Karolinu Vidović Krišto, podržali članovi Mosta, Suverenista, Domovinskog pokreta i Platforme Možemo

Karolina Vidović-Krišto
36 komentara

Inicijativu Karoline Vidović Krišto upućenu Europskoj komisiji, a vezano za korupciju, podržali su članovi raznih stranaka i platformi. Vrlo rijetko se dogodi da idelogija ode u drugi plan, čemu danas svjedočimo. Inicijativu Karoline Vidović Krišto su podržali: Ante Kujundžić, Miro Bulj i Marin Miletić, Marija Selak Raspudić, Zvonimir Troskot i Nino Raspudić  iz Mosta, Hrvoje Zekanović, Željko Sačić i Marko Milanović pripadnici Suverenista, Zlatko Hasanbegović iz Domovinskog pokreta, Milan Vrkljan i Damir Bakić član Platforme Možemo.

“Kao što sam najavila, jučer sam posala predstavku EK, sa zadovoljstvom mogu istaknuti da je ovu moju inicijativu podržalo 12 mojih kolegica i kolega zastupnika: uz doktora Vrkljana tu su i članovi Mosta, Suverenista, Domovinskog pokreta i Platforme Možemo. I to je ona dobra poruka danas, da se na korupciju mora gledati kao na društveno zlo – neovisno o stranačkoj pripadnosti ili ideološkim podjelama.

Jer, korupcija osim što nanosi materijalnu štetu, ona razara društvo i državni aparat, jer da bi korupcija mogla funkcionirati mora se rad nadzornih tijela blokirati i suspendirati. To, jasno, podrazumijeva, podobnost kao društvenu vrijednost, a ne sposobnost i znanje – koji bi morali biti društvene vrijednosti.

Na pitanjima privatizacije Croatia osiguranja i vjetroparka Krš-Pađene Hrvatska mora pobijediti korupciju, i to treba biti prva bitka koju ćemo dobiti, te početak izgradnje pravedne Hrvatske koju smo uvijek sanjali”, obratila se javnosti Karolina Vidović Krišto.


Inicijativa Karoline Vidović Krišto
Inicijativa Karoline Vidović Krišto
Croatia osiguranjeinicijativaKarolina Vidović KrištoKorupcijaKrš-Pađene
Pretplatiti se
Obavijesti o
36 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
branimir zrilić
3 godine prije

KO VIDi ,a oni neće da vide ovu najveću korupciju u povjesti čuvječanstva u kojoj sudjeluju sve strukture moći od globalnih do lokalnih pa i naših sabornika neka ne moralizira o korupcijama u drugim sferama života. Skinite “Signum Servus” obilježja koje poltronski nosate pa onda čista obraza bez obrazine imat će te vjerodostojnost.

3 godine prije zadnji put uredio branimir zrilić
Slonica
3 godine prije

Od 150 -12 podržalo.To
je povijesni dan za razvoj daljnje korupcije..
…koja je razlika između grčke i hrvatske tragedije:
Grčka je bazirana na mitu
Hrvatska na mitu i korupciji…

Mala greška Korolina u naslovu.

matija
3 godine prije

👍

Max
3 godine prije

I treba.

Svi smo mi ljudi
3 godine prije

Ako su oni podrzali, izgleda da imamo kukavicje jaje. Vrijeme ce pokazati.
O cemu pricamo..Most, Mozemo? Most je pokazao i vise nego dovoljno do sada…

Čuko
3 godine prije

Baš čitam na jednom portalu kako je optužila acu stankovića da prima neke velike novce na hrt pa joj lik lijepo napisao iznos plaće u lipu. Radi se o nekih 13 tisuća kuna. To i nije neka posebna plaća, svakako je dosta niža od njene. Ta teta malo previše ide u populizam i pritom povremeno kleveće ljude. A kad pogledaš koji redikuli su na njenoj strani kod ove inicijative dođe ti da se ispovračaš. Raspudići, hasanbegović, zekanović,… sve sama politička krema. Obične galamdžije bez pokrića s tim da bi neki od njih htjeli gospodariti vašim vlastitim tijelom. Šteta da je tako jer je alternativa također katastrofa, ali karolina… ne hvala. Pozdrav svim dobrim logičarima

ledeno doba
3 godine prije

ovo je naivno.. da se oni obraćaju Europskoj komisiji, to je isto, kao da se netko potuži Al Caponeu evo izvadaka iz članka sa drugog neovisnog portala od prije 2 godine, o nekim ključnim ljudima EU-a i EK-a: Internetski projekt VroniPlag Wiki objavio je 2015. da je doktorska dizertacija Ursule von der Leyen (iz godine 1990.) djeličmični plagijat. Na 27 od ukpno 63 stranice dizeratcije, pronađeni su dijelovi teksta, prepisni od drugih autora. Nakon toga, Medicinska visoka škola Hannover (MHH) izvršila je provjeru njene dizertacije i došla do zaključka, da iako dizeratacija ima grešaka i doista odlomaka teksta, koji su prepisani od druguh autora, da to nije plagijat i da von der Leyen može i dalje zadržati svoju doktorsku titulu. Međutim, više znastvenika i sveučilišnih profesora kritizirali su MHH. Da specijalna komisija koja je vršila provjeru njene dizertacije nkije bila nepristrana i objektivna, već da je bila blagokanlona prema gospođi… Čitaj više »

rigbngrnbwiutrgvuwer
3 godine prije

To je isto da ja Maćek poslao pismo Šikiju, Šikija i ek stvorila ista zla sila.

Boba Lazarević
3 godine prije

Zašto zarez iza “Krišto” u naslovu?

Ive
3 godine prije

Moralno dno dna Hrvatske je von Anemični i njegov HDZ, dok oni postoje nema nade u bolje sutra.

Perun
3 godine prije

Ne Laje Kuja radi sela vec radi sebe…
Tako se u narodu govorilo i govori se i dan danas ….P.S. Sto se tice Karolina Vidović Krišto, članova Mosta, Suverenista, Domovinskog pokreta i Platforme Možemo….To se moze ovako objasniti narodnom umotvorinom,, Trla baba dlan da joj prodje dan , jer dok je selo gorilo baba se cesljala …..

zdrlje
3 godine prije

Ljudi moji ako su ovo potpisi i rukopisi doktora što se onda čudimo da je bilo onoliko nevažečiš za referendum

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI