fbpx

Njemački parlament ratificirao GAVI-jevu digitalnu Agendu ID2020

Prikupljanje licnih podataka

Alarmantne vijesti. U Njemačkoj (prema izvješću) parlament (Bundestag) ratificirao je 29. siječnja 2021. provedbu Agende ID2020.

Radi se o centraliziranom općem elektroničkom prikupljanju podataka o svakom građaninu. Tim bi podacima imala pristup svaka vladina agencija, policija, a možda i privatni sektor.

Agenda obuhvaća sve podatke i informacije koje su poznate o svakom građaninu. Govorimo trenutno do 200 točaka vrsta podataka, od vašeg bankovnog računa do vaših navika u kupovini, zdravstvenih kartona (evidencija o cijepljenju, naravno), vaših političkih sklonosti, a vjerojatno čak i vaše navike izlaska, kao i druge informacije koje se odnose na osobne preference ljudi.

Agendu ID2020 dizajnirao je Bill Gates kao dio “paketa cijepljenja.” Nju podržavaju Rockefellerova fondacija, Accenture, WEF i GAVI (Globalno savezništvo za cjepiva i imunizaciju, koje se sada jednostavno naziva Savez za cjepiva), također Gates Creation (2001.), sa sjedištem u Ženevi, u Švicarskoj.

GAVI se nalazi u susjedstvu WHO-a. GAVI se naziva javno privatnim partnerstvom.

Javni dio je WHO, plus niz zemalja u razvoju;

Privatni partneri su, naravno, niz farmaceutskih tvrtki, tj. e. Johnson & Johnson, Glaxo Smith Kline, Merck & Co. i Zaklada Bill i Melinda Gates.

Njemačko izvanvladino Povjerenstvo za koronu, koje se sastoji od stotina liječnika, virologa, imunologa, sveučilišnih profesora i pravnika, uključujući dr. Reinera Füllmicha, suosnivača Povjerenstva, posebno zabrinjava što trenutna cjepiva (Pfizer, Moderna), mogu uključivati nano-čestice koje bi mogle biti dostupne elektromagnetskom zračenju, tj. 5G i nakon toga 6G.

Upravo je to predviđeno u dizajnu Agende ID2020, u kojoj su Bill Gates i GAVI imali glavnu ulogu. U ovome slučaju ID2020 može biti ugrađen cjepivom i dostupan na daljinu putem računala, robota ili algoritama s EM-om (potražite na njemačkom “Wirkungsweiseund Gefahrenderaktuellen Corona-Impfungenin Deutschlandmittels mit NanopartikelnumhülltermRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Germany 37. Conference” od 31. siječnja 2021.)

Usvajanje Agende ID2020 još treba odobriti Njemačko savezno vijeće, ali male su šanse da će Vijeće to odbiti.

Agenda 2020 u Švicarskoj

Slično tome, u Švicarskoj će Agenda ID2020, potpuno elektronički način identifikacije, koji povezuje sve sa svime svakog pojedinog građanina doći na red za glasovanje 07. ožujka ove godine.

I to nije sve, švicarska vlada želi upravljanje Agendom ID 2020 prenijeti u privatni sektor, što je nevjerojatno! Zamislite samo banke ili osiguravajuća društva koja trguju vašim podacima i informacijama. Zamislite samo što će se dogoditi s vašim osobnim podacima. To je nezamislivo i nedopustivo.

Dugoročno gledano, tko zna koliko dugoročno, kako je predvidio Bill Gates, svojstva elektroničkog načina identifikacije, odnosno elektromagnetsko polje (EMF), implantirat će se u tijela ljudi; s cjepivom, možda se to već događa sada s cijepljenjem, ili odvojeno u obliku injekcijskih nano-čipova.

Rana ispitivanja provedena su sredinom prošle godine u školskim razredima udaljenih sela u Bangladešu.

Budući da su samozadovoljni Švicarci takvi kakvi jesu, vrlo je moguće ako nije vjerojatno da će vladin prijedlog biti prihvaćen 07. ožujka. Što onda?

Je li ovo početak usvajanja digitalizirane Agende ID2020 diljem Europe, svijeta?

Ili su možda druge zemlje EU već tiho i potajno, bez postavljanja pitanja, predviđale uvrštavanje Agende ID2020 u svoje Ustave?

Jednom kada se svaki građanin planete, prema Billu Gatesu, otprilike 7 milijardi ljudi, bude na ovaj način kontrolirao, kontrola male svjetske elite bit će gotovo potpuna.

S elektromagnetskim poljem i s 5G / 6G EM valovima koji omogućuju unose i pristup podacima u ljudsko tijelo, bit će moguća gotovo potpuna kontrola svakog čovjeka. “Gotovo” se odnosi na planirani pristup vašim moždanim valovima.

To bi se trebalo događati putem Brain Computer Interface (BCI), nazvanog Neuro poveznica (https://neuralink.com/), kojeg je razvio Elon Musk. (Pogledajte video)

On predstavlja sučelje elektroničkih valova, povezanih s ljudskim mozgom koji će do tada biti pretvoren u elektromagnetsko polje (EMF), tako da može primati digitalne naredbe, putem kojih će se moći utjecati na ponašanje čovjeka.

Ne dopustimo da se ovo dogodi.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
50 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije

Kad se zna da teutoncima upravljaju isti još od Franačke i Arminusa onda je sve jasno zašto su donjeli taj digitalnosotonistićki zakon.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

Pogledaj na yt gdje ona izjavljuje da je izabrane skupine, iako su masu tih videa skinuli.. a njemci i nisu žalit kao nacija. previše mazohizma i nabijene krivnje… hićo im je skino mjeru za sva vremena. okupirani su od glavnog “saveznika’ jos od ’45

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ma što reći više kad sve znaš buraz.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

isto mi je buraz intuicija kao tebi i svakom drugom otvarala veo iza reflektora pozornice teatra.. kad se čovjek sam otvori za dublje uvide i prođeš kroz uske klance i upitnike; nešto sa mnom il sa svjetom neštima.. sam se matrix ko sol u vodi rastvara

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Lijepo si to pjesnički uokvirio buraz.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Ispravak 1922 do1933 je trajala priprema za 1939…isti oni koji i danas stvaraju Pseudoniju Hepinizma…jahali su i tada .
Pozdrav

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  CAN

pogledaj na blog ‘okkulte-nazis’ saznat ćeš više nego na bilo kojem fakultetu pozdrav can

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Da.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  CAN

CAN, u pravu si, uvijek su isti u pitanju, zna to piždro.
Za pripreme si u pravu, samo su počele nešto ranije, 1920-te godine, a možda već “micanjem” Rusije iz wwI da, između ostalog, ne bi rat završila kao posjednica ulaza u Crno more.
Na Krfskoj konferenciji su se, također, uz pred javnost iznijetu deklaraciju, u tajnosti počeli sklapati tajni savezi za buduće “akcije”.
Tada su majstori za protivnika imali brkatog Gruzijca a danas imaju uglavnom mobitelaše i ogledalaše, kako ih (nas) je nazvao komentator B. Zrilić.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

U mom svijetu ti bio direktor vaspitno upitni znanosti…a ovako će mi djecu roboti okruživat.
Živio

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

Odgovorio sam ti ovdje…
I tebi i kolegi 46 85…..

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/pokolj-se-nastavlja.html#comment-582549

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Kada stavljate poveznicu do nekog komentara u drugoj temi imate skroz sa desne strane komentara lančić, na koji kliknete i dobit ćete poveznicu do tog komentara. Tako se sa klikom na link odmah otvori taj komentar i ne mora ga se tražiti, kao kad stavljate poveznicu na članak.

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije

Kužiš se u tehniku, uvijek treba učiti.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

Hvala puno.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Subaru, nevjerojatno ja ali se čini da Njemačka politička glupost napreduje brže od svake tehnologije.

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Istina Mrči, dobra ti ona briljantna rečenica ispod Forda na krempitizam bidenov ciaš. Ti, Piždro i Istražuj pročitajte na kraju onog iz Etiopije dole na kraju napis od Đo Đoka, ubo je u centar ko i ti onom rečenicom. Ako nisi pogledao Nadu Jurinčić na Bujici obavezno pogledaj, isto važi i za buraza Piždru i Istražuj.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Subaru, vidio sam komentar od đo đoka i dr. Jurinčić u onom videu.
Đo đok jednostavan i precizan.
Dobro je opisao generaciju 40ih koja se po mom mišljenju našla u nezgodnom povijesnom trenutku izložena indoktrinaciji i sa zapada i sa istoka dodatno garniranoj “tehnološkim napretkom”.
Najbolje je prošao dio koji, zahvaljujući postojećoj infrastrukturi i prometnoj povezanosti, nije imao želju i potrebu iseliti se u gradove.
Također je malo razuma i zdravoseljačke pameti ostalo i na otocima zahvaljujući procjeni novih poslijeratnih vlasti da im nije baš pametno iseliti otoke.
Tako da je, zbog tadašnjih okolnosti, ova naša generacija mogla nešto “životno” naučiti samo od generacije koja je iskusila život “od poja i mora” tj, od naših baka i djedova.
Dr, Jurinčić odlična, samo na mjestu i vremenu odabranom od majstora sa procjenom da će im taj njen nastup donijeti više koristi nego učiniti štete.
Bez obzira, već sutra su započela etiketiranja po msm od “struke” , politike i svekolike ološi.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

hehehe hehehe hehe navire mi smjeh iako je za plakat.. he Mrči svaka čast na komentu, al je zadnjom rečenicom začinjeno, da nema kome da nije po okusu. lakše je ovima što se u matrix ufaju – nit ih svrbi nit se češu, prešlo u naviku..

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

No COCA COLA NO WAR

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Pogodio si sa otocima, dodao bi i one zabiti gore u planinama ko u filmu Vuk Samotnjak i Gluhi Barut, dok su nas odgajali oni od poja i moja bili smo normalnni, čim vrtići, škole itd preuzeše ulogu ode sve u vražju mater. Imao ona izjava Rokfelera kako uspjeli sa “feminizom i ženskim pravima i davanjem ženama prava na rad” oteti im djecu i onda ih u navedenim institucijama praviti biorobotima da im služe i vjeruju im ko bogovima u one uvaljene programe u ganglije. Ono kako su nas poslije cvaj beben kriga utjerali u torove-gradove u zadnjih četriri desetljeća se desilo kinezima i uradili su oni koji su kao i naši čobani indoktrinirani i postavljeni od istih, nije opaska na ideologiju, to je nebitno i na to lijevo desno se nikad nisam palio jer sam davno shvatio obmanu po tom pitanju.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Subaru i drugi dragi ljudi…hvala što ste mi skrenuli pozornost na gore navedeni članak u februaru 20e.
Informacije su vrjednije od ZLAta.

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Nema na čemu berlinčaninu, ti kao i mi ostali imaš to treće oko koje je progledalo, da ga nemaš nebi ni vidio bitno.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

Sjećaš se one priče o golubovima dezorjentiranima? Uvode novu mrežu…pod krinkom…djeca misle da je kroz nju život brži…a ne tnaju da nemaju potrebu da žure.
Berlinčani?! Umro grad.
Natjerali su me da preselim na selo.prije par mjeseci…danas kad vidim ljude …skrivene iza maske …kažem im da od mene nemaju šta opljačkati…i da slobodno skinu šminku.
I urade to u pravilu.živio

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Da, ostao si mi u pamčenju sa golubovima. Ispravna odluka za selo. Imaš smisla za intelektualni humor, živio berlinčaninu sa sela.

Papi
Gost
Papi
1 mjesec prije

Nazad par godina tomo zecina nije zna pravilo ni izgovorit digitalizacija, ali eto kao dio programa
Sve oni nama unaprid najave

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije

Ja neznam šta je sporno ovome zakonu? U Njemačkoj imate sufu ljudi jedva čekaju da upišu svoje podatke i da uzimaju podatke iz nje, a sto se tiče za sve ostalo postoji Facebook, Youtube, Insagram TickTok…. Tako da ne se ne trebate previše nervirati već je sve umrežena.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
1 mjesec prije

Sporni su ljudi kao sto si ti.Osim toga nista nije sporno.Ti i takvi kao ti ste nam djecu osudili na propast.Znam sta je Sufa i za sto sluzi a znas i ti i to nema veze sa ovim o cemu se govori u tekstu.

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Hattori Hanzo

Razmisli glavom koje kriv. Ja ti govorim činjenica a šta ja želim. Sve podatke na internetu im dajemo MI i samo Mi nitko nas za ništa ne prisiljava i nisam ja ničju djecu osudio, već roditelji njihovi kada su im kupili kompjuter, ps1,2,3,4,5 mobitel… I sada su svi krivi pa ako sam ja kriv ja ću samo dati odgovor i pitanje u svoju odbranu. Zašto ste im dopustio mobutel i internet? Hoćemo li privatnost? Ili hoćemo li da toj djeci navijemo youtube i damo im igrice pa kao kreteni sjede u kući po cijele dane? Odgovor na prvo pitanje je isključi sve i živiš s prirodom, a odgovor na drugo pitanje je globalizacija koju svi prihvaćamo prešutno (odnosno mlatimo šuplju po forumima). Samo još jedno pitanje zašto se ne odreknete interneta?

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije

Jedan dobar EMP i ode digitalizacija u bespuća poviesne zbiljnosti.
Bolje da zapisuju u kamen, stabilnije je.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Mikojan

Zapis u kamen je privilegija”elita” ?
0101ü0101ü1ü1 je novogoyimski otisak.
Jadno jadnije hepinizam

Prijedlog
Gost
Prijedlog
1 mjesec prije

Prijedlog za uredništvo da istraži ako već nije. ID2020 se savršeno uklapa u koncept patentne prijave predane od strane Microsofta. Potražite na Internetu prijavu pod zanimljivim brojem WO 2020/060606 A1 (datum prijave 26.03.2020.)
Ime: Cryptocurrency system using body activity data

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  Prijedlog

Tama nam je preko Hejtsa uvalila sredstva upravljana binarnim kodom a sad će nam preko njega uvaliti borga bukvalno.

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

ma možemo se mi praviti da sve znamo u sve se kužimo ali ako je ovo istina ako im je to stvarno naum i da se više ne sakrivaju onda je to zločin protiv čovječanstva i za to trebaju odgovarati ne sudu nego narodu jer ovo više nije smiješno šta je to sa narodom do kad će gledati zločin nad sobom kao da su tokmaci

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

simbol “velikog reseta” koje sada nose mnogi političari kao značku na reveru kaputa..

Simbol je krug sa bojama poredanim u krug, po redu duginih boja, nikada ga dosada nisam vidio

nedavno su viđeni, nosili su ga javno, Boris Johnson, Macron, Tedros, Gates,.. kao i ministrica iz njemačke vlade, Svenja Schulze ( svi na ovoj slici)

Merkelica ga je nosila također nedavno

To je faktički novi simbol Sotone..

zna li netko nešto više o porijeklu ovog simbola? odkuda potječe? iz Babilona možda?

https://pbs.twimg.com/media/ErtDuMWXcAMp1wW?format=jpg&name=small

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Nova “zelena “religija
Sponzoriraju klimatsku “zaštitu”na regatama…prave reklamu na veliko.

Ima se može se.
Mislim da ti je poznata uloga duge u švabiji.
Potiče podsvijest da se prilagodi novonormalnom kao prirodnom- a znaš također koliko su mlađi izdoktrinirani.
Prodaju što žele.
P.S. Mensch sag Bescheid , wenn du im Norden bist.
Živio

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

sotonjarsko-fašistička banda želi sve više vršiti pritisak na ljude da se više cjepe:

Austrijski kancelar Kurac, predložio uvođenje “zelene” vakcinske putovnice, za cijelu EU, po uzoru na Izrael.. sada je naravno sve jasnije, zašto je Izrael kobajagi “svjetski prvak” i predvodnik u cjepljenju, i prvi je uveo neke simbole za cjepljenje..

međutim, u intervjuu, koji je korpoartivni Bild Zeitung vršio sa njim, Kurac objašnjava zašto Austrija uskoro otvara sve, uprkos navodno rastućim brojevima zaraženih: pa se tu kaže u naslovu (kurčeve riječi): “lokdaun kojega se nitko ne pridržava nema puno smisla.”

U austrijskoj pokrajini Koruškoj (Kaernten) uvode plave vrpce za cjepljene (ma , jok nema nikakve veze sa nacizmom..ma kakvi)

U španjolskoj regiji Galiciji, tamošnja vlada narodne stranke-PP (španjolski HDZ) uvodi kazne za protivnike chepljenja, previđeno od 1000 do 600.000 eura..

Ignazio Sillone…poznata izjava 60-ih godina: “Fašizam budućnosti neće se zvati fašizmom. Ne, on će reći , ja sam antifašizam.”

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Bravo za izraz Kurac.

Tina
Gost
Tina
1 mjesec prije

Ako se ovo i sprovede neće dugo trajati…

Jednostavno receno
Gost
Jednostavno receno
1 mjesec prije
Reply to  Tina

Traja će sve dok ljudi koriste njihove usluge.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

sve ti njihovio planovi ne mogu funkcionirati bez struje. Odnosno strujnih akumuluatora, koji su potrebni za funkcioniranje svih digitalnih stvari i čipova i svega ostaloga..
Isključite struju, odnosno odrekinite se mobitela, kartica i svog ostalog sranja i sotonjare nemaju šanse.. to je to.. naravno da oni računaju na onaj dio stanovništva, ipsrana mozga i lijene guzice, na one koji na blagajni i kutiju cigareta ili žvakaću, plaćaju sa karticom.

bez struje, sve je to samo bezvrijedna hrpa plastike i metala

sotobanda će na kraju izgubiti, ali prije poraza, banda želi pobiti što više ljudi

Elektroinženjer
Gost
Elektroinženjer
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Ne bih se složio. Stujni krugovi se mogu napajati i iz EM polja, indukcijom. Npr. pasivni RFID krugovi tako rade, energiju dobijaju bežično iz okolnog EM polja koje stvaraju one “štake” što strše na izlazu iz trgovina. Indukcijom se generira dovoljno energije za pogon mikročipa, pa on može odgovoriti “štakama”. E sad da li je tehnologija dovoljno evoluirala da umjesto mikročipa imamo nanočipove to ne znam. Nije mi teško zamisliti i slićan sistem samo u nano dimenzijama, nije nemoguće. Ja sam još kao klinac sklopio jednostavan radio prijemnik kojemu nije bilo potrebna nikakva baterija, jednostavno se napajao rezonancijom (paralelni LC titrajni krug) iz okoline, EM polja. I slušao radio program na srednjem valu.

Pa i sam Tesla se bavio bezičnim prijenosom energije, samo puno većih snaga.

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije

Jesi, slušao si radio, u biti to je bio radio detektor. Samo nisi rekao da ga je moguće slušati jedino preko slušalica i to vrlo velike impedancije, nikako na zvučnike. Za bila kakav ozbiljniji prijenos bez žice, a da ima pristojni domet, potrebne su vrlo velike snage. Neću ni spominjati rasipanje zbog kružnog izgleda EM polja. Dobra stara žica još dugo će biti s nama. Sve ove novotarije tipa bežični punjači mobitela rade samo u neposrednoj blizini. Tako da je @ledeno doba u pravu, sva je elektronika funkcionalna samo ako je uredno napajana. Ako nema snage i napona ili je ometena smetnjama pretvara se u beskorisno smeće.
Tko god planira svijet pokoriti a za to mu je potrebna struja radi račun bez krčmara. Malo je što krhko kao elektronika. Bilo koji pučkoškolac koji voli fiziku može iz priručnih sitnica i otpada samo radi zabave omesti TV signal u cijelom kvartu. Zamisli što sve mogu napredne vojske. Mogu nas doslovno vratiti u mrak.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

prije 15-ak godina vidio sam radio prijemnik, koji je doista radio bez struje.
međutim on je radio, tako reći na ljudsku snagu. Tojest, imao je na sebi, ako se dobro sjećam, sa strane kao neku ručicu.. I da bi radio svirao, trebaš faktički stalno vrtiti tu ručicu, odnosno trebaš radio “navijati”, kao stare satove. Unutra je vjerojatno bila neka naprava, nešto kao mali generator, koji je sam proizvodio struju, ali si stalno morao vrtiti, da bi genrator radio. Otprilike, ako se dobro sjećam, trebalo je dosta vrtiti, odnosno “naviti” , da bi radio mogao svirati jedno 2-3 minute. Nakon toga, si opet morao dobro vrtiti..i sve tako redom..

radio nije bio neki retro aparat iz starih vremena, već doista proizveden u to doba, to je bilo dakle negdje 2005.otprilike.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

Mogu i babe dat džabe.. samo treba nać mušteriju.
Tehnika je super….do zlouporabe ..a do tada
Do viđenja;)

nekoime
Gost
nekoime
1 mjesec prije

A GDPR ????????

Azbest
Gost
Azbest
1 mjesec prije

Što ti je demokracija!

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

“Ivičaaa, dobio sam naredzenje od UTPA da sav taj digitalizirani bankarsko fasisticki kopilanderski kopilo eliminiram, likvidiram, da sahranim kopilo!
Sacekacu da se kopilo pojavi na cos od spic i onda cu preokrenuti situačija u moja korist i nagariti cu sa celicno čevama plutona direktno na možaka od kopilo.
Na kraju od njegovo možaka pravim palacinka.”

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Četvrti Reich se rađa i to nije teorija zavjere.

dinko grgat
Gost
dinko grgat
1 mjesec prije

Pa se onda pitajte što će ostati od slobodne volje koju je Bog dao čovjeku???!!!

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik