fbpx

Netanyahu ne isključuje mogućnost preventivnog napada na Iran

Netanyahu - Iran

Prošlog mjeseca izraelski premijer Benjamin Netanyahu osudio je odluku Vijeća sigurnosti UN-a zbog odluke Vijeća o neproduljenju embarga na oružje za Iran, nazvavši tu odluku ”skandaloznom” dodajući kako će njegova zemlja nastaviti suradnju sa Sjedinjenim Državama, kako bi spriječila ono što je nazvao “iranskom agresijom”.

Izrael nije isključio mogućnost preventivnog napada na Iran, upozorio je premijer Benjamin Netanyahu tijekom održavanja dana sjećanja u utorak za sve poginule u Jom-Kippurskom ratu 1973.

“Preventivni napad vrlo je ozbiljna stvar. Znam da smo, ako Iran poželi otvarati svoje baze na sjeveru, spremni za borbu protiv njih. Ovo je izravna lekcija iz rata Jom-Kippura”, primijetio je Netanyahu, tvrdeći da će “učiniti sve kako bi zaštitio državu Izrael; što isto tako znači i neisključivanje mogućnosti preventivnog napada”.

Premijer je nastavio iznositi svoja razmišljanja o ”moći koja je na njihovoj strani”, rekavši da je ta moć ono što je “donijelo mir s Jordanom i Egiptom, kao i sporazume s UAE-om i Bahreinom”.

“Moć koja će donijeti mir s dodatnim državama. Moć i ustrajnost omogućit će nam pravilno nošenje s krizom uzrokovanom koronavirusom”, nastavio je Netanyahu.

Tijekom spomen-obilježja izraelski predsjednik Reuven Rivlin upozorio je da “naše žrtve koje smo izgubili” u ratu ni na koji način ne smiju biti zaboravljene i da se takvo što ne smije nikada ponoviti.

“Borio sam se na bojišnicama u tom strašnom ratu i evo nas danas. Dobro se sjećam kako smo taj rat dobili. U rovovima smo se borili, rame uz rame”, naglasio je Rivlin, pozivajući na nastavak obnove ugovora između javnosti i izabranih predstavnika kao i na “pomirbu među ljudima” radi nacionalne sigurnosti.

Zaželio je svojoj naciji neka bude snažno usmjerena na cilj. Sada trenutno je cilj pobjeda nad virusom.

Ministar obrane Benny Gantz tijekom službe primijetio je da je koronavirus zatekao Izrael nespremnim, što je bilo vrlo slično ratu Jom-Kippur ili takozvanom Listopadskom ratu, kojeg su 1973. vodile koalicija arapskih država predvođena Egiptom i Sirijom i Izrael, koji je na kraju pobijedio.

“Nismo isprva reagirali kako smo trebali, ali i ovoga puta ćemo pobijediti”, izjavio je Gantz.

Embargo na uvoz i izvoz oružja Iranu

Sredinom kolovoza izraelski premijer osudio je odluku Vijeća sigurnosti UN-a zbog odustajanja od produljenja embarga na oružje Iranu, nazivajući tu odluku ”skandaloznom”, dodajući da će Tel Aviv i dalje usko surađivati sa svojim saveznikom Sjedinjenim Državama, kako bi pobijedio ono što je okarakterizirao kao “iransku agresiju”.

Dian Triansyah Djani, predsjednik UNSC-a od srpnja, rekao je kako Rezolucija nije dobila potreban broj glasova za usvajanje, jer su je samo SAD i Dominikanska Republika prihvatile, dok su Rusija i Kina prigovorile, uz čak 11 suzdržanih zemalja.

Incident s Natanzom

Napetosti između dviju zemalja eskalirale su tijekom prošlog ljeta, nakon što su se u lipnju pojavili izvještaji u vezi s tim da je Izrael taj koji je odgovoran za ogromnu eksploziju u Natanzu u Iranu, nakon koje je uništeno jedno cijelo postrojenje za proizvodnju centrifuga, koje se koriste u preradi nuklearnog materijala.

Izraelski ministar obrane Benny Gantz uzvratio je na tvrdnje o navodnoj izraelskoj umiješanosti, rekavši kako “sve vrijeme svatko može biti sumnjičav u vezi s nama, no kako nije svaki događaj koji se odnosi na Iran povezan s nama”.

Tijekom nastavljenih verbalnih i diplomatskih prepirki, Tel Aviv je tvrdio kako Iran nastoji nabaviti nuklearno oružje radi širenja terorizma u tom području, čime bi izravno želio ugroziti izraelsku nacionalnu sigurnost.

Teheran je odgovorio izjavom o tome da je izraelska vojna umiješanost u Siriji, Libanonu, na teritoriju Palestine i u Iraku ilegalna te da je Izrael stvarna opasnost za mir i sigurnost na tom području zbog toga što on već posjeduje nuklearno oružje.

4 13
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
188 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Bosanac
Gost
Bosanac
29 dana prije

E kad bi UN i Izraelu uveo embargo na uvoz – izvoz oružja, tada bi se moglo reć da u svijetu postoji neki minimum međunarodnog prava.

Mars
Gost
Mars
29 dana prije

Ovo je zlocinacka paradrzava koju hrani i brani cijeli UN pa moze se reci i vecina svijeta.

Kora
Gost
Kora
29 dana prije

Točno, ali odnos snaga kako na Bliskom Istoku tako i u svijetu se iz dana u dan mijenja i ne ide u korist Izraela. To će reći da je kraj “starim dobrim vremenim” o kojima (s nevjerojatnom nostalgijom) priča Reuven Rivlin. Samo se Netanyahu pravi da to ne vidi pa bi eto “preventivno djelovao” prema Iranu.

Inače, svijet još čeka odgovor na pitanje koji je bio razlog “preventivnog djelovanja” na Khashoggyja?

Kon
Gost
Kon
28 dana prije

Kora, možda je bio preemptive udar.

Stop ekstremistima
Gost
Stop ekstremistima
28 dana prije

Meni je zanimljivo da sve ekstremno agresivne države na arapskom poluotoku kao Saudi i Turci imaju Izrael za prijatelja (posebno Turska) a Saudi skrivenije srađuju. Iako je Izrael navodno najgori neprijatelj muslimana ali pored tolike vojne tehnike u Arapa i Turaka, i tolike nabrijanosti i proklamirane nepobjedivosti nisu u stanju zucnuti kada Izrael nešto odluči. Jedina zemlja koja dole ima svoju čast i kulturu je Iran. Svaka im čast pored toliko podlih neprijatelja opstaju i nedaju se.
Meni je to znak da su Turci i Arapi ili zajedno pod komandom Jeruzalema ili su se njih 400-500-1000 miliuna podredili onim 5 miliuna Izraelaca i skakuću po njihovoj komandi jer ipak ta samozvana hrabrost postoji samo kada je mnogo slabiji u pitanju ali niti Hute nisu u stanju pobjediti koji opet drugima pokazuju što je hrabrost.

Kora
Gost
Kora
28 dana prije

“Pod komandom Jeruzalema” nisu samo Turci i Arapi. Evo, upravo je Jutarnji list objavio odiozan članak pod naslovom “Putinov promašaj: Rat u Siriji nije mu donio ništa, evo kako su ga nadigrali Trump i Erdogan”. Interesantno da u tom članku piše ono što ni “pas s maslom ne bi progutao”, a “odvažni autor” se potpisuje samo kao “Jutarnji list”. Inače, doista ne razumijem novinare koji nemaju hrabrosti potpisati svoje “literarne radove” nego se skrivaju iz anonimnih objava ili kolektivnih članaka. Nimalo profesionalno!

Bumi
Gost
Bumi
28 dana prije

Taj clanak je “kloniran” sa DW (Deutsche Welle). Cisti copy & paste.
https://www.dw.com/hr/putin-se-prera%C4%8Dunao-u-siriji/a-55101461

Vrtolet
Gost
Vrtolet
28 dana prije

Mnogo toga se pise, ipak zdrav razum bi trebao biti jaci od tih glupih konstrukcija. Putin je jako mnogo dobio u ovim sukobima u Siriji. (Ustvari oslobodio je Siriju koja sad ima samo par okupiranih teritorija a prije Rusa se raspadala odnosno je Assad gubio sve) Sada Putin u Siriji ima vjernog partnera, imaju povlascenu pristup prirodnim resursima, ali najvaznije imaju svoju vojnu bazu na Mediteranu i to bas u vaznoj poziciji gdje se mnogo toga vaznoga dogadja izmedju Cipra, Turske i Izraela.
Ali mora se priznati da je Erdo “iznenadjenje” utakmice i da je i on uzeo “okupirao” komad susjedne zemlje. Ali film je tek zavrsio kada na kraju pise KONAC.
Mislim da ni Rusi ni SAD odnosno zapad nije ocekivao da Erdo ima toliku ekspanzijsku zelju za sirenjem Turske. Pri cemu mu krsenje ni jedne civilizacijske norme nije poseban problem. Siguran sam da se od strane zapada i Rusije rade planovi i planiraju potezi da mu se stane na rep. Ovakva turska je samo veliki problem za tamosnje susjedstvo i muslimane i krscane (uz eticku i civilizacijsku mrlju genocida nad krscanima Armenima, Asirima i drugima). Velika Turska odnosno nesto kao novo osmansko carstvo je veliki problem i nadregionalno i to ne samo za susjedne narode.

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
27 dana prije

Erdogana turca treba objesiti za vrat od ku*ca i ostaviti vranama da dobre posao

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
27 dana prije

svi mediji prenose isto jer iz jednog centra dobivaju informacije, žalosno ali istinito. Pogledaj njemačku, talijansku, španjolsku TV svi mumljaju isto.
EU = ZLO
AKo je po Vranji Yuga bila tamnica taroda onda je EU Gulag naroda.

Kora
Gost
Kora
27 dana prije

Hvala za info!

Ive
Gost
Ive
27 dana prije

Jutarnji list cionističko glasilo po Gebels modelu.

iiiistina
Gost
iiiistina
28 dana prije

izvori Pentagona
28.09.2020.
Benjamin Fulford
Nacistička nizozemska kraljevska obitelj i nizozemski premijer Mark Rutte pogubljeni su, prema izvorima iz Pentagona. Ove informacije nisu neovisno provjerene u trenutku kada je ovaj izvještaj objavljen. Međutim, izvori su u prošlosti bili dosljedno pouzdani. Ovo je poruka koju smo dobili:

“Nizozemsku pedo kabalu koju su predvodili kraljica Beatrix, kraljevska obitelj i premijer Mark Rutte možda su pogubile američke trupe”.

To je učinjeno da se “zaustavi imigracija iz Afrike, razotkrije MH17 i prekinu zločini protiv čovječanstva”. Izvori dodaju da je glavni grad Europske unije Bruxelles pod okupacijom vojske SAD-a kako bi se očistila EU duboka država.

Vojna okupacija Belgije i Nizozemske i pogubljenje njihove elitne klase odavno su zakasnili. To vrijedi ne samo za Belgiju i Nizozemsku, već i za SAD, Englesku, Kanadu itd. To su ljudi koji tisućljećima muče i ubijaju djecu u industrijskim razmjerima.

Imate problem da to povjerujete? Onda pogledajte slučaj Marca Dutrouxa u Belgiji za koji je u više sudskih slučajeva dokazano da je istina.

Dutroux

Evo kratkog sažetka preuzetog iz članka o ovome koji se može naći na sljedećem linku:
Dutroux je dva puta osuđivan za otmicu i silovanje malodobne djece. Prvi put je to bilo 1989. godine. Drugi se put dogodio 1996. godine. Odslužio je samo 3 i pol godine prve 13-godišnje kazne, a nepunih 10 godina kasnije, osuđen je za otmice, mučenje i zlostavljanje žrtava, od kojih su neke i umrle.

Ne samo da je politička elita financirala njegove napore – oni su njemu postavljali određene zahtjeve. Ponekad su tražili određene tipove djece (zvali su ih „partijske usluge“, a od njega se tražilo da isporuči djecu određene dobi, spola, rase). Ponekad su tražili posebna sredstva mučenja djece da bi im se ispunila želja (orgije, sotonski rituali koji uključuju žrtvovanja, igre mučenja).

A ponekad su tražili da snimi određene utjecajne ljude koji su sudjelovali u tim djelima, kako bi ih kasnije upotrijebili kao ucjenu.

On je tvrdio da su mnogi njegovi kupci i financijeri bili svjetski lideri. To nije bio samo trenutak mašte jer je živio u Belgiji, gdje su bila sjedišta EU-a i NATO-a.

Tijekom njegovog suđenja uskoro će se pojaviti svjedoci i žrtve, opisujući takve stvari kao što su “Crne mise”, sa žrtvovanjima djece i odraslih pred promatračima i sudionicima, među kojima su bili i istaknuti političari i ličnosti.

Također su opisali “lovačke partije” gdje bi elite puštale golu djecu u šumu da se sakriju, kako bi ih same elite mogle loviti i zaklati. Mnoge priče žrtava sadržavale su toliko sličnosti da ih je bilo nemoguće poreći. Na primjer, lovačke družine često su se održavale u dvorcima, gdje žrtve nisu mogle pobjeći i bile su skrivene od očiju javnosti. One koje nisu ubili u lovu, obično su progonili i teško ranjavali/ubijali dobermani.”

Sve je to objavljeno na suđenju 2004. Zašto to nisu pokrivali New York Times, CNN itd.?
U međuvremenu, u New Yorku, objekt za mučenje djece i prikupljanje adrenokroma na broju 720 u Petoj aveniji je razbijen, a stotine mučene djece je spašeno, prema izvorima iz Pentagona. Ovo je malo dalje od Jared Kushnerove 666 oznake zvijeri u Petoj aveniji, tvornice mikročipova za injektiranje.

U ovom objektu držana su djeca mlađa od 3 godine i više puta su ih mučili i silovali kako bi pobrali adrenokrom. Ubijana su nakon dostizanja puberteta. Ulaz u ovaj objekt bio je maskiran kao trgovina “Abercrombie and Fitch Kids” za djecu koja se dovoze.

Donji link je popis djece, ime uključene tvrtke itd.:

(obrisano-ako admin želi dati ću i taj link )

Činjenica da se Google, Facebook itd. ne žele povezati s tim dovoljno govori o tome tko stvarno kontrolira te korporacije. Budite uvjereni da će vodstvo ovih tvrtki uskoro biti uhićeno ako se to već nije dogodilo.

Uklanjanje ove sotonističke kabale koje je u tijeku dovelo je do ozbiljnih spletki u Vatikanu u koje su bili uključeni papa Franjo i državni tajnik SAD-a Mike Pompeo, između ostalih.

Prema izvorima P3 masonske lože, Pompeo je pokušavao narediti papi da zaustavi sve napore za postizanje mirovnog sporazuma s Kinom. Umjesto toga, Pompeo je pokušavao započeti američko-kineski rat kako bi spasio sotonističku kabalu od trenutnih uhićenja i vansudskih ubojstava, kažu izvori.

U reakciji na to, papa je odbio sastati se sa sotonističkim Pompeom i očistio visoke dužnosnike koji su kovali planove protiv njega, slažu se izvori.

O ovoj intrigi se referiralo u vijestima u obliku iznenadne ostavke kardinala Giovannija Becciua. Becciu je bio zadužen za odabir nasljednika Pape i odlučivanje o tome tko će biti nominiran za sveca.

Također, bivši ministar vlade Vincenzo Scotti uhićen je u Italiji. Trag cijelog progona Trumpa u svezi lažnog tajnog dogovora i lažne kaznene prijave protiv generala Mikea Flynna doveo je do Scottija.
Izvori P3 masonske lože i MI6 kažu da Scotti, Pompeo i Becciu primaju naredbe od Jacoba Rothschilda (ili onoga tko je sada na čelu te dinastije). Također kažu da je to povezano s pokušajem Rothschilda da ukradu vatikansko zlato u Indoneziji.

Njima zlato treba, jer sotonistička kazarska mafija (da se ne bi pogrešno povezivala sa Židovima) gubi glavni izvor svoje moći, kontrolu nad svjetskim novcem. Posebno očajnički žele doći do zlata sada kada njihov RFID (potvrda o cijepljenju) koji se nalazi u cjepivu za
COVID (potvrda o cijepljenju) povezan sa shemom digitalnog novca doslovno nestaje u plamenu.

Video na donjem linku prikazuje istraživački laboratorij Huawei 5G u Kini koji gori.

(————–ima već objavljeno na logično ———-)
Izvori azijskog tajnog društva kažu da je ovo gorjelo jer su kineske vlasti shvatile da je 5G elektromagnetski napad, a ne virus, uzrokovao masovnu smrt u Wuhanu u Kini.

Izvori MI6 potvrđuju da je cijela 5G kampanja zaustavljena. Cijela kampanja “pandemije” osmišljena je kako bi natjerala ljude da prihvate cijepljenje RFID čipovima. To je trebalo omogućiti da se shema neprestano prati vrlo detaljno pomoću 5G spektra. To bi također olakšalo masovno ubijanje svjetskog stanovništva. Umjesto toga, ubija se sotonistička kazarska mafija.

Zaključavanje u Izraelu znak je da im predstoji potpuni poraz. Izvori iz Pentagona opisali su tamošnju raciju kao “konačni slom judaizma [sotonističkog kulta koji se maskira tim imenom].” Zaključavanje tijekom Yom Kippura je “cilj za odbijanje pomirenja, Kol Nidre”, tj. kršenje svih zakletvi. Uz to, kažu da zaključavanje “sprječava židovske kriminalace i mafiju da napuste zemlju zabranom odlaznih letova”.

To je zato da bi “ratni zločinci koje traži ICC mogli biti privedeni”, dodaju. Također, “ruske, ukrajinske i druge istočnoeuropske žene i djeca, žrtve trgovine ljudima, oslobođeni su seksualnog ropstva”, kažu izvori. Dodaju da je to na američkog predsjednika Donalda Trumpa snažno djelovalo jer ga oni podsjećaju na Melaniju i Ivanu.

“Čini se da je smrt ozloglašene Ruth Bader Ginsburg i hvatanje kabale u SAD-u, Izraelu, Portugalu, Belgiji, Nizozemskoj, Australiji, Švicarskoj i drugdje dio vojne operacije kako bi se završilo sa židovskom mafijom dok predsjednik stožera general Mark Milley proglašava pobjedu bijelih šešira na Capitol Hillu.”

Izvori iz Pentagona poslali su ovu fotografiju da to ilustriraju:

Međutim, rat definitivno još nije gotov. Japanska vojna obavještajna služba procjenjuje da ukupan broj sotonista iznosi oko milijun (u usporedbi s ukupno 16 milijuna Židova). Sve dok ne budu istjerani ili pokupljeni i preodgojeni, rat će se nastaviti.

Ruski izvori, primjerice, izvještavaju da su izraelski odredi za atentate aktivni u 25 američkih gradova. Izvori kažu:

“Ovi sotonistički izraelski štakori ubijaju američke građane kao što ubijaju Palestince. Opkole jednu osobu, muče je i ubiju. Nakon toga, napadnu i ubiju još jednog američkog domoljuba. Ovi Isra-pacovi su previše uplašeni da bi se borili licem u lice na otvorenom. Zato potajno napadaju i ubijaju američke građane jednog po jednog “.

Postoje znakovi da ovi očajni, stjerani u kut štakori, kojima je ponestalo djece za mučenje, sada ciljaju konje. Postoje izvještaji o osakaćivanju konja u sotonističkim ritualima u Poljskoj, Švedskoj, Francuskoj i drugdje. Svim konjima je uklonjeno jedno oko, jedno uho i genitalije.
Krv je onda potpuno ispuštena iz tijela, po ljudima sa veterinarskim znanjem, kaže francuska policija. Ovo bi mogao biti alternativni oblik proizvodnje adrenokroma.

Činjenica da se većina napada događa u Francuskoj također može značiti da sotonisti koriste konje u sotonističkim ritualima kako bi prizivali entitete za zaštitu potučenog predsjednika Emmanuela Macrona. Macronov zamjenik Pierre Person upravo je primoran da odstupi. Također, Macronov pokušaj da preuzme Libanon napadajući ga nuklearnim oružjem nije uspio.
Pretpostavljamo da će uslijediti uhićenja sotonista u Njemačkoj i Francuskoj nakon čišćenja ostatka Europe.
Čini se da sotonisti također kradu dijelove tijela svetaca iz crkava i katedrala kako bi ih koristili u sotonističkim ritualima. Ti se rituali koriste za prizivanje moćnih entiteta koji će im pomoći u njihovoj borbi protiv čovječanstva, kažu izvori P3 masonske lože. Posljednja takva krađa bila je bočica u kojoj je bila krv svetog Ivana Pavla II.

Unatoč tim naporima, izvori MI6 predviđaju potpuno i javno svrgavanje kazarske mafije u SAD-u, a Europa dolazi uskoro. To će se vidjeti kad svi korporativni mediji počnu izvještavati istinu o tome tko je stvarno vladao Zapadom svih ovih godina. Istina će šokirati ovce (ljude) do same srži.

Za kraj ovog tjedna željeli bismo istaknuti nekoliko dobrih vijesti. Jedna je da je vlada SAD-a prekinula financiranje “obojenih revolucija” na poprištima poput Bjelorusije, Hong Konga i Irana.
Druga je da izgleda da napokon počinje dugo očekivana vodikova revolucija. Vozila na vodikov pogon puno su bolja tehnologija od benzina, jer jedini ispuh koji emitiraju je vodena para. Također, za razliku od električnih automobila, mogu se brzo napuniti i imaju puno veći domet sa spremnikom goriva.
Još jedan znak temeljne promjene na vrhu svjetske strukture moći jest da je napokon izdano odobrenje za tunel koji povezuje Aljasku s euroazijskim kopnom, prema azijskim izvorima tajnog društva. To je ono što stoji iza odobrenja Trumpa o željezničkoj pruzi koja povezuje Aljasku i Albertu.
Preveo: Fredi

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pa na neko ostrvo bi trebalo poslati par milijuna bića koja glume da su zemljani, koja kraljica i te bajke, hidra je to sa još par milijuna glava, o čemu ti to…….

iiiistina
Gost
iiiistina
28 dana prije

, o čemu ti to…….
ovaj istraživački novinar ima potvrđene izvore svog pisanja kao validne i mislim da je izkopirano savršeno jasno i….i s t i n i to….bez da išta dodam….aktualno do bola…zbog sve te otete djece o kojima se oglasio i Semir Osmanagić koji je jako dobro upućen o zbivanja na planeti Zemlji i neki dan sam postavio njegov najnoviji istup – valjda ste ga pogledali jer to je svrha djeljenja zar ne ?
Imate pravo na istinu svidjela vam se il’ ne.
(o autorima ove rečenice ću kad se objavi na sajtu prikladan tekst da me ne napadate bez potrebe jer ovdje ne fali jastrebova – jel taaaakooo ? )

Zok
Gost
Zok
28 dana prije

Meni se čini, da je to prazno lupetanje, koje nema nikakve veze da realnošču. Pišu nešto, da bi narod čekao na spasioca Trumpa i sami ne poduzimaju ništ. A kad budu instalirali 5g do kraja, biče kasno, jer če niti prejaki.

Zok
Gost
Zok
28 dana prije

sa realnošču, biti prejaki

iiiistina
Gost
iiiistina
28 dana prije

evo ak admin pusti …ponovit ću istup….kako je krenuo reči će i više iako je već puno otkrio svijetu ko prati što čini i govori…..stoga evo video istup.
https://youtu.be/uN39U2n2Vm0

Zok
Gost
Zok
28 dana prije

Pratim ja njega. Nisi me shvatio. Reko sam, da to šta se sad odvija, je kao film i cijelo vreme misliš, da znaš ko je slabi i ko dobri dečko, kad ono na kraju filma, sasvim drugačiji razplet.
Moje mišljenje je, da je Trump glumac istog režisera, kao i ostalo. Da se narod ne bi digo, oni su nam ponudili Trumpa i dok mi čekamo, na spas pomoču njega, oni bez večih problema, rade svoj plan.
Drugo mišljenje, Trumpa če nam prikazati kao pobednika u ovom okršaju, da bi mirnije prihvatili NWO, cjepivo i ostala sranja. U Bibliji piše, kad izreku mir i varnost, tad če jih mahoma zahvatiti pogubljenje. I ako vjeruješ, da je biblija božja reč, onda je tako zapisano.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
28 dana prije

Nevjerovatno da toliko ljudi vjeruje u podvale o Trumpu.

iiiistina
Gost
iiiistina
28 dana prije

evo dok sam kopirao fulfija ponudio mi se sličan tekst pa ću i to pokazati jer ima veze jedno s drugim a i sam sam nailazio na najave da se sprema nešto krupno iza ovog kovida koji je paravan za lov.
Kresimir Matic
22 h·
Nekoliko puta sam već ovo najavljivao u više grupa (prvi puta na svim zidu):
Danas stigla obavijest da je datum jako blizu, pa vas molim da pripremite hranu i sve ostalo što vam treba za za 7-10 dana i da se ne bojite kada krene, jer sve je to za nas ❤️
U duhu našeg jezika:
“Trebamo SVE ljude svijeta u svojim domovima kako bi vidjeli ono što će Američka vojska emitirati na svim TV uređajima u cijelom svijetu.
Biti će vrlo bolno, ali ljudi više ne mogu biti podijeljeni.
Približno u Subotu ili Nedjelju, Trump će objaviti na Twitteru:
“Moji dragi građani, oluja je počela. Uvesti ćemo globalni policijski sat.”
Trump će vjerojatno biti u Air Force 1 avionu i biti će poslano 7 poruka svim ljudima na svijetu na mobitele i TV uređaje na kanalu za hitne intervencije.
Od tog trenutka, sve vojske svijeta (Alijansa) će kroz Američku vojsku ugasiti sve lažne medije, internet, telefone i TV kanale (telefoni i službe hitnih intervencija će normalno raditi), kako bi Američka vojska mogla emitirati tjekom 10 dana, 24 sata dnevno, izvještaje s video priznanjima, vojnim sudovima, ogromnom količinom dokaza vezanao za skandale o kojima ništa ne možemo čuti u javnim medijima.
Tjekom tih objava, vojska Alijanse će smjeniti i uhapsiti trenutne vlade i vladare širom svijeta (500.000 optužnica), GESARA/NESARA će biti aktivirana što će rezultirati kompletnim resetom i ponovnim umrežavanjem cijele planete.”

Kuga
Gost
Kuga
28 dana prije

Citav svijet je slugaa zidovima jer bog tako hoce a i jer s su ljudi retardirani

Hornet 68
Gost
Hornet 68
27 dana prije

Nisu to pravi Jevreji (Zidovi) .
Jevreji su Semiti.
Ovo je trinaesto pleme.
ARTUR KESTLER. 

Ecco
Gost
Ecco
29 dana prije

Slažem se, ali kad je UN stvoren od istih, to mu je i svrha, jeba…. Neistomišljenika.
Demon_kracija.

Waldau
Gost
Waldau
28 dana prije

Loično je da ovj portal nikada nije bio islamistički.

Kora
Gost
Kora
28 dana prije

Logično je i zašto Vas smeta što ovaj portal postoji… i zašto se svim silama trudite “preventivno djelovati” na čitatelje i komentatore 😜

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
29 dana prije

Do kada će ovo hazarsko gofno, kopile izrod kreten od sotonyahua sijati ratove?
Gdje je sada sud pravde za ratne zločince a naše generale koji su vodili obrambeni rat (uz neke iznimke pojedinaca) su strpali u Hag.
Gdje je tu pravda samo zato jer hazarsko-cifutarska stoka printa novac i tako kontrolira cijeli svijet.

Ante
Gost
Ante
29 dana prije

Imali ste priliku u par ratova sa nama pa vam nesto nije islo, razbili smo arape ko beba zvecku.
😂😂

jablan u žitu
Gost
jablan u žitu
28 dana prije

I šta ste dobili time ?

Ante
Gost
Ante
28 dana prije

Dobili smo to da Jeruzalem mozete gledati na tv.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Ti si ziher dobio bez gumice heheeeeheee

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Pero zdero beba sa zveckom hahahaa Ja teskog budalke hahaahaa. I sta bi Antoan razbi zvecka Peru hahahaa.

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
29 dana prije

Mislim da svi vidimo na djelu ne Iransku agresiju kako je sotonyahu (ili za prijatelje kao naš anemični bibi od milja) naziva već cionističko-izraelsku agresiju iako bi bilo pravilnije napisati Okupirani dio Palestinske države jer ta fantomska tvorevina koja se zove izrael NE POSTOJI.
Evo malo citata mudrih ljudi o toj hazarskoj bagri:

„Zbog svoje sposobnosti da izopace stvari, Židovi su najpogubniji narod u svjetskoj povijesti.Svojim aktivnostima oni su toliko zaslijepili covjecanstvo da danas cak i krscanin moze osjecati antisemitizam ne shvacajuci da je i on sam logicna posljedica judaizma.“

Friedrich Nietzsche, njemacki filozof

 

„Povijest covjecanstva prepuna je ratova i konflikata, ali u svim tim sukobima, koji su ukljucivali razlicite nacije i rase, samo je jedna rasa izazvala najnasilnija neprijateljstva, bez obzira gdje se nalazila – ta rasa je Židovska rasa.“

Ben Klassen, utemeljitelj WCOTC

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
28 dana prije

Sad se moramo bojati ww3, kako bi zaboravili da su nam uskracena sva ljudska prava, te da nebi spominjali kako nam treniraju djecu pod maskama da drze distancu dok se polagano guse…

Istražuj
Gost
Istražuj
29 dana prije

“… Netanyahu ne isključuje mogućnost preventivnog napada na Iran …”

Evo ga!
Stvari polako izlaze na cistac!
Dakle CIonisti namjeravaju napraviti neki veci picvajz uskoro – jer im “stamparija para” odlazi u p.m…
Smijesno je cak da “koordinacija” izmedu ratova na tom prostoru…

  1. rat izmedju Armenije i Azerbedzana (dakle Azeri “napadaju” – i to upravo u trenutku kada Armenija ima puno borbenu spremnost, zbog vjezbi sa CSTO – sto je suludo! )
  2. a sada nam “filantrop” Netanyaho (kome je “mesia” satanistickog Habada, zlocinac Schneerson javno spocitao da “nije dovoljno uradio na dolasku Moschiaha”) – priprema “iznenadjenje” tj – napad na Mahdija (Iran)…

Prozirna zvaka…

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
29 dana prije

Istražuj –

French Writer Hervé Ryssen Jailed for Criticizing Jews
Guillaume Durocher 29.9.2020
RON UNZ REVIEW

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pa što je on očekivao u ciogaliji, pa zna se tko tamo vedri i oblači.

Anam
Gost
Anam
29 dana prije

Da nema ciomafije sve bi u svijetu izgledalo puno bolje za sve Nas. Ovako vojno-narko-banko-farmako mafija određuje sve još, ako ima ono cio e to ja Bingo.

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
29 dana prije

DA, točno.

davor3
Gost
davor3
29 dana prije

MOSKVA, 29. rujna ……rekao je u utorak šef ruske vanjske obavještajne službe Sergej Naryshkin, CIA i Pentagon umiješani u bjeloruske nemire.
******************
“Prema dostupnim podacima, ekstremistički protivnici sadašnjih bjeloruskih vlasti koji se skrivaju u inozemstvu smišljaju plan provokacije velikih razmjera, koja bi uključivala uhićenje, ozljedu ili čak ubojstvo jednog od uglednih članova katoličke crkve,”
Primijetio je Nariškin.
******************
 “Cilj je rasplamsati protuvladine osjećaje među katolicima i potaknuti ih na aktivnije sudjelovanje u uličnim prosvjedima,”
Sjedinjene Države miješaju se u vjersku situaciju u Bjelorusiji i nastoje uvući katoličke zajednice u protuvladine prosvjede,
smatra Sergej Nariškin. 
“Prema dostupnim informacijama, Sjedinjene Države otvoreno se miješaju u vjersku situaciju u Bjelorusiji, nastojeći suprotstaviti pravoslavne i katoličke kršćane. Pokušavajući povući Vatikan, do sada demonstrirajući suzdržanost, u bjeloruska zbivanja, Amerikanci nastoje uključiti katoličko svećenstvo u antivladine prosvjede “,
rekao je, dodajući da SAD poziva katoličko svećenstvo da iznese kritike bjeloruskih vlasti i koristi vjerske događaje, uključujući molitve, križne povorke itd., za širenje oporbene propagande među vjernicima.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Taj radi za iste gazde ko i Nosferatu, stoga ništa dobra rusima i Rusiji sa njima, vidjet će uskoro kad im prirede paradu abramsa u Moskvi, pa došli su im pred Moskvu a šahista još smišlja potez buuuuahahaha…………………..

SULE
Gost
SULE
29 dana prije

Izraelci su davno trebali izvršit udar na Iran da ih nije sprecio SAD a sad idu izbori pa se poklopilo da Trump dobije priliku za rat koji bi mu možda donio pobjedu jer zidovi su gospodara politicara u SAD-e sad ćemo vidjeteta šta su pripremili?Možda i hezbollah ide u paketu?

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Sprječili beben kauboji buahahaha………

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Sta to rece i osta ziv , umijes li ti Kornelije sta ljudski napisati ili samo znas po obicaju brabonjati…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pozdrav buraz.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Buraz kako si mi ? Vidim da te ovaj Smrdo Ridik nesto pokusava mezetiti . A sjecas se ne tako davno da sam napisao koja je to supcina … A i sad su mi blokirali komentar napisan njemu …

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Druze,nemoj Ridicka psovati.
Nemoj raditi moju gresku koju sam napravio ovih dana.
On je na nasoj strani ipak,a to sto se ne moze s abdldjdldös je izmedju njih.
A obadvojica su na nasoj strani u ovim teskim vremenima.
Osaburaj i cuvaj energiju.
Trebace nam svima

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nego reci ti Samu kako si?
Bas sam se pitao ovih dana gdje si i kako si,kao i za Luciju,Alena i jos neke standardne.
Nesto ih nema a bili redovni

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Tu sam Sam. Povremeno procitam po neki komentar , naravno i tvoje komentare pratim ,samo sto ne ocjenjujem nikog posebno osim Kore njoj uvijek dajem podrsku .

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Ok sam buraz, nadam se i Ti. Ma pusti hazbaru nek se pokazuje tko je i što je, ja ne shvačam virtualu ozbiljno, pogotovo vrijeđanje.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Buraz pozdrav tebi i mom drugu Emilianu Zapati . Poslo sam ti komentar ranije ali sam blokiran (nije do admina do mene je) bio sam vulgaran ali stojim iza onoga sto pisem kada su pojedine osobe u pitanju i diraju moje drugove bezrazlozno , valjda me znas da nedam pardona nikom ko to ne zasluzuje … Emiliano iskljucio sam se iz ove spike ali sam uletio trenutno u semu radi mog druga Sama i napisao mu par rijeci i nisam mu ih objavio iz svojih razloga a Sam bi ih razumio , Emiliano nemoj me pogresno razumijeti ali ja ovo svoje ucesce ovdje smatram haramom (nista vjerski nije u pitanju) tako da sam se iskljucio iz aktivnog ucesca ovdje i da nisam cito Samove komentare nebi se ni oglasio. Pozdrav tebi i Subaru i Mrcikoli . Subaru uvijek sam uz tebe ja Bosnjak iz Bosne ne zaboravi to i kad te svi budu napadali ja cu stati iza tebe na bilo koji nacin…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Hvala Z.A., lijepo je čuti da takovih ljudi još ima. Ti koji me napadaju ne razumiju o čemu pričam, ima vremena do pedesete to bi trebali skužiti oni rjetki koji koriste zdrav razum kao orjentir.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Zaboravih Pizdru i Maxa pozdraviti…

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Sve ih ti pozdravi a mene izostavi 😉

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pa zbog tebe se i uključio u diskusiju hehehe.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nisam otkrio je li za ili ….🙄
Nesto mi je htio napisati pa odustao.
Ako je savjet ili dobronamjerna kritika,bujrum.
Tu sam.
Nije Sam nepogresiv a ni blesav da ne zna da nije savrsen.
Gresnik kao i drugi ali spreman i za kritike.
Ali za neke stvari postavim crvenu crtu i ne dam.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Javio bi ti se al izgleda da čeka validaciju.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Hahahha pa zar se ne broji radni staz ovdje?
Ono…. dzomba….00 gusteri

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

A tako ti je to, Z.A. je na crnoj listi, bio sam i ja al zadnjih godinu dana me gotive, ne znam zašto jer imam istu spiku, možda zato što se javljam uvijek sa istog ip-a………..

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Moguce.
Mene ponekad obrisu,kad me neki izbace iz cipela ali u sustini su ok.
Pa valjda smo na istoj strani?!

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Sam kako to mozes pomisliti ti vrlo dobro znas sta smo mi jedan drugom i to nam je amanet …

Kora
Gost
Kora
28 dana prije

Zašto mislite da je komentiranje članaka i rasprava s drugima “haram”?

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Kora tebi cu odgovoriti jer znam da si vjernica i razumijet ces me … Haram je iz razloga (barem ja tako mislim ) sto se covjek spusta na na nivo koji nije dostojan covjeka . Nisu svi ljudi dobronamjerni i ovdje mozes procitati stvari koje jednostavno ako si normalan nemozes svariti . Na takve pojave svi u principu drugacije reagujemo . Ti recimo odreagujes smirenije , dok je to kod mene mnogo burnije i onda sam osjetio da sam sebi pravim mentalnu destrukciju i unosim nemir i konfuziju u svoj um . I kao neko ko vjeruje i postuje boga koji je sve prisutan imam osijecaj da ga vrijedjam svojim prisustvom ovdje. Zasto pisem ovako je iz samog razloga jer ovdje postoje pojedinci koji negiraju i samo njegovo postojanje a ja sam u njihovom drustvu .Ja nemam vremena da cekam da pojedinci mentalno evoluiraju i prihvate mene i slicne meni bez predrasuda. Ti si Kora jedna od rijetkih komentatora koja ce napisati svoj stav i stati u odbranu onog sto je po mnogim neodbranjivo i neces se pokolebati. Osjetio sam da na jedan napisani komentar uslijed trenutne inspiracije pisem i masu komentara iz revolta i sto kaze Sam to je uzaludni gubitak energije . Ulozis energiju u nesto sto niko ne vrednuje a preko puta sebe imas budalku koji bi kad bi mogao pola svijeta pobio i ja se jos druzim s njim …

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

“i onda sam osjetio da sam sebi pravim mentalnu destrukciju i unosim nemir i konfuziju u svoj um”, to znači da ti emotivno socijalna inteligencija govori da čuvaš zdravlje jer ga nisi našao na cesti!

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

citas me ko bukvar … Bas tako Subaru .

Kora
Gost
Kora
28 dana prije

Razumijem Vašu potrebu da sačuvate svoj unutarnji mir i da se zbog toga povučete iz žučnih rasprava koje Vas iscrpljuju. I slažem se s tim što ste u vezi toga rekli.

Isto tako, vjerujem da ima puno ljudi koji se osjećaju jednako kao i Vi. No s druge strane, kao vjernik, vjerujem i da smo pozvani govoriti, korigirati i upozoravati, odnosno “uznemiravati” društvo onda kada šutnja i odsutnost reakcije znače grijeh i propust. Jer kako ćemo se boriti protiv zla i laži te proslavljati Boga (što nam je primarno svrha) ako zašutimo i ustuknemo? Za mene je to vjersko i ideološko pitanje. No da me krivo ne shvatite, ne mislim Vas nagovarati da ustrajete u nečemu što ne osjećate korisnim ni za sebe ni za druge, nego samo pokušavam shvatiti Vaš motiv odustajanja od djelovanja u javnom prostoru.

piždro
Gost
piždro
27 dana prije

Pozdrav Z.A. i ostaloj družini…a nije te dugo bilo…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
28 dana prije

Z. A. dugo te nema, jesi li dobro?

Šule
Gost
Šule
28 dana prije

za vas musloše Izrael je lijek-zato pamet u glavu i burku na lice

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Kako si pokvaren sabane!
Sto ce ti ta prica bolan ne bio?
Sta si dobio time,jesi li narastao ili si tu zlobu u prsima hranio?

mario
Gost
mario
28 dana prije

NECE TRAMP NIKOGA NAPASTI, POSTO JE PROTIV DUBOKE DRZAVE MORA IMATI NEKAKVOG SAVEZNIKA DA BI OPSTAO, ČINI IM NEKAKVE POPUSTE ALI SIGURNO NECE U RAT

Ante
Gost
Ante
29 dana prije

Sada ce da kukmacu erđini trolovi za masni burek.
😂😂😂

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Neka visi Pedro … PARDON greska u koracima PERO

Ante
Gost
Ante
28 dana prije

Kmeeeeeeee kozojebi.
😂😂

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Ante zvani NAHLADA. Sto te muti ne pobaci .hahahaaa

Šule
Gost
Šule
28 dana prije

Ante šta znaju vehabije iz Bosne nego se raznijet i čekat djevice..toliko su zaostali i primitivni da ih imam može ispirat mozak godinama.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Da bi nekome godinama ispirao mozak,treba imati poprilican mozak.
Koliko kapi treba da se tvoj ispere?

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Dovoljno onih par kapi znoja dok udera glavom od zid dok se moli………..utjeruju ideologiju kamenu…….kamen proplaka od muke………..

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

I eto vidis.
Sve covjek pokusava biti uljudan a ono dodje neko bez mozga i pokvaren i baljezga i psuje.
Ode zatim svojima i kaze kako sam im spustio,ovim balijama.
Volio bih samo viditi mu knjizicu i je li zavsio osnovnu skolu.

ROB
Gost
ROB
28 dana prije

ISLAM I MUSLIMANI NEMAJU NISTA SA TIM STO PRICAS…U KURANU LIJEPO STOJI .. KO UBIE JEDNOG NEVINOG COVJEKA KAO DA JE UBIO CIJELO COVJECANSTVO. KO SPASI JEDNOG NEVINOG COVJEKA KAO DA JE SPASIO CIJELO COVJECANSTVO…..TAKODJE SAMOUBISTVO JE STROGO ZABRANJENO…..

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Sule da ista znas o islamu sutio bi , ali neznalice uvijek sebi daju za pravo da znaju i komentarisu .U islamu nema posrijednika izmedju boga i vjernika pa ni u oprostu grijeha .Vjernik rado slusa i uci od autoriteta ali nema nikakvu obavezu prema tome osim onu koju je sami bog propisao. Djeci se moze ispirati mozak ali sa zrelim ljudima to tesko ide i gotovo je nemoguce to uraditi , jedino bi to bilo moguce da je taj ko ispire mozak na nivou poslanika (a poslanici ne ispiru mozak nego poducavaju ) a takvih ljudi sa takvim umnim osobinama nema na ovom svijetu i ako ih i ima mali ih je broj . Samo se pitam ko tebi ispire mozak , valjda sam sebi ko i slicni tebi koji nemaju razuma.

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
29 dana prije

Blizu. Blizu je 2026.

davor3
Gost
davor3
29 dana prije

Američki državni tajnik Mike Pompeo pozvao je u srijedu Vatikan da se pridruži Sjedinjenim Državama u osudi kršenja navodnih vjerskih sloboda u Kini, rekavši da bi Katolička crkva trebala biti na čelu borbe za osnovna ljudska prava u Kini….

Pompeo pokušava izazvati vjerski rat u Ukrajini, u Bjelorusiji i Kini.

Kad su Turci pretvorili muzej Aja Sofijai pretvorili u džamiju Pompeo je prešutno to odobravao.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Vjerski rat pale oni koji su tu religiju zemljanima i podvalili iz razloga da njome manipuliraju istima kao što su im podvalili plemena i države da ih mogu huškati jedne na druge.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Ti se smejes verama a verujes u gustere ravnu zemlju da se ispod nebeske kupole u krug jure mesec i sunce, negirate sletanje na mesec a mesec se po vama nalazi par kilometara iznad povrsine zemlje, negirate satelite.

Kazes da sve kosmicke agencije laziraju lansiranja i da se rakete zabiju u nebesku kupolu, zvezde koje su rupe u nebeskom svodu avione sa cisternom punom otrova koje ispustaju sa svakim poletanjem, verujes u vanzemaljce koji kontrolisu ceo kosmos i celu zemlju i 6000 godina tajno se bore da zavladaju nacijama i drzavama, pricas o digitalnom zatvoru a ne skidas se sa interneta, ima jos mnogo toga…

A prvi si da pricas o ispiranju mozga i manipulaciji.

Ko ne veruje u Boga obicno veruje u razne gluposti.

Jere
Gost
Jere
28 dana prije

ijefwiugwiugtniuwerg je veeeeellikii komad budale… Drago mi je da je netko shvatio to.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Kad budeš shvatio da moraš vjerovati samo svom zdravom razumu shvatit češ o čemu ja pričam, do tada vjeruj onome tko te programirao.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Pod uslovom da stvarno imas zdrav razum a ne da mislis da si normalan.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Ti si stara garda ovdje a i on.
Mislim da smo sva trojica na istoj strani ali razliciti mentaliteti i zato pokusaj malo drugacije postupati.
Mene su ovih dana ovdje neki isto plaho naljutili i provocirali pa sam pomalo i ruzno postupio i dozvolio sebi iskakati iz sina i malo slijetati u desno.
Bolje osaburati ako se ikako moze.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Kad sam na večernjaku prije dva desetljeća komentirao on je još bio beba rozmarinina.

Jere
Gost
Jere
28 dana prije

Zdrav razum mi govori da ti nisi zdrav🦎

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Ostaj mi zdravo u razumu programe…………….

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Pa naravno kada mu se nije otvorilo trece oko.
Pomozi mu da otvori trece oko (u gacama) ti si subi znalac za te stvari hahahh

Jere
Gost
Jere
28 dana prije

Zelis li vidit mog gustera

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

jarac tog stergu gurni sebi u cajni kolutic ako mozes

mario
Gost
mario
28 dana prije

ODPROGRAMIRANJE SLOMILO BI IM PSIHU PA JE OVO TROLANJE U BITI ZA NJIH BORBA ZA ŽIVOT

mario
Gost
mario
28 dana prije

SUMNJAM DA TI TO GOVORI ZDRAV RAZUM, MOZDA BEZDUŠNOST, OHOLOST, PROGRAMIRANOST…

Jere
Gost
Jere
27 dana prije

Kako mislis oholost!?! Ohol sam jer ne mislim ka vi? Da zlocasti gusteri, vanzemaljci, kanala,… Koja kontrolira sve bitne predsjednike, generale, bankare, i koja ima neogranicene resurse nebi vec ostvarila zacrtani cilj, a ne se ovako mucili? Cak su i nama programiranim dopustili da izmjenjujemo misljenja, da komuniciramo, da se odupiremo? Mislim da je zapravo posrijedi cista ljudska pohlepa, zelja za kontrolom strateških resursa, bezmoralnost i nedostatak empatije prema bližnjemu.,nikakvi gusteri i vanzemaljci. Lp

mario
Gost
mario
28 dana prije

TAKVI NIKADA NE SHVATE

mario
Gost
mario
28 dana prije

TVOJE RIJEČI TE NAJBOLJE OPISUJU

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Poslusaj moju pjesmu Gnjido jedna … Ovo ti ZA porucuje i imas li sta protiv paksu ? Ti ces nekog vrijedjati smradu nad smradovima . Ostavi boga na miru nije to za tebe jer smradu da ista o bogu znas nebi se hajvanu ovako obraco a ne covjeku …

mario
Gost
mario
28 dana prije

TOČNO TAKO BEZDUŠNI TROLOVI SE OBAHATILI, A BAHATOST JE NEZNANJE PROIZAŠLO IZ NEGIRANJA ČINJENICA. NESMETA MI NJIHOVA DUHOVNO GENETSKA OGRANIČENOST ALI UMJESTO DA UČE ONI JOŠ NAPADAJU

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Hvala buraz.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Kad se subaru zalaže za nuklearne udare u kojima treba da umru skoro svi onda dobija većinu pluseva i posle isti ti sa tim mozgom idu na glasanje i čude se što nam ovako ide.
Ti braniš čoveka koji priželjkuje nuklearni rat a mene napadaš da sam najgori čovek?!?!
Zašto!?

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nisi najgori Ridick.
Nikako.
Ja cijenim tvoj povratak medju “stado”i cijenim kako i kada si to napravio.
Nije ti bilo tesko priznati da si otisao malo na drugu stranu i da si smogao snage za povratak.
Ali opet kazem… strpi se i shvati da ljudi imaju svoj pogled na ove stvari.
Nisu ti oni neprijatelji.
Svima nama su neki drugi problem.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Ko god priželjkuje rat bilo kakav a kamoli nuklearan nije normalan i ne mogu da poštujem taj apokaliptični pogled na svet, on bi satro sve živo na zemlji da sa njima uništi i 1% stanovnika koji bi i onako preživeli u bunkerima u slučaju nuklearnog rata a skoro sav život na svetu bi izumro i zemlja bi bila kontaminirana hiljadama godina, i kad ja napišem da on nije normalan onda ga ja vredjam?!? I ne poštujem njegov pogled na svet?!?
Sve bi on zatro nuklearnom bombom od deteta u utrobi majke do starca od bakterije do najvećeg živog organizma, preživeli bi samo retki organizmi koji su otporni na radijaciju i 1 posto globalista u bunkerima eto tako izgleda kraj nuklearnog rata i onda sam ja loš čovek a on je dobar?!?

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Tvoja braća su dala zemljanima nukleus da se samounište da bi beben ustoličili kao zvaničnog vladara. Obmanjuješ lažnom “humanošču”, vidjeli su zemljani kako ste “humani” kroz milenijske ratove kojim ste tati stvoru prinjeli stotine milijuna zemljana kao sakralne žrtve da mu se dodvorite. A tek sad kad mu prinesete 5 milijardi zemljana da posvetite ustoličenje bebena kao što ste prinjeli 56 milja zemljana za rođenje a 20 milja za naseljavanje.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Opet glumite žrtve a mene posipaš košer fekalijama a ja ti se i ne obraćam osim kad misliš da “misliš”…………….

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nije,nije posljednji.
Vratices se ti kao sto sam i ja i mnogi drugi.
Bez obzira na sve,nema boljeg portala u ex Yugi za nas ovakve.
Zato nemoj ici,jedino malo se opusti.
Napravi pauzu koji dan i nadoce to polahko..
I ja sam to bio dozivio i vidio da nema bolje od ovog.
Vjeruj mi.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nisi ludak bolan,ali pazi ovo… ONI o kojima on pise i koji su neprijatelji ljudskom rodu su spremni ispaliti svo nuklearno i hidrogensko oruzje koje postoji na svijetu bez obzira na posljedice.
To su ljudi-demoni koji nas ne smatraju uopce ljudima dostojnih zivota.
Vladaju svijetom,kontrolisu skoro sve(ali nece jos dugo) i ne bi me iznenadilo kada bi neke i nagovorili(natjerali) da takvo sto ucine.
Tezak vakat dolazi druze,mnogo tezak.
Zato izdrzi i ne daj se.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Vidi Ridik sto se tice mog amoniziteta prema tebi on nije ni nacionalan ni vjerski jer ja tako ne funkcionisem. Vjerovo ili ne meni su ljudi uvijek bitni. Recu ti samo da si ti razlog da se aktiviram na ovom portalu zbog tvoje niskosti da drugog ocrnis . Ispocetka si mi bio interesantan komentator koji je pokazivao da ima znanja sve do jednog momenta kada si po meni pokazao neljudskost prema jednoj osobi i tada sam primjetio da imas jednu strasnu (po meni ) losu osobinu i to da blatis ljude na najniskiji nacin . Vremenom ja nisam reagovo na tvoje komentare niti te nesto posebno pratio u tvom komentarisanju dok opet nisi poceo komentarisati na nacin koji je kod mene i izazvao amonizitet prema tebi .Vidi ja nisam cvijecka a niti ih ovdje na ovom portalu ima (cast izuzetcima poput recimo Piretisa a ima ih jos slicnih njemu ) .Razumijem neko ko te uvrijedi na neki nacin da mu uzvratis na grub nacin ali ne razumijem kad ti neko apsolutno nista u zivotu nije ucinio ruzno da ga blatis i ismijavas se sa njim i ponizavas ga . Vidim po pisanju i da si vjernik pa me to jos vise cudi ta osobina kod tebe .

stop_cenzura
Gost
stop_cenzura
28 dana prije

U crnu mačku

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Jednim dijelom si u pravu,drugim nisi.
I meni je bio cudan njegov nacin izrazavanja ali ima nekih dijelova koji pasu.
Treba samo desifrovati njegovu skriptu.
Neke je stvari dobro poredao ali neke po meni i nije.
Zna nekada otici negdje u Nirvanu ali kazem treba ga skontati i samo pojednostaviti njegov nacin izrazavanja i pasace neke stvari sigurno.
Cudno malo ali prati neke stvari i vidices u buducnosti da ima i pogodaka.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Ti nisi zao i podmukao iako si religiozno indoktriniran a dotični jeste jer je hazbara. 90 posto stvari koje sam ovdje i na Alteru prezentirao obistinilo se. Zašto bi mi ovdje desetak ljudi reklo da sam bio u pravu, pa nisam im platio da me hvale, sami su skužili da govorim istinu.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Isti problem gledamo i vidimo ga s dvije strane.
Ne sporim tvoju ali moju ne napustam.
Problem je jedan a rijesice ga jednog dana svi oni koji ga vide kao takvog.
Ali zapamti jedno…. sve ovo sto o PINovima govoris svo vrijeme,ja znam isto tako 30tak godina.
I to s moje strane tj vjerske.
Potvrdjuju ga i Biblija i Kur’an i mogu ti citirati odlomke i hadise koji govore o tome jos prije 1400 godina.
Redoslijed dogadjaja i nered koji ce praviti kao niko nikada.
Neki dan sam napisao komentar o njihovom postanku i poslaniku Solomonu kao i zlu koje su i tada pravili.
Ja to napisem onako malo jednostavnije a ti malo u asocijacijama pa te tesko neki skontaju.
U sustini pisemo o jednom problemu koji je strateski ali u nekim detaljima se ne slazemo.
I ne vidim to kao problem.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Čitao sam to što si napisao i iako nisam religiozan zapisao sam to jer je poučno iz eshatološkog kuta. Alen ima isto mišljenje kao i ti, gledate iz istog kuta.

mario
Gost
mario
28 dana prije

VJERUJEMO U BOGA ALI SIGURNO NE U PODMETNUTOG ZLOČINCA IZ bIBLIJE

mario
Gost
mario
28 dana prije

NARAVNO DA SVEMIRCI KONTROLIRAJU SVEMIR, SVAKI DAN MOZES VIDJETI AVIONE KAKO ZAPRAŠUJU NEBO, RADIO SAM U KONTROLI LETA I ZNAM, I SVAK SVJESTAN ZNA DA POSTOJI ZLA SILA IZA SVIH VLADA KOJA ZEMLJU VUČE U PATNJU I PROPAST. TAKODJER, NALAZIMO SE U DIGITALNO FREKVENCIJSKOM ZATVORU STO JE TOCNO

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

To mario legendo. Evo covjek od struke kaze da zaprasuju i sta cemo sad …

PROTIV UN-politike
Gost
PROTIV UN-politike
28 dana prije

Velika i snazna Turska bila bi stabilizator za mir na bliskom istoku.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
28 dana prije

😀😀

mario
Gost
mario
28 dana prije

PA DA VELIKI I SNAŽNI UVIJEK SU TOKOM POVJESTI BILI STABILIZATOR MIRA, PROSPERITETA I SLOBODE, ILI…………..

Mikojan
Gost
Mikojan
28 dana prije

Mala i slaba Sjeverna Korea sa svojim nuksima je najbolji stabilizator za mir a Turska da je velika i snažnija bi bila pravi destabilizator sve dok su likovi poput Erdogana na čelu Turske.
Ata Turk bi ustao iz groba ali su stavili malo teži mramor da ne može van.

Alex
Gost
Alex
28 dana prije

Kada se sukobe,bit ćemo pametniji. Perzijanci su ratnički narod.

Vrane
Gost
Vrane
28 dana prije

Bar više neće gnjaviti sa Koronom kada počne treći svjetski rat. Svako zlo za neko dobro 😂😂😂😂😂

Frodo
Gost
Frodo
28 dana prije

Pobijedit će koronu imunitetom krda. Stvarno junački. Da imaju samo jednog pravog susjeda bili bi manji od makovog zrna.

mario
Gost
mario
28 dana prije

A KAKO BI TI POBJEDIO GRIPU ILI KAKO SMO ZADNJIH 100 GODINA POBJEĐIVALI GRIPU

Mikojan
Gost
Mikojan
28 dana prije

Nemoj, nije to isto, evo tako kaže Alemka, pa zna ona.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

A kad će Nosferatu preventivno udariti po onima koji redovito, jednom u stoljeću, prave genocid nad rusima? Pa neće nikada jer je bruder sa Natijem.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
28 dana prije

Nekima je stavljena maska na lice ali su oči ostale otvorene. Oni znaju da neće nikada druže Subi. Mora spasiti Bjelorusiju i Jermeniju, za početak ali neće…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Buraz, nećka se ko fol još razmišlja Nosferatu. Ovi pokrivenih očiju još su pod dojmom dobre glume glumca iz Petrograda. Sad kad prime špricu neće im trebati ni zakmo, on će im biti na serveru a serveri i tramsiteri bit će i sami oni.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Treba preventivno da izvrsi genocid nuklearnim oruzjem i da udje u istoriju kao najveci masovni ubica. Da kontaminira zemlju narednih 4000 godina.
I tako da genocidom nad drugim narodima ispravi istorijsku nepravdu od strane pojedinaca prema svom.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Nemoj svoditi neke stvari koje ce se u skoroj buducnosti dogoditi na pojedince i odredjene licnosti.
Rusija jest civilizacija s Putinom ili bez njega a morace se kazniti ONI koji su sve ovo zakuhali.
Svi se slazemo oko toga ko su ONI a vec vidimo da su na vrhuncu i nakon toga ide pad.
Onaj pad od kojeg vise nikad se oporavit nece

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Doci ce i taj dan.
I to ce zajedno uraditi muslimani i hriscani.
Zapamti ovo dobro i tada ces reci da je Sam imao pravo.
Knjiga kaze to a moglo bi biti ubrzo.
S Putinom ili bez njega kao i s ostalim glavonjama ili bez njih.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Znam za to predanje, gledao sam dosta šeika Imrana.

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Da.
Vidis li kako pogadja u sridu a?
Kao da crta i kao da cita scenario.
Ti pises o istom problemu ali na svoj nacin.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Da, pogađa Imran u centar sa eshatologijom.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
28 dana prije

Seik Imran ?
Gledao ! Bio odusevljen !
Dobro ste me podsjetili da pogledam jos jedared.
Zdravi bili svi skupa !

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pozdrav Hornet.

Hornet 68
Gost
Hornet 68
28 dana prije

I tebi srdacan pozdrav ljudino.
I jedna ,ako dopustis , iskreno dobronamjerna sugestija :
budi malo umjereniji i jasniji u komentarima .
Mnogi te ne razumiju , a mislim , da nam je tvoje znanje , svima dobrodoslo .
Zdrav bio !!!

mario
Gost
mario
28 dana prije

KOJA KNJIGA

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

@Mario
Nemoj traziti razlog za svadju.
I nemoj cjepidlaciti.jer ces odvesti pricu u drugom pravcu.
Imas svoj stav a ja svoj.
Na istoj smo strani u ovoj gabuli i ne trebamo klizece startove.
Sad bi ti da ja ti detaljisem,pa da mi ti repliciras pa opet u krug itd.
Neka,cuvaj snagu.
Trebace nam svima

mario
Gost
mario
28 dana prije

PRECJENIO SI ME, STVARNO SAM MISLIO KOJA KNJIGA, ALI NEMA VEZE, ISTA STRANA, ZAJEDNO PROTIV SOTONISTA

Sam
Gost
Sam
28 dana prije

Da

vinko
Gost
vinko
28 dana prije

Norvezanin, glavni za NATO je izjavio da je vrijeme doslo da Gruzija udje u ovaj vojni savez protiv Rusije.
Rusija bi morala uci u Gruziju prije nego sto udje u nju neprijatelj ako misli postojati.
Takva je bila i politika za vrijeme ili uoci drugog svj. rata.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Pitaj se zašto Nosferatu nije završio posao u Gruziji??????

zgrl
Gost
zgrl
28 dana prije

Mogu i kroz Azerbejdžan.

burt
Gost
burt
28 dana prije

govori se o protu korona mjerama u Australiji, Munchenu, Madridu a ne govori se da je u Izraelu uveden lockdown, škole i supermarketi su zatvoreni, nema kretanja dalje od 500 metara od kuće, uvedene su vojne i policijske kontrolne točke, hapse se oni koji prekrše anti korona mjere, policija je razbila demonstracije u Tel Avivu, ako je sve covid zavjera struktura čiji su eksponenti SAD, Izrael i V. Britanija zašto je onda najgore stanje s koronom baš u te tri države ako se izuzme Brazil, u Aziji je najgore stanje s koronom u Izraelu i Iranu i baš se sad govori o mogućoj krizi i ratu, teoretičari zavjere nisu objasnili zašto su zdravstveni dužnosnici Irana i Izraela izjavili da je u tijeku drugi val covida a te dvije države su na potpuno suprotnim političkim i vojnim stranama

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
28 dana prije

Izrael je šablon po kojem se ide na ostatak svijeta. Isto čeka i nas. Nemoj se praviti mutav burte, sve ti to vrlo dobro znaš.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
28 dana prije

Ajmo ” upaliti mozak i logiku burte, a ugasiti ekrane. Zašto nas bombarduju sa prvim a sad i drugim talasom?! Zato što će biti i treći i stoti ako treba dok se cilj ne ostvari Odvajanje Irana i Izraela i Amerike od ostalih i trošiti vrijeme na to je više budalasto.

burt
Gost
burt
28 dana prije

kako je to najveći porast korone u V. Britaniji, Iranu i Izraelu i zašto baš čelnici tih država javno govore da je drugi val u tijeku, zašto baš u tim državama od 200 država na svijetu? SAD, Izrael, V. Britanija s jedne strane a Iran i Venecuela s druge strane a prema pisanju portala Logično covid je zavjera a drugi val ne postoji a iz iskustva iz povijesti za vrijeme svjetskih epidemija vođene su neke poznate bitke i ratovi između dugogodišnjih suparnika

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

i ti burt izvirio iz rupe pa malo navratio da branis tekovine zapada … burt tebi Anti (Pero) i Waldau (Komentator) Iran dodje ko Sintelan duvate li duvate . burt nista nisam razumio ovaj tvoj komentar sta si mislio i sta pokusavas kazati de budi malo jasniji heheheee …

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
28 dana prije

Nije Burt daleko od istine, što se tiče Irana i punih bolnica. Pitanje je, koliko to ima veze sa sankcijama i lošom ishranom ljudi. Prije pet minuta sam dobio info od kolegice iz Irana. Ona i muž su već godinu dana bez posla. Inflacija je na dnevnoj bazi. Hrana i ostalo je sve skuplje. Fali im lijekova zbog sankcija.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Otrovi-lijekovi im ne trebaju, hrane imaju, motiku u ruke………….no i Hamnei i ekipa radi za stvora, ja sam to objašnjavao sa Hometom “bezprstim” iz Pariđija prije desetak godina a i sam se sječam te kazališne predstave od strane istih koji podvališe koronu.

Z.A.
Gost
Z.A.
28 dana prije

Neznam ko si i prvi put primjecujem tvoj nick .Dali je burt blizu istine ili nije uopste nije vazno jer njegova istina je uvijek da se Iran diskredituje a i ostale muslimanske zemlje . Nije lako biti Iranac i zivjeti u Iranu kad ti nametnu sankcije koje traju vec 40 godina. Mozda bi Iran bio prihvatljiv kad bi pristao na polozaj sluganski i da bude opljackan i izmuzen ko stara krava i bilo bi posla hljeba i igara samo je pitanje do kada bi to trajalo …? Samo ima jedna teskoca tesko je sluziti dva gospodara , za jednog kazu da je vjecan a ovaj drugi ce otici u istoriju kao i mnogi drugi prije njega . I ja sam ne tako davno vise od cetri godine bio gladan i zedan i borio se da prezivim i sve to zahvaljujuci ovozemaljskim silnicima i jos uvijek sam ziv i dalje moram da se borim , pa i tvoji prijatelji iz Irana nek saburaju jer poslije kise barem za sada uvijek je dolazilo sunce … Onaj u koga je vjera slaba nista nemoze trajno postici…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Svaka podrška Iranu bez obzira što SVI rade za istog gazdu i nas zamajavaju.

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Ne znam niti me interesuje niti se pridrzavm mera.

Dalmatinac
Gost
Dalmatinac
28 dana prije

ako netenjahu ima muda da raketira iran i pri tome ne dobije adekvatan odgovor od irana ,onda skidam kapu izraelu na mudima, niko im nemože ništa.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Jel tebi jasno da je onaj koji vlada planetom stvorio beben?????????? Jako damu, tući palce preko ekrana……………….

mario
Gost
mario
28 dana prije

NIKADA ZLOČINCIMA I NASILNICIMA NE SKIDAM KAPU

Kon
Gost
Kon
28 dana prije

Ako je istina da Izrael razmišlja o nekom preventivnom ili preemptive udaru onda je to vrlo ozbiljno. Izrael se pokazao kao država koja ostvaruje sve svoje zamisli i Iran bi se trebao zamisliti nad ovom izjavom. No bitnije je pitanje zašto Izrael želi povući tako radikalan potez. Rat s Iranom je neizvjestan, skup i štetan za Izeael. Što je to toliko bitno da bi se Izrael odlučio na rat? Ostavljam malo prostora mrziteljima svega i svačega prije nego ponudim odgovor. Pa Iran hoće doći do atomske bombe, a stalno ponavlja da mu je cilj uništiti državu Izrael. Da li je to normalno promišljanje državnika?

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
28 dana prije

Nevjerojatno kako neki mogu popljugati pricu kako je , pazi izraza, “preventivni napad” opravdan. Pazi novogovora, branio sam se tako da sam pucao prvi po njihovim civilima.
Dragi prijatelju, sve ratove netko pocinje i nevjerojatno je da su to uvijek istio oni koji se busaju u svoja demoNkratska prsa. Da ti isti nisu prvi zapucali, zamisli, mozda tih ratova i stotina tisuca mrtvih i ranjenih ne bi ni bilo.
A sad mi jos objasni formulu po kojoj neke zamlje imaju pravo na nuklearno oruzje, a neke to pravo nemaju… i po tvom misljenju tko to ima pravo odluciti opet…ubijanjem.

Kon
Gost
Kon
28 dana prije

Tko tu koga, pitanje o pravu na posjedovanje atomskog oružja je legitimno. Isto tako je legitimno spriječiti vojno jačanje države koja otvoreno zagovara tvoje uništenje.

mario
Gost
mario
28 dana prije

NAJVEĆI ZLOČINCI NA SVIJETU JE IZRAELSKA DRŽAVA KOJA IMA NUKLEARNO ORUZJE A TI BI GA ZABRANIO DRUGIMA IAKO JE TO SAMO PROTUTEZA IZRAELU ZA VLASTITU SIGURNOST

shumadinac
Gost
shumadinac
28 dana prije

@Piretis
Šta priča čika shumadinac…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Ti si pogodio da će biti “virusi”, e sad jesi li u dosluhu sa tamom ili je intuicija ne ulazim u to, uglavnom čestitam ti!!

shumadinac
Gost
shumadinac
28 dana prije

Oni koji me znaju zovu me Karashumadinac – ne znam da li zbog tame ili nečega drugog 😉
Ti si me Subaru već smestio među šestokrake tako da ne trebalo da budeš u dilemi.

Sada nisam pisao o virusu, to je bilo samo pitanje vremena a prošla je tek predigra, obratio sam se Piretisu jer je pročitao moje mišljenje da će Tramp zapaliti Blistok preko Izraela kako bi ostao na vlasti. Sada Bibi priča o preventivnom napadu – samo još false flag fali…

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Nebitni detalji, pogodio si što jest jest, svaka čast. Ja dva desetljeća govorim da je Iran kamen temeljac postojnosti juga Rusije i jugozapada Kine, sječam se da je jednom Koća Popović napisao, prje koju godinu, da je zapanjujuća činjenica koliko sam bio u pravu u svezi Irana,

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Ti sumadinac radis za tamu a Subaru koji se zalaže za preventivne nuklearne udare radi za svetlost… Nuklearnu

shumadinac
Gost
shumadinac
28 dana prije

Detalji, detalji… 😉

Hornet 68
Gost
Hornet 68
27 dana prije

Cika Shumadinac !
Pricali ste, ako se ne varam,da su kriptovalute Ponzijeva shema.
Ni ja nisam znao o cemu se radi.
Sad sam uvjeren da je to orudje crnog plemstva.
Perfidno ce zamijeniti dolar iliti fiat.
Zivi bili pa vidjeli.

gigi pinna
Gost
gigi pinna
28 dana prije

To će se i dogoditi ako Narančasti Pavijan dobije drugi mandat.
A onda će zio-naziji dobiti ono od čega strahuju najviše – uključivanje svojih kopnenih snaga, koje se nisu u stanju boriti niti sa Hamasom, a kamoli sa Hezbollahom.
Satanyahu serucka jer je pod pritiskom svog pravosuđa…

mario
Gost
mario
28 dana prije

TRAMP NEĆE POČETI RAT A SAVEZ SA IZRAELOM JE IZ INTERESA KAO MOĆAN SAVEZNIK JER JE NA NIŠANU DUBOKE DRŽAVE I SOTONISTA

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Ivo, kad će naš preventivni???

Riddick
Gost
Riddick
28 dana prije

Popij lekove

Tadija
Gost
Tadija
28 dana prije

Putin je naglasio,da u slucaju napadnu Rusiju,nece gadjati niti razarati gradove vec ciljati proizvodjace ratova,a to su London city i cionisti.

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Proizvođači ratova su u svim državama vladari.

mario
Gost
mario
28 dana prije

UVIJEK NETKO VLADARIMA DA ZELENO SVJETLO, A NA NJIH JE PUTIN MISLIO

tihobl
Gost
tihobl
28 dana prije

Ne diraj mu engleze to je kao u oko da ga diras. Zbog te izjave za Putina kaze da je nosferatu.

FATIH
Gost
FATIH
28 dana prije

MALO MORGEN,KOPILE HAZAESKO
SELAM IRANSKOM NARODU!!💚💚💚💚

mario
Gost
mario
28 dana prije

HR SOTT NET: Libanon može preživjeti samo ako se Hezbollah razoruža
OVO JE PRIJE 3 GODINE IZJAVILA S.ARABIJA I S NJOM SE SLOŽIO IZRAEL, MOŽDA JE TO POZADINA EXPLOZIJE U BEJRUTU I NJIHOV SKRIVEN CILJ

ijefwiugwiugtniuwerg
Gost
ijefwiugwiugtniuwerg
28 dana prije

Cionistićka barabija koja glumata da je klorofilna ajooojj a ono šesterokutnog nosa…………

Max
Member
Famed Member
Max
28 dana prije

Nije Izrael mirotvorac nego agresor a ako taknu u Iran gorko bi se pokajali Iran je sila nije to Palestina.

mario
Gost
mario
28 dana prije

IMBEX.HR
U Hrvatskoj se prosječno živi 78 godina, a umrli od korone prosječno imaju 76 godina

loki
Gost
loki
28 dana prije

Hvala ti što nas sa svakom izjavom podsećaš na to kakav si “čovek”.

Kuga
Gost
Kuga
28 dana prije

Zasto mi tabet zablokira r kad pocmem pista komentar na logicnom. . Odnosno treba mu 10 sekundi da upise slovomkoje sam pritisnuo

Mali Mujo
Gost
Mali Mujo
27 dana prije

Ovaj Netanyahu me likom podsjća na ortodoksnog FRANKENSTAINA ili Drakulu. Pogledajte samo kako mu oči svijetle kada govori o ubijanju.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
188
0
()
x