na nadmorskoj visini). Dodatno, u svim populacijama, inokulacije rezultiraju značajnim porastom miokarditisa i posljedičnog zatajenja srca, aritmija, srčanih zastoja i smrti. To se posebno odnosi na mlađu mušku populaciju, kojoj pripadaju mnogi piloti.

Doista, svjesni smo pilota koji su umrli nakon cijepljenja. Također smo svjesni pilota koji pate od nuspojava, od kojih su se mnogi bojali prijaviti ih iz straha od prizemljenja, ali su neki od njih bili prisiljeni potražiti liječničku pomoć i prijaviti ih zbog važnosti cjepiva i povezanih štetnih učinaka…

Bolničke priče

Mediji koriste istu priču kako bi opisali nedostatak bolničkog osoblja. Ali uvijek ima više u priči kada je priča „lovačka“. Je li manjak bolničkog osoblja zbog drugih razloga? Otpuštaju li se medicinske sestre jer nisu primile eksperimentalno cjepivo protiv Covida?

Otkako je bolnički sustav objavio svoju politiku 1. travnja, medicinske sestre su otpuštene jer nisu dobile cjepivo protiv Covida. Texas Tribune izvijestio je da su 153 radnika otpuštena ili dala otkaz iz metodističke bolnice u Houstonu nakon što su odbili poštovati ​​bolnički mandat cjepiva. Bloomberg kaže da 1 od 8 medicinskih sestara i dalje nije cijepljeno, dok dopisnik NBC Newsa kaže da 1 od 4 zdravstvenih radnika nije cijepljen. Tisuće su navodno prestale radije nego primile cjepivo. Mnogi su pronašli nove poslove bez cjepiva. Prema nurse.org, ne podržavaju sve medicinske sestre cijepljenje. Zašto mediji ne izvještavaju o ovoj priči? Što se dogodilo sa sindikalnim štrajkovima za nezakonite mandate? Jesu li sindikati suučesnici (isplaćeni) u podržavanju nezakonitih mandata?

Tiho, FEMA i vojne medicinske sestre zamjenjuju civilne sestre. Hoće li vojni piloti zamijeniti civilne pilote? Je li ovo početak trenda? Vojni udar pod krinkom virusa koji tek treba izolirati?

Je li zato CDC tiho povukao PCR proces kao valjani test za otkrivanje i identifikaciju SARS-CoV-2? CDC priznaje da PCR test ne može razlikovati SARS-CoV-2 od virusa gripe.

Znači li to da će se prehlade i gripe ponovno uskrsnuti nakon nestanka na više od godinu dana? Je li zato nova izvješća pokazuju da su simptomi Omicron slični simptomima prehlade? Kako jedno mišljenje Reutersa tvrdi, Omicron je i sam možda pokupio dio virusa prehlade.

Cjepiva još uvijek nisu odobrena

U međuvremenu, mRNA cjepiva “odobrena od strane FDA” još uvijek NISU odobrena. Iz pisma pilota upućenom senatoru Ronu Johnsonu (R, Wisc) u listopadu 2021., u SAD-u ne postoji cjepivo protiv COVID-a koje je odobrila FDA. Takozvana odobrena “Comirnaty verzija” cjepiva još uvijek nije bila komercijalno dostupna u Sjedinjenim Državama. Države od listopada 2021. Pfizer navodi da je Comirnaty isto cjepivo koje je izvorno dobilo odobrenje za hitnu uporabu. Ako je tako, zašto onda održavati status odobrene za hitnu upotrebu (EUA)?

To je mješovita poruka. Je li to Comirnaty ili Criminality? Legalno ili nezakonito? Istina ili izazov? Virus ili bez virusa? Varijanta ili bez varijante?

Kontradikcije i nedosljednosti medija uvijek bi trebao istražiti kupac, tj. čitatelj, posebno kada je medijima dopušteno pričati lovačke priče prema zakonu.

FAAOtkaz letova
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
SISTEM
2 godine prije

Sretan vam 666. dan Covid 19 testa!

WCL
2 godine prije

Bitchute koliko pilota umire nakon cijepljenja
To utipkajte i gledajte tko nije još vidio.
(Kad mi ne daju link stavit) 🙂

Sam
2 godine prije

Prestanak mogucnosti da i obicni covjek leti?
Moze ali i ne mora biti.
Mnogo je pitanja ali iza nesto stoji.
Obzirom da svi iz vodjstva Agende imaju svoje avione i svoje pilote(koji vjerovatno nisu ubodeni) sve ide po planu.
Mozda?
Klimatske promjene i zeleni krediti sto se tice zagadjenja?!
Priprema da ne idemo nigdje i da ih ne mozemo stici kad dodje vrijeme?
Mizda.

Nedostatak medicinskog osoblja se takodjer uklapa u Agendu jer je od vecine putem PCR testova uzeta DNA i te ce iste lijeciti vjestacka na osnovu telefonskog poziva a kompjuter ce im na osnovu uzorka njihovog DNA odredjivati dijagnozu i “terapiju”,obicno vakcinama.

Sto manje bolnica,vise bolesnih i umrlih sto se opet uklapa u Agemdu i eugenicke planove.

Sve je ovo mozda a mozda i ne,samo na glas razmisljam.

Max
2 godine prije

Uzrok tome je cjepljenje.

Broj 1
2 godine prije

U svemu treba biti umjeren.

Coolguy
2 godine prije

Glede odobrenja ili tek hitnog odobrenja za uporabu (EUA) nekog medicinskog pripravka Pfizer igra prljavu igru. Ako cijepe sa EUA cjepivom onda ge svatko moze jednostavno odbiti, nije moguca prisila. Ako dodje do stetnih posljedica prilikom koristenja EUA nitko ne odgovara jer je cijepljen sam prihvatio igru. Ako se pak radi o odobrenom cjepivu (Corminatry) onda proizvodjac tj Pfizer snosi odgovornost za nastale stetne posljedice. Kako bi izbjegli odgovornost u slucaju koristenja “odobrenog” cjepiva Pfizer mora ugurati to cjepivo u redovnu shemu cjepiva za djecu – to se jos nije dogodilo ali se na veliko radi na tome. Sve dok se to ne dogodi proizvodjac je odgovoran u slucaju da se u igli nalazi Corminatry – i zbog toga se Corminatry uopce ne nalazi u prometu, nema ga nigdje ni u Americi ni u svijetu. Ceka se uguravanje u djecjj raspored i izbjegavanje odgovornosti. U medjuvremenu se cijepi sa EUA… Čitaj više »

Toni
2 godine prije

Glupost. Širenje općeg kaosa i straha prouzrokovanog virusom u sklopu NWO diktature su uzrok svim sumanutim akcijama pa tako i ove. To je posve komplementarno s ovom Covid-paradigmom, u politici ništa nije slučajno.

WCL
2 godine prije

Wolfcanislupus Bitchute

ČOVJEK KAO UREĐAJ ZA RAZMJENU PODATAKA

Na sajmu tehnologije u Japanu, davne 2009. godine, predstavljena je tehnologija elektroničke razmjene podataka putem ljudskog tijela.

Ovu tehnologiju svjetska elita željela je uvesti kod svinjske gripe H1N1 kroz “cjepiva” koja su sadržavala SQUALEN, tj. dok se tehnološka mreža dodatno usavršava i dok se sintetizira novi materijal, po tehničko-tehnološkim karakteristikama prikladniji od skvalena , a to je grafen hidroksid, koji je osnovni sastojak svih takozvanih kovid cjepiva-19.

RoPe
2 godine prije

Ima još i prica kako ljudi u Americi daju otkaze jer su zaradili puno novaca pa da zato nedostaje radne snage.

Fallout Boy
2 godine prije

Pa to bi trebalo biti jasno svima s 2 i pol zdrave moždane stanice u glavi da je taj tzv. omikron izmišljen da prikrije nuspojave genskog mRNA tretmana

Trt
2 godine prije

Tko visoko leti,a pilot je,sad si misli:” Ma nije valjda da su me otrovali s tim…al bio sam zdrav skroz prije jebemu…15km joging dnevno..140 u benču…a sad mi srce drum and base svira na 2000 m…and dr. Fauci said…safe and efective..holy crap!!” I onda su pilota,koji je visoko letio,zamotali u omot nakon 6 mjeseci,pade nisko…3 m ispod zemlje…

Ivan
2 godine prije

Malo mi je pun k ovih likova sa “bitchute” reklamama. Ok, sada na problem: nitko ništa ne istražuje i neće, one bitne vijesti čita jako malo ljudi jer se u protivnom ne bi cjepilo toliko njih. Nažalost, smatram da su ljudi postali toliko komodni da bi govna jeli samo da ih se “pusti na miru”, a nisu u stanju sagledati koliku cijenu plaćaju. Mi ostali moramo izdržati i to je to…

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Baba, koliko traje imunitet od cjepiva?
Kraće nego miris testera parfema iz Müllera…

P.S.
Da su iznad laboratorija u Vuhanu vidjeli bijeli dim.
Ako Kinezi nisu izabrali Papu…
Da stručnjaci opet ne najave nešto novo.

Itd
2 godine prije

Citam da od 07 do 17.sjecnja nema struje i neta.
Ostalo necu ni pisati, eto 2 dana pa da vidim.
Starlink,5G, su razlog. Ceka nas 10 dana mrak.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Sigurna je da 99% krema “protiv bora” zapravo nema veze sa borama. Da se radi samo o reklami velikih firmi zbog veće zarade. I da plaćeni “statisti i promoteri” ubjeđuju ljude u njihovu efikasnost zato da bi ih ovi kupovali.
Kakvu samo moć zapažanja ima Njena poznanica koja je nedavno primila booster…

P.S.
I ova moja, mora da ima magične moći…
Nema drugog objašnjenja osim da nekom čarolijom uvijek uspije izbjeći sve one mlade,
zgodne, razvedene žene koje se žele družiti sa nama.

ledeno doba
2 godine prije

“avionu slomit ću ti krila,
da ne letiš ona bi tu bila,
joj ako ti uhvatim pilota,
lišit ću ga njegovog života..”

tihobl
2 godine prije

Razne verzije su napisane, a nigdje verzije o dubiozama avionskih kompanija i da su zrele za bankrot.

ledeno doba
2 godine prije

OBITELJ U POTPUNOSTI CJEPLJENA: Mali anđeo preminuo u snu, 13-mjesečna djevojčica preminula s Covidom-19 13-mjesečna djevojčica iz Australije iznenada je preminula u snu, a roditelji su ostali šokirani doznavši od liječnika da je malena Dakota Nenke bila pozitivna na koronavirus. Majka djevojčice kazala je kako je dijete prije spavanja imalo blagu temperaturu, no i dalje je normalno spavala i igrala se s braćom, piše Daily Mail. Roditelji pojma nisu imali da je malena zaražena u trenutku kada su je uspavljivali. Karly, majka djevojčice, kazala je kako joj je za povišenu temperaturu dala Panadol. Djevojčica se, navodi, sasvim normalno ponašala te “odradila” i popodnevno drijemanje. Nakon dana provedenog u igri s braćom, Dakota je zaspala. Sljedeće jutro se nije probudila. Bio je to stravičan šok za mlade roditelje, s obzirom da malena nije imala drugih medicinskih problema te je uzrok njezine smrti zasad i dalje nepoznat. Cijela obitelj je pozitivna, iako… Čitaj više »

tadija
2 godine prije

Kad sve države ozakone cijepljenje.neće ih više biti briga jel tko cijepljen ili nije,jer države će morati kupiti cjepiva za stanovnštvo i to je farmama dovoljno,preostaje im jedino skratiti vijek trajanja cjepiva i podići cijene.
Bit će cijepljenje svako 3 mjeseca i falim te bože.

Praetorian
2 godine prije

Ja da sam na mjestu cjepisa tek sad ne bih jrocio u avion kad se zna koliko je ovo opasno. Valjda da nema autopilota imali bi malo malo neku tragediju u zracnom prometu

Scorpiorex
2 godine prije

Nema vise low cost, turizma za made itd,bilgejc kupio najstariji5* u Venezia ” Danieli” Austrianci hotele po Lago di Garda,Francuzi staze u Sestriere, i otvoreno se prica,smanjenhe co2 sa 85% nestanka turizna,ostatak samo oricövatni avioni,superbogati 600%%manje co2,nema vise za 50e do Amsterdana,samo superelita ce putovari

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI