Kamala Harris tvrdi da je, u slučaju nesposobnosti Bidena, spremna služiti Sjedinjenim Američkim Državama

Kamala Harris
45 komentara

Potpredsjednica je spremna uskočiti ako se predsjednik SAD-a Joe Biden smatra nesposobnim za tu dužnost

Američka potpredsjednica Kamala Harris spremna je zamijeniti predsjednika Joea Bidena ako bude potrebno, rekla je za Wall Street Journal, usred sve veće zabrinutosti zbog njegove poodmakle dobi i očitih problema s pamćenjem. O njezinim primjedbama prvi je izvijestio WSJ u ponedjeljak, tjedan dana nakon što ih je VP iznio dnevniku tijekom leta zrakoplovom Air Force Two. Harris je dobila pitanje znači li zabrinutost oko Bidenovog pamćenja da ona sada mora uvjeriti javnost da je spremna služiti.

“Spremna sam služiti. Tu nema sumnje”, hrabro je izjavila Harris, odbacujući prijedloge o tomu da zapravo treba uvjeriti glasače u bilo što. ”Svatko tko je vidi kako radim svoj posao potpuno je svjestan moje sposobnosti vođenja”, tvrdila je. Unatoč iskazivanju povjerenja u svoje vještine vođenja, Harris će možda ipak trebati uvjeriti neke birače, s obzirom na njezin pad popularnosti.

Prema novoj anketi koju je proveo NBC, rejting potpredsjednice dosegao je novu nisku razinu, s kombiniranim 53% registriranih glasača koji imaju negativno mišljenje o njoj. Velika većina onih koji imaju takvo mišljenje o njoj, oko 42 % svih ispitanika intervjuiranih tijekom ankete, izjavili su da zapravo imaju vrlo negativno mišljenje o potpredsjednici. U isto vrijeme, samo ukupno 28 % njih imalo je pozitivno mišljenje o Harris.

Njezine primjedbe, usprkos tome što su tek sada objavljene, stigle su prije bombastičnog izvješća koje je sastavio američki posebni tužitelj Robert Hur o Bidenovom rukovanju povjerljivim dokumentima, što je samo pojačalo zabrinutost oko njegovog zdravstvenog stanja. Izvješće Hura opisuje Bidena kao “starog čovjeka s lošim pamćenjem” i napominje da je predsjednik u javnosti pokazao “smanjene kognitivne sposobnosti”.

Procjena je izazvala oštro poricanje američke administracije, pri čemu je Biden organizirao izvanrednu konferenciju za novinare kako bi uvjerio javnost da je njegovo pamćenje sasvim u redu i ljutito odbio sve komentare koje govore suprotno. Tijekom događaja, međutim, predsjednik je uspio pogrešno nazvati svog egipatskog kolegu Abdela Fattaha el-Sisija čelnikom Meksika dok je razgovarao o situaciji u Gazi.

joe bidenKamala HarrisSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
45 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 mjeseci prije

Izbori su relativno blizu, Bajdena bi mogli da drže “u senci” do kraja mandata ali kao da ga namerno puštaju da se blamira.
Sledi pitanje šta žele da postignu njegovom smenom kad on ionako radi sve što mu kažu da uradi? Ko je taj novi koji je planiran da ga zameni i šta će da uradi?

Postoji još jedna varijanta: da namerno prave krizu vlasti zbog koje će da uvedu neku vrstu vanrednog stanja… što bi bio tek prvi korak ka onome što već znamo da dolazi…

Mrčikola
2 mjeseci prije

Ljudske i “liderske” kvalitete K.H. su neupitne, a malo tamnija boja kože, dodatno, upotpunjuje kvalitet.
Duhoviti su, kubini sinovi, majstori…nadmašit će Kaligulu koji je, navodno, imenovao konja za senatora da ukaže na to koliko je funkcija senatora bitna, i koliko je na toj funkciji potrebno pameti…pa govore “povjesničari” da je Kaligula bio lud…je…kako da ne.😁

Ziv je Geza
2 mjeseci prije

Shumadinac, problem je u tome sto stari zaboravlja to sto mu kazu, kapiras.

Sparkling
2 mjeseci prije

Traže sve nemoguće i moguće načine da onemoguće Trampa da ne dođe u ovalni ured ili da odustane od kandidature.
Svašta još možemo očekivati do izbora pa i izliku o uvođenju neke vrste izvanrednog stanja kada bi se upotrijebila nacionalna garda a ni izgovor velikih nereda pod krinkom lažne zastave na vlastitom teritoriju, nije im strana.
U svakom slučaju ako ne spriječe Trampa gledati ćemo interesantnih naredih 4 god.
Lp

Koja
2 mjeseci prije

Kamala i Sunak u tandemu! Iihaahaa..

alexosijek
2 mjeseci prije

“Kamala Harris proglašena mentalno nesposobnom da zamijeni Bidena”……“Neću lagati, mi ovdje pomalo stružemo po dnu”, rekao je anonimni izvor iz Bijele kuće. “Jučer sam pitao Kamalu bi li bila spremna stupiti u ulogu predsjednice ako je njezina nacija pozove da to učini, a ona je odgovorila manijakalnim smijehom, govoreći o tome koliko voli prostor. Ponestaje nam opcija.”………Osoblje potpredsjednice Harris bilo je nedostupno za komentar, jer nema više osoblja koje još radi za nju.Drugi anonimni izvori sugerirali su kako bi Biden mogao izdržati ostatak svog prvog mandata, ali će se povući iz utrke u korist Gavina Newsoma, za kojeg su istražitelji utvrdili kako ima više nego dovoljno mentalne sposobnosti za uništiti zemlju.”…….(The Babylon Bee)

2 mjeseci prije

taman da je staviti fred flinstona i onog mupet propaganda bi uvjerila desetak posto ljudi da je sve u redu i da glasaju.

2 mjeseci prije

trumpa smo vec vidjeli. pokusava nesto, vice, ovi mu podmecu i prijete, strajkaju, onda se nista bitno ne dogodi. nista trump nece. ono je bio proglasio jeruzalem glavnim gradom izraela, poslao neke bombe na siriju, morao se dokazivati, inace bezveze. bio dao neki komentar o crnoj gori. to valjda sjedio sa melani, gledao kartu svijeta, sloveniju i okolicu, pitao sto je to malo nize od slovenije. crna gora – melanija rekla. a kakav je to kontinent izmedju kanade i islanda? na karti izgleda ogroman a zapravo 800 000 kv. km. tad zamislio kako ce on kupiti grenland. doslo mu da uci zemljopis u trenucima razbibrige. bio je malo van kontrole pa su gazde iz sjene rekle da se stavi nekog apsolutno upravljivog. tako da su izvrsitelji stavili apsolutno sigurno upravljivog bidena. biden zapravo moze zahvaliti trumpu sto su bas njega postavili. bez trumpa bio bi netko 50% pametniji. dobar je… Čitaj više »

tuf
2 mjeseci prije

Nadolazeće odluke deep state-a najlakše je prepoznati po plasmanima tema u medijima. Sada je već očigledno da se planiraju riješiti Bidena, čak po potrebi i prijevremeno. Njegova demencija se više ne može skrivati niti relativizirati. Kamala Harris bi vjerojatno pokrpala razdoblje do izbora ali teško više od toga jer osim u inicijalnom periodu medijske promocije zbog svojeg šizofrenog ponašanja nije zabilježila podršku veću od 30%. U anglosaksonskim medijima se zadnjih dana plasiraju mišljenja, čak i karikature, koje pokazuju oba kandidata (Biden i Trump) kao prestara. Za pretpostaviti je da će se vrlo vješto iskoristiti zasićenje javnosti starim kadidatima za plasman barem nešto mlađe osobe, gotovo sigurno žene. Jer se uvijek želi ostaviti dojam promjene, nade, novoga a.k.a. boljega (tipično konzumeristički pristup, btw. koji itekako prolazi). U Europi su već ‘uspješni’ eksperimenti bili sa Sannom Marin u Finskoj, Kajom Kallas u Estoniji, Baerbock u Njemačkoj, Majom Sandu u Moldaviji. Sve redom… Čitaj više »

onaj najglu...Dalton
2 mjeseci prije

Al’ smo se sinoć nalizali…
Koliko onaj Tito može popiti – Biden

P.S.
Kad je čuo Bidena da se napio s Titom, Lloyd Austin je opet otišao na bolovanje…

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Ako Britanci mogu imati premijera Indijca, što ne bi izuzetni imali predsjednicu čija je mama Indijka, a otac Jamajčanin afričkih i irskih korijena?
Pobogu, još je i žena, nema djece i udala se u 50-oj.
Zadovoljava sve woke kriterije, osim što nije LGBQT.
Ali obzirom kada se udala, i to je moguće 😄

Željko
2 mjeseci prije

Nedostaje samo hrvatski “glumac” ili voditelj “Potjere” Joško Lokas da joj kaže:” Hvala Vam na Vašoj službi”, da budem malo ironičan!

tihobl
2 mjeseci prije

Kamila nema sanse. Stavice muza Baraka Obame ispred demokratske stranke.

Ivan Bgd
2 mjeseci prije

Spremna je kao i svaka druga osoba kojoj je hirurskim putem odstranjen mozak.

Max
2 mjeseci prije

Na koljenima i na leđima.

Josip
2 mjeseci prije

Samo jos ta krmaca fali Americi

Zlovenac
2 mjeseci prije

Pa neka stave zamrznutog J.F.K., on je več dugo sa Miteranom i Kohlom. Manje sramote.

Miro
2 mjeseci prije

To je bio plan od početka samo su se nadali da će Biden sići sa scene davnih dana ali se razvuklo.

Darko
2 mjeseci prije

Amerikom vlada kravlje ludilo, eto i ova treba otići u kafileriju 🙂

mujica
2 mjeseci prije

Ako su mogli čamugu i posranog dedu staviti na čelo čemerike,postavit će i ovu nadrogiranu kurabu kao posljednji čavao u lijes …

Nekoime
2 mjeseci prije

Mijenjamo senilnog za alkoholičarku. Šifra: USA

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI