Marko Francišković, politički zatvorenik u “demokratskoj i europskoj” Hrvatskoj

Marko Francišković u zatvoru

Većinu vremena, krećući se poznatim okruženjem, smo zapravo na automatskom pilotu. Gledamo, ali stvarno ne vidimo, nego samo registriramo usput. Pažnju će nam privući tek ako nešto nedostaje. Recimo, ako nema koštele na mjestu na kojem je trebala biti. Dok je bila, nismo je primjećivali, čim je nema – što je sad?

Ili se promijeni neki detalj. Na staklu autobusne stanice osvane neki plakat. I vidi stvarno, ako se gleda iz kafića, tamo na autobusnoj stanici nešto stoji, a nije vozni red Slavonija busa. Dva plakata osvanula. Stavljena u gluho doba noći ili možda usred bijela dana, tko zna. Politički progon jedine opozicije. Politički zatvorenik. Marko Francišković.

Marko Francišković - Plakat na autobuskoj stanici
Marko Francišković – Plakat na autobuskoj stanici

Sjeća li se netko tko je Marko Francišković, zašto je u zatvoru? Je li možda zamračio milijune eura iz EU fondova. Nije. Da jest, dosad bi bio na slobodi, kao neki. Da je preko vjetroelektrana oštetio državu za 300 milijuna eura kao Josipa i kompanjoni, bio bi na slobodi.

Marko je rekao da sistem ne valja. U zatvor s njim. Prije pet-šest godina su mu isto napravili, stavili ga u ludnici, prisilno ga kljukali psihoticima.

Uistinu, Marko Francišković je jedini politički zatvorenik trenutno. Ništa nije napravio protiv vlasti. Govorio na prosvjedu. To nije zabranjeno. Ono što sistem strašno ljuti, a taj sistem predstavljaju policija, sudstvo, zakonodavstvo, izvršna vlast jesu ideje.

Da je Marko zamračio milijune, to za sistem ne bi bio problem, naprotiv – lopovluk i krađa su sastavni dio sistema, nužno potrebni drugim sastavnicama kao dokaz da je sistem potreban i ispravan ‘jer kažnjava prijestupe’.
Ako je Marko Francišković opasan za sistem i društvo, onda to govori o slabom sistemu i slabom društvu koje nema dovoljno dobra u sebi, niti ideja s kojima može osigurati sebi potporu, koje nema načina suprotstaviti se ideji o drugačijem svijetu do trpanja u zatvor.

Danas Marko, sutra vjerojatno netko drugi. Sistem, koliko god loš bio preživljava kroz našu šutnju i pasivnost. Gledat ćemo svoja posla i na kraju ćemo ostati bez posla.

Ne podržavam Franciškovića, niti njegove metode, ali svakako ne podržavam politički progon i zadržavanje u pritvoru bez jasne optužbe i jasnog nedjela.

hrvatskaMarko FranciškovićPolitički zatvorenik
Pretplatiti se
Obavijesti o
217 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ףךפםן
2 godine prije

Marko je islamski terorist koji poziva na rušenje države i uspostavu Banovine Horosan.
Poziva i na džihad, napisao je i knjigu Hrvatski džihad. Fantazira o arijevcima itd.
Iskoristio je covid da širi svoje nebuloze a narod nasjeo na njegove price.
Prema tome neka se malo hladi u zatvoru.

Mat
2 godine prije

Od ’41-’45 je bila isto europska I demokratska…..kao I danas.

habanero
2 godine prije

Demokracija ne radi od ubistva Sokrata; jer ju je kritizirao.

Iza zida
2 godine prije

U potpunosti se slažem sa Markovom logikom i rješenjem koje nudi. Sve ostalo mi izgleda kao zamagljivanje očiju.
Većina se ovdje slaže sa da je Covid farsa, da je izrežirana i da su vakcine štetne. A i dalje se nameću. Uskoro i obavezno.
Pa veliki reset, planirano opće osiromašivanje…
Ja iskreno ne vidim drugi način nego što Marko promovira.
Sve odgovorne suditi, preuzeti zalihe hrane, staviti ekonomiju i proizvodnju u ratni model… Osigurati da ne dođe do kaosa…
Ako se krivci ne kazne i iznađe se neko rješenje, e džaba ste krečili. Sjaše Kurta, da zajaše Murta. Politika će i dalje jesti malu djecu za nečiji račun
Veliko srce i ogromna muda. Eto što je Marko. A to sa islamom… prevedite si na vlastiti jezik i sve štima

Tri doze do tromboze
2 godine prije

Umjesto da love podmićene Pfizer prodajne agente i kriminalce ko Beroša, Capaka i ekipu, vlasti love čovjeka koji bori za ljudska prava i slobodu.

Kornel
2 godine prije

Ja vidim dosta toga uz put, primjetim i višak i manjak, a najviše me iznenadilo kad sam cestu po kojoj često vozim u niskom automobilu prošao u visokom autobusu, čudo toga sam vidio i shvatio sam kako dosta toga uz put nije onakvo kao što mi se činilo. Marka Franciškovića nikad u životu nisam uživo vidio, tako da mi ne nedostaje, niti to primjećujem. Znam kako je u zatvoru i neka m7 Bog pomogne da što prije izađe. Za mene biti na autopilotu je percipirati samo ono što je u medijima bilo, a ono što nije bilo toga i nema. Svijestan sam kako n8sam samovozeći automobil koji kad nema signala ni autopilot ne radi. Franciškivić je nevažan, i sam je govorio kako on nemože ništa sam. Ostavi je vrlo jasne poruke što i kako međutim to očito nitko nije shvatio ozbiljno, što znači kako nebi imao sljedbenika ni za novu… Čitaj više »

2 godine prije

hvala na clanku.mogli biste i malo cesce jer marko je onaj koji je preuzeo rizik na sebe za sve nas koji stojimo na mjestu dok svijet ide u ponor.covjek je definicija politickog zatvorenika u hrvatskoj.

AJeTo
2 godine prije

SoA, zbunjuje me posljednja rečenica. Ne podržavaš protivnike sistema, ali svakako ne podržavaš sistem. Možda da pričekamo pravdu na onom svijetu?

čudila se aman ja
2 godine prije

.. ovaj,dobar tekst i dva plakata-hajde,makar išta! Marka F. gledam najprije kao pjesnika i zanesenjaka i iskrenog pravdoljubivog čovjeka. Mene često ogovaraju da sam isto takva .Nije baš da mi je svejedno…

iiiistina
2 godine prije

MI Neki mi smo kao živi zakopani. Ali pjesma naša prolazi kroz to meso, filter boli, i iskustva, i pronalazi sebi slične, zakopana bića, radiovezom ljubavi, ljepote, plavetnila i igre. Naša sloboda i san ljepote prelazi sve granice, prodire sve, olovne antiradijacijske oklope i rađa nove prostore, nove ljude i nove igre i pjesme. Jer mi od toga ne odustajemo, jer mi smo Takvi.                        ……………………………………………………..Jupiiiiiii……………………………. Pobjeda je naša – samo svi trebamo osvijestiti što je naša zadaća u svemu tome, netko nek’ informira, netko nek’ meditira, netko nek’ prosvjeduje … Ne smatram da nam spoznaje trebaju biti identične, jer svaki komadić slagalice ima drugačiji oblik, bitno je samo da se uklapa u cjelinu. ……………….. Sustav koji sada vlada nije dobar, i to svi mogu osjetiti na vlastitoj koži. Kao takav – jednostavno nema šanse opstati, jer se ne bazira na istinskim temeljima koji jedini mogu osigurati trajan i kvalitetan opstanak… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

U Hercegovini predsjednik Prijekoga suda ujedno i šef OZNA (zločinačke jugoslavenske komunističke tajne policije) bio je Mirko Praljak, poznat po ogromnom zvjerstvu nad hercegovačkim nedužnim Hrvatskim stanovništvom, a naročito nad njihovom djecom, no da nije bio “takav”, njegov sin Slobodan Praljak nikada ne bi postao pomoćnikom ministra Obrane RH za informativno-psihološku djelatnost udbaša Gojka Šuška, perkovićevog čovjeka! Naravno Slobodan Praljak dobija i čin generala i od travnja 1992. odlazi u Hercegovinu i obavlja dužnost zapovjednika Operativne zone Jugoistočna Hercegovina – Čapljina – Mostar – Jablanica – Konjic, a već 9. kolovoza 1992. godine Blaž Kraljević sa svojim HOS-ovcima mučki iz zasjede bivaju svi ubijeni od HVO-a, tuđmanovih ubojica i to je neoboriva činjenica, a do danas nitko nije za taj udbaški zločin odgovarao, a Praljak nije imao hrabrosti o tome javno progovoriti u svih ovih punih 25 godina, nego ubrzo nakon te udbaške egzekucije Hrvatskih junaka HOS-ovaca preko nekog Prkačina… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

Hrvatstvo je danas svedeno na mahanje tuđmanovim zvjerinjakom od zastave, blejanje na utakmicama, klečanje i plakanje za udbašima, te ljigavo sluganska poslušnost i poniznost prema masoneriji u mantijama i bez mantija, a sada čak i “lajkanje” i divljenje četničkom vojvodi krvniku Vojislavu Šešelju za njegovo hvaljenje svoga ratnog i zatvorskog drugara Praljka, pa stvarno je ovaj narod totalni mazohista i izgubljen kao Alisa u Zemlji čudesa!! To je sve posljedica kada se vjeruje sotonjarama, ali svi imate Internet, pa ne morate obilaziti knjižnice i knjižare kao što je moja generacija radila da bi nešto pročitala na kapaljku, no sada vaši omiljeni portali misle za vas, a iza tih portala površni idioti, kreteni ili udbaši, čast izuzecima ima ih nešto sitno hvala Bogu na nebu, ali zato je mnogima bitna marihuana koja se je još u vrijeme austrougarske davala badava pobunjenim Hrvatskim selima koja bi digla bunu protiv tadašnje okupatorske vlasti,… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

To je sve posljedica kada se vjeruje sotonjarama, ali svi imate Internet, pa ne morate obilaziti knjižnice i knjižare kao što je moja generacija radila da bi nešto pročitala na kapaljku, no sada vaši omiljeni portali misle za vas, a iza tih portala površni idioti, kreteni ili udbaši, čast izuzecima ima ih nešto sitno hvala Bogu na nebu, ali zato je mnogima bitna marihuana koja se je još u vrijeme austrougarske davala badava pobunjenim Hrvatskim selima koja bi digla bunu protiv tadašnje okupatorske vlasti, te ih je uz teške batine, uhićenja i ubijanja “nagrađivao” njihove obitelji kao i sve ostale upravo s marihuanom kako bi ih brzo “smirili” i naveli na brzi “zaborav” odvedenih ili ubijenih njihovih najmilijih, te da i dalje ostanu “vesele” sluge svojim mađarskim okupatorima, to je i danas NWO “rješenje”, a mnogi naivni pinokijići ga bukvalno “puše” kao majmuni svoju finu bananu, FUJ! Kada je Sloba… Čitaj više »

Legendarni Grk
2 godine prije

Kada je zločinac Željko Ražnatović Arkan bio ubijen 15. siječnja 2000. u Beogradu svi su pričali da je živ i da je njegova Ceca postala vesela “udovica” koja je redovno s njime u kontaktu i da on preko nje i dalje vodi sve poslove, a ovdje u Hrvatskoj UDBA homogenizira naivne Hrvatske pinokijiće oko sebe u sekundi i usmjerava njihovu tugu i bijes na krive mete, pa čak i na malog Pernara koji je rekao da je HDZ kao i SDP bio za Haaški sud od prvoga dana i sada jedan Glasnović koji je godinama uzimao pohlepno dvije mirovine, a cijelo svoje ratovanje je služio upravo udbaškim agentima na čelu s Tuđmanom, te on se sada prijeti Pernaru, samo mu Pernar nažalost ne zna odgovoriti, jer ne zna povijest, ali neka taj Glasnović prvo lustrira svoje nadređene udbaše i prestane javno kakati o Hrvatskim “interesima” dok on daje podršku Pupovcu… Čitaj više »

Anno domini
2 godine prije

hm,hm ima li što na temu ? prilog: iz objave 21.siječnja 2022. ………Što je duša negativnija, privlači manje svjetla i manje ga je prisutno u njenoj auri. To znači da će se svaka duša nakon fizičke smrti automatski naći na sličnoj razini. Višoj duši niže razine bi izgledale izuzetno mračne i bez svjetla.Ovo određeno vremensko razdoblje je jedinstveno utoliko što je jednokratna prilika da se trajno napusti niže razine vibracija. Mračni su se maksimalno trudili spriječiti vas da saznate istinu, tako da na kraju imate niz života često s malo ili nimalo razumijevanja kako se uzdići na više razine vibracija. Neka od njih su posljedica ogromnog broja različitih učenja o zagrobnom životu. Neka provode učenja koja se dotiču istine, ali malo njih daje jednostavan prikaz onoga što čini da je teško odrediti pravu stvarnost o tome koja su učenja najkorisnija i u skladu s istinom. Bilo bi točno reći da… Čitaj više »

Stipe
2 godine prije

Bia je prekomjerno euforičan za tadašnju situaciju i to ga je zatvorilo, po mom mišljenju opravdano.

Ericson
2 godine prije

Da slucajno nije Hrvatska americki satelit, Amerikanci bi njega podrzavali ne zato jer ga vole nego zato jer bi im sluzio da destabiliziraju drzavu. Tako rade u Iranu, Rusiji, Kini itd

Max
2 godine prije

Marko Francišković je mučenik i moramo mu nekako pomoći Neka ga Arna Šebalj posjeti a i mi ćemo pomoći ako možemo. Arna Šebalj je pravnica i borac za ljude.

Daniel S
2 godine prije

Jadan covjek, toliko se zauzimao za pravdu i pravo i na kraju prolazi isto kao Julian Assange i slicni.

hope
2 godine prije

konacno i clanak o marku.imam pitanje za autora:ne podrzavate marka i protivnike sistema a uz to ne podrzavate sistem?sto je pisac htio reci???

Lara
2 godine prije

Izreka kojom se demokracija hvalisala od 18.st., a zbog slobode govora i mi s ovih prostora smo naivno mislili da ćemo biti dio te demokracije. Ali zadnje dvije godine Voltaire se više ne spominje niti ga se “demokratske” drzave sjećaju, u novom dobu su aktualni neki drugi “mislioci”, a sloboda govora postala je samo pravo podobnih.

“Ne slažem se s onim što kažete, ali dao bih svoj život da to kažete”

Voltaire

petar schroder
2 godine prije

Zasto je taj covjek u pritvoru? U cjelom svijetu ljudi se bore protiv corona diktature Hoce sada da djecu cjepe i da im uzmu prirodan imunitet Boze sacuvaj ,pa ja sam mislio da je bio samo jedan Mengele, a da se to vise nece ponoviti.

onaj najglu...Dalton
2 godine prije

Sinko zapamti, najbolje je biti dužan!
Zašto baba?
Uvijek nastrada neko nedužan!

P.S.
Najnovija znanstvena istraživanja su pokazala da ako ste dobri u zatvoru, dobijete slobodno.
Ako ste dobri na poslu, dobijete još više posla…

DEDA
2 godine prije

AKO JE OBAVEZA ONDA NIJE DEMOKRACIJA.NISAM ZA ZABRANE ALI AKO TREBA ZABRANIO BIH 3500 KUNA I ZA POČETAK ZAKONOM PROPISAO 35000 KUNA.ZA POČETAK NA OVU SKUPIĆU.NEMAM PROBLEMA SA VLADOM NEGO SA GLASAČIMA NEPISMENIM.OVI KAJ SU ZELI SVE MILIJARDE SU SLOBODNI ALI OPET PONAVLJAM DA JE SAMO NAROD NEPISMENI ODGOVORAN KAJ GLASA ZA SIROMAŠTVO A NE BOGATSTVO.99% BI BILO MANJE SRANJA NA SVIJETU DA LJUDI IMAJU A NE DA NEMAJU.

Cut the rope
2 godine prije

Branim ga jer bi valjda i maloj bebi trebalo biti jasno da se ovo sranje ne može politički riješiti
Nema drugog rješenja nego rušiti sustav. Ne preuzeti ga, nego rušiti i postaviti novi na ljudskijim temeljima.
Dosta je bilo igre na velike škole i “pamet”.
Treba ogoliti stvarnost, ukloniti buku i nered da bi mogli biti ljudi. A ne govna
Ima moju podršku

Elko
2 godine prije

Na Klix-u su ga poslije njegovog govora u Zg. cak nazvali Dzhadi-Marko. Znaci usporedili su ga ni skim drugim nego sa zloglasnim IS-Eksekutorom Dihadi-Dzon-om.

Ajmeneni
2 godine prije

“Ne podržavam Franciškovića, niti njegove metode…”

A koga onda podržavaš Alerikov sine? I čije i kakve metode?

2 godine prije

imao si 2 godine da skuzis neke stvari.

Davidschwartz
2 godine prije

Nikako nisam za zatvaranje bilo koga zbog izgovorene riječi, ali pozivanje na nasilje ne podržavam. Da, ovu vlast treba srušiti, dići pobunu i revoluciju ali nisam za ubijanje (osim u samoobrani) a kamoli za osnivanje šerijata u Hrvatskoj.

Alen
2 godine prije

Dobar onaj grafit u centru zagreba 👍👍👍

Josip
2 godine prije

Hvala vam na članku što niste zaboravili čovjeka kojeg je vlast zatvorila iz politički razloga , slagali se mi s M. F . ili ne ali on je trenutni jedini politički zatvorenik. Da se vlasti ne boje M . F . i onog što on zna o njima nebi ga zatvorili , ovo im je bila samo dobra prilika. Mislim da treba više pisati i prosjedovati protiv politički zatvaranja , zatvaranja ljudi koji neće pokleknuti pred lobijima , pravima prijenosa i t d., i da se Marko F. pusti iz pritvora . Možda način na koji bi on mijenjao vlast sigurno se neće svakome od nas svidjeti . Hrvatski narod želi vođu i vlast to zna i zna da je tada Hrvat nepobjediv i čim vlast osjeti da bi neko mogao biti vođa naroda Hrvata , prišićemu sve što može i riješitiga se na bilo koji način . Boje se… Čitaj više »

Praetorian
2 godine prije

Ovakvi tipovi su u nekim drugim drzavama i vremenima nazivani revolucionarima, gerilcima i soloboditeljima poput Chea, Fidela i sl..podrska Marku u svakom slucaju

Josip
2 godine prije

Vezano uz ovaj članak o političkom zatvaranju Marka F. a ne zatvaranju oni koji ovu državu i narod pljačkaju i dan danas i mirno žive. Čak im i ova tzv. Pandemija nesmeta , još im ide u prilog. Sjetite se bivši SOURA , OURA , koji su se raspali dolaskom hrvatske države nešto pretvoreno zna se , a jedan dio još je kao neodrživi OUR otišao u stečaj s lijepim nekretninama sa svojim stečajnim Direktorima , Upraviteljima , koje još i danas lijepo iznajmljuju te nekretnine i uživaju imate ih na tisuće , jer stečaji nisu završeni . Zato se i pitamo kad vidimo ljude koji u Hrvatskoj lijepo žive a drugi rade i plaćaju poreze za one koji ništa ne rade. Zato se pitamo što nam ljudi bježe . Pogledajte nedovršenu sveučilišnu bolnicu u Blatu . Za tu bolnicu sam plaćao 10 godina sa svoje platne liste kao da… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

kabala je svim svojim crvima u svakoj državi naredila treniranje strogoće – njemačka odvjetnica Beate Bahner nije pozivala ni na ustanak, ni na promjenu vlasti, već je pozivala na prosvjede i građanski neposluh. Pa su je lani strpali nekoliko dana u psihijatriju i ispitivali – njemački stručnjak dr. Stefan Hockertz, nije pozivao ni na prosvjede, ni ništa, niti je antivakser, – već je kritizirao ovo cjepljene, koje naziva genska terapija, i to sa stručnog, medicinskog stanovišta, jer je i osobno godinama radio u farmakologiji i pronalasku cjepiva. Upali mu ustan i vršili pretres, ispitivali ga, odrapili mu ogromnu novčanu kaznu, zaključali mu žiro račun, bez prebijene pare, sklonio se u Švicarsku – čak i pošteni suci, koji se usude donositi presude protiv jedino dopušenog narativa kabale o pandemiji i mjerama- i njih se zastrašiva i kažnjava. Kao onaj njemački regionalni sudac, koji je lani u veljači donio presudu u Weimaru,… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

evo ima Franciškovićevih istomišljenika širom Europe:

Veliki prosvjed u Bruxellesu izmaknuo kontroli: Napadnute zgrade EU-a, lete baklje, suzavci…

nacional.hr/veliki-prosvjed-u-bruxellesu-okupilo-se-nekoliko-tisuca-protivnika-mjera-i-covid-potvrda/

DEDA
2 godine prije

TERORISTI IMAJU NOSAČE AVIONA I DA NARAVNO DA SE NE SLAŽEM SA SISTEMOM.SVATKO TKO SE SLAŽE SA SISTEMOM I MOJ JE NEPRIJATELJ.

nonwo
2 godine prije

Lara@„Marko ne poziva na rušenje države za koju se borio, a vlast nije država. Govorio je svoje mišljenje, a verbalni delikt u RH je ukinut. Pozivati na rusenje vlasti nije kaznjivo djelo osim u totalitarnim državama. …..sloboda govora postala je samo pravo podobnih.“ “Ne slažem se s onim što kažete, ali dao bih svoj život da to kažete” Voltaire Odlični komentari,u sridu,…bit svega i razlog zašto Marko ne smije biti u zatvoru… Radi se o treniranju strogoće psihopatskih umova-jer normalan čovjek to drugome ne može napraviti.Iskonstruirati krimen i oduzeti slobodu.Marko je ozbiljna prijetnja uhljebljenim guzic@ma(ma što mislili o metodama,nastupu,privatnim opredjeljenjima u što nije pristojno ni ulaziti) i morali su ga se riješiti, a uz to poslati poruku slobodnomislećima; ako prenapadno uzburkate javnost,to čeka svakoga. Npr. sad će ministar probati uzeti licencu (a liječnička komora će svesrdno pomagati)  dr koja se usudila izjaviti da pljuvači/kašljači kovida ne mogu sa zdravima u… Čitaj više »

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Pisao sam ovdije više desetaka puta i morati ću opet ponoviti ali uzalud ljudi su slijepi i gluhi a možda i glupi kadanemogu shvatiti da u Hrvatskoj nema nade u bolje sutra sve dok i u tragovima postoji ZLOČINAĆKI HDZ.

Mujo&Haso
2 godine prije

Priprema se vakcinisanje sa giljotinom………., pa dalje utekočinjanje. Baš na vrhu je PLAN covid.

Emiliano Zapata
2 godine prije

“Ne podržavam Franciškovića, niti njegove metode” , zato nam i je ovako jer drugcije ne ide.
Da je vise ljudi poput Marka ovo ludilo bi odavno zavrsilo!
Zbilja neznam koje su to njegove metode koje ljudima smetaju?
Razgovor?
Citiranje slavnih?
Poziv na brigu o djeci?
Poziv na sudenje veleizdajnicima?
Poziv na ljubav i zajednistvo?
Poziv iseljenima diljem svijeta da se vrate u domovinu?
Poziv na promjenu trulog sistema?
Poziv na jednlost i pravdu?
Sto to normalnog i postenog covjeka moze smetati kod Marka?
Mozda sto nevin sjedi u zatvoru za nas dok mi “mislimo da smo na slobodi”?

ledeno doba
2 godine prije

pričama o navodnom ekstremizmu onih koji se pokušavaju suprostaviti, stvari se po satanističkom principu izvrću naglavačke. Dobri su zli, a zli su dobri. zalagati se za vlastitu slobodu i slobodu vlastitog tijela je ekstremizam i fašizam. oduzimati ljudima vlastitu slobodu i nametati fašističke mjere diskriminacije, prisiljavati ih faktički na samoštećenje i samoubojstvo cjepoivom je antifašizam stvaraju neku dogmu–kao da su oni država, i kao je vlast nešto nedodirljivo ne prihvatati njihove narative i njihove etikete… ne ispričavati se ni zašto, i tako dozvoliti da te stalno tjeraju u defenzivu…(kao ono, kada neki na društvenim mrežama kritikuju mjere i cjepljenje, pa se ispričavaju da nisu antivaxeri i slično jer jedini stvarni ekstremisti i fašisti su kabala i njeni brojni plaćenici u mnogim državama, oni koji žele pobiti dio čovječanstva, a ostale porobiti,- svi ostali stvarni i navodni ekstremisti su kamilica. bojim se da se mi približavamno točci ključanja, kada će jednom… Čitaj više »

NEdam rame
2 godine prije

Neredi u Bruxellesu.

bitchute.com/video/KQXQIBQxK95Z/

Crna
2 godine prije

Zena, Srpkinja rodjena i zivjela u Zagrebu, cirka 60 god kaze:
“Kad slusam Pernara cini mi se kao da slusam Seselja.”
Dakle tko god pricao protiv globalne represije, tko god pokusavao probuditi proces decentralizacije u ljudskoj svijesti, biti ce proglasen nacionalistom, fasistom, pa i u Markovom slucaju teroristom, ako treba.

PeroTunguz
2 godine prije

kad bo Sejdic i Finci bili drzavljani Britanije – da li bi imali pravo da budu izabrani u Dom Lordova?

Dijana
2 godine prije

Zadnja rečenica kontradiktorna s cijelim člankom

Bruno
2 godine prije

Problem je što sistem funkcionira po principu bandi. Dest napada jednog. Bez časti i morala. Očito i svakodnevno. Ali ako taj jedan skupi svoji deset onda se sistem boji za svoju guzicu. Moglobi nekome pasti na pamet da im sudi.

Lara
2 godine prije

Policija je uhitila 72-godišnjaka koji je 20. siječnja na FB profilu jednog portala pod člankom “Premijer Plenković posjetit će Maslenicu i odati počast poginulim braniteljima” napisao kako bi Andreja Plenkovića trebalo dočekati pokvarenim jajima.
“Triba ga dočekati pokvarenim jajima njega i njegove poltrone, nitko nije toliko ponizi i izdao Hrvate, narcisoidni jadnik”,
što je prema optužnom prijedlogu policijske postaje “uvredljivi i omalovažavajući komentar”.

Marie Anne
2 godine prije

Pozdrav,
koliko znam, sada su i njegovu suprugu uključili u istragu kao trećeosumnjičenog, i ukinuli joj, uz propisanu mjeru ukidanja interneta, još i cijelu mobilnu uslugu (tel. pozivi i poruke) koja nije bila navedena u izvješću! Takva potpuna blokada – zbog objavljivanja “nepodobnog sadržaja”! Bilo bi dobro da i o tome napišete nešto, jer – tko je idući?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI