fbpx

Novi razlozi zašto iza trovanja Skripala i njegove kćerke Julije stoje Britanci

Velika Britanija - laž vezana trovanje

I dok se zemlje članice Europska unije, kako bi pokazale svoje jedinstvo i podršku Londonu zbog trovanja bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripala i njegove kćerke Julije u Salisburyu 4. ožujka, pripremaju Rusiji dati “snažan diplomatski odgovor”, sve više dokaza upućuje na činjenicu da Rusija nema nikakve veze s ovim incidentom. Osim toga, London nikada nije pokazao ni najmanji dokaz ili argument kojim bi potkrijepio svoju tvrdnju o vrlo “vjerojatnoj krivnji” Rusije za napad kemijskim oružjem na europskom teritoriju.

O cijelom slučaju europska javnost zna isto kao prvog dana i prvih vijesti koje je objavio London, bolje rečeno ništa. Rusija je “kriva” jer nije pružila dokaze o svojoj nevinosti.

Ranije smo pisali kako trag vjerojatno vodi do Hillary Clinton i ljudi koji su radili na lažnom “Dosjeu Trump” i njegovim navodnim vezama s Rusijom, obzirom da je Sergej Scripal s agentom britanske službe MI6 Christopherom Steeleom radio na sramotnoj dokumentaciji protiv Trumpa. Christopher Steele je britanski špijun povezan s grupom Fusion GPS, dakle bio je izravno povezan s Demokratskim nacionalnim kongresom i Hillary Clinton u Sjedinjenim Državama.

Zbog lažnog dosjea Christophera Steelea su korumpirani čelnici FBI-a i američkog Ministarstva pravosuđa pratili Trumpa, njegovu obitelj, njegove suradnike, njegov tranzicijski tim i njegovu administraciju.

Što je Sergej Skripal znao o Steeleovom dosjeu? Portal “What Does It Mean” piše kako je dvostrukog agenta Sergeja Skripala i kćerku otrovao MI6 zato što su se namjeravali vratiti u Rusiju. Kako bi to bilo moguće, Skripal je u zamjenu ulazak u domovinu ruskim službama htio predati dokumente koje je posjedovao, a koji potvrđuju da je dosje o vezama Trumpa i Rusija ili slučaj “RussiaGate” potpuno lažan i dizajnirao ga je MI6.

Hillary Clinton

FOTO: Hillary Clinton

U dva članka o ovom slučaju portal objašnjava kako se Velika Britanija koristila trovanjem kao “false flag” operacijom da optuži Rusiju i da trovanje bivšeg dvostrukog špijuna ima veze s kampanjom protiv Trumpa.

Kada je su Sergej Skripal i njegova kći otrovani u Salisburyu 4. ožujka, navodno nervnim plinom, britanska vlada je odmah izjavila da je korišten bojni otrov “Novičok” koji se proizvodio samo u bivšem Sovjetskom Savezu. Istina, ali jedina sovjetska tvornica kemijskog oružja koja je proizvela taj plin bila je u Uzbekistanu, a nakon raspada Sovjetskog Saveza je prvo pregledana, potom demontirana od strane Sjedinjenih Država.

Stoga su Sjedinjene Države i Velika Britanija znale kako to učiniti. Slučajno, laboratorij kemijskog oružja britanske vojske “Porton Down” udaljen je samo 8 milja od Salisburya, gdje su otrovani Skripalovi. Britanska vlada tvrdi da je “Porton Down” identificirao nervni agens koji se koristio za trovanje Skripala. Međutim, ovaj je laboratorij savršeno sposoban za proizvodnju “Novičoka”, kao i drugi slični laboratoriji u drugim zemljama. Osim toga, obližnji Obrambeni centar CBRN za nuklearno, kemijsko, biološko i radiološko oružje i centar za obuku u  Winterbourne Gunneru udaljen je samo 4 kilometra od Salisburya.

No, to je samo dio onoga što se ne smije znati. Naime, početkom veljače je rusku Saveznu službu sigurnosti (FSB) kontaktirala Julija Skripal, koja je živjela u Londonu od 2011. godine i pripremala se za povratak u Rusiju da se uda za sina visokog dužnosnika ruske službe sigurnosti. Sergej Skripal, koji je već bio demoraliziran zbog smrti sina prošle godine, te njegove supruge 2012. godine, želio se vratiti u Rusiju s kćerkom.

Kako bi osigurao povratak, Sergej Skripal je odlučio dokazati da je MI6 u suradnji s režimom Obame i Hillary Clinton do najsitnijih detalja izradio ono što danas poznajemo kao “Dosje Trump“, osmišljen kako bi su uništio legitimitet aktualnog američkog predsjednika. Sergej Skripal je bivši vojni časnik i radio je za britanski MI6, koji ga je regrutirao kao dvostrukog agenta. Njegovo zapošljavanje je vodio agent službe MI6, kontraobavještajac poznat pod imenom  Pablo Miller.

Pablo Miller i Sergej Skripal su radili izravno za tvorca “Dosjea Trump”, časnika MI6 Christophera Steelea. S druge strane, Skripal je radio za Orbis Business Intelligence, tim Steelea koji je proizveo famoznu “Dosje Trump”. Dva špijuna MI6, Miller i Steele, također su radili za istu tvrtku i ovdje se krug zatvara.

Iako su pojedinosti o Skripalovoj ponudi ruskoj službi da mu osigura povratak u Rusiju tajne, potvrđuje se da je Julija Skripal razgovarala s ocem 4. Ožujka, kada su bili napadnuti i ostavljeni u kritičnom stanju.

Istovremeno, The Telegraph otkriva kako su svi kontakti između Skripala i agencije Orbis Business Intelligence i Steelea izbrisani. Nestale su i sve internetske veze između Skripala i tvorca lažnog “Dosjea Trump”.

Paralelno s ovim akcijama, koje mogu organizirati samo obavještajni stručnjaci, britanska je vlada iznenada optužila Rusiju da je otrovala špijuna i kćer nervnim plinom. No, kada je Rusija zatražila dokaze, Britanci su kategorično odbili suradnju, unatoč Konvenciji o kemijskim oružjima koju su potpisali i Velika Britanija i Rusija.

Theresa May

FOTO: Theresa May

Kada je Jeremy Corbyn, vođa laburista , pitao zašto bi Velika Britanija trebala reagirati na ovaj način, snage u parlamentu koje podržavaju premijerku Theresu May su mu se rugale. Državni tajnik za obranu Gavin Williamson je rekao “kako Rusija treba ići dalje kamo mora i šutjeti”.

Ruski predsjednik Vladimir Putin je na sastanku Vijeće sigurnosti Ruske Federacije izjavio “kako je iznimno zabrinut zbog štete i provokacija Velike Britanije”. No, britanska vlada je nastavila širiti histeriju i blokirala je u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda prijedlog Rusije koji zahtijeva “hitnu istragu u skladu s međunarodnim standardima”.

Nakon toga je ruski senator Sergej Kalašnjikov upozorio: ” Zapad je pokrenuo veliku operaciju da protjera Rusiju iz Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda. Rusija je sada vrlo neugodan akter za zapadne sile, što objašnjava nedavne napade na našu zemlju”.

Važno je napomenuti da se nitko na Zapadu nije potrudio zapitati zašto bi Rusija prva prekršila prvo i nepisano zlatno pravilo špijunaže prema kojem se ne diraju špijuni koji su zamijenjeni za druge špijune. U više od 70 godina to Sovjetski Savez i Rusija nikada nisu učinili.

Osim toga, za Rusiju je Sergej Skripal kao bivši obavještajac bio potpuno nevažan i nije imao ništa za otkriti Britancima što već nije rekao, što je priznao i za što je bio osuđen u Rusiji. No, za suprotnu stranu je bio važan izvor informacija o stvaranju lažnog “Dosjea Trump” i sama pomisao da bi se s kćerkom mogao vratiti u Rusiju je više nego dovoljan razlog za njegovo trovanje od strane Britanca i njihovih američkih prijatelja.

Kao što je istaknuo profesor Anthony Glees, direktor Centra za sigurnosne i obavještajne studije s Buckinghamskog Sveučilišta, govoreći o tome je li Rusija doista otrovala Skripala: “Nitko više ne bi surađivao s Rusijom. Osim toga, da je Rusija stvarno htjela ubiti Skripala, zašto to nije učinila kada je tamo bio u zatvoru?”

Scripal Trump

FOTO – Dio članka o brisanju kontakata na internetu između Skripala i svih koji imaju veze s lažnim “Dosjeom Trump”

Britanski znanstvenici, unatoč pritisku, ne povezuju nervni plin s Rusijom

Craig Murray, bivši diplomat i bivši britanski veleposlanik, kaže da je dobio potvrdu iz visokih izvora u Ministarstvu vanjskih poslova Velike Britanije, koji kažu da znanstvenici u laboratoriju Ministarstva obrane “Porton Down”, unatoč velikom pritisku, ne mogu potvrditi da je nervni agens ruski proizvod.

“Porton Down” je na kraju mogao samo navesti kako je to “vrsta” nervnog agensa kojeg je razvila Rusija i nakon vrlo teškog sastanka je ova formulacija dogovorena kao kompromis. Za one koji poznaju britansku vladu, to je bilo očito u nekoliko dana. Vlada nikada nije rekla da je nervni agens proizveden u Rusiji ili da bi se moglo proizvoditi samo u Rusiji. Britanska premijerka i dužnosnici se koriste izrazom “vrsta razvijena od strane Rusije”, što je rekla i premijerka May u parlamentu, veleposlanik Velike Britanije u Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda, Boris Johnson za BBC i mnogi drugi.

Postoje i druge zanimljive činjenice. Inspektori Organizacije za zabranu proliferacije kemijskog oružja (OPCW) više od jednog desetljeća su imali puni i nesmetan pristup svim ruskim objektima za kemijsko oružje, uključujući one koje je naveo navodni informator o “Novičoku” Vil Mirzjanov. Prošle godine je OPCW završio s uništenjem posljednjih 40 000 tona ruskog kemijskog oružja. S druge strane, za uništenje američkog kemijskog oružja Washington tražio još pet godina. Izrael ima velike zalihe kemijskog oružja, ali ga je odbio prijaviti OPCW-u. Izrael nije potpisao Konvenciju o kemijskom oružju, niti je član OPCW-a, iako je potpisao pristupanje organizaciji 1993. godine. Kasnije je odbio ratificirati pristup, jer bi to značilo inspekciju i uništavanje kemijskog oružja izraelskog režima. Izrael nesumnjivo ima tehnološku sposobnost, kao i svaka druga naprednija država, da sintetizira “Novičok”.

Laboratorij “Porton Down” još uvijek nije siguran jesu li ga Rusi sintetizirali, ali su pod pritiskom morali reći da je riječ o bojnom otrovu “vrste koju je razvila Rusija”, odnosno SSSR, da budemo precizniji. Čak i ovdje postoji nedosljednosti i igra riječi, jer je to “vrsta koju je razvila”, a ne “proizvela” Rusija. Ova operacija je očito vrlo pažljivo pripremljena propaganda i dobro razrađena vrsta laži.

I posljednja vijest od jučer je misterij s mobilnim telefonima Sergeja i Julije Skripal. Naime, njihovi mobiteli su bili su isključeni četiri sata na dan otrovanja. GPS signali uređaja, koji identificiraju mjesto gdje se nalaze, nisu funkcionirali tijekom razdoblja trovanja i za GPS je ruta njihova kretanja ostala “nepoznata”.

Trovanje Sergeja Scripala vodi do Hillary Clinton, a ne do Kremlja

Američki stručnjaci su u Uzbekistanu istraživali stare sovjetske laboratorije za kemijsko oružje

 

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
49 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Marija
Gost
Marija
3 godine prije

Nitko pametan se više ničemu ne čudi.

Đuro
Gost
Đuro
3 godine prije

Šta je s škotskom ? Oće bit kakav referendumčić ?

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
3 godine prije

Samo mi nije jasno koliki debil treba da budeš pa da povjeruješ da su Ruske tajne službe odlučile da ubiju nekoga ( apsolutno nevažnog špijunčića ) i to tako što će ga ubiti ni manje ni više nego bojnim otrvom i to ne bilo kojim bojnim otrovom već otrovom koji direktno vodi do njih 🙂 znači neće ga ubiti pištoljem,snajperom,zgaziti ga kolima ,ubaciti fen u kadu dok se kupa,baciti klavir na njega sa zgrade dok hoda ulicom i tako pokušati izbjeći otkrivanje počinioca nego baš bojnim otrovom koji sadrži bukvalno njihov potpis,mislim ono IQ minus beskonačno ti je potreban pa… Pročitaj više »

tuf
Gost
tuf
3 godine prije
Reply to  Kajzer Soze

Vidiš kako moćnu teoriju vanjskopolitičko-vojno-obavještajno-svestrani stručnjak Stošić prenosi iz stranih medija: Putin je naredio atentat “zato jer može” . Dostatan argument. Djetetu.

toncek frnikola
Gost
toncek frnikola
3 godine prije
Reply to  tuf

+++++++++++++++++++++

Ivo
Gost
Ivo
3 godine prije
Reply to  Kajzer Soze

većina stanovništva na zapadu ima IQ minus beskonačno…to je hebeni problem.

Ive
Gost
Ive
3 godine prije
Reply to  Ivo

Vidis Ivo zivim u UK, i cudim se; u pocetku izbijanja afere sa navodnim trovanjem ljudi oko mene uglavnom nisu vjerovali u takvu mgucnost, no pod pritiskom medija, sinoc smo imali opet diskusiju, i sada vec tvrde da UK ima dokaze da je trovanje izvrsila Rusija, ali da ih ne zeli objaviti, ja ih trazio da mi daju izvor da i ja procitam i onda muk. Pazi radi se o osobama koje nisu neobrazovane ni glupe, ali su nakon ovoga sinoc pali u mojim ocima malo cemo se manje druziti, za sada ne idem u prekid “diplomatskih odnosa”.

shumadinac
Gost
shumadinac
3 godine prije
Reply to  Ive

Medijska mašinerija menje i psihički stabilnije Ive, ne treba previše strogo osuđivati one koji podlegnu.

mmne
Gost
mmne
3 godine prije
Reply to  Ivo

najbolji imaju iq na nivou dioptrije!!!

Spock
Gost
Spock
3 godine prije

Ja sam uvjeren da ga je otrovao pokojni Sadam Husein sa Iračkim oružjem za masovno uništenje a ne Putin.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  Spock

Zapjevajmo:
VELIKA JE BRITANIJA MALAaaa!

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Spock

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  Riddick

@Riddick:Kod zajednickog pijevanja trebamo uskladiti tekstove!

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Umpah Pah

E mogli bi …
Da narežeš 2 , 3 šnite pršuta i vino crno iz Dalmacije i dolazim.
Ps ima li ojkanja 🙂
Meni se ova peva:
https://youtu.be/_DymqXE6G5M
Ili ova
https://youtu.be/r9SHJmBBVkU

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  Riddick

@ Riddick: Prvo prevedi na srpski” N.R.KINA”(geopoliticko pitanje)?

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  Riddick

Njemci citaju EU-OJ!(Ne volim narodnjake,volim medjunarodnjake).1,2 snite ce se naci ali 2,3 nije zdravo!
Odg:N.R.BIOSKOPI.

mmne
Gost
mmne
3 godine prije
Reply to  Spock

nije…otrov mu je oteo colin powel…pa pokazao ga je!!!

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije

Baš me zanima šta bi uradili Ameri da im Julian Ansange padne šaka ili Snowden …

Ivo
Gost
Ivo
3 godine prije
Reply to  Riddick

bar je to jednostavno. Waterboarding, sleep deprivation, immobilization…kad bi završili s njima, ovi bi automatski otišli na promjenu spola, ispranog mozga kao i Manning.

Duki
Gost
Duki
3 godine prije

Što kaže EU+USA “VRLO VJEROJATNO” su Rusi
Tako i je i moj piton dug 40 cm ali mjereno od guze !

MilanCZ
Gost
MilanCZ
3 godine prije

Predsjendik Česke Miloš Zeman naredio juče sigurnosnim službama da sve redom prokontroliraju oko nervnog otrova jer prema nekim indicijama ta vrstva otrova mogla se nalaziti i proizvoditi u Ceskoj.Lako moguce da se to desilo,nimalo me to necudi,kakva je situacija u Ceskoj,da ima svemoguce mafije,lako moguce da je netko proizveo otrov u Čeksoj prodao nekom da se stvori afera.Cesi su protjerali tri civilna clana diplomacije iako je ministar vanjskih poslova predlagao da se protjera 30 clnova diplomacije, ta trojica vec su trebala otici tokom iduceg mjeseca.Prema svemu tome Milos Zeman je odlicno sve to savladao i dao crveni karton onima koji… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
3 godine prije
Reply to  MilanCZ

jesu li češki premijer i onaj japanac koji je oporba isto igrači globalista ili ratoborne elite?

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Zvrk

Svi su masoni na osnovu predpostavke krivice dok se ne dokaže suprotno 🙂

Slagerpjevac
Gost
Slagerpjevac
3 godine prije

Rusi su to mogli bolje odigrati. Trebali su iskoristiti ultimatum od 24h koji su im dali za izjasnjavanje. Onda su trebali nakon ignoriranja ultimatuma iscenirati ubojstvo nekoliko osoba trovanjem na crvenom trgu da izgleda kao mocna britanska osveta. Onda su bijesno trebali zaprijetiti i oglasiti svim medijima.

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije

“”Velika Britanija je diplomatskim kanalima prenela poruku našoj vladi da bi i Srbija morala nedvosmisleno da osudi trovanje Sergeja Skripalja, što praktično znači da za to optuži Rusku Federaciju,””

mmne
Gost
mmne
3 godine prije
Reply to  Sinisa

cudi me da veliki smrad nije vec reagovao

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije
Reply to  mmne

Ako mislis na vožda,u frci je oko Kosova….

Ive
Gost
Ive
3 godine prije

Evo opet ce neki od znanstvenika postupiti kao Dr David Kelly te izvrsiti trostruko samoubistvo istocasno. Ono ubije se tri puta da bude siguran da je se ubio. Naime mozda vam je promaknulo dio clanka s podnaslovom:
“Britanski znanstvenici, unatoč pritisku, ne povezuju nervni plin s Rusijom”
Bojim se da je vrijednost zivota Craiga Murray pala ali i nekih znansvenika iz “Porton Down” labaratorija.

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Ive

Ne radi se to tako , Ameri imaju institut za izučavanje štetnosti duvana , koji su osnovali duvanske kompanije gde rade stručnjaci sa velikim platama , koji svake godine izbaciju rezultate o tome kako duvanski dim nije štetan i te studije prezentuju kongresu podplaćeni kongresmeni kao dokaz da duvanski dim nije štetan da ih ne bi dodatno oporezivali.
Mislim da će Britanci osnovati posebnu naučnu skupinu po uzoru na Sirijsku observatoriju za ljudska prava koja će da radi šta im se kaže , nezavisni akademici su previše nezavisni i ne kompromitovani da bi učestvovali u ovakoj hajci.

Sinisa
Gost
Sinisa
3 godine prije
Reply to  Riddick

Juce sam bas citao,nikako ne mogu naci clanak,da ni kedan naucnik niti naucno tijelo u engleskoj ne moze (nece) podkrijepiti optuzbe londona naracun Rusije.

Riddick
Gost
Riddick
3 godine prije
Reply to  Sinisa

Znaš koliko su činjenice sad bitne kao lanjski sneg.
Kakvi dokazi imamo zvanična saopštenja i zvanične stavove i mora da se u njih veruje , ko ne bude verovao može lako i zatvor da zaglavi.
Šta god izmisle ima da ceo narod stane iza te nebuloze pardon činjenice 🙂

hiber
Gost
hiber
3 godine prije

Malo vam je članak nelogičan. Tvrdite da je isti nastradao zbog dosjea “Trump” a taj isti Trump sada protjeruje čak 60 ruskih diplomata. Zapravo je to sve nebitno, jer je cilj uništenje putinove diplomatske špijunske komponente na cijelom zapadu, što je odgovor Putinu na njegove akcije u Rusiji. S obzirom da Putin sada mora adekvatno odgovoriti doći će do daljnjeg pogoršanja stanja odnosa. Ma koliko to čudno zvučalo u hladnom ratu upravo su špijunske mreže, prebjezi i dvostruki agenti održavali ravnotežu jer su protivnici imali relativno dobar uvid u stanje i namjere druge strane. Kako se te mreže sada uništavaju,… Pročitaj više »

Zigi
Gost
Zigi
3 godine prije
Reply to  hiber

Dali znaš koje je to akcije Putin proveo da mu sada zapad odgovara?Čak i po mainstream dez/informacijama uvjek je počelo sa nebuloznim potezom zapada.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  hiber

Trump odlučuje u Bijeloj kući jednako kao moja pokojna baba

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  hiber

@hiber:Putin plete mrizu svoju,
koja njemu triba.

Abe
Gost
Abe
3 godine prije

Jel nađena koja iskaznica od FSBa na mjestu incidenta?

shumadinac
Gost
shumadinac
3 godine prije

Sećate li se hajke na Trampa u medijima? Kako sada ne “vrvi” od članaka da Tramp stoji iza ovog ubistva jer je Skripal imao podatke koje je hteo da prikaže? Interesantno kako se “senzibilitet” medija promenio. Ali ima jedna još interesantnija stvar: Skripal pobegne u Rusiju i tamo iznesa detalje neprijatne za Zapad – zar Rusija već nema “etiketu fake news”? Rusiji se ne veruje ni kada donosi dokaze a da se veruje “propagandi koji pod pritiskom iznosi kontraobaveštajac koji menja strane kao čarape”. – Tu nije bitan ni na koji način ni Skripal ni ono što je znao već… Pročitaj više »

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
3 godine prije
Reply to  shumadinac

@Shumadinac:Skripal je ubijen s namijerom da ga se usmrti?

Zigi
Gost
Zigi
3 godine prije

Da, članak obiluje doista važnim informacijama i zbog toga pitam dali je veći dio prenesen iz Telgrapha ili je izvor poznat samo autoru(nisam kopao dalje o tome)?Ovakvi podaci mogu se dobiti samo iz obavještajnog miljea, jer novine uglavnom pišu gomile nagađanja što ovdje nije slučaj!Baš danas ujutro u emisiji “U mreži prvog” izvjesni g.Gordan Akrap iz pazi sad, “Instituta za hibridno ratovanje” napričao gomilu gluposti takve naivnosti da to ni bake sa placa više ne mogu progutati, i dao do znanja da mu je nalogodavac u dupetu Nato kamarile skupa s njim.

Laki Topalović
Gost
Laki Topalović
3 godine prije
Reply to  Zigi

Misli da a ima cijeli članak , ukucaj The Telegraph Christopher Steele Skripal, ima nekoliko članaka

Zadranin
Gost
Zadranin
3 godine prije

Hebemti, kad vidim ove dvi “žene”, Clintonku i ovu May, *ere mi se.

Oprostite, al moram na jedno misto.

Pljuc.

NSU
Gost
NSU
3 godine prije

Slika kokoši sve govori!

kanncer
Gost
kanncer
3 godine prije

Više no očito da anglosaksonci žele ukrasti ruske resurse, najprije će ih izbaciti iu Vijeća sigurnosti a potom pustiti pse rata da navale na sve one koji ne budu bili pokorni…

Stanko 58
Gost
Stanko 58
3 godine prije

NIKO PAMETAN NA VJERUJE VIŠE OVIM LAŽIMA

Amistad
Gost
Amistad
3 godine prije

Mozda se varam I u stvari se nadam da se varam ali ovo mi liči na objavu rata I sada se gleda na ciju stranu idu zemlje. Ko izbaci ruse taj je sa “nama”, ko ih ne izbaci taj je “njihov” Za sada mogu samo reci svaka cast slovencima za stav!!!

Ante sjore
Gost
Ante sjore
3 godine prije

Thetesa may i ostala gamad

Analitica
Gost
Analitica
3 godine prije

Spijun i kcerka mu, leze u bolnici u kriticnom stanju, ali ne znamo u stvari tocno sto im je i kako se lijece? Kakve su prognoze itd. Ne znamo ni da li je tzv “otrov” bio u sendvicu, sprayu, kremi za suncanje i sl.
Nista ne znamo, pa cak ni to da li su mozda oboje prebaceni na otocic Diego Garcia radi sigurnosti…
Zakljucak Amerikancima i Englezima se vise ne moze vjerovati ni kad ti kazu dobro jutro. Stotinu puta su prevarili i svoje partnere i javnost.

Rotor
Member
Rotor
3 godine prije

Skripal je povod, a Putin razlog za napad na Rusiju. Tako je bilo i u Vijetnamu s izmišljenim razlgom za napad (incident u zalivu Tonkin), u Iraku isto tako s izmišljenim razlogom za napad (oružje za masovno uništavanje), u Libiji, Siriji, Ukrajini. Utjecajni anglo-cionistički elementi koji kontroliraju London i Washington forsiraju rat Evrope i Rusije zato da bi zadržali dominaciju imperije.

saša
Gost
saša
3 godine prije

kako da ovaj takst podijelim na facabook-u…..unaprijed zahvaljujem

POVEZANE VIJESTI

Izbornik