Joe Biden izjavio: Nadmoć bijelaca je “najopasnija teroristička prijetnja”

Joe Biden
65 komentara

Predsjednik Joe Biden osudio je nadmoć bijele rase kao “najopasniju terorističku prijetnju” naciji u svom obraćanju maturantima Sveučilišta Howard u subotu.

“Nadmoć bijelaca… najopasnija je pojedinačna teroristička prijetnja u našoj domovini”, rekao je Biden. “I ne govorim ovo samo zato što sam na Black HBCU. To govorim gdje god idem.”

Obraćajući se diplomantima sveučilišta 2023. u Capital One Areni u DC-u, Biden je opisao SAD kao naciju uzdrmanu unutarnjim sukobima i aludirao na temeljne poruke svojih predizbornih platformi 2020. i 2024.

Pozivajući se na borbeni poklič kojim je potaknuo birače u izbornom ciklusu 2020., pozvao je svoju publiku da se “bori za dušu nacije”.

“Neustrašivi napredak prema pravdi često znači žestok otpor najstarijih i najzlokobnijih sila”, rekao je Biden. “To je zato što mržnja nikada ne nestaje. … Samo se krije ispod stijena. I kad joj se da kisik, izlazi ispod tog kamena. I zato znamo i ovu istinu: šutnja je suučesništvo. Ne možemo šutjeti.”

Biden je nastavio rekavši budućim maturantima da oni predstavljaju budućnost Amerike – budućnost s mogućnošću da se “snaga naše različitosti stavi u središte američkog života”, i onu koja “slavi i uči iz povijesti .”

Ipak, u očitom referiranju na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, Biden je priznao da put prema toj budućnosti nije nimalo lak.

“Budimo jasni: postoje oni koji te ne vide. Koji ne žele ovakvu budućnost”, rekao je Biden. “Postoje oni koji demoniziraju i guraju ljude jedne protiv drugih. Postoje oni koji bi učinili sve i svašta, koliko god očajnički ili nemoralno bili, da zadrže vlast.”

No, unatoč snažnom pljesku publike, Bidenova poruka nije baš dobro primljena. Mnoštvo diplomanata bilo je prošarano natpisima studenata koji su kritizirali odnos Biden-Harrisove administracije prema Afroamerikancima.

“Crno dijete je jučer linčovano!” na jednom je natpisu stajalo upućivanje na ubojstvo 30-godišnje Jordan Neely 1. svibnja u njujorškoj podzemnoj željeznici, dok je na kapi drugog studenta pisalo: “Bidena i Harrisa nije briga za crnce.”

Još jedan je glasio: “Ustanite, uzvratite otpor, crnci pod napadom.”

Sedmi aktualni predsjednik koji je održao Howardov govor na svečanosti, Biden je dobio titulu počasnog doktora književnosti od HBCU. Bidenova potpredsjednica, Kamala Harris, diplomirala je na Howardu.

Sada znamo što je cilje Sjedinjenih država u kojima se već pripremaju građanski sukobi.

AfroamerikanciBijela rasajoe bidenTeroristička prijetnja
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Red Dog
10 mjeseci prije

Gledaj to sa strane drzave.
Ostali se bave kriminalom.
Beli nadmocnici hoce da svrgnu drzavu.

tatamata
10 mjeseci prije

nije ni cudno sto je Kunta Kinte nabija nasem Mladenu ,, ,, ocekuje licko rukovanje sa mr bindenom

Rus iz Donbasa 🚀🚁✈🪂
10 mjeseci prije

Bahmut je pao. Artemovsk je oslobođen. Amerofilski majmuni u plač i na drvo…. 😁

Realno
10 mjeseci prije

Bahahahaha.
Ove tzv. političare tj. Lutke treba pred kućama lagano počet batinat macama da se ujutro resetirani probude u bolnici ili ne probude, ionako neće nitko plakati za njima već će biti opće narodno veselje…pa im se neće više motat pizdarije po šupljači.

Rus iz Donbasa 🚀🚁✈🪂
10 mjeseci prije

Američki predsjednik je u pravu ali trebao bi napomenuti, da su teroristi zapadni bjelci, pogotovo oni iz zapadne EU, Engleske i USA.

xyz
10 mjeseci prije

Trinaesto židovsko pleme (Hazari) se priprema žrtvovati USA, da sačuva svoje bogastvo i preseli ga na istok. USA je zbog zadnjih poraza i jake nadiruče krize odpisana i čeka je totalni unutrašnji rat i anarhija pljačkaških bandi.

Emiliano Zapata
10 mjeseci prije

Ma jok, on samo oce da se crnci i bijelci medusobno pobiju da ne moraju opet pjevat godinama: “drz distancu, nosi masku i vakcinisi se!” Ovako im je lakse i puno brze da se mesusubno pobiju oruzijem umjesto da cekaju da se vakcinisanim desi iznenadna smrt od “nezna se cega ali sigurno ne od vakcina”, a onda imaju svijet za sebe u kojem ce zuti biti porobljeni poput stoke,marve i radit za niih ko mravi.

Kosir i Bat
10 mjeseci prije

Bidon izjavio kao kuraba o nevinosti. Kako su legendarni KUD IDIJOTI davno lipo rekli ” Glupost je neunistiva”!

People
10 mjeseci prije

Amerika ce biti ta koja ce unistiti bijelu rasu, oni su ti koji davu Ruse

tihobl
10 mjeseci prije

Gledao sam film The Whale (2022).
Brendan Fraser je ogledalo USA. Sjetite se koji je to frajer bio u eri Klintona, a pogledajte ga sad u doba Bajdena. Takve su i SAD. Nekad su bile nabildane u doba Klintona i izivljavale se po malim zemljama, a sad su … ma pogedajte film da vidite kako SAD sad izgledaju.

tihobl
10 mjeseci prije

Zelenski se pojavio na samitu arapskih drzava. Od prisutnih trazio je da mu salju oruzje, pa i od Asada. Kad je primjetio da vlada nezainteresovanost za njegov govor uvrijedio se i otisao na samit G7.

R M
10 mjeseci prije

Znači Biden je crnac?

Miro
10 mjeseci prije

Koja glupost.
Belci su ugrožena vrsta u Americi.
Gde god da ima neko naselje sa belcima država po programu odma naseljava crnce, imdijce, azijate i muslimane samo da bi oterali belce.
To rade već dugi niz godina.
Tako je i ovde u Ontariju u Kanadi gde sam ja.
Pre 20-30 godina bilo je milina hodati ulicama. Vrata od kuća se nisu ni zaključavala sve dok nisu dovukli te obojene koji su doneli sa sobom kriminal, nasilje, krađu i nesigurnost na svakom koraku.
Ko god je živeo u eriji gde su obojeni, morao se u kratkom roku odseliti jer su obojeni kao životinje.
A to šta blebeće ovaj senilni idiot, to je samo jezik liberalnog bolesnog sistema koji kvari sve šta znači normalno.

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

White Supremacy ( nadmoć bijelaca ) je politički kategorij , koji nema direktne sveze sa rasom već na jake grupacije unutar USA koje se opiru deep state , slično ovome što se radi na logično.com 😉 . Dakle … Promidžba patriotizma , tradicijskih vrijednosti ,, vjersko nasljeđe predaka , tradicionalno – obiteljskih vrijednosti , kapitalizma za narod i slično … Ukratko , svega onog — KONTRA — KARTELIZMA 😉 ! E — glede TOGA Biden kuka jer mu prave , silnih glavobolja 😉 .

Lucija, prva
10 mjeseci prije

Pazi ovaj komentar:

“Nato je savez dao rok 7 od dana, da se isprazne i ociste sva bivsa tajna spremista za brodove po nasim otocima…..o tome nitko ne govori….mi smo kao suverena drzava…..Nato krece 16.07. U okrsaj s Rusijom, ali sa vojnicma iz EU….oni samo daju logistiku…”

Sumnjam da bi netko naveo datum.

Ali ovo jest onaj sorošev plan: novac iz Zapadne, a meso iz Istočne EU baciti na Rusiju.

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Britanski ministar vanjskih poslova Ben Wallace, je danas izjavio da: “do 2030 najkasnije, počinje sukob velikih razmjera sa Rusijom i Kinom”, aka WWIII, a naši mediji se udarno bave “Vučićem”, za ovu izjavu se prave da je nisu čuli, a trebali bi pošto je RH u NATO-u, a UK desna ruka SAD-a.
Mediji ne žele da običan narod sa ulice izvrši pritisak na svoje političare, nego nas vode kao guske u maglu.”

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Živjela Amerika! Čuvarica demokracije i ljudskih vrijednosti! Kao i ljudskih života! Skupa sa Britanijom, njihovih 900 vojnih baza diljem svijeta, čuvaju nam miran san od svih 35 rusko/kineskih vojnih baza i njihove ekspanzionističke politike! Šteta samo što su bili prisiljeni Talibanima ostaviti 20 milijardi dolara naoružanja i opreme… zna se da su im među omiljenim pravima, prava ukrofonog stanovništva Ukrajine. I crnih Amerikanaca. Svijet je odahnuo oslobođen Sadamovog oružja za masovno uništenje. Oprostimo im što su pokušali sakriti ubojstvo 80 civila, mahom žena i djece, 2019. u Baghuz-u, Sirija. Jer, ubili su milijune strašnih, terorističkih čudovišta u Siriji, Afganistanu, Iraku, Somaliji, Libiji plus… i to što u Jemenu podržavaju jednu od najvećih humanitarnih katastrofa na planetu, o kojoj se uopće nigdje ne piše u medijima puppet-država, to je iz ispravnog razloga. Čak su i Saudijskom princu oprostili što su ga zvali koljačem, tiraninom, parijom i opet mu otišli kao starom… Čitaj više »

Perun
10 mjeseci prije

USA(planeta majmuna) nikako da se otarasi uticaja političke ,,elite” (političkog šljama ) iz doba hladnog rata.(Biden,Kisinger,Sulivan i mase kongresmena i političkih šupljeglavaca .itd .itd) nazovite ih Bigfuti ili Saskvoči.. to dokazuje da žive u politickoj ,,tmini” i da se proces evolucije poigrao sa njima i ostavio ih na razini potkapcitiranih primata … kazati da su majmuni a ne primati bilo bi učtivije sa moje strane….nemoć i slabost shvatanja političke realnosti često je povezana sa intelektualnim kapacitetima ljudi koji vode tu ,nazovimo je ,,kvazi naciju”…Pored toga su bolesni i potkapcitirani tj.,osobe koje prati stigma psihopata … učestalo je praksi medicinskog osoblja da se susreću sa starijim osobama koji su, prema riječima njima bliskih osoba i medicinara , postali senilni. Znakovi uključuju ​​gubitak sluha i vida,halucinacije, dezorijentiranost, tj. gubljenje u poznatom okruženju, gubitak svakodnevnih navika, neprestano hodanje i promjene navike spavanja. Kod političara se taj sindrom starenja naziva kognitivna disfunkcija po službenoj… Čitaj više »

Ivan
10 mjeseci prije

Pa crkni vec jednom da je jedan manje.

Dux
10 mjeseci prije

Treba ljude zaokupi drugim stvarima, da se maknu od dnevnih neugodnoh tema, sad bjedni Biden lupa gluposti, a poznat je IQ amera, oni piju sve što im se servira, još malo pa će ameri zaratit među sobom.

Filip
10 mjeseci prije

Ja još uvijek ne mogu vjerovati da je taj “čovjek” predsjednik SAD-a…

R M
10 mjeseci prije

Jutros gledam uz crni čaj i domaću rakiju šta ima da se igra na kladži i primetim jako simpatičan par Progresul Spartak-Metaloglobus. Rumunska 2. liga, nisam igrao, ali možda je Čaušesku još živ?

Ivan Bgd
10 mjeseci prije

Biden samo cita tekst koji mu je napisala duboka drzava.
To je njihova agenda.

Rimtutituki
10 mjeseci prije

Organizirani napad na caucasian easu traje vec 50godina. Woke,lgbt,migranti itd. Samo gdje su bijeli cristiani vecina ,ucjenjuje se gey paradama. A svega 11% na svijetu ostalo. To je ustvari ugrozena rasa,ali dok to shvate feministkinje,vegani i klima debili,ode sve u kurac.

mileni
10 mjeseci prije

– Svi smo mi bijeli na exyu području,isti jezik i mentalitet, da ne velim kultura. Pa šta bi ?
Patentirali smo etničko čišćenje.

Ringo10
10 mjeseci prije

NAjbolje da vlast daju crncima

PA će im za 10 godina država izgledat ko Zimbabve

jupiter
10 mjeseci prije

Biden i Kamala nose diplome Howard “University”…koji je iskljucivo crnacki pa iz toga zakljucujem da je to samo trucanje gluposti ( u slucaju starkelje da se uopste seca sta je i gde bilo)….dakle da se 50% belaca pokloni 15% crnaca i 30 % latinoamerikanaca je cista budalastina i nerealnost, jevreji im to nece dozvoliti , samo ce ih iskoristiti za drustvene (domace i inostrane) turbulencije kojim bi uvecali svoju finansijsku moc i ucvrstili svoju vladavinu usa-om

gigi pinna
10 mjeseci prije

Ovaj je pacijent vjerojatno mislio na Aškenaze.

Nena
10 mjeseci prije

Oni su ti teroristi..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI