HDZ-ova ministrica Ankica Gudeljević ponižava inteligenciju naroda: “Naša zemlja će među prvima dobiti cjepivo protiv koronavirusa”

Ankica Gudeljević
92 komentara

HDZ-ovka, Brčanka, prevoditeljica njemačkog jezika i ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine, Ankica Gudeljević, “ponosno” je najavila kako će BiH biti među prvim zemljama koja će dobiti još nepostojeće cjepivo protiv koronavirusa, čime je Bosnu i Hercegovini bukvalno smjestila na listu najgorih banana republika u svijetu.

Ministrica Gudeljević je u kratkom intervjuu za Večernji list otvorila sve karte, te nas rastužila svojom izjavim, jer dolazi iz grada gdje je stvoren portal Logično, a čiji novinari uporno rade na raskrinkavanju korona kriminala.

“Što se tiče nabave cjepiva za BiH, mi smo završili važan dio posla potpisivanjem ugovora s organizacijom GAVI Alliance”, započinje svoj intervju Ankica Gudeljević i u nastavku otkriva tko će primiti nepostojeće i neprovjerene cjepivo: “BiH je na listi zemalja koje će prve dobiti cjepiva za dvadeset posto ukupnog stanovništva, a prije svega za najranjivije skupine. Ovdje trebamo imati u vidu zdravstvene djelatnike, njegovatelje starijih osoba, populaciju treće životne dobi, učitelje, djelatnike u javnom prijevozu i osobe s kroničnim bolestima.”

Osim nabavke nepostojećeg cjepiva, Ankica Gudeljević otkriva još jedan sporazum o kupovini kontroverznog lijeka Remdesivir riječima: “Slijedom sporazuma Europske komisije o zajedničkoj nabavi zdravstvenih protumjera, Bosna i Hercegovina izrazila je zanimanje za lijekovima Remdesivir i RoActembra, kao i za špricama, iglama i potrošnim materijalom potrebnim za cijepljenje na COVID-19. Ministarstvo pažljivo nadgleda svaki poziv u sklopu sporazuma Europske unije o zajedničkoj nabavi zdravstvenih protumjera kako bi moglo pravodobno reagirati.

Da se zna – tko je Ankica Gudeljević?

Gudeljević je rođena 1964. godine. Dio djetinjstva je provela u Njemačkoj, gdje je završila osnovno obrazovanje. Kasnije joj se porodica preselila u Bosnu i Hercegovinu, gdje je, u Srednjoškolskom centru Pero Kosorić u Sarajevu, stekla srednje obrazovanje. Poslije toga, Gudeljević se 1984. upisuje na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, gdje stekla zvanje profesorice njemačkog jezika i književnosti. Diplomirala je 1989.

Nakon završetka studija, Gudeljević je se preselila u austrijski Graz. Tu je dvije godine radila kao prevoditeljica u jednom osiguravajućem društvu, da bi onda do 1996. godine radila u porodičnom biznisu. Poslije toga, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, učlanjuje se u HDZ, te 1997. počinje raditi kao profesorica njemačkog jezika u Ekonomskoj školi u Brčkom, a od 2004. do 2009. preuzima funkciju direktora poduzeća Autoland u Brčkom, te potom do 2014. vrši funkciju šefice službe za marketing Javnog poduzeća Komunalno, također u Brčkom. 2015. godine Gudeljević prelazi u državnu službu Bosne i Hercegovine, postavši savjetnica u uredu zamjenika ministra vanjskih poslova. Tu funkciju vršila je do 2019, a do imenovanja za novu ministricu civilnih poslova BiH 23. prosinca 2019. bila je na poziciji zamjenika direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta.

Tko se krije iza GAVI (Globalne alijanse za cjepiva)?

GAVI je internacionalna organizacija utemeljena 2000. godine koju čine javni i privatni sektor. Cilj joj je svjetska imunizacija siromašnih zemalja putem cjepiva. Ovu organizaciju čine eksperti SZO (Svjetske zdravstvene organizacije), UNICEF i Svjetska banka. Najveći privatni investitor u ovu organizaciju je fondacija Bill i Melinda Gates.

Dakle, stvar je i više nego jasna. Iza ovog globalističkog i vrlo upitnog projekta stoji, nama vrlo poznati, Bill Gates. Gdje god su cjepiva tu je i naš Billy sa svojom Melly.

Kako su došli do BiH?

“Stalna misija BiH pri Ujedinjenim narodima u Ženevi je u srpnju ove godine proslijedila Ministarstvu civilnih poslova BiH zajedničko pozivno pismo, koje su uputili Svjetska zdravstvena organizacija (SZO), Globalna alijansa za cjepiva (GAVI) i Koalicija za inovacije pripravnosti na epidemiju (CEPI), za pristupanje BiH Instrumentu za globalni pristup cjepiva protiv bolesti Covid -19 (Covax), a koji će biti administriran od strane GAVI-a”, pišu domaći mediji, te otkrivaju kako sve funkcionira.

Cjepiva nećemo komentirati, jer ne postoje. Nešto što ne postoji, ne može se ni komentirati. Međutim, potrebno je po stoti put napisati više informacija o lijeku Remdesivir.

Remdesivir, još jedan je eksperimentalni antivirusni lijek koji je razvila laboratorija Gilead Sciences. U početku se koristio za liječenje virusa Ebole. Integriran je u istraživački program Discovery, onaj koji nije uključio klorokin i azitromicin profesora Didiera Raoula. Remdesivir je 2018. godine povučen u Kongu jer nije dao zadovoljavajuće rezultate protiv Ebole.

Postoje dvije studije vezane za Remdesivir. Prva je objavljena u Lancetu, koja je zaključila kliničku neučinkovitost. Drugu studiju je financirala farmaceutska tvrtka Gilead Sciences, te koju je spomenuo dr. Fauci i koja također ne daje značajne rezultate. Ova studija je objavljena u New England Journal of Medicine. Studija je zaključila da 60% pacijenata ima nuspojave, 23% nuspojava su vrlo ozbiljne, a 8% je zahtijevalo prekid tretmana. Znanstvenici znaju da je neetično davati pacijentu placebo ako su im već ugroženi životi.

Korporacija Gilead Sciences proizvodi kontroverzni lijek Remdesivir. Akcionari tvrtke Gilead su suvlasnici medija koji mogu utjecati na javnost, a time i na političke predstavnike. Priča se da jedan od akcionara Gilead Sciences lobira da transformira solidarni mirovinski sustav BiH u sustav kapitalizirane štednje, koja BiH može koštati preko 15 milijardi KM.

Tužno je vidjeti kako BiH, odlukama svojih političkih predstavnika, postaje klasična banana republika. Sve odluke od životne važnosti se donose izvan BiH. Bilo bi pošteno da politički predstavnici stanu prvi u red za primiti cjepiva ili uzeti lijekove za koje potpisuju narudžbe.

Ankica GudeljevićcjepivoGAVI
Pretplatiti se
Obavijesti o
92 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Daba
3 godine prije

RezultatI izbora pokazuju inteligenciju naroda…..
🙂

tucker carlson
3 godine prije

nema ona svog naroda i svoje domovine.sram je i stid bilo.radi jos jedne porcije kreditnog zaduzenja..povratio bih sad na njezin cv,ionako nisha ne govori o covjeku.

RoPe
3 godine prije

Dobro je da Bakirov entitet dobije Gejcovu, a Dodikov Putinovu vakcinu. Buduci da su genetski slicni, onaj entitet u kojem ce se radjat manje degenerika ima bolju vakcinu. To je u stvari prirodni eksperiment.

BČ / Grčica
3 godine prije

Ankica je dobra naspram muža koji uništi sve šta takne.

AJeTo
3 godine prije

Čega se pametan srami time se budala ponosi. Da li je netko zabrinut, s obzirom na to da se na net. hr istovremeno nalaze članci o uspjehu Švedskog modela i o Assangeu? Znam da nitko ne prati pa s krećem pažnju…

rudi
3 godine prije

Evo samo mali link o novim RNA cjepivima……pa vi prosudite sami što nas sljeduje.

https://www.youtube.com/watch?v=XZ96aC58tlg

Zorule
3 godine prije

Zar nisu i Africke drzave trebale biti prve koje ce primiti doze cjepiva?

Patriot
3 godine prije

Ustaj Bosno ponosno, vrijeme je…

Perun
3 godine prije

Samo za ministricu civilnih poslova Bosne i Hercegovine, Ankicu Gudeljević kojoj treba vakcinacija ali ako joj treba neka se cijepi ili cijepa kako kod hoce ….evo jedna pjesma pjesma od Atomskog Sklonista za postovanu gospodju ministarku

Olujni mornar

Moje je more i moj je brod
Moji su vjetrovi, kise i oluje
Tebi ostavljam novi krov
Novi asfalt i prikljucak struje.

Obala je pola-pola
Ali ti poklanjam sve
Obala je pola-pola
Ali ti poklanjam sve.

Moje je more, moj je brod
I smrt ce moja biti tajna za te
Ostavljam ti francuski krevet, ne placi
Jos uvijek mislim, mislim na te.

Obala je pola-pola
Ali ti poklanjam sve
Obala je pola-pola
Ali ti poklanjam sve…..

Eto i mene
3 godine prije

Vucic je rekao da ce srbi medju prvima dobiti cjepivo, capak je rekao da ce hrvati medju prvima dobiti cjepivo, sad i ova… Sto se govori po drugim drzavama svijeta? Bice ce svi prvi dobiti cjepivo jer ce prva tura ionako ici za sve zemlje istovremeno…
Samo je pitanje tko ce ga uzeti…

Outsider
3 godine prije

Virus+antivirus+update pa ispočetka i opet ponovo. Šema za pravljenje novaca isprobana na internetu. Potrajat će ovo…da ne zaboravim zakrpe

3 godine prije zadnji put uredio Outsider
Bosanac
3 godine prije

Ankice, sve cemo ti te vakcine u guzu nabit i tim tvojim kolegama vijecnicima ministrima. A javne pare koje potrosis na to smatraj da si nam svima duzna u BiH

Dražen
3 godine prije

Vjerujem da je dosta vas koji pratite Logicno i ostale non-mainstream portale imalo priliku pogledati vrhunski dokumentarac Plandemic ll -Indoctornation, koji činjenično i sa dokazima opisuje ovaj scam sa tzv. Covid pandemijom. Izvorno je išao na platformi freedomplatform.tv (by LondonReal- Brian Rose), gdje se može pogledati ili preuzeti. Ključna figura je čovjek po imenu David E. Martin, vrhunski stručnjak koji se profesionalno bavi financijama, praćenjem tokova novca i patentnim pravima, da navedem samo bitno.
Kao nastavak ili follow-up na temu iz dokumentarca, voditelj Brian Rose je napravio interview sa tim čovjekom – detalji, dokazi i činjenice koje iznosi su jednostavno frapantni,
a video je objavljen 7.9., svakako pogledajte (uz uvjet da se solidno služite engleskim):
https://freedomplatform.tv/david-e-martin-exposing-moderna-the-star-of-plandemic-indoctrination-reveals-the-truth/

Max
3 godine prije

Zašto to rade svome narodu? ili Trima možda upravo zato jer su za to dovedeni plaćeni postavljeni…

mario
3 godine prije

IMBEX HR:Treba li ove zime protiv gripe cijepiti i djecu?
POGLEDAJTE OVOG POTPLACENOG BEZDUŠNO SOTONISTIČKOG BJEDNIKA. ZAGOVARA CIJEPLJENJE DJECE, A NAVODI DA JE CJEPIVO SIGURNO ZA DJECU OD 6 MJESECI. ZLOČINCI PAMTIMO VAS!!!

3 godine prije zadnji put uredio mario
Kuga
3 godine prije

Dobro ga dudla. Nemojte je crnit samo zato sta predsjdni who crn

Rat i Mir
3 godine prije

Mogu mi samo popušit k….ja se neću čipirat

Luka
3 godine prije
Armagedon
3 godine prije

Ankica Gudeljević,, Samo jos jedno SRAMOTNO ime u nizu Sotoneskih sluga .Uspijeli su da ih povijest pamti po zlu i uvijeravamju ljudi u lazi ,

Svi oni koji rade sto i ova vijestica i cime se ponose .misle da ce izbijeci ruku pravde …… Ali doci ce vrijeme , brze nego sto se misli kad ce biti prozvani svi stozeri i neljudi koji sluze ovom zlu . … mijenjat ce imena da ih se ne prepoznaje, posto ucestvuju u genocidu ljudi ,a posebno dijedova i baka a i unistenje citavih generacija dijece , njihovog dijetinstva , zrravja , psihicke stabilnosti itd.

Svoje zlocinacka dijela nece moci prikriti .

Ante
3 godine prije

Čim sam pročitao da se vratila u BiH, odmah mi je bilo jasno o kome se radi. Radi se o osobi koja nije bila sposobna raditi posao koji se od nje traži. Nije bila sposobna uspješno voditi ni vlastiti firmu. Poznato je da samo takvi mogu dobiti članstvo u toj stranci.

slobodan
3 godine prije

“inteligencija naroda” se ne može poniziti — jer ona kao takva ne postoji!
može se jedino poniziti inteligencija pojedinaca, individualiteta, ljudi koji pripadaju određenoj narodnosnoj skupini!

Sam
3 godine prije

Ma hajde hajvanu ne generaliziraj.
Ko si ti uopce i otkud zaluta ovdje na portal?!
Iz kamenjara s Poskoka direktno a?
Ne znam kako te redakcija Logicno ne sankcionira?
Sta cekaju?
Opet da pocnu svadje i prepirke lokalne koje ce u sjenu baciti vazne stvari.
@LR na tebe je red.
Tip je hajvan i komentari su mu provokantni i za sankcije

hogar strašni
3 godine prije

Bilo bi zanimljivo promatrati reakcije političara da nakon ovako štetnih odluka za narod i državu neki nastradaju recimo u prometnoj nesteći, zbog neispravnih plinskih instalacija, od struje u kupaoni…..

nonwo
3 godine prije

Chip se ugrađuje putem igle
The chip is encased in a smooth, strong biocompatible glass, and is small enough to fit into a hypodermic needle

puki
3 godine prije

pa i rotšildov etnički burazer Kon (Kohn) je još prije mjesec dana, rekao da će Srbija biti među prvima, koji će dobiti cjepivo…
a potajni burazer Vili Berosch je prije 2 mjeseca već naručio milijun i pol doza cjepiva za Hrvatsku…

dakle, najjadniji prdeži iz balkanskih prdež državica se kurče i hvalisaju, tko će najprvi početi ubijati vlastito stanovništvo, tojest tko će se kabali dubolje uvući u debelo crijevo…

Zvrk
3 godine prije

Nikad čuo za dotičnu.

Jomla
3 godine prije

Bolje prodavati tijelo i biti prostitutka, nego prodati dušu i biti kao ova!

Kimi
3 godine prije

Kad se budu cijepili svi hdz-ovce i sdp-ovce i ostali članovi partije nakon 5 god. cijepim se i ja. Možda🤣😂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI