Nove fotografije prikazuju Billa Clintona s Ghislaine Maxwell i Epsteinom u zrakoplovu ‘Lolita Express’

bill clinton - lolita expres
22 komentara

Poznato je da se Jeffrey Epstein družio s bogatim i moćnim ljudima, tako ni ove slike bivšeg demokratskog predsjednika Billa Clintona iz privatnog zrakoplova investitora i nisu veliko iznenađenje. Ostaje nejasno zašto je bio tamo, jer je bivši predsjednik, u to vrijeme, bio svjestan strašnih navoda protiv Epsteina.

Otkriveno je da je Bill Clinton rado pozirao u privatnom zrakoplovu osuđenog pedofila Jeffreyja Epsteina, koji se obično naziva “Lolita Express”, kao što je prikazano na nekoliko fotografija koje je dobio New York Post.

Fotografije uključuju zajedničku fotografiju s navodnom nabavljačicom djevojaka Ghislaine Maxwell, u kojoj se Clinton i Maxwell grle na vrhu stuba zrakoplova.

Izašla je još jedna fotografija, iz onoga što se činilo putovanjem iz 2002. godine u Afriku zajedno s Epsteinom i nekolicinom VIP osoba, na kojoj je Clinton zagrlio Chauntae Davies, koja je tada imala 22 godine. Davis je optužila Epsteina da ju je silovao dok je radila kao njegova osobna maserka.

S 40 godina, Davies nije podigla nikakve optužbe protiv Clintona, za kojeg je rekla da je “potpuni gospodin, šarmantan i sladak” ili Kevina Spaceyja, koji je također bio prisutan u petodnevnoj humanitarnoj misiji.

Naglasila je da se silovanje dogodilo u različito vrijeme, na privatnom otoku Jeffreyja Epsteina. Međutim, bivša maserka zaključila kako je “Epstein koristio ovaj privatni zrakoplov i svoje bogatstvo da bi se približio bogatim i moćnim ljudima”.

Davies je komentirala za The Sunu da sada kruže slike koje postavljaju pitanja zašto je “Bill Clinton koristio zrakoplov i što je Jeffrey možda pokušao postići tako što ga je posjetio”.

U međuvremenu, ostaje nejasno jesu li VIP osobe koje su putovale u Epsteinovom zrakoplovu znale za njegove uznemirujuće aktivnosti i nove optužbe.

Epstein je umro u kolovozu, u njujorškoj ćeliji, čekajući suđenje zbog optužbi za trgovinu seksom. Financijer milijarder, ranije je osuđivan zbog višestrukog krivičnog djela seksualnog zlostavljanja nad maloljetnicima. Istraga je pokazala kako se objesio, mada pod sumnjivim okolnostima.

Lolita
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mike
4 godine prije

hhaha a vidjer ga rumenog….

shumadinac
4 godine prije

Obračun republikanaca sa demokratama. Ovo je tek uvertira, pikantniji materijal sledi kad kampanja odmakne.

Emiliano Zapata
4 godine prije

sad kad se i novinar koji je objavio fotografiju objesi…

VasilisaPremudra
4 godine prije

Tako to biva s inkriminirajucim fotografijama/snimkama.
Pojavljuju se i nestaju – spontano.
Navodni snimak navodnog prvog pokusaja navodnog samoubojstva gorepomenutog Epsteina je – navodno netragom nestao?!?
Mda.

VasilisaPremudra
4 godine prije

Tako to biva s inkriminirajucim fotografijama/snimkama.
Pojavljuju se i nestaju – spontano.
Navodni snimak navodnog prvog pokusaja navodnog samoubojstva gorepomenutog Epsteina je – navodno netragom nestao?!?

istrazuj
4 godine prije

Sve je ovo manje vise prozvakano…

Medjutim…
Mislim da bi trebalo ipak malo obasniti i “nabavljačicu djevojaka Ghislaine Maxwell…”
Sta mislite – kojoj religioznoj sekti pripada?

E sad kad se kad se uzme u obzir da su i Jeffrey Epstein…i “nabavljačicu djevojaka”…ali u ostalom i cijela ujdurma oko “Epsteinovog osrtva” i njegovih “privatnih aviona” – na neki volseban nacin – UVIJEK povezani sa sektom…pardon (Rotschildovom) “drzavom Izrael”…covjek se sa pravom pita:
– pa nije li sve uradjeno/kontrolisano od strane MOSAD – da bi ISTI drzali u sahu “predsjednike/vladu/poslanike/ vazne licnosti” iz tzv SAD???
….ah ne … to je samo stara “teorija zavjere”…

Mamajev Kurgan
4 godine prije

Klinton pedofil a Hilarka mu lezbaca ….eto ko je upravljao Amerikom desetine godina pa onaj siroti glupson Bus mladji leleee
Ajd sto su svoju drzavu skenjali …nego sto moju drzavu onako zlocinacki skenjase i milione yugovica unesrecise a te prostore unazadise zauvijek.
E pa Trampe da si genijalac svih vremena …tvoja amerika ce isto tako ko i Juga da dozivi lom i strasnu nesretnu sudbinu …ce da bidne cemer-ika.

Buco
4 godine prije

Vjerojatno postoji puno fotografija i snimaka raznih putnika i gostiju Epsteina s kojima je pokušavao na temelju ucjene progurati neke svoje interese.
Tim stvarima su se bavili mnogi prije njega a bave se i danas, a na tim principima se zasniva poslušnost političara koji su dovedeni na određene položaje.
Iako je vjerujem imao snimke mnogih koji su ga kasnije zbog ucjena mogli odraditi, nekako me podsjetilo na Clintona i slučaj sa Ron Brownom koji je odrađen u avionskoj “nesreći” kod Dubrovnika, koji je isto tako čekao suđenje zbog korupcije, a prije nesreće je izjavio da ako ga osude bi mogao povući i ostale.
Zaj#ban je lik taj svirač saksofona, iako mislim da je Hillary glavna u kući.

Kajzer Soze
4 godine prije

Svi američki predsjednici su ogrezli u nemoralu a ova budala je definitivno prednjačila u tomecomment image

Nekdo
4 godine prije

“osuđenog pedofila Jeffreyja Epsteina”

Kakvo je to novinarstvo, a žalite se na mainstream medije? Nije da ga branim, ali koliko ja znam, osuđen je za spolni odnos sa osobom mlađom od 18 godina. To po definiciji nije pedofilija. Može biti, da je bio pedofil ali nije “osuđeni” pedofil. To je isto kao da ste zapisali “osuđeni ubica Clyde Champion Barrow” (Bonnie & Clyde). Bio je ubica i bio je osuđen, istina, ali za krađu auta a ne za ubojstvo.

Zar nije bit novinarstva pisati o provijerenim činjenicama? To si možemo priuštiti mi, komentatori, a na Vama je hoćete li to obrisati ili ostaviti.

imalijosnade
4 godine prije

satanisti su toliko perverzni da im nema premca u zlobnosti i u perverzijama. ako i oni imaju dusu il nesto sto neodumi, nek ide sve u P.M.

imalijosnade
4 godine prije

ustvari mislim da satanisti cak nemaju dusu. oni su tu ko neki stažisti 3-dimenzionalnosti. kreature tj. mentalne sonde koje se tu samo kiberneticki motaju kao nestvarna “plašila za ptice u zitu” a poslije, kad se film na zemsljskoj ravni zavrsi; zavrse se i njhove plašilsčke mental-projekcije, njihov smisao posojanja. u svemiru u visim dimenzijama oni su samo “hrana svojim inžinjerima” no, nakon odigrane prestave na zemlji oni postaju ko terakota glinene figure, ko prazne mumije bez duse.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI