Mladi Palestinac, 18, podlegao je teškim ranama koje je prije tjedan dana zadobio zbog vatre izraelskih snaga u Jeninu

Mladi Palestinac podlegao ranama
3 komentara

Mladi palestinski mladić kasno navečer u srijedu podlegao je kritičnim ranama koje je zadobio nakon što je bio kritično ranjen živom paljbom izraelskih okupacijskih snaga tijekom vojnog upada u područje Jenin, na sjevernoj okupiranoj Zapadnoj obali, 29. veljače.

Medicinski izvori u bolnici Ibn Sina izvijestili su da je 18-godišnji Nooruddin Ibrahim Yasin iz sela Deir Abu Da’if, sjeveroistočno od Jenina, preminuo od teških prostrjelnih rana glave koje je zadobio od vatre okupacijskih snaga prije tjedan dana.

18-godišnji mladić ozlijeđen je tijekom izraelskog vojnog upada u četvrt al-Jaberiyat u gradu Jenin 29. veljače. Izvori su izvijestili da su izraelske snage 29. veljače opkolile stambeni stan u navedenom području i otvorile vatru, ostavljajući mladića s teškim ozljedama glave.

Mladić je bio podvrgnut nekoliko operacija u bolnici Ibn Sina u pokušaju da mu se spasi život, međutim, noćas je podlegao teškim ranama.

Prema Ministarstvu zdravstva, ubojstvo Yassina povećalo je broj Palestinaca ubijenih od strane izraelske okupacije na Zapadnoj obali od početka sveobuhvatne izraelske agresije koja je započela 7. listopada na 423.

gazagenocidIZRAELPalestina
Pretplatiti se
Obavijesti o
3 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 mjesec prije

Pokoj mu duši.

goran
1 mjesec prije

neka te dragi YAHUSHA primi ksebi

nessy
1 mjesec prije

Ovo je tragicno, bez sumnje.
Ali, ‘mladi Palestinski mladic’? Postoje li ‘stari Palestinski mladici’?
‘ranjen živom paljbom’? Ovi tragicni ‘novinari’, mogli bi posvetiti par minuta, nakon sto im ‘google translate’ izbaci tekst. Ako ne zbog postovanja jeziku, onda barem iz postovanja tragedije koju komentiraju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI