Hunter Biden dobio je 260.000 USD od kineskih nacionalista 2019. godine kada se njegov otac natjecao za poziciju predsjednika SAD-a

Hunter Biden
16 komentara

Nova otkrića istrage Zastupničkog doma pokazala su da je sin predsjednika SAD-a, Hunter Biden primio 260.000 dolara od dvoje kineskih državljana uoči izbora 2020., a novac je bio naslovljen na dom predsjednika Joea Bidena u Wilmingtonu, u Delawareu.

Jeremy Sandberg iz NTD-a izvijestio je da je Povjerenstvo za nadzor Predstavničkog doma zatražilo sudski poziv od banke za Hunterovu evidenciju u ponedjeljak, 25. rujna, pri čemu je otkrili otkrilo dvije bankovne transakcije dvojice kineskih državljana Hunteru Bidenu, koja datiraju iz 2019. godine.

Predsjednik odbora James Comer primijetio je da je čovjek pod imenom Wang Xin poslala 10.000 dolara Hunteru 26. srpnja 2019. Tjedan dana kasnije, Jonathan Li, izvršni direktor investicijske tvrtke BHR Partners sa sjedištem u Pekingu, poslao je dodatnih 250.000 dolara Hunteru Bidenu. Iako je Hunter Biden naveden kao korisnik oba bankovna transfera, adresa koju je koristio bila je “1209 Barley Mill Rd”. u Wilmingtonu. Ova je adresa glavna rezidencija obitelji Biden.

BHR Partners su osnovali Li i Hunter uz pomoć Hunterove tvrtke Rosemont Seneca i kineske tvrtke Bohai Capital. Wang je naveden na web stranici BHR Partnersa, ali njegov stav o tvrtki nije sasvim jasan. Comer je primijetio da su dva bankovna transfera prvi primjeri otkrivanja da je Hunter primao novac izravno iz kineskih izvora, a da nije bio opran preko lažnih tvrtki.

Bankovni transferi jasan dokaz da je obitelj Biden primila novac iz Kine

Abbe Lowell, odvjetnik koji zastupa Huntera, tvrdio je da su bankovni transferi bili “dokumentirani zajam, a ne distribucija ili isplata, koji je prebačen od privatne osobe na njegov novi bankovni račun na kojem je navedena adresa na njegovoj vozačkoj dozvoli i na adresu njegovih roditelja, jer mu je to tada bila jedina stalna adresa. Wangova doznaka od 10.000 dolara označena je kao “ACC/ZAJAM KORISNIKU”, dok je prijenos od Lija od 250.000 dolara označen kao “ACC/OSOBNO ULAGANJE”.

Comer je primijetio da je Biden, koji se već kandidirao za predsjednika u vrijeme kada je njegov sin primio novac, “razvio bliski odnos” s Lijem.

”Bankovni podaci ne lažu, ali predsjednik Joe Biden laže”, rekao je Comer. “Joe Biden je 2020. rekao Amerikancima da njegova obitelj nikada nije primila novac iz Kine”. Već smo ranije ove godine dokazali da je to laž, a sada znamo da su dvije poruke koje su stigle iz Pekinga navele dom Joea Bidena u Wilmingtonu kao adresu korisnika kada se natjecao za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država”, dodao je Comer, koji primijetio je da je Biden, dok je bio potpredsjednik, najmanje dva puta razgovarao telefonom i našao se s Lijem u Pekingu. Biden je kasnije napisao pismo preporuke za fakultet za Lijevu djecu.

“Zloupotreba javnih ovlasti Joea Bidena za financijsku dobit njegove obitelji prijeti našoj nacionalnoj sigurnosti. Što su Bideni učinili s tim novcem iz Pekinga”? Pita se Comer. “Amerikanci zahtijevaju i zaslužuju odgovornost za korupciju predsjednika Bidena i Prve obitelji. Odbor za nadzor, s Odborom za pravosuđe i Odborima za načine i sredstva, nastavit će pratiti dokaze i novac kako bi osigurali transparentnost i odgovornost”.

Hunter Bidenjoe bidenkinaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
StrucLJak
6 mjeseci prije

Za mnoge stvari,Kinezi skidaju glavu u domaji.od dilanja opojnih sredstava do gospodarskog kriminala.ali zato,Kinezi rado poticu kriminal i koruptivne aktivnosti van svojih granica..masovni priljev fentanola na zapad,posebno USA,ne treba ni spominjati.u svakom slučaju,kad nam Yankee sjase sa grbace a dodje Kinez,necemo se imati cemu veseliti.pusa stovateljima BRICS-a.hvala.

hiber
6 mjeseci prije

U komunističkoj Kini postoje kineski nacionalisti? To je nesto novo, valjda je Kuomintang ppbikedio, a tek sada smo to doznali.

lijep dan danas, zar ne?
6 mjeseci prije

Ovaj manji isječak financijskih malverzacija i lopovluka Biden-family je u četvrtak pomenut i u američkom Kongresu gdje je započelo prvo saslušanje vezano uz Bidenov opoziv. Ako ćemo Kinu i Bidenove, onda to počinje još kada je Joe bio Obamin potpredsjednik – ne radi se o stotinama tisuća nego se radi o milijunima i utjecaju. Danas kineska lova upravlja Amerikom – naravno, ta kineska navodna lova je vrlo dobra dimna zavjesa pravih platitelja i financijera ovakvih veličina kao što je Bidenova obitelj (otac-brat-sin). Šta je sa ukrajinskom Burismom – tamo je Hunter kasirao 5 milijuna godišnje za ništa? Što je sa audio snimkom Joea i Porošenka gdje Joe (kao potpredsjednik) prijeti Porošenku kako neće dobiti najnoviju milijardu najnovije printanih američkih papirića ako ne smjeni državnog odvjetnika Ukrajine koji se usudio pitati što Hunter i ekipa po Burismi radi? Pa, 360000 američkih papirića je mala para i za našeg Banožića – a… Čitaj više »

Metabaron
6 mjeseci prije

Sve su manje sanse da u Americi dodje do predsjednickih izbora , a ako i budu izbori, to ce se pretvoriti u cirkus veci nego prosli puta …
U ovakvim okolnostima ispustiti iz ruku uzde vlasti i izgubiti moc bilo bi ravno samoubojstvu …
Manijaci ce prije iscenirati jos jedan “teroristicki napad”,detonirati atomsku bombu ako treba, podvaliti invaziju vanzemaljaca ,proglasiti izvanredno ratno stanje , bilo sto kako bi suspendirali izborni proces , slicno kao sto je napravio Voldemort Zelensky …

Max
6 mjeseci prije

Al Capone nevinašce za ovoga.

Srećko
6 mjeseci prije

Naravno da je Kinezima bio cilj maknuti Trampa s vlasti , a s Bidenom su očito imali dobre odnose . Sve to baca novo svijetlo na Bidena . Bojim se da on sam svojim sumnjivim radnjama ide na ruku Trampu i njegovoj pobjedi , a da ne govorimo o njegovom zdravstvenom stanju . Tko normalan bira takvog čovjeka na vlast ? Svako tko ima dva klikera u glavi može shvatiti da sigurno on ne vodi državu .

Lucija, prva
6 mjeseci prije

Šta je ovo i do kad će ovo?

Ponavljam: ako smo mi na portalu znali za ove stvari prije izbora Bidena, kako Ameri nisu?

Pa sjećam se da sam tražila kategoriju nekog dijamanta koji je išao Bidenovima iz Kine zajedno s milijunima !!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI