MSNBC-ova Joy Reid žestoko kritizirana nakon svojih skandaloznih izjava o zabrani aktivnosti u interijerima, nametanju nošenja dviju maski odjednom čak i nakon cijepljenja građana

Joy Reid
13 komentara

Voditeljica MSNBC-a Joy Reid izazvala je kritike nakon što je rekla da neće letjeti i da će i dalje nositi dvije maske čak i nakon što je primila drugu dozu cjepiva. Kritičari kažu kako bi njezino stajalište moglo obeshrabriti ljude, koji su neodlučni u vezi s cijepljenjem.

“Evo, dobila sam dvije doze cjepiva, no i dalje sam preplašena da bih tamo vani ”ludovala.” Za mene nema leta i nema aktivnosti u zatvorenom. Ne!” Napisala je Reid na Twitteru u nedjelju.

U naknadnom tweetu voditeljica je rekla da se cijela njezina obitelj ”dvostruko maskira” i da ne planiraju stati s time “u dogledno vrijeme”, vjerojatno čak i nakon uzimanje druge doze, zbog koje bi se mogli smatrati u potpunosti ”zaštićenima.”

No njezin stav o temi izazvao je podosta polemika na internetu. Komičarka Bridget Phetasy osporila je njezinu poruku.

“Ovakva retorika ne čini puno kako bi potaknula ljude koji su neodlučni u vezi s cijepljenjem,”tweetala je Phetasy, centristica koji je ranije izjavila da će biti doživotna glasačica Demokrata.

Oni konzervativnijih stajališta su bili znatno oštriji, tvrdeći kako ne postoji znanost kojom se može potvrditi ono što Reid promovira.

Jedna komentatorica, koja je navela da radi kao medicinska sestra, napisala je kako nema smisla nositi dvije maske. „Stavi je preko nosa, operi ruke, koristi alkoholni gel i to je to. Imam 62 godine. Ne trebaju vam dvije maske“, tweetala je.

Neki su i stali u obranu Reid. Jedan je komentator napisao kako i on nosi dvije maske, iako je već dva puta cijepljen protiv koronavirusa.

U svojim nedavno ažuriranim smjernicama u pogledu Covida-19, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) naveli su da ljudi koji su potpuno cijepljeni mogu putovati u zemlji i u inozemstvu bez karantene i da smiju posjetiti kućanstva u kojima su svi članovi cijepljeni ili ako stanovnici tog kućanstva nisu u opasnosti od dobivanja ozbiljne bolesti kada ne nose maske. CDC je, međutim, preporučio da se potpuno cijepljeni drže podalje od velikih i srednjih okupljanja ljudi, kao i to da nose masku prilikom posjeta ljudima koji su ranjivi na komplikacije virusa.

O pitanju dvostrukog maskiranja, CDC preporučuje “dodavanje slojeva materijala” kao načina poboljšanja zaštitnih kvaliteta maske, uključujući nošenje “maske za jednokratnu upotrebu ispod maske od platna.”

Joy ReidMSNBC
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
pera lozac
2 godine prije

Pa koliko treba bit debilan da bi prihvatio ovu camugu zaozbiljno?

ZriBra
2 godine prije

Zanimljivo, kakvo sve bezumlje obuzimlje umove bezumnih.

Metabaron
2 godine prije

Pa ovi kao da se natjecu u tome tko se vise boji , tko bolje glumi brigu za ostale , tko se bolje folira , prenemaze i prekenjava a prva nagrada ide onome tko dokaze da je najgluplji.

nekoime
2 godine prije

Ne samo dvije maske, nego i škarnicl preko glave. I peraje. Obavezno peraje.

Max
2 godine prije

Phisički bolesna žena kojuj treba liječiti a ne cjepiti.

Hercegovac
2 godine prije

Ja bih preporučio joj nek se vakumira i napisati na vrećici otvoriti nakon 10 godina. Mislim dabi pristala na tu preporuku.😆

2 godine prije zadnji put uredio Hercegovac
Bruno
2 godine prije

Blago glupima. Njihovo je kraljevstvo nebesko.

AlanisM
2 godine prije

Ovaj MSNBC je pravi rasadnik GMO debila..

Za ovo nema lijeka, samo elektrode na celo pa sve ispocetka

2 godine prije zadnji put uredio AlanisM
sandor
2 godine prije

bolest nije niko kupia……….jadna zena

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI