Međunarodni kazneni sud prihvaća tužbu zbog kršenja Nirnberškog zakona izraelske vlade

Izrael Pfizer vakcina

Francuski France Soir je jučer objavio jednu zanimljivu informaciju za sve nas, prenosimo je:

Prema članku u bazi podataka Italia, prihvaćena je žalba podnesena prošli tjedan u Haagu optužujući izraelsku vladu za kršenje Nürnberškog zakona. Sada se čeka odluka.

La cour pénale internationale a accepté la plainte pour violation du code Nuremberg du gouvernement israélien – FranceSoir

Odvjetnici Ruth Makhacholovsky i Aryeh Suchowolski proteklog su vikenda podnijeli žalbu Haaškom sudu zbog kršenja Nürnberškog zakonika od strane izraelske vlade i drugih stranaka. Podsjećamo, organizacija People of Truth podnijela je žalbu protiv izraelske vlade koja provodi ilegalne eksperimente na izraelskim građanima kroz cijepljenje protiv Pfizera. „Organizacija uključuje pravnike, liječnike, javne aktiviste i širu javnost koji su odlučili ostvariti svoje demokratsko pravo da ne dobivaju eksperimentalnu medicinsku pomoć (cjepivo Corona) i osjećaju se pod velikim i ozbiljnim ilegalnim pritiskom izraelske vlade, parlamentaraca i ministri, visoki predstavnici javnosti, gradonačelnici itd. ”

Stoga, uzimajući u obzir gore navedeno, navode:

  1. Neposredni prestanak medicinskog eksperimenta i davanje cjepiva izraelskoj javnosti.
  2. Pozovite vladu da usvoji sve zakonodavne postupke koji ne krše načelo informiranog pristanka osobe na liječenje opisano gore, kojim se negira pravni status u Izraelu i izraelskoj demokraciji, posebno u izbjegavanju stvaranja zdravstvenu putovnicu, davanjem imena necijepljenih osoba lokalnim vlastima ili bilo kojem drugom nadležnom zakonodavcu.
  3. Poduzmite najoštrije mjere protiv bilo kojeg javnog, komercijalnog ili zaposleničkog subjekta koji krši državne zakone o radu ili druga pitanja neophodna za sprječavanje prisile ili nagovaranja cjepivima, kao i diskriminacije, prema onima koji odluče ne primati gore spomenutu inovativnu medicinsku skrb
  4. Skrećemo vam pozornost na činjenicu da će kopija ovog dokumenta biti objavljena i širom svijeta zbog kršenja Nürnberškog zakonika. Relevantno u svim zemljama slobodnog svijeta.
  5. I kao posljednju napomenu, valja napomenuti da je tek nedavno donesena odluka Vijeća Europe 27./1/21., kojom se svim vlastima nalaže da ne vrše pritisak ili podstiču ljude da uzimaju cjepivo Corona u svakom slucaju. Stoga je sve što je dobro za napredne europske zemlje sigurno dobro i za Izrael – i ravnoteža je očita ”.

Odvjetnica Ruth Makhachovsky rekla je izraelskim vijestima:

“Pfizerov eksperiment u državi Izrael proveden je kršeći Nürnberški zakonik, koji je dio međunarodnog kaznenog prava i pod jurisdikcijom je Haaškog suda. Sada čekamo odluku”.

israel-news.co.il

pace.coe.int

IZRAELMakedonski kazneni sudPfizer
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pravnica
3 godine prije

Odličan članak, bravo za našu Arnu!

3 godine prije

Vec vidim kako sud u Haagu donosi odluku koja potvrdjuje navode iz Tuzbe.i kako nakon toga zionisticki entitet skrušeno moli za ispriku i isplaćuje odstete obiteljima ostecenih od cijepiva.jer,znamo iz povijesti,koliko zionisti drze do ikakvih medjunarodnih sudova.koji smijeh.hvala.

3 godine prije

Haški sud ima samo jednu namenu: da nekoga osudi ili da ga oslobodi krivice.
Kao i svi ostali sudovi sa tom razlikom da ovaj sud to radi prema potrebi a ne prema zakonu.

Pitam se, pitam se – kakva li će biti presuda 🙂

Boba Lazarević
3 godine prije

Izrael je od granično totalitarne države unutar godine dana zagazio u puni totalitarizam. Dobro je da se bilo tko na visokom nivou bavi s time, ali Haški sud je lakrdija.

Max
3 godine prije

Velika Pobjeda samo naprijed.

gostgost
3 godine prije

Sama činjenica da je optužnica prihvaćena predstavlja golem korak u raskrinkavanju ove dijabolične družbe.

Jery
2 godine prije

Nije bitno dali če tužba protiv Izraela uspjeti, bitno je to da kroz objavljeni tekst ostali vide što jih čeka ako se uskoro ne probude. Cijeli scenario je bio jasno opisan več lani! U Izraelu sve tece po planu! Vladarski banditi rade po naruđbi te za novac i zaboli jih k…. za narod! Dali to slučajno kome od prisutnih komentatora nije jasno?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI