Marko Francišković je definitivno čovjek koji zaslužuje više pozornosti

Marko Francišković

Marko Francišković je definitivno čovjek koji zaslužuje više pozornosti, pogotovo u ovim teškim vremenima i borbe za slobodu koja nam predstoji. Nazivaju ga „kontroverznim političkim aktivistom“ koji je bio hapšen i optužen nekoliko puta od strane hrvatskog režima. Čak su ga i prisilno hospitalizirali u psihijatrijsku bolnicu i ondje mu je određena terapija psihofarmacima; obzirom da lijekove nije htio dobrovoljno uzimati, vezivan je za krevet i lijekovi su mu davani injekcijom, dok su njegovi pristaše prosvjedovali protiv tog državnog zločina.

O njemu je snimljen i film „U Ime Republike Hrvatske“ koji je prokazan na Zagrebdoxu. Kratki trailer tog filma možete vidjeti ovdje:



Prvi materijal u filmu je iz 2013. i prikazuje ga kao ratnog veterana i antiglobalističkog aktivista koji na trgu protestira protiv EU. Potom slijedi suđenje, koje je nesumnjivo najzanimljiviji, ali i najbizarniji dio filma. Tužiteljstvo i vještaci svim silama nastoje pokazati da Francišković nije “normalan” i da njegove ideje “nisu normalne“, a među te “nenormalne ideje” spada – navođenje i citiranje – Noama Chomskog! To je zbilja nešto od čega gledatelja prožme istinski strah, spoznaja da se tako nešto može dešavati u jednoj tobože demokratskoj europskoj zemlji.

Njegovi nedavni govori u Zadru možda bi se i mogli nazvati kontroverznim, ali iz njih svakako možete puno naučiti i crpiti motivaciju za ono što nam slijedi. U svom govoru on daje prijedlog kako se moramo bolje organizirati po uzoru na vojne strukture. S time se možete složiti ili ne složiti, ali svi znamo da sila razumije samo silu. Šetanje gradskim trgovima i ostavljanja svijeća je korisno u smislu da se upoznaju istomišljenici i razmjenjuju mišljenja, ali u smislu zaustavljanja zla koje nam se sprema, neće biti velike koristi, jer zlikovci na vlasti ne namjeravaju stati.

Zato poslušajte Markov govor u Zadru 17.11. u kojem također iznosi neke zanimljive podatke o vladajućima. Pa tako npr. govori o ministru unutarnjih poslova Božinoviću koji je bio veleposlanik u Beogradu i za to vrijeme su najveći kriminalci iz Srbije dobili hrvatske putovnice. On nije nikada odgovarao za to, nego je još nagrađen ministarskom foteljom a sada taj isti čovjek kroji sudbine nama i našoj djeci kao član tzv. Stožera. Za Ranka Ostojića tvrdi da je agent britanskog MI6 i da ima dokumente koje je pokazao na sudu. Za vladajuću kliku tvrdi da su svi slugani stranih centara moći, i da je ovo što rade bilo za očekivati, jer plan potpunog porobljavanja se priprema već jako dugo od strane globalista. Pri kraju govora, govori o onome što nas čeka: isplanirana ekonomska kriza, nestašice, inflacija, energetska kriza – a sve je to iz jednog centra kontrolirano. Ali još nije kasno da to zaustavimo, barem u našoj zemlji!



Poslušajte i njegov raniji govor iz 11.11. također u Zadru



 

Marko Francišković
Pretplatiti se
Obavijesti o
370 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

nevezano za globalnu diktaturu koja se,malo po malo,uvodi…ali izrazavanje ovoga covjeka i teme o kojima govori,jasno je da je u pitanju normalan covjek sa puno znanja..ali znanja koje se sklanja u stranu i stigmatizira one koji o tim saznanjima govore.nish neobicno nema u franciskovica,samo prica o stvarima koje su osjetljivi teren..ali da je prisutna dobra doza hrabrosti,to sigurno.

Yugo 45
2 godine prije

Marko je prošao put kakav je vrlo teško zamisliti a kamo li preživjeti.
Markova iskustva i poimanje ukupnosti su jako teška za sve većinu uključujući i mene samoga ,rijetko za koga bih rekao da je istinski iskreni vitez današnjice ,bez straha od svega osim Boga jedinoga,bez glume ,pretvaranja i dvoličnosti.
Ne štedi ni sebe ni druge na putu ka istini.
Kad se spomene Marko ja sebe pitam da li mogu nositi aksiom DOBRA približno kao Marko.

hope
2 godine prije

on je za sav posten svijet on je heroj!naravno da ga ljudska bagra ne voli jer je covjek veliki humanitarac i borac za ljudska prava!to sto je sve prezivio,svaka mu cast!hvala bogu da ga imamo!

pajo
2 godine prije

Marko je vitez danasnjice i hvala mu na svemu sto cini za sve nas, ne samo narod nego svijet u cjelini. Ovo sto se njemu radilo u centru civiliziranog svijeta je potvrda gdje mi svi skupa zivimo.

Max
2 godine prije

Da on piše iistinu dosta dugo

Otvori oči
2 godine prije

ttps://www.bitchute.com/video/VJTo1Z8dNfBY/

Pero
2 godine prije

Marku jedino vjerujem, jedini mi uljeva povjerenje da nije manipulator i lažov. Svaka mu čast na hraborsti i čeličnoj volji. Ako nas neko može voditi u pobjedu u Hrvatskoj onda je to Marko Franičišković

Bill Gates
2 godine prije

Kasno je, kasno.

Siniša
2 godine prije

Čovek je u sukobu sa samim sobom.

tuf
2 godine prije

Franciskovića sam imao osobno prilike upoznati tijekom prosvjeda 2011-e. Zaista je imao inteligenciju, energiju i elokventnost potrebnu za vođenje ustanka naroda, ali MUP mu je došao glave. Sjećam se kada su ga strpali na Vrapče, nema šanse da netko koga se procijeni opasnošću ostave na slobodi. U tom trenutku sam zaključio da bi oni danas i Isusa strpali u ludaru a mediji bi sveobuhvatno sudjelovali u javnom linču.
Jedino mi nije baš jasno njegovo kasnije preobraćenje na Islam i zalaganje za uvođenje šerijata – da li je to rezultat kakvog psihološkog kondicioniranja kako bi se osiguralo da hrvatskom društvu postane neprihvatljiv kao uzor? Vladajućima je jasno da je protivnike bolje psihički uništiti nego ih fizički eliminirati.

Legendarni Grk
2 godine prije

Već je ranije masonska banda najavljivala da će cijepiti ljude ne svakih 6, nego svaka 3 mjeseca, jer navodno imunitet nakon cijepljenja zbog “novih otpornijih sojeva virusa” pada već nakon 12 tjedana – sada još više naglašavaju tu najnoviju prevaru: https://priznajem.hr/novosti/dokazano-koliko-su-potvrde-besmislene-cijepljeni-prenose-zarazu-kao-i-necijepljeni-vec-nakon-12-tjedana/169827/ “Saznanja o smanjenoj učinkovitosti cjepiva nakon 12 tjedana istaknuta su u istraživanju koje je vodio Odsjek za medicinu Nuffield pri Sveučilištu Oxford, koje je sudjelovalo u razvoju cjepiva. U njemu se navodi da cijepljene osobe mogu biti jednako zarazne kao i necijepljene, i to već 12 tjedana nakon druge doze AstraZenece. – Učinkovitost cjepiva u pogledu infektivnosti opadala je s vremenom nakon cijepljenja drugom dozom, što se tiče delta soja dosegnulo je slične razine u odnosu na necijepljene 12 tjedana nakon druge doze AstraZenece i značajno je oslabilo za cjepivo Pfizer-BioNTech. Zaštita od zaraza prilikom kontakata također je opala u tri mjeseca nakon druge doze, navodi se u studiji.”… Čitaj više »

2 godine prije

Na samome početku korone, 4 misec 2020 godine, na ovome portalu pojavija se članak pod naslovom ”Pred bankrotom* više članica EU” / ttps://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/pred-bankrotom-vise-clanica-eu.html I tamo je pisalo kako sve većemu zemalja priti bankrot i kako se u sljedećih 20 miseci neće moć plaćat dugovi. Za koji dan prošlo je tih 20 miseci, više niko o dugu ne priča, ali dug niti je plaćen, niti je smanjen, niti je ijedna država bankrotirala. Nije mi namjera išta dokazivat niti polemizirat o navedenome jerbo san sve napisa u komentaru ispod navedenoga članka prij 20 miseci kad je ti članak bija objavljen. Također pun mi je kurac dokaza i rasprava o stvarima koje svak more vidit oko sebe, ali ne vidi od vune oko očiju. Ono šta oću reć je to kako u zadnjih 20 miseci nisu samo pomahnitali vladari, nego su pomahnitali i oni sa kojima pomahnitali vladari vladaju. Uz miljun dokaza, raskrinkavanja,… Čitaj više »

japano
2 godine prije

Za vrijeme Sovjetskog Saveza kojekakvi protivnici rezima su zavrsavali na psihijatriju.
Tad je Amerika s svojim satelitima prekinula svaku suradnju s sovjetskim pshijatrima, izolirali su ih.

Tko ce izolirati zapadne pshijatre danas?

zaharija
2 godine prije

Ova žena u filmu je doktorica, psihijatrica Biško koja ga je proglasila ludim jer je osim spominjanja chomskog za kojeg dotična očito nikad nije ni čula, izjavila da je Marko napisao knjigu od oko 800 stranica u kojoj je dao prijedloge za ustrojstvo i rad ministarstava , što je po njenom stručnom mišljenju nemoguće da jedan čovjek sve to zna i napiše tako debelu knjigu. To je za nju bio znak njegove psihičke bolesti.

Mladenko
2 godine prije

Bravo Danijel Klarić
Marko Francušković je po meni najbolji čovjek za ova teška vremena ako ima tko bolji predlog neka predloži.Tko ga je od prije pratio čovjek se već dugo bori protiv novog svjetskog poretka.Sve što nam se sad događa sve je to Marko već predvidio.Nudio je rijšenja:Knjiga Hrvatskog Opstanka.Nažalost nitko ga nije primećivao bio je tako reći marginalac,nevažan tip,čudak.Treba tu spomenuti svakako i ništa manjeg i također odličnog poznavatelja prilika Natka Kovačevića pa evo jedan video zajedno
Marko Francišković i Natko Kovačević
https://youtu.be/5CHpCRRE5mE

Pravnica
2 godine prije

Bravo Marko, bravo moj lipi Zadre.

Komplicirano
2 godine prije

Marko Francišković,,,osoba kojoj je bitniji moral i istina nasuprot laži i propadanju čovjeka ka nižoj,životinjskoj razini,,use nase i podase,,,,nisam islamske vjeroispovijesti ali iznimno respektiram svakoga koji drži do morala,,,bila bi mi čast biti rame uz rame sa takvom osobom bilo gdje,,,problem koji nitko ne želi javno izreći je da smo podijeljeni na polju moralnih vrijednosti a ne isključivo na cijepljene i necijepljene,,,ehhh kada bi svi disali kako moralni zakon kaže??? nikakve kabale ,sekte niti takozvane elite ne bi bili u stanju ništa,,,

Hrast
2 godine prije

Pravi istu grešku kao i njegov otac koji ga je i dao zatvoriti u ludaru– misli da je naciji potreban spasitelj i vođa. Sami smo svoji spasitelji…

Jadranka S.
2 godine prije

Postujem njegovo iskustvo.

Govori o “Biblijskom” Bogu El-ohimu (mozda ne zna).
Govori o strahu od Boga.
NEMA SE COVJEK CEGA NI KOGA BOJATI, STRAH MORA NESTATI JER LJUDI U STRAHU RADE GRESKE,……. ma koliko mali ili veliki strah bio.
STRAH je iluzija!
Poslusala sam prije godinu dana dva puta njegovo odgovaranje na pitanja koje su mu ljudi postavljali putem interneta. Iskreno, nije mi se svidalo “izrugivanje”, prema nekome koga neizmjerno cijenim i tko zna neizmjerno vise od njega i tko je probuden.
Mjesati “Biblijske” dogadaje i slijediti se primjerom istih postupanja oslobodenja,… i vjerujuci u “Biblijskog” Boga El-ohima da je Bog, koji nije je promasaj,……

Bitno je naglasavati da se covijek nema koga niti cega bojati, jer je to ISTINA.

Nesuradnja covjecanstva i budenje ljudi jedino je rijesenje, jer probudeni kreiraju novu stvarnost (cime ovakva nestaje sama od sebe) za buducnost djece u miru i blagostanju.

p.s.
Samo iskreno kazem.

Vendetta
2 godine prije

Mediji ce samo sutra poslije njegovog govora na trgu napisati “Marko Franciskovic vodja antivaxera zeli u hrvatskoj uvesi serijat, ne vjerujete, procitajte njegovu knjigu”

paaaaaaaam!!!!!

Pisi propalo,Marka treba slusati jer princip mu je dobar ali ne stavljati ga na prvo mjesto jer ce mediji ga pojest zbog ovog. Barem moje misljenje.

Inace lik mi je potpuno ok, ne znam za tu knjigu i sta u njoj pise, stim se debelo ne slazem ali u ovoj situaciji dijelimo isti stav…

Samo treba bit oprezan,ljudi su ovce, Evo jedan sportski pozdrav na ovcjem ; beeeeeeeee bebebeeeeee

Beeeeeeeee beeeeeeeeeee

petar schroder
2 godine prije

Covjek ima sta reci i svaka mu je na mjestu.

Legendarni Grk
2 godine prije

Počeli su potajno djecu cijepiti u školama, bez znanja roditelja.
Neka djeca su umrla vrlo brzo nakon cijepljenja i sada se škola i doktori prave grbavi, a mediji lažu i ne žele reći da su umrli nakon cijepljenja:

KID GETS KILLED BY UNAUTHORIZED VAX AT SCHOOL UPDATE:

#1 Here is ANOTHER VAX DEATH https://www.thesun.ie/news/7932094/tributes-paid-craig-rodrigues-died-cork-school/ that perfectly matches the featured story (where the kid suddenly fell ill at school ad died), no mention of vax obviously

#2. HERE IS Another obvious vax death, on a basketball court https://www.nbcnewyork.com/news/local/long-island-high-school-student-dies-district-says/3409094/

Clearly the schools are vaxxing kids without parental consent, and the fallout is all a “mystery”.
I AM CALLING IT. LET THIS BE A WARNING TO PARENTS: THE SCHOOLS ARE JABBING KIDS AND KEEPING IT SECRET.

Legendarni Grk
2 godine prije

Još jedan slučaj smrti djeteta nakon cijepljenja:

http://www.jimstone.is/1/commieprop2.png

Pokret Otpora
2 godine prije

To i ja govorim i jasno mi je od samog početka. Ovo se zlo može zaustaviti jedino mačem. Doduše, Biblija kaže da će zvijer samo biti ranjena, no također da bi bila ranjena, zna se da otpora mora biti. Ali da ne tumačim sad nešto za što nisam kompetentan, mogu samo tumačiti trenutnu situaciju. Neki kažu da plan elita i jeste da se mi pobunimo, da krenemo sa neredima te da to onda iskoriste sebi na ruku. Možda. Ali ako se ne pobunimo, onda će ionako sve napraviti kako žele. Ovako, barem ćemo znati da smo se borili. No pazite, neka ne ulazi u borbu tko nije spreman umrijeti. Zato ja ne nagovaram nikoga, i ne idem na proteste. Svaki dan živom kao što sam živio uvijek, i ni jedno pravilo za mene ne važi od ovih suludih korona mjera. Smijem se svakome tko me pita zašto ne nosim masku,… Čitaj više »

putnik
2 godine prije

Marko mi je u vecini nastupa u kojima sam ga vidio tj. cuo, djelovao kao smirena i argumentirana osoba koja je na kraju krajeva i svojim zivotom posvjedocila ono za sto se zalaze, a to je opce dobro. No, ako se dobro sjecam, neka me slobodno netko ispravi ako sam krivo zapamtio, znao je u svojim intervjuima govoriti kako bi on streljao one na vlasti. E sad, kada je covjek prosao sve ono sto je on prosao, sa jedne strane svakako razumijem taj njegov bijes i poriv za osvetom, no osobno nikada ne bih podrzao one koji zazivaju takve mjere. Jer, u samom startu mi je neprihvatljivo da si netko uzima za pravo odlucivati o tome tko ima pravo zivjeti a tko ne. Ako se sada bunimo oko toga kako nam nitko nema pravo nametati cjepivo, pa kako onda mozemo podrzavati nekoga drugoga tko si uzima za pravo oduzimati tudje… Čitaj više »

BordoDNK
2 godine prije

Ljudi ovakvog profila, koji se bez obzira na posljedice, šikaniranja, i udare vlasti na lični integritet, ne boje svjedočiti istinu, nam treba što više… Svako od nas treba, može i mora biti takav ako želimo da se odbranimo od ” novonormalnog”.

Zagram
2 godine prije

Dobar je Marko čovjek, respekt….

Necjepljeni Kokot
2 godine prije

Mešihat Islamske zajednice Hrvatske je preporučio da se držlmo uputa tkvz stožera ! Marko se nije oglasio iako je pripadnik istoga ! Dok su Hrvatski Biskupi za slobodu izbora!

mel mor
2 godine prije

dobar je marko,ali moji didovi,jedan na kninu.drugi na sustjesci iz groba se ne slazu i kuju me da zivim oprecno.svak dobije svoje maslo,salam i sir

Dupla Kamilica
2 godine prije

Gospodin je preživio torturu i nepravdu kakvu mi za tastaturom ne možemo ni zamisliti. Mogao je to izbjeći, samo da je pregrizao tu jezičinu i bio pi*ka kao svi. Došla su teška vremena i sad se vidi tko je od čega skovan.

Bosanac
2 godine prije

Ovaj gdin Francisković (malo sam ga poslušao šta govori) je veoma konkretan kako postupiti u ovoj kriznoj situaciji za razliku od veelike većine komentara ovdje.

Sokratov Dajmonijum
2 godine prije

III: DIO OBJAVE Danas taj Schmierenkomödiant MASON Plenković u svojoj KRAKELERSKOJ BIOLOGIJI sa njegovim BLA – BLA u medijima i na političkoj sceni Hrvatske u SABORU je razgolićen, građanke i građani Hrvatske traže njegovu ostavku. Međutim, ostavka na mjesto kancelara još uvijek ne znači da se taj Schmierenkomödiant MASON Plenković smije povući sa političke scene Hrvatske nečujno bez da ga se ne uhapsi, privede i osudi za ZLOČIN NAD GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA Hrvatske, za DEREGULACIJU, RASPRODAJU, KOLONIZACIJU, DEMOGRAFSKO RASELJAVANJE više od 650. tisuća građana iz Hrvatske, koji danas ROBUJU u EU – Njemačkoj itd. Moje poštovane dame i gospodo svaki od vas je jedna karika u dugom lancu mase koja je zahvaljujući svojoj volji, istraživačkim radom, stavljanjem na raster svoje analize sva ova NEDJELA, KRIMINAL, ZLOČIN, PLJAČKU i danas pokrenuti genocid nad građankama i građanima Hrvatske i tim zaista nevinim malim bićima našom djecom, koja tome PLENIPOTENTNOM MASONSKOM GEBELSU Plenkoviću… Čitaj više »

Irina
2 godine prije

prokazan na Zagrebdoxu.

Sokratov Dajmonijum
2 godine prije

Taj MASONSKI „garulus homo“ (brbljavac) Plenković, NONJO Jandroković i vladine apriorne mumije potpisali su „Derne-Cri“ AGENDE svjetske elite i tim aktom pokrenuli kroz biološki rat ubijanje na milijarde svjetskog čovječanstva, dakle društvenog bića čovjeka. Moje poštovane dame i gospodo, dragi prijatelji Summa cum laude prema svima VAMA koji ne samo da preko društvenih mreža iznosite istinu o podmuklom planu velikoga DOMOLJUBA Andre Plenkovića i njegovih atenora u VLADI, nego izlazite na prosvjede na ulice i trgove naših gradova imate moje strahopoćitovanje. Gledajte moje poštovane dame i gospodo „Luxoria et sordium societas“ (novo društvo obilja i škrtosti) koje je nedugo nakon tog nesretnog rata devedesetih godina skupa sa vladom i vladajućim stranka u Hrvatskoj prebacili se na drugi kolosjek, kolosjek privilegirani, tajkuna, a svi mi znamo kako su došli do svi ti enormnih bogatstava i postali vlasnici Hrvatske, znamo da je taj proces pretvorbe, odnosno deregulacije Hrvatske obavljen pod togom kriminala… Čitaj više »

Sokratov Dajmonijum
2 godine prije

I. DIO OBJAVE SOKRATOV DAJMONIJUM Sutra i naredne dane, tjedne, mjesece izrazito su važni za sve nas koji danas živimo u Hrvatskoj. Naime, masa nas, odnosno velika većina građanki i građana u Hrvatskoj suočava se sa terorom, represijama, planskim zastrašivanjima naroda i zaposleni. Ne samo u državnim institucijama, nego i u privatnom gospodarskom sektoru vlada pod MASONSKOM SOTONOM Plenkovićem i njegovim onogokratima u STOŽERU u ministranstvima od zdravstvenog, obrazovanog, socijalnog, represivnog policijskog, judikativnog dobili su naređenje da ucjenama, isključivanja svakoga pojedinca iz društvenog, socijalnog života i rada koji se ne želi da cijepi protiv korone pandemije da će biti getoazirani i time obilježeni kao necijepljeni, ako se predamo za tren evidenciji i vratimo se u razdoblje NSS terora nacizma u vrijeme III. Reicha brzo ćemo konstatirati da po istoj NACISTIČKOJ PARADIGMI MASONSKI MONSTRUM Plenković i njegovi ponerolozi u vladi uvode mjere koje u svim svojim konsekvencama nas podsjećaju na NSS… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

nadbiskup Vigano u svom najnovijem proglasu pozvao na osnivanje zajedničke svjetske anti-globalističke koalicije protiv elite i namjere uspostavljanja globalne tiranije.
Vigano je pozvao katolike, kršćane i sve ostale ljude dobre volje, kako je rekao, na zajednički otpor

ledeno doba
2 godine prije

Studija s Oxforda dovodi u pitanje covid potvrde: “Cijepljeni virus prenose kao i necijepljeni već 12 tjedana nakon 2. doze” Nakon objave istraživanja koje je pokazalo da ljudi koji su primili dvije doze cjepiva jednako mogu prenositi covid-19 kao i necijepljeni, zamjenik škotske premijerke John Swinney našao se na udaru kritika i pod pritiskom da ukine obvezu uporabe kontroverznih covid potvrda, piše britanski The Times, a prenosi Jutarnji. Učinkovitost cjepiva slabi s vremenom, osobito kada je riječ o cjepivu AstraZenece, zaključuje se u novom istraživanju koje, čini se, umanjuje razloge koji stoje iza pravila kojima se od građana Škotske zahtijeva dokaz o cijepljenju prilikom ulaska na sportska događanja i u noćne klubove. John Swinney nedavno je najavio da postoji mogućnost uvođenja covid potvrda i za ulazak u druge zatvorene prostore, poput pubova, restorana, teretana i kafića. Navukao je na sebe bijes vlasnika pubova i restorana koji tvrde da im prijeti… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

kako sam nekoliko puta rekao; absolutnio podržavam sve demonstracije i sve hrabre prosvjednike kod nas, u regiji i cijelom svijetu, međutim od toga nema puno koristi..organizirane demonstracije, po njihovim pravilama, po pravilima kabale.. tek one divlje, spontane, neorganizirane demonstracije će promjeniti stvari,. Tojest opći ustanak.. kao stampedo koji ruši sve pred sobom. međutim mi na žalost još nismo dostigli tu tačku ključanja, koja će izazvati “staljingrad”,- točku prekretnicu– koja će onda izazvati opći “stampedo” naroda u mnogim državama… točka ključanja još nije dostignuta, koje će izazvati iskru, tojest pukotinu.. od koje će onda popucati sve… kabala, bez obzira na sve, neć vječno moći držati narode, poput velike brane ne nekoj hidrocentrali.. dakle imamo ogromnu količinu snažne vode i veliku branu, koja drži tu vodu, tako da je ta voda momentalno neaktivna, bezvrijedna, mirna, neiskorišten potencijal.– Međutim dovoljna je jedna mala pukotina, pa da cijela ta brana počne pucati, i onda… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

za kraj današnjeg dana,
pjesma Nazifa Gljive, “Ranjeni junak”
napomena: pjesma je snimljena 1987. za vrijeme bivše YU i nema nikakve veze sa ratom 1991-95, da ne bi netko krivo pomislio
pjesma je za dobro potegnut iz boce

Nije meni što sam ranjen sad
nit’ što moram umrijeti mlad
već što drage nema iz sokaka
da zaliječi rane u junaka

Dvije rane, moj jarane
uspomena neka ostane
volio sam, nikad više neću
otiš’o sam, nisam imo sreću

Nije meni što napuštam svijet
nit’ što gledam zadnji ptica let
već sto ona suze nije lila
a sve mi je u životu bila

Dvije rane, moj jarane
uspomena neka ostane
volio sam, nikad više neću
otiš’o sam, nisam imo sreću

Nije meni što su prošli sni
nit’ što ona drugom ljubav bi
već što drage nema da mi dođe
i kraj mene ranjenog da prođe

Juraj
2 godine prije

Ima nego link za gledat film nema sanse pronaci na netu

Scorpiorex
2 godine prije

Noam Chomsky i jest najveca ooasnost za nwo, znaju oni to.

Poznavalac prilika
2 godine prije

Vidim da mi je komentar o razlozima zašto sve više ljudi na zapadu (pa i Marko Francišković) vide prelazak na islam kao rješenje obrisan. Ovaj portal se sve više počinje ponašati kao naprimjer forum.hr i slični. U tekstu zaista nije bilo ničeg uvredljivog nego objektivno iznesena ocjena, ali istina očigledno nekome ovdje smeta. Ovdje je dozvoljeno bez posljedica trolati i pisati svaku vrstu nebuloza, ali kad se napiše istina koja se nekome ne sviđa ponašate se potpuno isto kao i svi oni koje tako žestoko kritizirate. Brišete upise, blokirate komentatore i to čak i licemjernije nego ostali jer oni barem napišu da su vas banirali a vi to obavite podmuklo u tišini pomoću “validacije”. Pisao sam ovdje pod nickom Stara kuka i očigedno više puta pogodio u žicu jer su i na kraju upisi svi redom išli na “validaciju”, da nijedan jedini ne bi bio objavljen, a i mnogi postojeći… Čitaj više »

Mojca
2 godine prije

Konačno. Samo organiziran narod može da se suprotstavi svetskom zlu – vrlo dobro organizirani tami. Tama je preko raznih nevladinih plačeničkih organizacij došla u same pore ljudstva. Na toj razini su izkoristili naivnost tih koje su vrbovali. Na višim razinama je korupcija, uslovljavanje…..Pitam se, šta su medicinari leta radili na tim “stručnim” ekskurzijama širom sveta, pogotovo tamo gde cvata maloljetna prostitucija i razne druge gadosti. Da sam ja na strani tame, ja bi jih tajno snimala i posle ucenjivala. ITD ITD. Zašto medicinari pjevaju i plešu baš u kovid bolnicama širom sveta. Meni to djeluje kao ritualni satanski ples tame, kde se žrtvuju ljudi za gospodara tame. Kod nas u Sloveniji su medicinske sestre nastupile čak i u emisiji “Slovenija ima talent”. I narod je ploskao, voditelji oddaje naudušeni. Zamislite dokle ide to sprdavanje iz naroda, a večina još uvek nije svesna o čemu se tu radi. Zato ja mislim,… Čitaj više »

istinaoslobađa
2 godine prije

Razlika između demokracije i totalitarizma je ta što u “demokraciji” svoje oponente i disidente zatvaraju u ludnice i samim tim ih nema u zatvorima pa imaš privid slobode , a u totalitarizmu u zatvore i logore. Demokracija je iluzija baš kao i plandemija.

istinaoslobađa
2 godine prije

Marko danas nije poželjan u pokretu vjerojatno iz istog razloga kao i njegov imenjak dr. Veselica u “demokratskoj” hrvatskoj.

Aspano
2 godine prije

Iskreno, prvi put sam pogledao video i poslušao ovoga gospodina i mogu reći da je u većini govora u pravu, samo što malo vuče na to nacionalno opterećenje od ranije čega mora da se oslobodi jer ovdje se radi o napadu na čovjeka i nema te etno odrednice.Dakle radi se u globalu o svim slobodoumnim ljudima koji treba da se uvežu da bi imalo efekta naravno prvenstveno na lokalnom nivou pa onda šire ali svako getoiziranje u neke nacionalne državice i neprevazilaženje predrasuda iz prošlosti stvara probleme i traume koje koče i nijesu potrebne.Ako su početkom 90-ih neprijatelji bili “četnici” ili neko drugi, to sigurno nisu bili obični srbi koji su izmanipulisani jer šta sad reći za ove hrvate na vlasti koji žele da unište sopstveni narod i treba li ih samo zbog toga tolerisati.Pa oni su veći neprijatelji i zločinci nego bilo ko sa strane.Za kraj bih samo parafrazirao… Čitaj više »

Juraj
2 godine prije

Dali ima negdje za gledat ovaj film pa makar i kostao nesto novaca jer me zanima. Hvala

Boo
2 godine prije

Pa Marko Franciskovic zestoko zastupa ideje da je zemlja ravna. Dal ste vi normalni, kome vi dajete prostor?

Jimmy
2 godine prije

Od trenutka kad je Marko prvi puta “nastupio” i izazvao “incident” na HRT-u pred koju godinu, ja sam znao da je taj čovjek vrijedan paznje. Covjeka truju u ludnici mjesecima i pokusavaju mu prišiti da je lud, zatvaraju ga, prijete mu i ko zna sto jos ne. On daje intervjue tko zna gdje ne, zbilja govori pametno, brutalno ali pametno, otvara ljudima oči, godinama! A nasi logičari u 2021 godini, drugoj godini plandemije: “Ovom Marku bi trebalo posvetiti više pažnje”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI