Madame Von der Leyen – McKinsey i Pfizer

Skandali Ursule von der Leyen
119 komentara

Na prvi pogled možete se zapitati što Ursula Von der Leyen i McKinsey i Pfizer imaju zajedničko? Odgovor je: korupcija. Najveća korupcija. Madame Von der Leyen, neizabrana predsjednica Europske komisije (EK) ima nekoliko korupcijskih skandala na vratu.

Nedavno je otkriveno da je sin Madame von der Leyen, David, bio “ljetni pripravnik” u McKinseyju, gigantskoj američkoj tvrtki za upravljanje i savjetovanje. Iako su podaci o Davidovim odgovornostima u McKinseyju namjerno slabi, čini se da je njegovo zaposlenje bilo puno više od “ljetnog pripravnika”. Imao je konzultantske timove pod svojim odgovornostima i radio je za McKinsey više od 3 godine.

Je li slučajnost da je napustio McKinsey 2019., neposredno prije nego što je njegova mama imenovana – a ne izabrana – za predsjednicu Europske komisije (EK)?

Znamo da nema slučajnosti.

Je li David možda otvarao put budućem predsjedniku EK – njegovoj majci – lakom pristupu višim položajima u menadžmentu McKinseyja?

Više o tome kasnije.

Počnimo sa skandalom koji je već prilično dobro poznat među upućenim izvorima: izravnim pregovorima Ursule Von der Leyen s Pfizerom za kupnju 900 milijuna doza Pfizer cjepiva, s opcijom za još 900 milijuna, ukupno 1,8 milijardi doza. Ponovite, u slučaju da mislite da ste krivo pročitali: 1,8 milijardi zloćudnih Pfizer mRNA gena koji modificiraju doze cjepiva– da, za populaciju od oko 450 milijuna. To bi iznosilo 4 doze po stanovniku Europske unije (EU).

Ti su se “pregovori” odvijali 2021. kada je otkrivena razmjena tekstova između von der Leyen i izvršnog direktora Pfizera Alberta Bourle. Pritisak na EK da objavi tekstove jednostavno je ignoriran.

To se dogodilo uoči potpisivanja ugovora o 1,8 milijardi doza. Jasno je da se radi o kršenju pravila tržišnog natjecanja EU-a, odnosno konkurentskog nadmetanja. Ugovori su potpisani u svibnju 2021. Potpuno suprotno pravilima EU-a o međunarodnom nadmetanju. Osim toga, kako su opravdane 4 doze po građaninu EU?

Kolika je ukupna cijena ovog suludog paketa?

Ursula von der Leyen: “Gđa. 4,5 milijardi doza”

U nedavnim događajima Van Der Leyen je uključen u pregovore o još jednom velikom ugovoru s Pfizerom:

“Cijena svake doze cjepiva dogovorena je izravno s predsjednicom Europske komisije Ursulom von Der Leyen, za koju se zna da je korumpirana.”

Širi cilj izvršnog direktora Pfizera dr. Bourla je pregovarati o ugovoru o 4,5 milijardi doza cjepiva za populaciju EU od 450 milijuna, drugim riječima, 10 doza po osobi. Ovo su dodatne doze uz one koje je EU već kupila.

Bliska “suradnja” Madame Von der Leyen s Pfizerom možda je samo vrh ledenog brijega.

Njezin suprug Heiko medicinski je direktor Orgenesis, američke biotehnološke tvrtke specijalizirane za genske terapije kao što su cjepiva Pfizer i Moderna.

Ursula je u znanstvenom vijeću Orgenesisa od 2019. Pfizer i Orgenesis imaju vrlo blizak odnos budući da je Orgenesis aktivno sudjelovao u razvoju Pfizerovog cjepiva. Heiko von der Leyen ima dugu suradnju s Pfizerom.

Natrag na cjepiva. Što će se dogoditi s milijardama suvišnih beskorisnih — i opasnih — uboda?

Kako se čini da se korupcija Pharma-EU odvija, ne bi bilo iznenađenje da se cjepiva iskoriste za drugu svrhu. Kako bi itko mogao znati?

Uostalom, tijekom posljednje tri godine, s provedbom WEF-ovog Velikog resetiranja i UN-ove agende 2030. – koje su u osnovi identične, budući da je UN u krevetu s WEF-om – postalo je suvišno jasno da cijepljenje nema nikakve veze s zdravlja, očuvanja zdravlja ljudi nego genocidom velikih razmjera.

Jedan od ključnih ciljeva Reset / Agende 2030 je masovno smanjenje stanovništva. Ono što do sada možemo vidjeti, nakon jedva više od dvije godine takozvanog cijepljenja, većinom prisilnih injekcija, stotine tisuća, ako ne i milijune smrti i doživotno osakaćenih ljudi, kao i brzo rastuće pobačaje, kao i neplodnost i žena i muškaraca.

A ovo je tek početak. Najveći dio zločina mogao bi se odigrati u sljedećih 5 do 10 godina, kada nitko neće moći dokazati da su uzrok ubodi covida. Ovo su riječi upozorenja Michaela Yeadona, bivšeg potpredsjednika i glavnog direktora za znanost u Pfizeru.

Je li Ured europskog javnog tužitelja istraživao kazneni slučaj von der Leyen? Nitko ne zna. Zamislite da nitko ne zna i nitko ne pita!

Politico izvještava da je u travnju 2021. von der Leyen rekla za New York Times da je razmjenjivala tekstove s izvršnim direktorom Pfizera mjesec dana uoči potpisivanja ugovora s američkim farmaceutskim divom u EU.

U ugovoru se Komisija obvezala kupiti 900 milijuna Pfizer-BioNTech injekcija u ime članica EU-a, s opcijom kupnje još 900 milijuna. Ovaj ili ovi ugovori moraju biti vrijedni stotine milijuna, ako ne i milijarde dolara. Brojka nikada nije službeno objavljena, a EU promatrači zatvaraju oči pred skandalom.

To je samo po sebi užasna sramota.

Kasnije je pučki pravobranitelj EU-a otkrio da Komisija nikada nije izričito zatražila od tima von der Leyen da potraži tekstove, jer ih nije smatrala “dokumentima” koji zaslužuju očuvanje. U izvješću o svojim nalazima, ombudsman je taj pristup jednostavno nazvao “lošom upravom”.

Europska komisija je sa svoje strane uzvratila da ne može dostaviti tekstove jer se “kratkotrajni, efemerni dokumenti ne čuvaju”.

Za sada kraj priče. Ali da ne biste zaboravili, Europska unija, posebno neizabrana Europska komisija, jedna je od najkorumpiranijih institucija na svijetu. I zasad se čini da se izvlači s tim.

Natrag na McKinsey. Konzultantska tvrtka McKinsey puna je vlastitih skandala. Rad tvrtke i za autoritarne vlade i za Pentagon postavlja pitanja o sukobima interesa.

Kada je početkom 21. stoljeća krah dot.com balona uništio mnoge korporacije, a s njima i potencijal za menadžment savjetovanje, McKinsey se našao pred dilemom. Morali su pronaći načine za povećanje broja klijenata. Tako se McKinsey počeo natjecati za državne ugovore ne samo unutar Sjedinjenih Država, već i diljem svijeta.

New York Times izvještava da je McKinseyjeva odluka da se upusti u javni sektor u zemlji i inozemstvu stvorila poslovni model prepun sukoba interesa.

Domaći primjer SAD-a dobro je poznat. McKinsey savjetuje Saveznu upravu za lijekove (FDA), a također savjetuje farmaceutskog diva Purdue Pharma. Na međunarodnoj razini, McKinseyjev rad ponekad se čini jednako opsežnim s potencijalnim sukobima interesa, udvarajući se različitim državnim klijentima poput Pentagona, Kine i Saudijske Arabije.

Iako je McKinsey preuzeo stotine milijuna dolara u obrambenim ugovorima u SAD-u, također je savjetovao kadar stranih kompanija i vlada. Vlastita web stranica McKinseyja hvali se ovim vezama: “Imamo dugogodišnje odnose s ministarstvima i odjelima obrane diljem svijeta.”

U drugom, sada već dobro poznatom slučaju, globalna konzultantska tvrtka McKinsey suočava se s kaznenim prijavama za korupciju u Južnoj Africi. Slučaj je usredotočen na ulogu McKinseyja u najvećem skandalu nakon apartheida u zemlji, poznatom kao skandal zarobljavanja države pod bivšim predsjednikom Jacobom Zumom. Uključivalo je zlouporabu javnih sredstava golemih razmjera, kako je objavljeno u veljači 2023.

To sve govori. Ključ su međunarodne veze s visokom vladom. Možda se nikada neće dokazati, ali prevladava duboka sumnja da je sin Heika i Ursule von der Leyen, David, možda imao ulogu u pripremanju puta za McKinsey da kupi vlade diljem svijeta kako bi se suočio sa strašnom i smrtonosnom covid cjepiva prijevara.

Pitanje koje Europljani, ne korumpirane vlade, nego mi, ljudi, moramo postaviti, koliko dugo ćemo još tolerirati Ursulu von der Leyen kao predsjednicu EK?

Naravno, Ursula von der Leyen miljenica je Klausa Schwaba, izvršnog direktora WEF-a. Po nalogu svojih pokvarenih financijera, postavio ju je na tu poziciju. Ona nije samo stipendist WEF-ove Akademije mladih globalnih lidera (YGL), već je i u WEF-ovom Odboru povjerenika.

Ipak, ta zaštita možda jenjava, jer položaj WEF-a u svijetu tiho klizi. Sjetite se samo katastrofe WEF-a u Davosu u siječnju 2023.

Ili, još bolje pitanje, koliko dugo Europljani toleriraju trenutnu ultra-korumpiranu postavu EK/EU? Vrijeme za rušenje EU-a i povratak na nacionalne države i lokalne valute odavno je prošlo. Bio bi to ogroman poticaj za europsko gospodarstvo i dobrobit europskih građana.

Što duže Mi, Narod, budemo čekali, to će biti teže izaći iz matrice financijskog zatvora.

Koliko još dok se ne probudimo?

Autor: Peter Koenig

euEuropska komisijaKorupcijaMcKinseyPfizerUrsula von der Leyen
Pretplatiti se
Obavijesti o
119 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
care
1 godina prije

Nju su Kinezi supirali prije par dana. Ona je veliki militarista

Slow motion
1 godina prije

Svima bi trebalo biti jasno da je veliki reset neophodan..samo je pitanje kakav i tko ce ga i kako sprovesti.
Zlocinacka i korumpirana bagra ili narod..

1 godina prije

Iz teksta zaključujemo da je Usrulja nekakav zli genije korupcije, da je u stanju da prolazi kroz zidove… ali to je na sasvim drugoj strani istine.
Ovaj tekst je trebalo početi sa njenim prethodnim položajem – ministrom odbrane Nemačke i velikom korupcijskom aferom jer je nameštala najveće vojne nabavke kompaniji njenog sina. Ako neko sa kriminalnom istorijom direktno napreduje na tako visoku poziciju tada postaje jasno ne samo da ona nije “veliki mastermajnd” već da je pion nekoga mnogo moćnijeg aktera.

Ukoliko još uvek niste u stanju da shvatite o čemu pričam onda razmislite o debljini dosijea drugih političara koje Vašington direktno dovodi na funkciju – da počnemo od naših: Đukanović, Tači, Vučić… ma zašto ići dalje od trenutnog POTUS-a i njegovog sina? Sve je toliko providno da je za povraćanje…

Marko
1 godina prije

pitanje je kako probuditi narod? a i ako ga se probudi, treba moci svrgnuti s vrha te sve ljude koji cine zlo! jedini nacin je da vojska i policija udare na svoje šefove koji slijepo slusaju kriminalce

Iva
1 godina prije

To što je miljenica Klausa Švaba nije mnogo važno. Fon der Lejen potiče iz ugledne i bogate porodice. Rođena je u Briselu. Otac Ernst Albreht je bio premijer Donje Saksonije i obavljao je visoke funckije u EEZ, preteči EU. Deda je bio baron, ugledan preduzetnik. Plagirala je doktorat za koji se utvrdilo da “ima greške”, ali joj nije oduzet. Čini mi se i da je član Bildeberg grupe. I onda takva jedna osoba je umešana u razne afere, gde se obrću milijarde. Kao i mnogi drugi na političkoj sceni, ona je samo jedna u nizu ucenjenih koja radi šta joj se kaže.

Ivan
1 godina prije

Kadx ce komacno netko s ovom krmacom nshraniti pse?

Samuraj
1 godina prije

Citiram jednog od mojih najdražih komentatora:

“Ocekujem pojavu limunske gripe i sječu svih stabala limuna radi zaštite ljudi, od strane filantropa koji isključivo misle na našu dobrobit.

U konačnici ako papaja ostvaruje pozitivan rezultat na PCR testu, onda ne vidim razloga zašto ne bi i limun.

Naravno umjesto opasnih limuna, filantropi će nam ponuditi sigurno cjepivo koje će nadomjestiti sva pozitivna svojstva limuna, ali bez zdravstvenih rizika koje sa sobom nosi limun.” 🤦🏻‍♂️

NeBudiOvca

Eto, čovjek sve rekao.

Golf 2
1 godina prije

Prodat stan kucu u gradu, pobic na selo makar zivit u kuci od 50 kvadrata, zasadit teke vrtlica i odat po sumi, um rascistiti i pozude se oslobađati, zivit u nekom balansu, eventualno otic na misu ako je svecenik pravi

Ivan
1 godina prije

Koja je razlika izmedu nje i buravog krmka Plenkovica koji sada opet za 5,8 milijuna eura kupuje novo cjepivo, a bacio je ono za 7 milijuna eur. Koliko su on i ova krmaca pospremili na Kajmanima?

XXX
1 godina prije

Najveci. zlocinci su obicni ljudi koji se zanimaju svakodnevno za gluposti kao sto su nogomet, auta….

Tupko Glupko
1 godina prije

Uporno se piše u tekstovima da je UvdL neizabrana na mjesto predsjednice EK. Ursula von der Leyen jest izabrana od Europskog parlamenta na tajnom glasanju 16. srpnja 2019. godine natpolovičnom većinom na rok od pet godina sa mandatom koji je počeo 1. studenog 2019. Od 733 europarlamentaraca, njih 383 je bilo za, 327 je bilo protiv, prisutnih na sjednici nije bilo 22, a jedan je izbjegao glasanje. Zanimljivo je da su izbori za europarlament bili nepuna dva mjeseca prije, tako da veliki broj europarlamentaraca nije niti bio upoznat sa likom i djelom UvdL, ali su glasali po stranačkom ključu. Ursula von der Leyen je član Europske pučke stranke (EPP), čiji su članovi i HDZ-ovci, a ne zaboravimo da je prije nepunih godinu dana u kabinet UvdL ušla Tena Mišetić – jedna od Plenkovićevih najbližih suradnica – na mjesto koordinatorice odnosa s Europskim parlamentom, nacionalnim parlamentima država članica EU i za… Čitaj više »

Buničar
1 godina prije

Svaka zajednica drzava u koju smo mi usli je brzo propala. Malo me brine kad kazu da smo mi najbolji saveznik ameriki. Evropi klecaju koljena a i amerima polako ide nizbrdo, al tak je bilo i trecem rajhu a i bivsoj jugi….. 😜😂🤣

Lucija, prva
1 godina prije

He, he.

Ovaj misli da smo mi bleessavi. Kao netko treba pokazivati Pfizeru kako se korumpira.

A koji kao i svaka BiH Pfarma ima izgrađenu mrežu korupcije još od svinjske gripe, najmanje.
Deset godina.
Još bolje, Pfizer bi trebao biti i dodatno lood, pa da McKinsey u plaća za posredovanje. O, ljudi moji…🤗

Lucija, prva
1 godina prije

Ovaj tip “muti vodu”. Bolje rečeno pokušava. I nije jedini; evo kako:

“PUČKI PRAVOBRANITELJ EU-a otkrio da Komisija nikada nije izričito zatražila od TIMA von der Leyen da potraži tekstove, jer ih nije smatrala “dokumentima” koji zaslužuju očuvanje. U izvješću o svojim nalazima, OMBUDSMAN je taj pristup jednostavno nazvao “lošom upravom”.”

Vidite? Nigdje niti jednog I M E N A.
Pod 1.)

‘Ajde sad pitajte nekog na cesti u Portugalu ili Poljskoj koje točno funkcije obavlja bilo koje od navedenih tijela?
Pod 2.)

Da, naravno, možete pokušati na netu…

Jadranka S.
1 godina prije

“Koliko još dok se ne probudimo?” Ovisi o vama! Sa zlicom logike potrebno je ulijevati ono sto je van loogike. Logika je zlica, logika je pomoc, jer za sada vecina ljudi nema dovoljno hrabrosti slusati ono sto je van logike. Ono sto je van logike je kao cvrkut ptica. Koliko dugo mozete slusati cvrkut ptica? Reci cete da je to besmisleno. Slusajuci malo je u redu, no u tom cvrkutu nema smisla. Shvatite intelektom, no dozvolite da srce bude gospodar. Ucinite da intelekt bude rob, a srce postavite na prijestoljje gospodara. Predugo je sluga sjedio na prijestolju. Vi ne zivite za intelekt, vi zivite za srce. Zbog toga ispunjenje nikada ne dolazi kroz um. Bez obzira koliko veliki matematicar vi postanete, hoce li srce ikada postati smireno. I bez obzira koliko veliki logicki mislilac vi postanete, hocete li ikada doci do ispunjenja? No, sto ce vam teorije? Netko sjedi gladan… Čitaj više »

SOX
1 godina prije

Zavrsetak teksta me ponio!!!!!
Što duže Mi, Narod, budemo čekali, to će biti teže izaći iz matrice financijskog zatvora.
Koliko još dok se ne probudimo?

Toliko dugo,dok jedan dio ljudi ne shvate da vrijednost njihove stednje i nasljedstva koju su mukotrpno sticali godinama(10-30) ce biti izbrisano tj obezvrijedeno enormnim printanjem i unistavanjem starog monetarnog sustava i ekonomije !!!!
Za drugi dio ljudi,koji trenutno sluzi(radi)matrix-su,se budi kad ih iz x razloga budu odbacili (otkazi,AI ili sl.) jer ih vise ne trebaju tj vec su iskoristeni!!!!!
Dragi moji,treci dio smo mi koji ne rade ili rade neovisni o sistemu i mi smo odavno(vjekovima) probudeni(vec umorni od uvjeravanja) ali cekamo jednu od ovih trecina da se pridruze u vracanju sloboda i prava ljudi(dobivenih rodenjem) koje nam je oduzela,nametnila nova vrsta demokracije!!!!!!!

Lucija, prva
1 godina prije

Ah, da. Stigao je novi soj.
Arkturus. 🙂

Ima ga u Indiji. Identificirali ga u Britaniji.

Ali, samo ljubav i samospoznaja će nas spasiti…pa tražite sami o tomeee

Lucija, prva
1 godina prije

Grupa država tražila pred koji tjedan od EU komisije prekid ugovora s Pfizerom.

Ali, samo ljubav i samospoznaja će nas spasiti…pa tražite sami o to meee…

JoeP
1 godina prije

Korupcija je samo jedna od determinanti matrixa na kojoj se temelji današnja civilizacija. Ako se pogleda piramida globalne moći može se vidjeti kako se korupcija s dna piramide globalne moći seli prema vrhu, a s tim ide imovina, dok rizik ide u obrnutom smjeru. Korona i cijepljenje su izvrstan primjer za to, jer su na primjer doktori za korona i cijepljenje korompirani s vrha, a ne sa dna piramide i to je društveni obrazac u kojem živimo. Ako doktor odbije bit korumpiran odozgo biva sankcioniran, ali ako prihvati korupciju odozdo opet biva sankcioniran. Prihvaćajući taj obrazac prihvaća se i ustanovljeni poredak. Demokracija je varka na koju su mase pale jer nemogu osvijestit inverziju u kojoj žive, a ta inverzija nije ništa drugo nego matrix gdje su sve vrste prevare dobrodošle. Stvar je u tome da treba krenit od nas na dnu, a ne od Ursule vd Layen, a gotovo svi… Čitaj više »

Emiliano Zapata
1 godina prije

Vijest bi bila da ih s lisicama na rukama vode na vjesala, ovako iznova zvakanje jednog te istog samo kuva zabe!

tuf
1 godina prije

Za ekvivalentnu razinu korupcije u nekoj od nepodobnih država zapad bi već organizirao nasilne prosvjede, osnivale bi se stotine “anti-korupcijskih i pro-demokratskih” udruga i “pro-zapadnih” stranaka te političara, vlada u sjeni i predsjednika u egzilu a’la Juan Guaidó.
Ali ako se ovakav eklatantni primjer korupcije dogodi u “Rajskom vrtu” ((c) Borell, 2022) i pritom u samom vodstvu vrta – a ne, nešto ste krivo razumjeli ili zlonamjerno želite urušiti europske vrijednosti, vi putlerovi podanici i Xi Jinpingovi plaćenici.

NOME
1 godina prije

igra je postavljena na način da su na svim vodečim položajima odlučivanja postavljeni korumpirani i oni su postavili svoje podređene koji su također korumpirani, ovi su također postavljali one koji su pristajali na korupciju, a onaj mali nekorumpirani dio koji je ostao je pristao na korupciju ili je proždrt od korumpiranog sustava. To se nije dogodilo preko noći, to je građeno desetljećima preciznom operacijom obrade generacija….. sad smo na nivou da se niti ne skrivaju, jer vide da mogo što žele….mislim da im je operacija COVID-19 bila test da dokažu sami sebi da mogu sve što žele, a mislim da su se i ugodno iznenadili, tak da nema skrivanja…..

Max
1 godina prije

Prokleta lopuža.

Ivan
1 godina prije

Zasto krmaca nije jos iza teskih resetaka? Sto rade te usrane EU institucije?

tihobl
1 godina prije

Evropske vrijednosti fon lajenove i ostalih fonova:

Естонска полиција упозорила је становнике те земље да ће 9. маја оштро реаговати на “забрањене симболе”, укључујући георгијевске ленте и симболе победе над фашизмом.

tihobl
1 godina prije

Опозициони политичар и новинар Владимир Кара-Мурза јуче је осуђен на 25 година затвора. На његов суд су дошли амбасадори Канаде, САД, Британије.
Стога су били позвани на разговор y MBП јер је то грубо мешање у унутрашњу политику једне земље.

Pa nije vam to ustavni sud BiH gdje sjede tri stranca.

kcjhabsdljkcg83247tr08
1 godina prije

Ajmo REAKCIJO! proučiti najnoviji Alex Jones interview sa legendarnom Rima Laibow (ALEX JONES [3 of 4] Wednesday 4/19/23 • WHISTLEBLOWER DR. RIMA LAIBOW DEPOPULATION ALERT! • Infowars) > kako je zaustavila depopulaciju cijepivima još 2009 u USA,a zatim reda napravila i u Chileu kada su htjeli Monsanto uvesti na široka vrata…svaki klik glasača sa njene stranice slao je email automatski na 64 zastupničke adrese.

404
1 godina prije

Ovu vješticu treba dati Talibanima na preodgoj.

Noname
1 godina prije

Francuski predsjednik Emmanuel Macron pogođen je jajetom u čelo iz gomile dok se sastajao s biračima u Alsaceu. Trenutak prenošenja “vatrenih pozdrava” iz naroda uhvaćen je na video snimci.
Incident se dogodio tijekom Macronovog posjeta Alsaceu. Jedan od mještana snimio je kako predsjednica komunicira s ljudima, ali taj razgovor iznenada prekida neko bačeno jaje koje je doletjelo predsjedniku ravno na čelo.
Redari su odmah reagirali i odveli političara od nezadovoljnih Francuza.

Dokurčilomi
1 godina prije

Svi znaju a ona još nije u zatvoru. Toliko o demonkraciji.

Ivan
1 godina prije

Europska autoindustrija u rasulu a ova ukrajinska kurva samo o Zenskom vodi brigu? Umjesto automobila gradi tenkovi pizda joj materina smrdljiva..

fuuuj
1 godina prije

Krvave oci, tanke usne, zmijski jezik, zao pogled….djavolji sljedbdnik

The Who
1 godina prije

zanimljivo je da bez obzira koliko se ukrade novca opet ga nedostaje i ide se dalje krasti, prokletstvo je to, vreća bez dna, nije im nimalo lako

Ivan
1 godina prije

Kakvi sudovi i zatvor za ovu korumpiranu krmacu Ursulu, nju treba zgaziti s valjkomom od deset tona u list papira za primjer slicnim lopinama..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI