Marvelova zvijezda priznaje da se pridružila protestima protiv naredbi za Covid-19

Evangeline Lilly
35 komentara

Marvelova glumica suočila se sa pozivima za otkaz nakon što je javno objavila svoje protivljenje obaveznim vakcinama protiv Covida-19.

Glumica Evangeline Lilly suočava se sa snažnim kritikama, uključujući pozive da joj daju otkaz u Marvel Studios, nakon što je izrazila svoje protivljenje obaveznim vakcinama protiv Covida-19.

Napad je počeo nakon što je Lilly, zvijezda Marvelovih filmova „Čovjek mrav“, rekla u četvrtak da je učestvovala na protestu prošlog vikenda u Washingtonu, kako bi podržala „tjelesni suverenitet“. Ona je tvrdila u objavi na Instagramu da „niko nikada ne bi trebalo da bude prisiljen da ubrizga bilo šta u svoje tijelo, protiv svoje volje“.

„To nije način. To nije bezbjedno. To nije zdravo. To nije ljubav. Razumijem da je svijet u strahu, ali ne vjerujem da će odgovor na strah silom riješiti naše probleme“, rekla je Lilly. „Bila sam za izbor prije Covida-19, a i danas sam za izbor.”

Kritičari su pozvali da Lilly dobije otkaz iz Marvelove franšize filmova o superherojima, poznate kao Marvel bioskopski univerzum (MCU). Richard Newby, saradnik Holliwood Reportera, rekao je da će Lilly i još jedna glumica, Letitia Wright, biti izbačene iz MCU.

„O, dragi Bože, Osa mijenja ishod“, rekao je jedan korisnik Twittera. Drugi korisnik je pozvao da je uklone ne samo iz franšize „Osa“, već i iz televizijske serije „Izgubljeni“. „Izgubljeni“ su završeni prije više od decenije, a snimanje filma „Čovjek mrav i Osa: Quantumanija“ je navodno završeno.

Wright je optužena da dijeli stavove protiv vakcine na setu Marvelovog filma „Crni panter 2“. Lilly, koja glumi u predstojećem Marvelovom filmu „Čovjek-mrav i Osa: Quantumanija“, početkom 2020. je izazvala ogorčenje upoređujući zaključavanja Covid-19 sa vanrednim stanjem. Međutim, tada se izvinila.

Marvel je u vlasništvu kompanije Walt Disney Co., čija je jedinica prošle godine otpustila glumicu Ginu Carano, koja je antivakser, nakon što je progovorila protiv nošenja maski i uporedila trenutnu klimu političke netrpeljivosti sa nacističkom Njemačkom.

cjepivoCovidEvangeline LillyMarvelprotestvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mirko
2 godine prije

Kakav crni Marvell, ovo je Tauriel iz Hobbita.

Beware
2 godine prije

Je*eš to, gdje je Justin Trudeau?

Mrčikola
2 godine prije

Davno je Dado Topić postavio pitanje; kuda ideš svijete moj…
Pitanje je, najvjerojatnije, bilo hipotetskog karaktera ali da mu je “svijet” kojim slučajem odgovorio, rekao bi mu da ide u sto pihzda matherinih…i to je bilo onda , a danas…a bit će da je došao na odredište. 😁

Boris
2 godine prije

Kad se zvijezde i zvijezdice fol sami, potaknuti nepravdom u svijetu, počnu baviti političkim aktivizmom iz svojih multimilijunskih dvoraca i kućerina. Sazrijelo je vrijeme za jednog globalnog Che Guevaru. Evo ja se javljam, dobrovoljno tj. dragovoljno. Uglavnom, voljno.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Zena,koju bi rado ugostio…

Histrion
2 godine prije

Kaže Danijel u Otkrivenju, otprilike, da će Bog skratiti one dane, zbog njemu vjernih, da izdrže tu muku. Ti dani su izgleda počeli, i predugi su, koliko god ih Bog skraćivao.

Zorule
2 godine prije

Nikada mi nije sjeo taj Marvel, pogledao sam jedan njegov film (ne znam ni koji) i svaki ostali koji sam bezuspjesno pokusao gledati nazirao se isti kalup, slicna prica, slicna atmosfera, gomila preforsiranog CGI-a.

Schwarze Hunderte
2 godine prije

Hollywood je oduvjek bio leglo sotonizma I pederluka . Sama Walt Disney Company je imala nizove pedofilnih afera sto je tek vrh ledena brijega onoga sto su uopce uspjeli procesuirati ! Niceg tu novog nema za cuditi se ….

Incog
2 godine prije

I onda neko kaže da ubod ose nije dobar 🙂

tihobl
2 godine prije

Ovu milfaru treba vakcinisati.

Pero
2 godine prije

youtube.com/watch?v=4jhFxDgjQzs a BALKAN KAMIONI

Mahatma
2 godine prije

Meni će ona uvijek bit Kate iz Losta.

Boba Lazarević
2 godine prije

“Kritičari su pozvali da Lilly dobije otkaz”? To nisu kritičari nego razularena rulja.

ledeno doba
2 godine prije

sve je u rukama pripadnika izabranog i bezgrešnog naroda,- šef koncerna “Marvel Entertaiment” je Isaac Perlmutter Isaac “Ike” Perlmutter ( born1942) is an Israeli-American businessman and financier. He is the chairman of Marvel Entertainment….. Isaac Perlmutter was born to a Jewish family in then British Mandate of Palestine. He grew up in Israel, serving in the Israeli Army during the Six-Day War of 1967. He emigrated to America, arriving in New York City with only $250, and he earned a living standing outside Jewish cemeteries in Brooklyn, leveraging his Hebrew skills to lead funeral services for tips. osnivač firme stripova Marvel Comics bio je Martin Goodman “..Martin Goodman (born Moe Goodman (1908 – 1992) was an American publisher of pulp magazines, paperback books, men’s adventure magazines, and comic books, launching the company that would become Marvel Comics. Moe Goodman, who would later adopt the name Martin, was the oldest son of… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Časna i poštena žena.

Ivana
2 godine prije

Konačno da i ja imam omiljenu glumicu

Prolaznik
2 godine prije

Opet taj kovidizam još gori od fašizma. Ako maknu Evangeline Lilly iz filmskog serijala Ant-man and Wasp oni će najviše biti na gubitku jer ženska im itekako drži serijal, po mom mišljenju je najjača što i nije teško među hrpom hollywoodskih degenerika nove generacije od kojih stvaraju umjetne filmske zvijezde. Marvelovci mogu prestati razmišljati o novim nastavcima bez nje jer past će gledanost i zarada. To su sve stvari koje nemaju veze sa glumom kao što ni sprečavanje Đokovića da nastupi na Australian Openu nema veze sa sportom.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI