Ministar unutrašnjih poslova je pozitivan na Covid-19, uprkos tome što je vakcinisan

Alejandro Mayorkas
23 komentara

Sekretar za unutrašnju bezbjednost Alejandro Mayorkas pozitivan je na Covid-19 nakon rutinskog testa prije putovanja, saopštilo je njegovo odjeljenje u utorak.

Trebalo je da otputuje u Kolumbiju sa državnim sekretarom Antonijem Blinkenom.

Mayorkas ima „blage simptome“, navodi se u saopštenju portparolke Ministarstva za unutrašnju bezbjednost Marshe Espinosa. Sekretar će biti izolovan i raditi od kuće. U saopštenju se takođe potvrđuje da je Mayorkas potpuno vakcinisan protiv Covida-19.

Traženje kontakata radi utvrđivanja porijekla i širenja infekcije je “u toku”, dodaje se u saopštenju.

Alejandro MayorkascjepivoCovidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
23 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

Fajzer radi posao truje i ubija u tišini

hope
2 godine prije

kako to, kako to?cudim se jer je primio zdravlje u sebe!

Weteran
2 godine prije

Da, i …!?
Naravno da imunizovani mogu biti zaraženi. A o kliničkoj slici ni reči ?
Koleginica, vakcinisana po PeeSu, pozitivna na Koronu. Lakša prehlada, dve nedelje izolacija, luk, slanina, domaća rakija, …..
To što je neko Tolerantan na nešto, ne znači da ne može biti i Zaražen!
Evropljani su starosedeoce Amerike uništavali malim boginjama!
A nama umiru mladi ljudi od Korone !?
Zašto?

Doktor
2 godine prije

Sta je on svijeta zarazio sa covid propusnicom. Dok su zdravi dokazivali da su zdravi da bi usli u zatvoren prostor, on je cijepljen i zarazen sijao zarazu nekontrolisano i bez ikakve provjere. Apsurd su ove covid propusnice, ustvari one su samo povlastica za cijepljene bez ikakve kontrole.

tihobl
2 godine prije

Ministar unutrašnjih poslova je pozitivan na Covid-19…
Ne pise iz kog je kantona ovaj ministar. Da nije iz distrihta?

Teorija istine
2 godine prije

A ja necjepljen nemam nikakve simptome, zdrav ko dren, kako to,kako to? Rekel bi Vojko V.

2 godine prije

nije da me silno zanima ali ipak, koja drzava?

Hagar
2 godine prije

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/lijecnici-skinuo-je-masku-s-lica-otkopcao-se-s-monitora-izvadio-kanilu-i-izasao-kroz-balkon-15111650
Mozete istraziti ovo, evo meni ako ga nisu ubili doma. Trebali ga staviti na respirator on odbio rekao da mu nije nista, pobjegao doma.
Ocigledno je bio dobro je je vozio auto. Drugi dan dosli na vrata s policijom i navodno ga reanimirali te je umro? mos misliti…

davor
2 godine prije

tko podržava tezu da je Covid 19 sa svim svojim sojevima nastao prirodnim putem taj podrazumijeva da je prirodni imunitet najbolji, i to je sasvim opravdano i legitimno, njihov prirodni imunitet je dovoljan za obranu njih i njihovih bližnjih. za ostale koji su skloni povjerovati da je ne daj bože izašao iz kakvog zapuštenog postkomunističkog laboratorija, ili još gore, iz kakvog sterilnog i progresivnog zapadnog laboratorija za biološko ratovanje, preostaje jedino potražiti kakvu takvu sigurnost u raznim dostupnim cjepivima raznih tehnologija i pristupa.

The Beatles
2 godine prije

“biti zaražen”, Bože dragi koje gluposti se pričaju, bacile se kosti narodu koji se polomi objašnjavajući jedni drugima nešto što nema veze sa istinom, “virusi”, “zaraza”, itd. itd. hm e nevjerojatno, niti jedan jedini ekperiment nije napravljen (od 1918.) o mogućem prijenosu bolesti nego se lupa, ovdje se širi, ondje se širi, prelazi ovamo prelazi tamo….ah, ne mogu više pisati (ne trebaju nikakva “pametna” filozofiranja kao odgovor)

Gavrilo
2 godine prije

Covjek se prehladio,svjetska vijest. 😯

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI