Muški zatvorenik se identificira kao ženska beba, traži pelene i dudu

Sophie Eastwood
55 komentara

Škotska – Sophie Eastwood, zatvorenik koji se trenutno nalazi u ženskom krilu u HMP Polmontu (škotskoj nacionalnoj ustanovi za mlade muške prijestupnike), sada se identificira kao ženska beba i zahtijeva da ga zatvorsko osoblje tretira kao bebu.

Zahtjevi uključuju nošenje pelena, miješanje obroka poput dječje hrane i držanje za ruke sa zatvorskim službenicima kada su u šetnji. Eastwood, koji se ranije zvao Daniel Eastwood, prvobitno je bio zatvoren kao mladić 2004. zbog opasne vožnje i osuđen je na 12 mjeseci u Dumfries Young Offenders Institution. Mjesec dana prije planiranog puštanja na slobodu, Eastwood je zadavio svog suzatvorenika Paula Algieja pertlama i potom je osuđen na doživotni zatvor.

Eastwood se počela identificirati kao žena u siječnju 2018. dok je služila kaznu u zatvoru Shotts, zatvoru za dugotrajne odrasle muške prijestupnike, i od tada se nalazi u jedinicama samo za žene. U svibnju 2018. Eastwood je prebačen iz ženskog odjela HMP Greenock nakon pritužbi drugih zatvorenika koji su bili zastrašeni zbog “javne intimnosti” Eastwooda i drugog zatvorenika. Izvor u to vrijeme rekao je za Daily Record da “ni jedan nije bio sramežljiv dopustiti da se sve stvari pokazuju. I nisu se sramili dodirivati ​​i pipati pred ostalim zatvorenicima.”

Izvor, koji je njih dvojicu opisao kao fizičke muškarce “odjevene kao žene”, također je smatrao da “čini se da muze sustav dobije lakše uvjete.” Nakon što su uzeli izjave zatvorenika i pregledali CCTV slike ponašanja para, zatvorske vlasti premjestile su Eastwooda u Polmont.

Eastwood je 2021. optužio Škotsku zatvorsku službu (SPS) za transfobiju nakon što su mu uskraćeni manje sigurni uvjeti i puštanje iz zatvora. Prema Daily Recordu, Eastwood “ima povijest nestabilnog ponašanja iza rešetaka”, kao što je namjerno jedenje žileta i “igranje umnih igara”, uključujući užasavanje policajke otkrivanjem informacija koje je Eastwood znao o njenom privatnom životu. Eastwood je znao kućnu adresu policajca, model automobila koji je vozila i čime se njezin otac bavio. Policajka je bio toliko uplašen da je nakon toga dala otkaz.

Eastwood je također napao muškog policajca dok je policajac vodio Eastwooda do ćelije. Zbog ovakvog uznemirujućeg ponašanja i reputacije eksplozivnog nasilja, zatvorski službenici su Eastwooda prozvali Hannibal Lecter Jnr (po ubojici u filmu Silence of the Lambs). Prema Daily Record-u, SPS razmatra koje protokole treba uspostaviti kako bi odgovorili na najnovije Eastwoodove zahtjeve da se s njim postupa kao s bebom, ali su mu već isporučili dudu.

Eastwoodov infantilistički fetiš podsjeća na muškarca sa Sveučilišta Vancouver Island za kojeg se tvrdi da je seksualno uznemiravao žene u kampusu prisiljavajući im svoj parafilni infantilizam. Bivša ravnateljica za ljudska prava na sveučilištu podnijela je tužbu za ljudska prava jer smatra da sveučilište nije poduzelo odgovarajuće mjere da zaštiti žene u kampusu. Dvije profesorice toliko su se uplašile da je jedna natjerala muža da je prati na njezine noćne satove, dok je druga počela kompulzivno provjeravati njezine brave kod kuće i mijenjala svoj izgled kako bi izgledala manje “majčinski”.

ŠkotskazapadZatvorenik
Pretplatiti se
Obavijesti o
55 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vrane
2 godine prije

Prije nekoliko godina je jednu takvu bebu od 40+ godina usvojio jedan stariji bračni par. Sad se samo treba pitati ko je od njih kvalificiranih i za određenu ustanovu

2 godine prije

Genijalno..genijalno.ne sumnjam uopce da Ce mu zahtjev proci.hvala.

indy
2 godine prije

Iste odmah u psihijatriju zatvoreni odjel,više šarenih bonbončiča mu davati a ako odbije intravenozno,te ga ko nekada bebe uvezat da se nemože micati,kad več to traži znači kao beba.dudicu,bonbončiče i uvezat da slučajno se neprevrne ili zašto su onako nekad umotavali bebe.I kao on lud,ma nije nego zatvorski sustav što ga nije odma na psihijatriju doživotno.

Jednostavno receno
2 godine prije

Čovjek samo koristi ono za što su mu omogućili da bude. Ništa njemu nije samo jeb. sistem.

2 godine prije

za ovo imamo samo jedan izraz …sprdacina

2 godine prije

Dajte, sklonite ovo kao glavnu vijest.

ivana
2 godine prije

Uz ovakve članke stavite upozorenje za uznemirujući sadržaj ili bolje sadržaj koji podiže želudac i tjera na povraćanje

Prdimir
2 godine prije

Onda i ja moram bit u vjestima…ja Sam transvaxxite (za one Koji neznaju I da mi ne bi povrijedili osjecaji to vam je da SE ja osjecam cjepljeno a u stvari nisam).
I ne kuzim zakej me ljudi ne shvacaju ozbiljno

PS.
Nije Sala potrazite

łedeno doba
2 godine prije

ovakve vijesti su bile zanimljive prije plandemije, za vrijeme dok je guranje rodne ideologije i raznih perverzija bilo u prvom planu..
ali sada ovakve vijesti de fakto više služe za odvlačenje pažnje od bitnih stvari.. Znam da je takozvani Zapad odavno bolestan, jer sam pratio situaciju na ovom polju rodne ideologije i ostalih stvari, još prije 8 i više godina..
ali u ovom trenutku– kada se još sprovodi plandemija i pripremaju distopija i vekliki reset–ovo su banalne stvari…
Da, zapad je bolestan, znam to odavno, ali ono što se trenutno odvija u Kini je 10 puta bolesnije. Fašizam u najcrnjem obliku. Fašizam, o kojemu sanja i takozvani zapad

Tim Kunić
2 godine prije

Kada dijagnoza postane pravo…… Pa vi gajite i hranite ludilo umjesto da ga liječite.

Ivan
2 godine prije

Treba ih još više maltretirati kad izmišljaju takve nakaradne sustave.

tihobl
2 godine prije

Lik je pametno iskoristio zapadne vrijednosti. Sad ce natjerati cuvarke da ga redovno doje.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Gdje su te giljotine?

Max
2 godine prije

Luđak.

2 godine prije

ima takvih i na ovom portalu. prisiljavaju nas da citamo njihova infantilna uguzivanja isusu.

MKD
2 godine prije

Metak medjurogove i zbogom ljubavi

Nena
2 godine prije

Malo ludnica a mnogo ludaka…

Pinokio
2 godine prije

Uvesti legalnu eutanaziju…pod hitno!! Ali prije toga prouciti genske manjkavosti kako se u buducnosti nebi ponavljala ista greska…ili je sustav kriv za sve?

K. I. T. T.
2 godine prije

čovjek se snašao. Svaka mu čast. I vrhunski se zajebava.

Rimtutituki
2 godine prije

Ušao zbog brze vožnje,puter, našao tobdziju ili više njih,osjeća se lo ženska beba. Ja radim sa homo i lezbo,najnormalnije,ali oni to normalno praktikujem egzibicionizma, i zaboli me kurac,ali kad se exponiraju ovako. Kao kad bih ja zatresao ljude po ulici i svima se unosio” jesam limara,znas limar” okej odjeći limara.eee sad su mi uskratili pažnju,limarofobicni itd.ma bjezi vise ovih izmišljanje,lijepi gulag za ove setatore

Vendetta
2 godine prije

U Nizozemskoj je potpuno normalno da ukoliko dijete u skoli se izrazi da se ne osjeca dobro u svom tijelu tj recimo da djecaci od 8 godina kaze u skoli da misli da je curica ili tako nesto, skola nece pozvati roditelje psihologa socijalnu radnicu pa da se ostavi gdje su to roditelji zeznuli nego samoincijativno podupiru djecu u tome i daju im neku propagandu kad su skoli dok roditelji ne vide. Kako znam? Od kolege na poslu curica i njezina situacija

Vedran
2 godine prije

Najbolje prestat analizirat ko je u pravu ko u krivu, maknut se od materijalizma i pocet zivit apsolutno izoliran od svita kojemu nema pomoci. Ko to ne napravi, neka analizira do kraja zivota uz cigarete,alkohol,droge FDA ili No Fda

Roccos
2 godine prije

Mi bivše komuno države smo imali(i još imamo) tzv tranziciju(tj.besramnu pljačku),a već nam je navalila nova ideologija- spoj trandži i guzeranata=Transguzija.Ne moš normalno živjeti pa to ti je.

Davko
2 godine prije

Je li debilizam ikako ima kraja?

македонец🇲🇰
2 godine prije

a ako se neko oseča kao krokodil šta onda !? 🤣🤣🤣🤣🤣

Kleopatra
2 godine prije

Mogu li se onda ja identificirati npr. kao pas, pa da ne moram plaćati poreze i raditi, nego neka se drugi brinu o meni?

Do kamo ide ovaj svijet i “woke” ludilo…

Brkan
2 godine prije

Nekad su ovakve stavljali u ludnicu i kazu da nitko o njima nije pisao u novinama.
Ne vjerujem bas u to, ali pricao mi je deda.
🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI