MSNBC optužen za montiranje slike Bidena kako poziva Kamalu i sakriva bilješke iz kojih čita

Joe Biden
5 komentara

MSNBC je optužen za komično upadljivo montiranje fotografije Joea Bidena, na kojoj sakriva svoje bilješke za vrijeme video poziva u kojem je rekao Kamali Harris da će ona biti njegov kandidat na izborima 2020. godine.

Kako se izborna sezona zahuktava uoči novembarskog glasanja o američkom predsjedniku, svaku riječ, fotografiju i zvučne snimke će beskonačno analizirati i mediji i javnost, pa se čini bizarno to što je MSNBC pokušao da prikaže sakrivanje bilješki na telefonu demokratskog predsjedničkog kandidata.

„Odlučio sam da bih želio da se pridružite ovom trudu da vratimo dušu naše zemlje i budete sljedeći potpredsjednik naše nacije“, navodi se u vidljivom dijelu dokumenta. „Mislim da imate pravo da znate zašto sam vas izabrao. Postoje tri razloga.”

Steve Guest, direktor za brze odgovore demokrata bio je među mnogima koji su primijetili prilično loše isjecanje, nazivajući ga „sramotom da Bidenu trebaju bilješke da bi razgovarao sa sopstvenim VP“.

I Bidenova upotreba bilješki i odluka MSNBC-a da ih isječe pobudili su znatnu pažnju na društvenim medijima, a mnogi iz političke desnice nisu mogli da odole mogućnosti da zabodu nož na Twitteru.

Drugi su se zabavljali pozicijom Bidenovog telefona, mnogi su pokušali da shvate zašto je demokrata držao uređaj naopako.

Biden je ranije primijećen kako drži bilješke o Harris na konferenciji za štampu u julu, pa najava u utorak nije bila veliko iznenađenje. 77-godišnjak je takođe odavno izrazio namjeru da najavi kandidatkinju i prvu crnkinju na američkoj predsjedničkoj listi.

Međutim, kampanja prožeta velikim i često bizarnim gafovima izazvala je još veći nadzor Bidena nego što bi se inače očekivalo.

fotošopjoe bidenMSNBC
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Planet zemlja
3 godine prije

Joe Biden je dementan i klasična duda varalica.posluzice kao marioneta do izbora a poslije,ako pobijedi,Nece biti ni to.na sporedna vrata uci Ce kolovodje pljacke i razbijanja gradova koje gledamo tjednima.nazalost,Trump je jedina prepreka.

crodaemon1
3 godine prije

Mislim da ste naslov nekako cudno srocili

Planet zemlja
3 godine prije

bravo,kuka.inace,sada se o usa informiram jedino preko tuckera,upravo pogledao sinosnju emisiju.pazi,cak je i willie brown rekao da je ovo losa bidenova odluka.kakve su ovo spletke…

Goran
3 godine prije

Lik izgleda kao tri dana pred smrt.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI