Hillary Clinton nastoji otvoriti srca i džepove za Bidena

Biden i Hillary Clinton
10 komentara

Establišment američke Demokratske stranke vjeruje da bi osobe poput Hillary Clinton i Baracka Obame mogle pomoći predsjedniku Joeu Bidenu da osigura ponovni izbor sljedećeg studenog, izvijestio je NBC News u nedjelju. Bivša državna tajnica i propala kandidatkinja 2016. nedavno se pojavila kao ključni Bidenov surogat, istaknuo je list.

NBC News citirao je nekoliko slučajeva u posljednjim mjesecima kada je Clinton zagovarala Bidena. Na primjer, 27. studenog organizirala je prikupljanje sredstava u Whitehavenu, svojoj obiteljskoj vili u Washingtonu DC, na kojem je grupa Women’s Leadership Forum dodala gotovo milijun dolara u blagajnu kampanje.

Istog mjeseca napisala je autorski tekst u časopisu The Atlantic braneći Bidenovo odbijanje da podrži prekid vatre u Gazi, što je kasnije udvostručila stav o kojem je govorila u programu The View. U listopadu je reklamirala “formalno deprogramiranje” pristaša Donalda Trumpa, njezinog protivnika na izborima 2016. i Bidenovog najvjerojatnijeg protukandidata s republikanske strane sljedeće godine.

Hillary Clinton i njezin suprug, bivši predsjednik Bill Clinton, odani su stranci i “učinit će sve što se od njih traži”, rekla je njoj bliska osoba za NBC News. Od nje se očekuje da će dati Bidenu svoju popularnost među ženama i osigurati da njegova kampanja ne ostane bez novca, stoji u razmišljanju iza njezinog angažmana.

Ali u konačnici ona “popunjava prostor kojem će se u kasnijoj točki sezone kampanje bivši predsjednik Barack Obama pridružiti”, stoji u izvješću. Obamina intervencija pomogla je Bidenu da dobije demokratsku nominaciju 2020., dok su se centristički kandidati udružili oko njega kako bi porazili progresivnog vatrenog vođu Bernieja Sandersa na predizborima.

Fox News, prorepublikanska novinska mreža, shvatila je izvješće kao naglašavanje slabosti Bidenove ponude. Njegov suradnik Charles Hurt razmišljao je kako “znate da ste u velikoj, velikoj nevolji ako podignete slušalicu i zovete Hillary Clinton da vam dođe pomoći”.

Bidenov rejting trenutačno je na niskoj točki, s nekoliko nedavnih anketa koje ga čine najmanje favoriziranim predsjednikom od Harryja Trumana, kada se mjeri na istoj točki u njihovim odnosnim uvjetima, prema izvoru političke analize FiveThirtyEight.

Anketa Wall Street Journala objavljena u subotu pokazala je da sadašnji predsjednik gubi od Trumpa 47% prema 43% u hipotetskoj utrci između dva kandidata. Ako bi Trump bio osuđen za jednu od četiri tužbe protiv njega, Biden bi imao samo 1% prednosti u odnosu na njega.

hillary clintonIzborijoe bidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
4 mjeseci prije

Krepali da Bog da još danas oboje..

Max
4 mjeseci prije

Ne bi ta digla k.. a kamoli srce.

tihobl
4 mjeseci prije

Od nje se očekuje da će dati Bidenu svoju popularnost među ženama …

Ne bih da upoznam zene kod kojih je popularna Hilari. Ako ima tajvih zena zalim njihove muzeve.

Lucija, prva
4 mjeseci prije

“Od nje se očekuje da će dati Bidenu svoju popularnost među ženama …” 😝

???? WTF

Kojim to?
Trebalo bi je sudski goniti za zadnje izjave o Trumpu i njegovim pristašama…

tatamata
4 mjeseci prije

nema tu nish dok ne otvori onu stvar ko filantrop

македонец
4 mjeseci prije

🤮🤮🤮🤮🤮GOVNA

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI