fbpx

Okrugli stol „Godišnjica Covid-19 krize – vrijeme je za istinu“ – 2 dio

Kutleša

17. lipnja 2021. u organizaciji prof. dr. sc. Ivana Lovrinovića i stranke Promijenimo Hrvatsku održan je Okrugli stol „Godišnjica Covid-19 krize – vrijeme je za istinu“ – 2 dio.

U uvodnom izlaganju prof. Lovrinović je rekao sljedeće:

„Nakon 15-est mjeseci od početka epidemije maske moraju konačno pasti! Sada je jasno da se radi o globalnom projektu, o velikom resetu financijskog kapitalizma, o uvođenju novih tehnologija koje potiskuju radnika, čovjeka u pokušaju spašavanja najbogatijih. Dugovi u svijetu su toliko narasli da ih se ne može riješiti poznatim metodama. Ono što je do sada nazivano teorijama zavjera najvećim dijelom je postala naša realnost koja dovodi u pitanje opstanak svijeta kakvog poznajemo. I u prvi plan nametnula se izravno borba između Dobra i Zla u kojoj svatko ima slobodu izbora koju će stranu izabrati. Virus je, po mišljenju mnogih svjetskih stručnjaka, dorađen od strane čovjeka i moramo shvatiti da je time započeo biološki rat koji vode super sile ali su se u tom projektu pronašle i nacionalne vlade jer svakoj od njih on za nešto odgovara. Investicijske fondove su preuzele ključne farmaceutske kompanije na svijetu. Covid-19 je tako postao najvažnije sredstvo ostanka na vlasti.  Budimo na strani Dobra i slobode!“

Sudionici ovog Okruglog stola su:

Akademik, prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: novi ali i najnoviji podaci oko Covid-19

Znanstveni je savjetnik i redovni profesor u trajnom zvanju. Osnivač je i dugogodišnji pročelnik Odjela za molekularnu medicinu Instituta “Ruđer Bošković” te osnivač i pročelnik Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci. Redoviti je član Europske akademije znanosti i umjetnosti. Europske organizacije za molekularnu biologiju. Dopisni je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te redovni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske.

U nekoliko navrata boravio je na specijalizaciji ili kao profesor u SAD i Njemačkoj : New York,  Hamburg, Cincinnati, Ohio Mayo Clinic, Rochester, Minnesota). Do sada je objavio 300 znanstvenih radova u uglednim međunarodnim časopisima. Sudjelovao je na preko 200 međunarodnih znanstvenih skupova kao pozvani ili plenarni predavač. Vodio je brojne domaće i međunarodne znanstvene projekte. Godine 1993. dobio je nagradu Yamagiwa-Yoshida koju dodjeljuje Međunarodna udruga za borbu protiv raka 1997. te drugih značajnih nagrada. Najveće međunarodno priznanje za svoj znanstveni rad dobio je postavši 2002. redovni član najjače svjetske akademije znanosti o životu koja broji oko 60 nobelovaca. Dao je značajan doprinos problematici prirode transformiranih stanica te razvoja novih prolijekova i medicinskih sredstava

Dr. sc. Neda Borić: Online nastava i njezini psihosocijalni negativni psihosocijalni učinci na mlade

Profesorica engleskog i francuskog jezika, doktorica znanosti iz lingvistike, zaposlena na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu gdje predaje stručni engleski jezik.  Aktivno se bavi proučavanjem psihosocijalnih i ostalih učinaka online nastave u čemu ima veliko iskustvo neprekidnim radom od 34 godine sa svim dobnim skupinama, osobito s mladima.

Dr.sc. Mirjana Radan: Cjelovita neplodnost i Covid-19

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1992. diplomirala je studij medicine. Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije završila je 2003. u Zagrebu, a od 2015. subspecijalistica je fetalne medicine i opstetricije. Bavi se ginekologijom, porodništvom i bioetikom.

Održava pozvana predavanja o cjelovitom tjelesnom, duševnom i duhovnom zdravlju žena i obitelji na stručnim, znanstveno medicinskim, bioetičkim i interdisciplinarnim seminarima, simpozijima i kongresima.

Na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu 1997. diplomirala je filozofiju i religijsku kulturu te je 2014. doktorirala.  2019.g.  izabrana je u zvanje docentice u interdisciplinarnim područjima znanosti.(filozofija, kliničke medicinske znanosti).

Mate Knezović: Ustav i korona – sukob na život i smrt

Dipl. iur., odvjetnik više od 20 godina. Tijekom rata zaposlen u MUP-u i Ministarstvu obrane. Aktivan u različitim udrugama, bio je predsjednik inicijative More je kopno, Obiteljske stranke. Član Vijeća za laike Hrvatske biskupske konferencije.

Mr. sc. Josipa Juričev Sudac: Misli na sebe i druge – Istina o Covid-19

Mag. medicinske biokemije,  diplomirala na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu. Angažirana oko ekološke i zdravstvene problematike zbog posebnog interesa za praćenje utjecaja raznih okolišnih čimbenika na ljudsko zdravlje. Proteklih godina aktivno sudjeluje u javnim raspravama, medijskim nastupima, tribinama i predavanjima vezano za navedenu tematiku. Od proglašenja epidemije do sada se intenzivno bavi proučavanjem zdravstvenog aspekta epidemije, proglašenim mjerama i njihovom utjecaju na zdravlje i život ljudi.

Dr. sc. Danijel Grgičin: Nekoliko pitanja za struku

Diplomirao fiziku, nakon toga doktorirao biofiziku, a zadnjih desetak godina proučava cjepiva, a od trećeg mjeseca 2020. svakodnevno proučava nelogičnosti u vezi mjera koje bi nas trebale zaštititi od virusa.

Andrija Klarić: Što Lockdown znači poduzetnicima i problem cijepljenja djece

Ekonomist, instruktor fitnessa i bodybuildinga,  poduzetnik  s 31 godinom iskustva. Vlasnik i trener Quantum premium Gym Trešnjevka. Prvog veljače 2021. odbio poslušnost stožeru i otvorio teretanu zbog čega je bio pritvoren. Kao roditelj troje djece zabrinut zbog cijepljenja djece u okolnostima neinformiranosti roditelja i medijske cenzure MSM svih informacija koje nisu u skladu službenog narativa.

Prof. dr. sc. Stipe Kutleša: Covid-19 i prijezir prema razumu

Diplomirao filozofiju i povijest na FF i fiziku na PMF u Zagrebu. Doktorirao temom iz prirodne filozofije Ruđera Boškovića. Radio u HAZU i Institutu za filozofiju gdje je bio ravnatelj. Predavao na sveučilištima u Zagrebu i Mostaru. Predsjednik je udruge za domovinsku i iseljenu Hrvatsku – Hrvatsko nacionalno vijeće.

Prof. dr. sc. Ivan Lovrinović: Covid-19 – Recept za ovisničku ekonomiju i totalitarizam

Akademik, prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: novi ali i najnoviji podaci oko Cov-19

Poštovani sudionici Okruglog stola. Dozvolite mi da Vam se obratim nakon ljubaznog poziva prof. Lovrinovića. Nažalost nisam u prigodi biti uživo na skupu zbog trenutnih obaveza pa koristim ovaj način komunikacije. Trenutno sam dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, a još uvijek aktivno radim za nekoliko europskih nacionalnih znanstvenih zaklada kao član panela uključujući i ESF u Strasbourgu. Također sam aktivno uključen i u rad EMBL i EMBO u Heidelbergu. Dozvolite mi stoga da u ovih 5 minuta iznesem neke novije ali i najnovije podatke vezane uz tzv. COVID-19 krizu a o kojima možda niste svi imali prilike čuti. Podaci koje iznosim su službeni bilo da su objavljeni u znanstvenim časopisima ili agencijama koje prate učinke lijekova i cjepiva.

O cijepljenju i cjepivima

20,8% svjetske populacije je s 15. 6. 2021. primilo bar 1 dozu preparata koji su dobili tzv. emergency use dozvolu u svrhu cijepljenja protiv COVID-19. Dakle dano je ukupno 2.4 milijarde doza globalno, a dnevno se nastavlja cijepljenje s 32.6 milijuna doza.

Komplikacije cijepljenja

Problemi su zapravo sa znanstvenog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerova su cjepiva prema službenim podacima polučila 223594 registriranih i priznatih slučajeva komplikacija (od onih lokaliziranih na mjestu davanja preparata pa sve do ozbiljnih sistemskih). Najviše je komplikacija u dobi između 18 i 64 godine a potom u osoba između 65 i 80 godina. Istovremeno Europski sustav EUdra Vigilance na dan 8. 05. 2021. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica cijepljenja. Kad se promatra sadašnja mjesečna statistika onda je to 2.500 mrtvih mjesečno i 100.000 štetnih posljedica opet mjesečno. Sustav u SAD-VAERS pak, navodi 4.000 mrtvih i 200.000 štetnih nuspojava. Ističe se kako je u 4 mjeseca ove godine bilo više umrlih od COVID cjepiva nego ukupno umrlih od drugih cjepiva u VAERS sustavu od 1990. To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se cjepiva hitno maknu, a protagonisti propagande privedu pravdi. Nije naodmet spomenuti Izrael, zemlju uz koju se najčešće u medijima veže korisnost cijepljenja. Naime, Israeli Public Emergency Council for Covid 19 Crisis traži u otvorenom pismu ministarstvu zdravstva zabranu cijepljenja osoba mlađih od 30 godina. Službeni podaci za mlade od 20 do 24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti. Već sam govorio o porastu broja slučajeva oboljelih od COVID-19 nakon masovne kampanje cijepljenja u toj zemlji.

Najčešće zabilježene nuspojave ovih preparata su:

 • Guillain Barreov sindrom – akutna upalna demijelinatna polineuropatija tj. Autoimuna bolest perifernog živčanog sustava;
 • Akutni diseminirajući encefalomijelitis
 • Meningitis
 • Meningoencefalitis
 • Konvulzije
 • Infarkt
 • Moždana kap
 • Narkolepsija – kronični poremećaj spavanja – karakteriziran pretjeranom pospanošću i iznenadnim napadajima sna u neprimjerenim situacijama.
 • Katalepsija – patološko ponašanje koje se ogleda u neobično dugom zadržavanju dijelova tijela ili čitavog tijela u istom položaju
 • Anafilaktički šok
 • Miokarditis
 • Perikarditis
 • Autoimune bolesti
 • Smrt
 • Prekid trudnoće
 • Bolesti akutne demijelinizacije
 • Neanafilaktičke alergijske reakcije
 • Trombocitopenija
 • Diseminirana intravaskularna koagulopatija
 • Artritis i bolni zglobovi
 • Kawasaki bolest – nepoznati uzrok, zahvaća najčešće djecu ispod 5 godina starosti, a rezultira povišenom temperaturom. To je forma vaskulitisa, generalizirane upale krvnih žila.

Prirodni imunitet

Dugoživuće plazma stanice prisutne su u koštanoj srži i esencijalni su izvor zaštitnih antitijela. Ljudi koji su preboljeli SARS-CoV-2 imaju kako sada navode znanstveni radovi općenito minimalni rizik od ponovnog obolijevanja. Naime iako antitijela protiv SARS-CoV-2 kod mnogih opadaju nakon oboljenja, pa su se istraživači zabrinuli da tzv. humoralni imunitet neće dugo trajati, to u biti nije tako s obzirom na to da ‘memorija’ imunološkog sustava perzistira i da antitijela sama po sebi (a to svi imunolozi znaju) nisu jedina odgovorna za imunost organizma. Ovako parcijalna interpretacija imunoloških mehanizama je dovela do nepravedne i potpuno znanstveno neutemeljene razlike u tretiranju osoba s prirodnim i umjetnim imunitetom pri izdavanju zelene putovnice. U radu obavljenom u časopisu Nature (maj mjesec ove godine) istraživači iz SAD pokazuju da antitijela opstaju u krvi i nakon 11 mjeseca (doduše u malom titru) nakon bolesti nakon čega u koštanoj srži opstaju dugoživuće plazma stanice koje mogu producirati antitijela na spike protein kada je to ponovno potrebno. Autori zaključuju  da SARS-CoV-2 infekcije mogu izazvati robusni i specifični imuni odgovor tj. dugoživući humoralni imuni odgovor u ljudi te ograničavanja kretanja oboljelih na određeni broj mjeseci zaista izaziva u najmanju ruku čuđenje i nije znanstveno niti racionalno. Nadalje, najnovija studija klinike Cleveland na nekoliko tisuća ispitanika potvrđuje da osobe koje su prebole COVID-19 ne obolijevaju ponovno i ne trebaju biti cijepljene. Treba ujedno reći da je ista klinika nedavno izašla s podacima da analizom statusa cijepljenjog zdravstvenog osoblja njihove klinike nije polučilo nikakvu korist u smislu ponovnog obolijevanja od COVID 19 – među zaposlenicima zdravstvenog sustava niti jedna osoba od njih 2.579 nije oboljela od COVID-a iako nije cijepljena te su autori zaključili kako im ne treba cjepivo.

Infektivnost nakon vakcinacije

Bio distribucijske studije ukazuju na to da mRNA ne završava samo u mišiću gdje se isporučuje cjepivom (što je bila premisa prilikom početka globalne kampanje cijepljenja) već ulazi u krv što omogućava štetnom spike proteinu široko sistemsko rasprostranjivanje, vezanje između ostaloga za trombocite, ali i prolaz kroz krvno-moždanu barijeru. Iz toga proizlazi da cijepljeni ne bi smjeli davati krv jer se tako širi patogeni protein spike u primaoce. U časopisu Science Direct nadalje, opisan je prvi slučaj postmortem studije  pacijenta nakon prve doze vakcinacije Pfizerovim preparatom. Muškarac 86 godina star primio je prvu dozu cjepiva, razvio primjereni titar antitijela ali je preminuo 4. dan nakon cijepljenja. Umro je od akutnog zatajenja bubrega i ispada respiratornih funkcija. Iako nije prezentirao nikakve simptome specifične za Covid-19 prije smrti je bio pozitivan na Covid 19. Spike proteinski antigenski test pokazao je signifikantnu  razinu IgG. Autopsija je pokazala da je direktan uzrok smrti zatajenje bubrega i bronhopneumonija. Nisu zabilježene nikakve specifične morfološke karakteristike koje obilježavaju COVID-19. Postmortem molekularno mapiranje RT PCRom pokazalo je pozitivne reakcije u skoro svim testiranim organima (orofarinks, olfaktorna sluznica, traheja, pluća srce, bubrezi i mozak) što ukazuje na sistemsku distribuciju čestica preparata. Jetra niti očne jabučice nisu bile zahvaćene. Autori zaključuju da prva vakcinacija inducira imunogeničnost ali ne i tzv. sterilnu imunost.

Sir David King izjavljuje 10.06. na Skype News da se trenutno javlja 400 pozitivnih osoba dnevno među cijepljenima. Najavljuje se 3. val i povezuje se s vakcinacijom.

Uloga SZO

Često se govorilo o negativnoj ulozi SZO u čitavoj ovoj priči oko pandemije i to neću ponavljati. Nedavno je javno istupila djelatnica te organizacije Astrid Stuckelberger i javno izjavila da SZO krši vlastita pravila, da je izrazito korumpirana organizacija, da ne daje precizne izjave za javnost jer u tim izjavama nema precizne znanosti. Detaljno je ukazala na sukob interesa vezan uz prodaju preparata za cijepljenje i reguliranje samog tog procesa u kontekstu recentnih doagađaja. Koliko je uloženo u preparate koji se koriste za cijepljenje, tko od njih zarađuje i u kakvom su odnosu regulatorna tijela s time kada se govori o mjerama cijepljenja. I nju kao i mnoge znanstvenike i medicinske djelatnike osobito zabrinjava cenzura znanstvene misli i slobodnog govora koja je u čitavom svijetu na snazi i ima nevjerojatan zamah. To kao što svi znamo predstavlja prvi korak u uspostavi diktatura koji smo u prošlosti već viđali. U javnom prostoru nema sučevaljanja različitih mišljenja, nema diskusije o znanstvenim podacima, u medijima nastupaju sam odabrani tzv. stručnjaci. Zagovara se sada već treće cijepljenje, a govori se o cjeloživotnom ciklusu cijepljenja. Mijenjaju se definicije imuniteta SZO, govori se o tome da samo cijepljenja mogu osigurati imunitet. Dakle, neznanstveno i protivno svakoj zdravorazumskoj opservaciji i činjenici.

Nadalje, što je ova masovna kampanja cijepljenja donijela suštinski – zapravo ništa.

Maske se i dalje preporučuju (maske su način održavanja straha i nametanja potrebe cijepljenja premda većina znanstvene literature ukazuje na to da maske u javno-zdravstvenim inetrevencijama nemaju nikakvog učinka pa tako niti u ovom slučaju), a također i distanca.

Cijepljeni kako sada stvari stoje nose i šire nove mutacije koronavirusa. O tim mutacijama neću sada govoriti jer još nemam sve podatke. Moj dosadašnji stav je bio da smo našim nepotrebnim mjerama pa i tzv. cjepivima doprinijeli tim mutacijama.

Ovo vrlo korisno cjelovito predavanje možete pogledati na poveznici:

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
124 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije

Hajde baš pogledajte ovo. Pa kako su ljudi naivni, sve je planirano, nema to veze s virusima, a još ih je barem pola naivčina koji ništa ne kuže.

https://m.facebook.com/marko.kraljevictreci/videos/123161149953998

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Ante

hmm…. sastanak jednakomislečih…. pa pale jedan drugoga….

nek naprave okrugli sto 3 anti i 3 vaksera.. pa jim postaviti pitanja, da vidimo odgovore…
normalno, sve stručnjaci i ne internet doktori…

jednostavno, ne?. a ne cviljeti o kao nekoj istini… 9

Radar
Gost
Radar
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Potpuno se slažem, zašto isto ne naprave i sve TV kuće, mediji, već uvjek dovode istomisliće koji plaše ljude nekim novim sojevima virusa !?

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  Radar

u slo često objave odgovore stručnjaka na pitanja čitaoca….. oni podržavaju neke stvari a neke znanstveno pobijaju…. argumenti…. onda, novi soj virusa?.. to je posve moguče i logično…. pa za običnu gripu se svake godine cijepimo za drugi soj. u slo su bile konfrontacije u studiju anti vaksera i stručnjaka….… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ajde ne lazi. Nigdje nema ravnopravnog sukoba stavova oko koronavirusa u medijima. Tu i tamo u nekim opskurnim, ili nezavisnim, se pojave ljudi s kredibilitetom koji iznose argumente protiv ove agende i to je sve. Ni jedna gledana tv kuca nije pozvala ove svoje redovne pick.ice zaduzene za sirenje straha(… Pročitaj više »

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

+…………………..

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Mr.T

“Treba vam jeb.t mamicu,”

Točno.
Tek onda možda dođe do nekog pomaka.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Cepiti se protiv straha od curtone i dobiti trombozu.. ?
Govnjaru!? Jučer odvedoše majku od jarana zbog ove genske terapije…srce.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Jezali ti vakseri i internet doktori mamicu!

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

+…………………..

bubimir2
Gost
bubimir2
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

dosta je bilo jednoumlja, godinu ipo već slušamo propagandu podobnih “znanstvenika” dok su svi drugi (među njima i nobelovci) cenzurirani.
mene uopće više ne zanima mišljenje mainstream propagatora pa sad zvali oni sebe stručnjacima ili ne.

Bubimir
Gost
Bubimir
1 mjesec prije
Reply to  bubimir2

Upravo tako ,kolega 👍 …..mene već dugo dugo ne zanima mišljenje mainstream medija, ni stožera, ni raznih novinarčića. Ali mnoge zanima, jer su naviknuti već od rata 90 tih da slušaju i vjeruju tim istima. Nažalost.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Ne radi se o sastanku jednakomislečih nego o sastanku nemislećih. A taj okrugli stol, što bi to pomoglo? Strane su izabrane, položaji su zauzeti i više nitko nema namjeru promijeniti mišljenje. Tko do sada nijeshvatio niti neće. Vrijeme za rasprave, okrugle stolve i nagovaranje je prošlo. Došlo je vijrmeborbe za… Pročitaj više »

Bubimir
Gost
Bubimir
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Oni su već procijepili 20% ljudi. Uz tzv.nove sojeve, strah, prijetnje, “pogodnosti za cijepljene” itd. Do zime ćemo već biti na 50%…Strah me da će napadi na necijepljene rasti iz dana u dan. A vremena…a vremena više nema. Dok se ja organiziram, već će me okružiti sa svih strana (blitzkrieg).… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Bubimir

Znam da zvuči okrutno, ali ja sam ih sve odyebao (one kojima nema “pomoći”).

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

To je jedino ispravno, više sa cjeponošama neću ni u isti auto, to sam već rekao nekima.

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije

To nije ispravan pristup bliznjem svom. Ne treba izbjegavat cijepljene to je aginda svih tirana zavadi pa vladaj

Bubimir
Gost
Bubimir
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Ma da. Svatko neka živi svoj život kako hoće….

bumbar
Member
Famed Member
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Malomorgen

Koje pitanje biste Vi postavili dr. Paveliću nakon ovog njegovog izlaganja? Vidjeli smo da je prošli put odgovorio komentatoru s ovog portala.
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/pitali-ste-nas-mi-odgovaramo-prof-dr-sc-kresimira-pavelica-o-mrna-i-mijenjanju-dnk.html

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Morate pitati autoricu teksta a i tog intervjua.

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Ja bi mu postavio pitanje zasto igra ulogu koju igra i da sam siguran da ce se pojavit nova vrsta cijepiva za koju ce doktor rec da je odlicna i bezopasna i da cijepljenje treba bit obvezno jer je stiga najopsniji soj iz centra galaksije.

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije
Reply to  Ante

Hvala za poveznicu! Ludilo!

Picajzl
Member
Famed Member
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Ante

Da, jasno je plan, cijepljenje naivne mase, ali reakcije stižu i otpor sa svih strana, čak i “Dr Robert Malone Inventor mRNA Vaccines” , njegov intervju je izbrisan sa youtube-a, jer analizira katastrofu,
Link za video:
https://odysee.com/@Eratosten:f/av:4
u listi su i Japanska i Oxfordska studija.

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Finski zastupnik u Parlamentu… ttps://rapsodia.fi/covid-vaccine-genocide-english-subtitles/

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

+………

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Ovaj je pravo dobar. I to je ono najvaznije… INFORMACIJA se probila do parlamentarne govornice…. Dakle- sad vise ne moze reci neki ljigavi “politicar, premijer, predsjednik, sudija ili doktor” – NISMO ZNALI…. ZNALI SU… Ako su bilil toliki debili da su ih Rotschildi i Rockfelleri stiskali za jaja – novcima… Pročitaj više »

NeBudiOvca
Gost
NeBudiOvca
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

“ Cenzuriraju, guse, brisu, lazu – da je to gnusobno… Medjutim… Nece to lako ici… Informacija se svakim danom sve vise i vise probija” Upravo tako… Iako nam se danas čini kako malo ljudi shvaća tko su stvarni gospodari svijeta, zamislite koliko ih danas ipak vise to shvaća nego dok… Pročitaj više »

ienvwievfowefverfwer
Gost
ienvwievfowefverfwer
1 mjesec prije
Reply to  NeBudiOvca

Ni danas kao i 1917 i 1942 99% zemljana ne zna tko vlada svijetom i što im taj radi. Prije su ljudi bili i pametniji jer su živjeli na selu od svog rada i van sistema i bez tv-a da im pere mozak, danas su još zatucaniji jer nemaju ko… Pročitaj više »

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

To su glumci . Cilje da te uvjere da postoji zaraza i da je zdrav covjek opasan po bolesnog. To su sve gluposti. 90 terija zvjere je plasirano oda bankara ko i bajka o pandemiji . Cilje da se svih zastrasi i da postanu programirani . Znaci imas program za… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  TiranBankro

“… To su glumci . Cilje da te uvjere da postoji zaraza i da je zdrav covjek opasan po bolesnog….” Ovdje se slazem o sustini. Medjutim, vrlo lako moze biti nda nisu svjesno glumci… Naime, i oni su po debilanama ucili o “zarazama” – pa je veliki dio njih i… Pročitaj više »

ienvwievfowefverfwer
Gost
ienvwievfowefverfwer
1 mjesec prije
Reply to  TiranBankro

Cijepljeni hoće preko šedinga širiti “zarazu” na necjepljenje kao što su u doba ciokaubojske gripe zvane lažno španjolska oni koji su cjepljeni protiv meningitisa širili okolo bakteriju koja se pojavila kao produkt cjepljenja a ta bakterija je izazivala upalu pluća od koje je umrlo 92% u ciokaubojskoj gripi (kao što… Pročitaj više »

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

E super otpor glumci glume doktore pa pobunjenike pa novo bezeopasno cijepivo.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  TiranBankro

Tacno!
Kao i smrad “nobelovac”, i ovaj je lik

 • izigravao “boga” a ocito i sada to glumi…
 • igrao se govnima (za shekele Rockfellera i Rotschilda) misleci da pravi “dvorac od zlata”…
 • a sada jos i pametuje nakon sranja u kojem je ucestvovao…te glumi “pobunjenog sranjstvenika”….
mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Ante

Odvajanje ljudi je u punom procesu, ne tugujte za ostavljenima, sada se beru plodovi mnogih života, a svjesnost se ne stiče preko noći. Putevi su izabrani, a ova plandemija je katalizator izabranog puta

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  mario

+………………..dobarrr…………..

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije

To da niko nece prezivjet ko je uze jednu vakcinu je glupost

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Ante

“… Pa kako su ljudi naivni….” Ma nisu niavni, nego na prosto lobotomirani glupocom koju su sticali kroz debilane i ovaj zlocinacki cionisticki-satanisticki sistem… Dakle sva ova prica od ovih supaka poput Kurca, Plenkovica, Vucica, Merkel….ponavlja se i u Rusiji… Jucer kolega postavi dobar link na “alternativnu” situaciju u Rusiji…… Pročitaj više »

Picajzl
Member
Famed Member
Picajzl
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da, slažem se. Po videima koje sam uspio pogledati narativ je isti kao u zapadnim”demokracijama”. Međutim koliko sam uspio vidjeti (nisam mnogo), oni u nekim pokrajnama daju određenu profilaksu koja pomaže kod respiratornih bolesti, a sam “COVID 19” i liječe, naravno više kao gripu. Možda griješim ali to mi je… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

Pa ni ja nisam mnogo toga vidio, jer ima masa poveznica, a koristim automatski prevodioc, jer nisam dobar sa ruskim… Medjutim, moj je dojam da je – rezija i Gazda – apsolutno identicna sa onom na Zapadu… Samo sto je malo pomjerena u vremenu, a na nekim frontovima je cak… Pročitaj više »

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

5+………..

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

“…Dugovi u svijetu su toliko narasli da ih se ne može riješiti poznatim metodama…” To samo pokazuje koliko su gojimi naivni i da su usli u tunel iz kojeg ne mogu izaci i gdje ce “svjetlo” na kraju tog tunela ponuditi upravo oni koji su gojime i zaduzili, a to… Pročitaj više »

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Stvorili su jednadžbu koji smo i svi mi podržavali, mislim većina je zatvarala oci. I prije plandemije je bilo jasno da svijet ne može funkcionirati ovako. Došli su na ideju da je rjesenje jednadzbe (svih skupih laži koje su proizveli) ukidanje jedne varijable. Eto, tako bi razmišljali da smo se… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Abe 04

Točno. Ali ne samo na jednoj razini. Na više njih. Također, u više segmenata. Zdravstveni sustavi i liječnici cirkuse su izvodili godinama…i? Odvajanje skupog javnog zdravstva od – privatnog… Godinama poznat podatak da je npr u Njemačkoj, 40% operacija suvišno. Što se dogodilo? Ništa. Tako da ovo nije nešto što… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Maki

“… Ko vrsi emisiju novca i na isnovu cega?…” Tacno. Ovo je najvazniji razlog zasto su ovi satanisti-kamatari (nekadasnji “dvorski zidovi”) – odlucili da prije vremena pobiju milijarde goyima…. Kazem “prije vremena“- jer da su im okolnosti odgovarale, oni bi nas goyime kuhali jos jedno 20tak godina prije ovog poteza…… Pročitaj više »

rimtu
Member
Famed Member
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ja mislim da su krenuli ranije zbog “opasnosti” da im se previše goya ne “probudi”.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

“… da im se previše goya ne “probudi”….” Vrlo moguce… Ljudi su poceli puno da propituju i da sami istrazuju – a idiotska pseudo-nauke tj “renomirana nauka” nema nikakav odgovor… Sto je nedopiustivo za cio-sataniste, koji su i iskonstruisali cijelu percepciju nama goyimima u par stoljeca… Pa cenzura cionistickih satanista… Pročitaj više »

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Bravo istrazuj. Steta sto nemas neki svoj blog ili kanal na primjer na odysee. Ili da neko napravi intervju s tobom.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  TiranBankro

“… Steta sto nemas neki svoj blog …”
Pa i onako bi mi ga ukinuli…a kroz razmjenu informacija se vise nauci i izostri…

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

+……….

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Maki

+, “usli u tunel iz kojeg ne mogu izaci i gdje ce “svjetlo” na kraju tog tunela ponuditi upravo oni koji su gojime i zaduzili, a to “svjetlo” ce biti ulaz u novi tunel iz kojeg izlaza biti nece.” ““Oni” su gojimima dali realno nepostojecu vrijednost (fiktivnu vrijednost-izmisljeni novac) tj.… Pročitaj više »

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Nekad.su postojali kmetovi i begovi. Kmetovi su bili jaki zivili su od fizickog rada jeli zdravu hranu i udisali cisti zrak mozak im je radio dobro pa se znalo dogodit ako ih beg malo jace pritisne da mu kmetovi prerezu gfkljan. Zato su begovi odlucili dat kmetovima slobodu. Ta sloboda… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  TiranBankro

“… Gospodri novca su dosli do zakljucka …” Odlicno razmisljanje, medjutim ja bih samo dodao – da su ti “gospodari novca” preuzeli i one “velmoze i aristokratiju” – na isti nacin tj kamatarenjem… aristokratiji je odgovaro zdrav i snazan kmet, jer je morao svoj posjed braniti od rodjaka i brace… Pročitaj više »

Maki
Gost
Maki
1 mjesec prije

“20,8% svjetske populacije je s 15. 6. 2021. primilo bar 1 dozu …” Veliki “prorok” Sotone i Antikrista Bil Gejts je jos 2010 godine najavio plandemiju rekavsi da se “naprednim” cjepivima svjetska populacija moze smanjiti za 10-15%. U medjuvremenu apetiti su ocigledno porasli. Drugi “prorok” Novog poretka Klaus Svab najavljuje… Pročitaj više »

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Maki

Odgovoran za kaubojsku, lažno nazvanu španjolska gripa a nije ni gripa već upala pluća uzokovana bakterijom koju je generiralo cjepivo protiv meningitisa bio je Frederik Gejts, zvuči familijarno………

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

” I u prvi plan nametnula se izravno borba između Dobra i Zla ukojoj svatko ima slobodu izbora koju će stranu izabrati”. Evo gospodo, ne moze jednostavnije, pa vi sad i dalje piskarajte i pametujte do mile volje. Ako mozda mislite da ce zivot cekati na vas dok se opasuljite,… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

pozitivni p. tu gdje ti ‘kradeš bogu dane’ na ulazu u “znastveni centar” je
ne baš slučajno, postavljena velika Šivina figura u zanosnom opičenom plesu.. i to nešto govori…hehe

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  piždro

slucajnost moj brale, slucajnost i nista drugo, da.
zivot je pun slucajnosti ako cemo se za*ebavat;)

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

da more i tako..sve što je zagonetno je s’ božije strane ili ti slučajnost brale

Slow motion
Gost
Slow motion
1 mjesec prije

Oduvijek sam smatrao da je barem polovica ljudi u najmanju ruku glupava i naivna..a eto bolji dokaz za to nikad ne bi dobio da nije ove lude situacije kojoj svjedocimo.

Jimmy
Gost
Jimmy
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Bravo pametni, sve probleme si riješio!

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

Još si ti prilično nisko spustio letvu… uvjek je ljude lakše prevarit – nego ih uvjerit, kad budu prevareni, da su prevareni.. (to i za mene vrijedi..)

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Slow motion

I ja sam mislio da su glupavi naivni. Ali ovo je van svake kategorije. Kad bi veterinari dolazili na selo cijepit pse psi bi noc prije citavu noc zavijali. Ne trebas ni uptrjebit mozak da bi nakon svih prevara sa svinjskon, pticjon i ostalin gripama i zaraznim bolestima za koje… Pročitaj više »

Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije

Evo da stavim i ovaj link. Svi znamo da su piloti jedni od najpregledavanijih i najzdravijih ljudi na svijetu. Kad 4 pilota od iste kompanije umru u tjedan dana boljeg dokaza da ovo cjepivo ne valja nema. Priznali su smrtne slučajeve ali negiraju da ima veze s cjepivom. https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/four-healthy-british-airways-pilots-die-one-week-airline-says-no-link-covid-19-vaccine/

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Ante

+………………….

TiranBankro
Gost
TiranBankro
1 mjesec prije
Reply to  Ante

Ocigledno je selekcija pilota bazirana na istom testu koji se koristi i za policajce

neznanje
Gost
neznanje
1 mjesec prije

3.800.000 mrtvih uz sve mjere. Bez mjera bi bilo x3 a bez medicine x 12. Prevara za pamčenje!?!
Profesor ekonomije o javno zdravstvenim problemima (sa medicinske strane)??? Ha,ha,ha,ha!

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Bez mjera i bez moderne alopatske medicine bilo bi manje umrlih barem za pola. Jer ste vi svećenici kulta medicine po nalogu vrhovnog svećenika iz Ženeve bespogovorno prinosili po posebnom protokolu na vaš oltar dva milijuna ljudi koji nisu bili za umrijeti. Prvih sedam dana ostavite žrtve bez ikakvog liječenja… Pročitaj više »

neznanje
Gost
neznanje
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Odakle ti 2 miliona eura ?!?

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Ne boj se ti za milione, kad ne možeš ni iljadarku zaradit..
Mislim da si u crnu majčicu zemlju barem pospremio stotinjak naivnih fanatičnih sljedbenika tvojeg kulta. Sve nepotrebno svojim greškama, neznanjem i nesavjesnim kobajagi liječenjem a u stvarnosti primjenama tehnike alopatske militantne medicine a u stvarnosti religije tj kulta.

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Starina

+……………………

Abe 04
Gost
Abe 04
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Samo sam htio reci da tebi uvijek ide plus od mene. Znaci uvijek broji jedan vise jer ne logiram se. Znam da ti nije važno ma neka.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Starina

…..AMEN……

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Mrš na imbex

Otac od neznanja
Gost
Otac od neznanja
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Ima on para sine ja sam mu posudio i nece da mi vrati

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Ma nije on nikakav doktor.

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Starina

+……………………….

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Pa, npr, zašto su u Hrvatskoj najskuplji lijekovi u EU.
I najviše izdvajanja za zdravstvo.

Jesu li ovo medicinski problemi?

neznanje
Gost
neznanje
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Pala s kruške ili ?!?

Otac od neznanja
Gost
Otac od neznanja
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Ili orangutan koji te modelira nije bio vakcinisan. Sine odi po trecu dozu nije ti dobro. Treca sreca

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Čisti primjer svećenika u bijeloj kuti! Ispran mozak, kreč epifiza, nos do neba, genocidni stav. I ne moš mu ništa ni reć a kamoli dokazat, jer znaš ti koliko se on školovo za to..?! Kako se usuđujemo suprotstaviti tom uzvišenom svečeniku kulta, mi internet surferi.
Znam par takvih iz okoline..

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Starina

+………………………..

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije
Reply to  Starina

“Školovao” se? Misliš učio 10.000 latinskih reči napamet, i onaj jezik, kada ga nešto pitaš, da zna ogovoriti tako da ni on sam ne zna šta je ispričao? I naučio da svaku pojavu, tegobu, bol, problem, bolest… zna objasniti nekom teorijom slučajnosti? (“Znate, svi smo mi različiti, kod nekoga se… Pročitaj više »

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Medicinu upisuje 98% studenata zato što su im roditelji doktori, zato jer taj poziv donosi lovu, prestiž u društvu i vrlo malu odgovornost jer svaku svoju grešku zakopaju u crnu zemlju. Samo 1-2% upisuje radi toga što vole to i žele pomagati ljudima. Radio sociološko istraživanje Letica na medicini u… Pročitaj više »

ienvwievfowefverfwer
Gost
ienvwievfowefverfwer
1 mjesec prije
Reply to  mali soso

Hahaha, dobar……………

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Ne. Nema ni elementarnih znanja.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

“… Bez mjera bi bilo x3 a bez medicine x 12….” Ovo samo moze reci: izuzetno glup, zao i pokvaren covjek… korumpirana, pogana, lazljiva vucibatina – koja je placena da prosipa lazi, u vrijeme kad se na svakom koraku gusi svako naucno propitivanje – u korsit Rockfellerove zlocinacke pseudo-nauke tzv… Pročitaj više »

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

+………………….

Otac od neznanja
Gost
Otac od neznanja
1 mjesec prije
Reply to  neznanje

Dragi sine nisam ni znao da te imam vjerojatno si rodjen kao psljedica mog onaniranja u septicku jamu od strane iste. Vrati se majci svojoj . Ceka te

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije

Imena du mi nepoznata, ali je očigledno da su ovi ljudi znalci svoga posla. Ovakvih ljudi ima na cijelom Planetu, ali se ne čuju. U ovom postu probaću odgovoriti i na neka pitanja juče postavljena. Dakle, kako vidimo iz opisa radnog mjesta učenika ovog Foruma to su stručnjaci koji opovrgavaju… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Stock

bravo Stock na komentaru 1👍

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Stock

“… Isti oni koji su i pisali o toj smutnji i uglavili je u vjerske knjige kao neka proročanstva, a u stvari to danas izgleda kao uputstvo za upotrebu….” Bravo. Ovo je sustina i pocetak ove OGROMNE obmane… Svaka danasnja tzv “abrahamska prevara” koju predstavljau oni “najvisi velikodostojnici” – u… Pročitaj više »

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Stock

+…………………..

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  Stock

ne zvuci nish pateticno,zvuci iskreno.a iskrenost je na losoj cijeni,posebno zadnje vrijeme.kompletni komentar ti je mount everest…uz digresiju,zahebao sam se za krave i rogove ali nisam pozivao na bijeg na selo,heheheee..hvala,stock.

TrloBabaDlan
Gost
TrloBabaDlan
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Gdje mudrost pocima borba prestaje jer lav u kavezu nema izgleda za borbu protiv posjetitelja zoloskog vrta

Zvrk
Gost
Zvrk
1 mjesec prije

ništa, bježimo u šume ili u špilje
i takav privid slobode je bolji nego da nas okrutna kabala drži skupa u torovima 🙁

Kažun
Member
Kažun
1 mjesec prije

Marko Francišković: Razotkrio podvalu! Saznao sam šta nam planiraju TRANSHUMANISTI!

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

On jedini je sam svoj majstor i nije dio sistema kao većina drugih podvaljnih od istog tog sisitema da nas “prosvjetljavaju” istinom kao. Taj nije podvaljen, taj je pravi, taj te ne laže u oči kao oni sistemski “borci za slobodu”.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 mjesec prije

Mda.
Dakle, u međuvremenu situacija se polako ali sigurno preokreće…(pitanje u čiju korist…)

Prema aktualnoj (jučerašnjoj) statistici u Niskozemskoj trenutni rezultat je:

1 umrli od covida-19 : 2 umrla od vakcinacije

‘Alo, sudija…sviraj kraj!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije

Ma kakav kraj.
Milijarde su u pitanju.
I, naravno, ajmo još jednu obdukciju.

Nalaz: ” Ta dvojica su naravno umrla od kovida, kakvo cjepivo”.
To će prvi podržati liječnici koji su obavljali cijepljenja.

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

Pa…ipak barem ovaj put – “neće da može”… Podatak je kao takav već objavljen upravo od zvaničnog nizozemskog “Lareb-a” odnosno Centra za prikupljanje informacija i prijavu nuspojava…onog na koji se inače poziva i NL stožer. Inače, večeras je još uvijek otpušteni (!!!) premijer Rutte navrat-nanos najavio prijevremeno (sic!) raspuštanje skoro… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Alo, agencija!!
Koje destinacije imate u Nizozemskoj?
Amsterdam, Hag, Utrecht…
E, Utrecht… odgovara…
Kad bi putovali?
Rješavam križaljku…

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 mjesec prije

😃 Daltone…onaj dovitljivi, drž’ se zasad križaljke…nizozemske su destinacije ionako preplavljene pljuskovima. Danas pokisla triput na biciklu i dvaput u šetnji s psom…sve onako pomno birajući trenutke zatišja za obavit’ akcije. Džaba. Pa bih radije izabrala neku drugu destinaciju… i to ako ikako može na tomboli. Na križaljkama zapnem, obično… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

🙂
Sve nešto hutspot, stamppot…
Nisu mi ti Nizozemci nešto pouzdani.
Slabo mesa jedu…
P.S.
Hm, ako me ovi iz agencije nekim čudom ipak nagovore…
Da ponesem i svoj lanac s katancem, za biciklu?
Iskustva…
🙂 🙂

VasilisaPremudra
Gost
VasilisaPremudra
1 mjesec prije

😃 Mda. Nizozemska gastronomija…apetitli kao i naziv jela a koje se zove “blote billetjes in het gras”. Pristojnost mi nalaže da ne tražim recept…i da Te za prijevod uputim na Svetog Googla. Meso slabo jedu, al’ haringe gutaju kao pelikani. P.S. ([Nešto mi govori da] pitanje nije ako, nego…) kad… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

🙂
Lijepi pozdrav!

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije

Da nije možda
A JMO
C RKNUT
A JMO
B OCKANJE
?

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije

[b]United States Public Health Service, Boston, November and December 1918 and February and March 1919:[/b] … tried to infect one hundred healthy volunteers between the ages of eighteen and twenty-five. We collected the material and mucous secretions of the mouth and nose and throat and bronchi from cases of the… Pročitaj više »

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije

United States Public Health Service, Boston, November and December 1918 and February and March 1919: … tried to infect one hundred healthy volunteers between the ages of eighteen and twenty-five. We collected the material and mucous secretions of the mouth and nose and throat and bronchi from cases of the… Pročitaj više »

mali soso
Gost
mali soso
1 mjesec prije

Earlier attempts to demonstrate contagion in horses had met with the same resounding failure. Healthy horses were kept in close contact with sick ones during all stages of the disease. Nose bags were kept on horses that had nasal discharges and high temperatures. Those nose bags were used to contain… Pročitaj više »

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije

Vijesti iz budućnosti… 2049. g. U EU ostali samo Hrvatska i BiH… U Hrvatskoj održan masovni prosvjed. Okupilo se više od dva milijuna ljudi da izraze svoje  nezadovoljstvo životom pod kovid mjerama. Na Fejs stranici ”Cjepite i njih, a ne samo nas”. Komentari su bili oštri i dobili su puno… Pročitaj više »

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije

Bez većih izgleda?

onaj najve... Dalton
Gost
onaj najve... Dalton
1 mjesec prije
Reply to  AbraCAdaBra

To nam je što nam je…
🙂

fghdtzjdtzjdetrzhser
Gost
fghdtzjdtzjdetrzhser
1 mjesec prije

Gotovo je bilo a da nije ni počelo…………………

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  ZAGREPCANKA

“… A sto sad?…” Pa nista… kao i do sada. Ta nisu se ni do sada bavili naukom – negop pseudonaucnim smecem iza kojeg je uvijek stajao “renomirani filantrop” Rockefeller i njegov institut… Klanje goyima se nastavlja, a tzv “drzave“, medije, ubojice=doktori, drustvene mreze, WHO/UN – sve u vlasnistvu istih… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

A o čemu se radi?

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Stock

Ma totalna zlocinacka prevara u kojoj su ovi zlocinci “proizvodjaci vakcina” dobili gutu para od drzave da ispitaju 14k ljudi na “juznoafricku varijantu” “sarscov2 virusa” 🤣 …mozes mislid debila… nemju ni osnovnu “varijantu” – ali bi idioti da sa PRC-papaja-testom “istrazivaju” nekakve nove sojeve 🤣 Uglavnom trebali su ispitivati ove… Pročitaj više »

Stock
Member
Famed Member
Stock
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Meni nije jasno kako trudna žena može pristati da bude pokusni kunić???

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Gledam jučer na Dnevniku kako su testirali novo mRNK cjepivo njemačke firme CureVac. I rezultati ispadoše razočaravajući odnosno uspješnost cjepiva je 47%. Inače to je cjepivo koje direktno financijski potpomaže Bill i Melinda Gates Fondacija, kao i njemački milijarder Dietmar Hopp suosnivač njemačke softverske kompanije SAP, a ima i neke… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

CureVac je inace firma poznata ( meni) po proizvodnji aparatica za mjerenje tlaka ili razine glukoze u krvi a prije toga su pravili aparatice za mjerenje klorina ili kisika u vodi.Oni su otprilike kao rostiljdzija koji bi htio biti glavni za turizam u HR.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Čisto za informaciju na blogu Homunizam mogu se naći podaci (za EU) sa web stranice “Vaccine Tracker”. Do 12.06.2021. u EU je utrošeno 278 milijuna doza od strane EMA odobrenih cjepiva i to: 1 .Pfizer 202 milijuna doza 2.AstraZeneca 46 milijuna doza 3.Moderna 25 milijuna doza 4.Janssen 5 milijuna doza… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Odlicna stranica.
Hvala.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije

Znali ti mater da si derpe ?

Zelinčanka
Zelinčanka
1 mjesec prije

Da li ste čuli ili možda znate od prije koga citira Stipe Kutleša?

POVEZANE VIJESTI

Izbornik