Moskva i London „razmijenili komentare“ nakon Putinovih riječi o istospolnim brakovima

Parada LGBT - Roditelj 1 i Roditelj 2
63 komentara

Riječi ruskog predsjednika Vladimira Putina da neće biti legalizacije istospolnih brakova u Ruskoj Federaciji izazvale su očekivanu reakciju u Londonu.

Glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Velike Britanije je rekao kako je njegova zemlja ponosna što je homoseksualni brak u toj zemlji zakonit. Pozvao je svjetsku zajednicu da se suoči s diskriminacijom seksualnih manjina i da razvija i potiče „toleranciju i različitost“.

„Velika Britanija nastavlja podržavati prava LGBT osoba širom svijeta. Pozivamo međunarodnu zajednicu da se bori protiv diskriminacije LGBT osoba “, rekao je britanski diplomat, prenose RIA Novosti.

Sa svoje strane, na te je riječi reagirao Aleksej Puškov, član Vijeća Federacije, koji je na svom Twitteru napisao da ne razumije patološki kontekst slog britanske izjave.

“Oni žele imati “roditelje 1 i 2″ i djecu bez seksa. To je njihova stvar. Mi  im ništa ne namećemo. Ali mi nećemo prihvatiti tuđe pojmove”, rekao je ruski senator.

Kao što smo izvijestili, 13. veljače, tijekom sastanka s radnom skupinom za pripremu izmjena Ustava Ruske Federacije je bilo govora o ovoj temi i ruski predsjednik Vladimir Putin je rekao da zemlje, dok je bide zadužen za državu, neće imati koncepte “roditelj broj jedan i broj dva“.

Zapravo u ove dvije izjave se vidi ključna razlika u pristupu međunarodnim odnosima u kojima London, u ovom slučaju, svoje vrijednosti smatra univerzalnima, dok Moskva zakone donosi na nacionalnom teritoriju i za ljude koji žive u Ruskoj Federaciji i ne nameće ih drugim narodima niti bilateralne odnose uvjetuje usvajanjem koncepata i zakona primjenjivih i prihvatljivih za Rusiju.

Istospolni brakoviLGBTrusijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
63 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
RENEW
4 godine prije

No glede na nataliteto Britancev in islamskih priseljencev bo v sto letih Britanija bolj konservativna kot je zdaj Rusija in njena pravoslavna cerkev, ki je postavila svojo lutko Putina. Glede na to, da se priseljenci v Britaniji ne integrirajo ampak integrirajo še Britanke, da se zavijejo v šale in hidžabe… Mogoče je pa to prav? Kolonizatorska država bo postala kolonija.

RENEW
4 godine prije

Butci iz Nemčije hočejo imeti večji vpliv v svetu. Realno? Sami bi glede na to, da ne spoštujejo svojih žrtev v Dresdnu zaslužili, da postanejo kolonija Turčije. No to ni tako nemogoče kot si marsikdo misli.

Jozo
4 godine prije

Nek se pumpaju u pašku u svojoj maloj britaniji i ćekaju izumiranje blijedi kolonijalisti

Zadranin
4 godine prije

E moji britanci: vama vaše britanske milfače propadaju zbog lgbta!

Meni se moja klijentica iz Britanije žali kako je muž više neće ni pogleda.. (a ja bi te okom skinuo dok si rekla “lgbt”.. jer si tako dobra!)

Pa ko vas hebe što sami sebi namećete neke svoje ” nove vrijednosti”.. ja koliko vidim, vama Rusi ne nameću ništa (a i nikom drugom).

Ako oni ne žele nešto u “svojoj državi”.. koji se k”urac onda to vas tiče u hebenoj britaniji?!

Gamad.

P***!

neutrino
4 godine prije

“Oni žele imati “roditelje 1 i 2″ i djecu bez seksa. To je njihova stvar. Mi im ništa ne namećemo. Ali mi nećemo prihvatiti tuđe pojmove”, rekao je ruski senator….gentlemanska izjava. Moj naklon

Tupko Glupko
4 godine prije

Za to vrijeme, hrvatska ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak nema ništa protiv donacija slikovnice “Moja dugina obitelj” vrtićima I školama diljem države:

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/ministrica-divjak-se-ne-slaze-s-ultra-konzervativcima-cini-se-da-joj-je-gej-slikovnica-sasvim-okej/

Nedavno je promoviran nastavak ove slikovnice koja će se distribuirati besplatno po školama I knjižnicama:

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Predstavljeno-novo-izdanje-slikovnice-Moja-dugina-obitelj-na-izletu

Ovih dana Ustavni sud Republike Hrvatske donio odluku da istospolni parovi mogu usvajati djecu:

https://www.24sata.hr/news/ustavni-sud-gay-parovi-imaju-pravo-biti-udomitelji-djece-674625

Kao što vidite, Republika Hrvatska vrlo revno provodi zapadnu agendu.

Jomla
4 godine prije

Kome se ne sviđa u Rusiji neka iseli. To je danas stvarno jednostavno.
A što se tiče tih abecednih populacija, njih nitko ne dira, neka žive svoje živote kako hoće, ali propagiranje toga je zabranjeno. Tačka. I to je ispravno.
Što se tiče Britanskog režima, bilo bi im pametnije da nešto pitaju i obične ljude…

Jole Prvi
4 godine prije

Znamo da su Englezi pederi i tu nema ništa novo.

Mozart
4 godine prije

Sestar i kutomjer voli ove momcine u duginim bojicama

zoran
4 godine prije

zadnje vreme doslo,ne moze normalan covek da zivi od pedera.

nessy
4 godine prije

Ivo talk to me like lovers do! ❤

m.ivanisevic
4 godine prije

Nevezano za temu, čestitke Sirijskoj Arapskoj Vojsci na oslobađanju cijele Anadanske visoravni i prigradskih područja. Alepo je konačno siguran grad.

Emiliano Zapata
4 godine prije

to ce doci kod nas. Nitko nas nece ni pitat hocemo li to ili ne, a za referendum ce bit jako tesko skupit potrebno…To uvode nama nasi gospodari…

kemičar
4 godine prije

Kaže turčin njemcu pokazujući Frankfurt: vidiš, za 50 godina, ovo će sve biti moje. Pita njemac: pa kako?, ovaj odgovara: Pa vidiš, ja imam pet sinova, i svaki od njih ima pet sinova… a ti imaš jednog sina, i on je gej.

Oko
4 godine prije

Meni je cale uvek bio roditelj br1 jer mi je sve dozvoljavao, maznem mu par titovki (500din) kad dobije platu pa se vrati pijan iz preduzeca, vodio me redovno na Marakanu a keva je bila roditelj br 2 , terala me da jedem grasak, isla redovno na roditeljski pa me drala od batina kad se vrati, pola detinstva sam proveo u njenim kaznama…
Svakom treba dozvoliti da ima roditelja br1 i br2 a fegeti neka usvajaju kuce i mace. I to je lepo, pomognu napustene zivotinje, pruze im ljubav, stan i hranu a povodac mogu koristiti nocu u krevetu

Komentator
4 godine prije

Putin je opet dokazao koliko primitivna i zaostala Rusija ostaje uspoređena sa zapadnim demokracijama i civilizacijskim vrijednostima koje predstavlja zapad. Pravo je ljudi da se žene i usvajaju djecu, bili oni istog spola ili ne. Dokazano je da su homoseksualni roditelji mnogo pažljiviji od heteroseksualnih, puno su pažljiviji i više brinu o djeci, nema nasilja u obitelji slično, što se ne može reći za heterobrakove, koji se nazivaju normalnima, a najčešće nisu. Britanija opet dokazuje svoju civilizacijsku vrijednost i poštivanje ljudskih prava, cijeni se svaki individualac bez obzira na seksualnu orijentaciju i nema ponižavanja nikoga, čak imamo slučajeve da se Gay populaciji daju sva prava i štiti ih se od mržnje kojima ih obasipaju, iako je takvih balkanoida tamo jako malo, za razliku od ovdje. Putin i rusija su zaostali u razvoju sa svojim vulgarnim stavom prema Gay populaciji, i ovo je iživljavanje diktatora putina nad svojim građanima. Imaju katastrofalnu… Čitaj više »

M. M.
4 godine prije

Kreatori NSP (London City) jesu idejni tvorci legalizacije i promocije svake vrste nemorala i perverzije. To je brz i siguran nacin da se unisti ljudska dusa i duh i svijet pretvori u poslusne zomboide kojima je lako vladati.

gargamel
1 godina prije

Lijepa stara vremena, kad si u upitniku za americku vizu morao odgovoriti na pitanje, da li ste komunista i peder. A vidi sada.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI