‘Neonacistički kijevski režim’ pokušao je poremetiti ruske izbore

Putin
15 komentara

Ruski predsjednik obećao je odmazdu za tekuće ukrajinske napade na pogranična područja

Stalni ukrajinski upadi i udari na ruska pogranična područja prvenstveno su usmjereni na ometanje izbora koji su u tijeku u zemlji, rekao je predsjednik Vladimir Putin.

Predsjednik je to rekao u petak tijekom sastanka sa stalnim članovima ruskog Vijeća za nacionalnu sigurnost. Putin je osudio napore Kijeva da ometa izbore koji su u tijeku, obećavši odmazdu za napade.

“Kako bi poremetio izborni proces i zastrašio ljude, barem u regijama koje graniče s Ukrajinom, kijevski neonacistički režim osmislio je i pokušava izvesti niz “demonstrativnih zločinačkih oružanih akcija”,” ustvrdio je Putin.

Napori uključuju kontinuirane neselektivne napade bespilotnim letjelicama i topništvo, kao i koncentrirane napore da se probije granica zemlje, koje su pokrenule ukrajinske snage ranije ovog tjedna, objasnio je predsjednik, opisujući akcije Kijeva kao “besmislene s vojne strane i kriminalne s humanitarnog stajališta.”

Eskalacija bi također mogla biti iskorištena kao PR trik za Kijev da pokaže ukrajinskoj javnosti i njegovim zapadnim podupirateljima neke vojne dobitke, sugerirao je Putin. Što se tiče pokušaja zastrašivanja ruskog naroda, ukrajinsko vodstvo nikada neće postići takav cilj, a građani zemlje će na takve akcije odgovoriti samo “daljnjom konsolidacijom”, dodao je.

“Drugi mogući cilj ovakvih akcija je skretanje pozornosti vlastitog naroda i javnosti u drugim zemljama, koje kijevski režim pokušava izmoliti za novac i kojekakve milostinje, skretanje pozornosti sa stvarnog stanja na bojišnici. “, rekao je predsjednik.

Prema procjenama Moskve, ukrajinska vojska je rasporedila više od 2500 vojnika, oko 35 tenkova i oko 40 drugih oklopnih vozila za napad na više lokacija duž granice, istaknuo je Putin. Svi napadi su odbijeni, a Ukrajinci su pretrpjeli teške ljudske i materijalne gubitke.

Putinrusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
1 mjesec prije

Plaču Zapadu da nemaju oružja da se brane u Ukrajini, a ovdje napadaju Rusiju.

I, kao, ne bi slali njemačke dalekometne Tauruse koji mogu doseći Moskvu sa rusko-ukrajinske granice na Moskvu da im ih Njemačka pošalje.

Dat će časnu pionirsku riječ, a onaj mutavi Scholz će im povjerovati.

Koji još živi u zabludi da Njemačka zahvaljujući njemu nije u ratu sa Rusijom, kao i brat mu po pameti Macron u Francuskoj.

ogo
1 mjesec prije

Oce li UN zastititi Ukraince kao ugrozenu vrstu koja je u izumiranju?

eks
1 mjesec prije

Napadi na pogranične regione Rusije su poslednji trzaji NATO-Ukrajine. Na frontu su u veoma lošoj situaciji, gubici su im katastrofalni, a posebno se povećavaju gubici NATO osoblja – oficira, specijalaca – , koji se više ne mogu sakriti i maskirati kao da su obični plaćenici.

eks
1 mjesec prije

Rusi su sinoć izveli raketni udar na lokaciju u selu Konotop , u Sumskoj oblasti. Raketni udar pogodio je kancelariju GUR , gde su bili i oficiri NATO . Odatle su vodjeni napadi na selo Tetkino na teritiriji Rusije .

eks
1 mjesec prije

Juče je u raketiranju sanatorijuma u Odesi likvidirano oko 100 Francuza – vojnika . Informacija potvrdjena iz više izvora, a sam Zelenski je siktao kao zmija od besa i obećao osvetu. Eto dodatnog razloga za frustracije Makrona .

nastran
1 mjesec prije

riba na suhom se bacaka dok ne krepa!?

Zvone
1 mjesec prije

Rusi opet prete ali niko ih ne uzima ozbiljno.

Pero
1 mjesec prije

Ovaj kijevski režim nije neonacistički,prije bi bio cionistički jer su u vladi od Zelenskog pa na dalje skoro svi Židovi (Khazari).Nacisti su banderovci ali oni ima služe kao korisni idioti.

Max
1 mjesec prije

I jest ali neuspješan.

Teodorik
1 mjesec prije

Cu delu sveta gdeionisticki rezim Rusije osudjuje ukrajinski cionisticki rezim potpomognut cionistickim rezimima Evrope dok pokusavaju izazvati 3. Svetski Rat kojim bi umanjili svetsku populaciju a narocito u delu sveta gde u ogromnom broju zive belci. Nacisti ne postoje nigde osim u glavama cionista i onih kojima nista nije jasno

Teodorik
1 mjesec prije

Naporni ste sa tom vasom validacijom, dozvoljavate svakakvima da otvoreno govore i zagovaraju istrebljenje citavih naroda a onda ne dozvoljavate objave sasvim bezazlenih odgovora.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI