Oprost za Covid-19 može doći tek nakon što tirani budu privedeni pravdi i nakon što bude vraćena vladavina prava

Pravda sud Covid
30 komentara

Kako bismo uopće započeli proces službenog okončanja noćne more izazvane virusom (Covid-19), koja je tijekom nekoliko godina uništila milijune života, odgovorni za ove zločine protiv čovječnosti moraju biti kažnjeni.

Nije dovoljno samo reći žao mi je i krenuti dalje, kao što neki, uključujući Emily Oster iz Atlantica, sada govore. Ono što se sada treba dogoditi je da Oster i ostali njoj slični dobiju kaznu za ono što su učinili, baš kao što se ostale kriminalce treba procesuirati i kao što im se treba suditi za zločine.

To nije nešto što možemo tek tako oprostiti i zaboraviti, unatoč molbama Oster, koje govore da sada svijet samo jednostavno treba okrenuti drugi obraz. Mora postojati pravda i ona mora biti brza i u potpunosti u skladu sa zakonom u svakom slučaju.

Oster i drugi željeli bi da vjerujemo kako su svi oni samo napravili nevinu pogrešku i da su bili zbunjeni; da je sve to bio samo veliki nesporazum. Zbog zapovjedi o nošenju maski djeca nisu mogla normalno disati; zapovjedi o obaveznom cijepljenju, u vezi s kojom se ljudima uvjetovalo, ako se ne cijepe mogu ostati bez posla, za te stvari nam sada govore da su, eto, samo mala greška koju bismo trebali zaboraviti.

Ne može biti amnestije za Covid kriminalce

Ako jednostavno pustimo ove ozbiljne zločine protiv čovječnosti bez ikakve pravde, ovi Covid kriminalci će sve to ponoviti u budućnosti, nakon što ”skuhaju” svoj sljedeći plan.

Ako ne uspijemo isporučiti odgovarajuće posljedice čudovištima koja su uništila naše živote, naše obitelji i našu djecu, tada će ta ista čudovišta jednostavno biti ohrabrena izvoditi još dodatnih autoritarnih trikova, u godinama koje dolaze.

“Emily Oster želi da oprostimo jedni drugima, ali to nije mržnja koju su iskazali prema nama”, piše Lew Rockwell. “Da je bilo, ta bi mržnja mogla biti oproštena. Ako su nas mrzili jer nisu znali za bolje, a sad nas više ne mrze jer znaju za bolje, to im se može oprostiti.”

“Međutim, prijezir nije nešto što se može ‘oprostiti’ onima koji su prije bili vrijedni prezira. Njihov prijezir prema nama nema nikakve veze s nama i to nije naš problem. Njihov prijezir prema nama treba eliminirati; ne našim ‘oprostom’ koji je nebitan, već njihovom vlastitom unutarnjom promjenom, vlastitim odlukama, pojedinačno, da smo im barem jednaki, a vrlo moguće, u slučaju fijaska Covid politike, primjere koje su mogli i trebali slijediti, a ne osuđivati.”

Ako su Oster i drugi poput nje doista ozbiljni sa svojim osjećajima, onda moraju biti spremni smatrati se odgovornima za ono što su učinili bez amnestije. Ovdje je sažeta verzija plana od 12 koraka koji Rockwell predlaže, u obliku odlomka:

Covid tirani moraju priznati da su postali žrtve lažnih vladinih poruka i prepustiti svoje živote “Sili većoj od njih samih”, koja im je sposobna vratiti razum. Zatim moraju napraviti potpunu moralnu inventuru samih sebe, kako bi vidjeli kako i zašto su bili natjerani na razmišljanje na način na koji nameće tiraniju.

Zatim se trebaju ponizno pokajati pred Bogom dok prave potpuni popis svih osoba koje su povrijedili, kako bi im se “svima iskupili”. To zatim mora biti popraćeno životnim stilom neprestanog preispitivanja duše, kao i molitvom i odnosom s Bogom, koji će im dati vodstvo, kako im više nikada ne bi palo na pamet da učine nešto slično ili gore.

CjepivaCovidOdgovorni
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Valter
1 godina prije

Kao što je netko na internetu dobro primjetio, svrha tog članka je bila da sami sebi daju javni oprost.

Jomla
1 godina prije

Oprost mogu dobiti SAMO I JEDINO oni ovcoidi, nebitni pojedinci, koji su nevakcinisane napadali da su “opasnost za njih i druge”(siroti security i sl). Glupanu/glupači mogu oprostiti, ali svi c-19 teroristi, od onog najnebitnijeg pa do onog najvažnijeg, OPROST NE MOGU DOBITI! Tu obvezno uključiti i negatore efikasnih metoda liječenja “c-19” što god da je taj c-19!

AJeTo
1 godina prije

Covid teror još nije završio, selektivno se napada sve što diše. Čim si u pravoj stranci tvoj co2 ne grije planet. Ako netko čeka u redu da oprosti zločincima neka se sjeti mota jednoga od njih: “milosti ne tražim niti bih vam je dao”.

1 godina prije

Niti su bili zbunjeni niti su napravili nevinu grešku, naprotiv , znali su što čine i to su radili svjesno. Tako i ja “antivakser” znao sam zašto se neću cijepiti!

goran
1 godina prije

možemo im mi oprostit nije nikakav problem,ali kazne moraju dobiti i to najstrože doživotni zatvori bez mogučnosti pomilovanja prema svima koji su provodili covid agendu,a tu spadaju sve struke od vlade krenuvši pa do profesora po školama koji su to zagovarali i provodili.

1 godina prije

…..Pregovori su u tijeku i zamoljeni smo da u ovom trenutku ne otkrivamo nikakve detalje. Međutim, možemo reći da je postignut dogovor da se zaštite članovi Chabada i drugih skupina KM koji nisu umiješani u kriminal ili nasilje. Također je jasno da je globalni bijes protiv KM takav da su njihove početne ponude novčane naknade daleko od onoga što će se od njih tražiti. WDS poziva na svjetsku obljetnicu i preraspodjelu bogatstva.Nadalje, predstavnik europskih kraljevskih obitelji jasno daje do znanja da Rockefellerima i Rothschildima mora biti oduzeta svaka kontrola nad svjetskim središnjim bankama. Predstavnik kaže da je cijeli “rusko-ukrajinski požar taktički manevar” čiji je cilj širenje NATO-a “preko Crnog mora na Gruziju, a potom na Kazahstan – Astana [glavni grad] je novi dom KM nakon što smo ih izbacili iz Izraela za destabilizaciju cijelog Bliskog istoka”. Taj pokušaj nije uspio i sada su “KM u bijegu šireći propagandu kako bi… Čitaj više »

Keks
1 godina prije

Po čemu je netko tko je propagirao ili direktno davao injekciju manje odgovoran od onoga koje je pucao na nekoga? Po meni je ubojstvo injekcijom iz podle namjere gore nego nekog ko je u rastrojstvu pucao i ubio nekog, te samim tim kazna je veča.
PS
Ovo vađenje kako nisu znači??? pa na razini čovjeka s puškom koji se vadi kako nije znao da je u nutra metak…laže…

1 godina prije

u vezi s ovim cviljenjem možda izađe na vidjelo što se doista događa u Gitmu-Guantanamo jer uz cviljenje ide i spomen vojno suđenje(vojnocivilni suci) di nema nakon dokaza mito,žalba i ostala sranja a leglo je načeto udarom na pedofile i pjevušenja kanarinaca čije vođe znate-pisano je prilično ko vozi Lolitaexpress….tako da “šaputanja” bi mogla biti glasnija uskoro.
Nadalje vidi se promjene i u israelu poneštu ide i od mosada oko novog Benyamin Netanyahu….za koji mogu lagano sugerirati da se pogleda iiii kako ide Arabia plate jer ne može se ignor nedavno zbivanje plavljenja oko Krete i ispucane obale TelAviva kao ni pik na Astanu leglo iluminatsko(kazahstanski parlament izglasao je da se ponovno zove Astana) pa pratimo daljnji tok događanja.

1 godina prije

ja o cviljenju a admin bi o aprovalu….a štaš ???

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Sjećam se kako je ne tako davno na ovakvu temu bilo puno dobrih komentara ,prijedloga,srdžbi ,ljutnji i ko’ zna šta još.
Očito je pređen rub ponora i sad slijedi samo ubrzanje.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Bez veze tema… Kao da ce netko ikada sudit hazarima?
Mozda i hoce na “onome” svijetu ali slaba utjeha zrtvama….

Slow motion
1 godina prije

Moram se nadovezat na naslov..
Oprost..nikada, pa ni onda..

MKD
1 godina prije

Sve odgovorne bez sudjenja na vesala

tata mata
1 godina prije

svi ovi huskaci su saucesnici u genocidu ,trovanju stanovnistva i po tome podle masovni ubojice ,za koje je jedina kazna eutanazija tim istim cjepivom ali na infuziju ,pa nek probaju sami sta su servirali drugim

Dominik
1 godina prije

Ma koji oprost…kad vrijeme sazrije i dodje do kaosa…a doci ce…nije upitno jer agenda ide dalje…tamanit poslusne ovce(covid debile/poslusnike i zagovaratelje “znanosti”) mačetom i vatrenim oruzjem

petar schroder
1 godina prije

Nema tu oprosta Ja sam ove godine imao toga otrova.Bilo je gadno. 10 dana je trajalo. .Imao sam osjecaj da sam otrovan Dao sam dlaku sa glave u posebnom laboru a oni su mi rekli da sam otrovan, nekakvim metalima koji se nisu u krvi vidjeli .To znaci corona je otrov napravljen u labor i pustena medu ljude da nas truju TO SU URADILI PSIHOPATI I ZLOCINCI Napravili su isto vakcinu koja nije vakcina vec jedan ekspiriment, da farma zaradi bilione dolara a da ljude truje .Ta vakcina je preskocila miseve i pacove , i testira se na ljudima na cjelom svijetu Vise je od te vakcine umrlo ljudi nego corone , ali o tome se ne prica Ta vakcina ne stiti covjeka da dobije coronu ALI SE FARMA OBOGATILA NECE TI PSIHOPATI PRESTATI DA PROIZVODE NOVE VIRUSE I NOVE VAKCINE :Treba stanovnistvo smanjiti na zemlje , jer ti psihopati… Čitaj više »

Vojni analitičar
1 godina prije

Nemojte još suditi i presuđivati jer ništa nije gotovo. Dvije vijesti stare mjesec ili dva su meni dale za razmišljati. Prva je da je Pfizer povisio cijenu svojh “kovid cjepiva” za 400%. I sad bi čovjek pomislio kakve li su to budale. U vrijeme kad se praktični više nitko ne želi “cijepiti” oni tako drastično povećavaju cijenu svog genetskog otrova kojeg ionako više nitko neće. Glupo i besmisleno. A onda pročitam kako nekakav “stručni savjet” američkog centra za kontrolu bolesti (CDC) jednoglasno (15:0) donosi “preporuku” da se “kovid cjepivo” uvrsti u obavezna cjepiva za djecu. Štoviše “preporuka” je da se do 18, godine djeca i mladež “cijepi” genetskim bućkurišem jednom godišnje. A kako su “preporuke” i odluke CDC-a i njegovih tijela praktično Sveto pismo ne samo za Ameriku nego i za sve američke “prijatelje i saveznike” (čitaj vazale) koji se natječu tko će prije i revnije slijediti svijetle američke primjere… Čitaj više »

1 godina prije

eeee da na rječ oprost – prilog
i mali zzzzzzzzzzzzz
HLADNI VAL ZAPLJUSNUO VLADU! Europska tužiteljica došla u Zagreb, glavni grad najkorumpiranije EU članice,Glavna europska tužiteljica Laura Codruta Kövesi boravi u dvodnevnom službenom posjetu Hrvatskoj, izvijestilo je Ministarstvo pravosuđa i uprave.
Ured europske tužiteljice već je pokrenuo 430 istraga u Hrvatskoj. U pitanju su milijarde pokradenih eura…

Faust
1 godina prije

Ništa od toga.Proći će jeftino kao i njihovi prethodnici,NSDAP.

ogo
1 godina prije

Oprostiti im treba kad izadju iz dugogodisnjeg zatvora a onim glavnim oprostiti ispod vjesala

Promatrac
1 godina prije

Jos nidam vidio sudjenja i presude da bi mogli govoriti o oprostu.

Keki
1 godina prije

Oprost nula bodova, samo će udariti jače drugi put. To treba sad nekoliko disciplinskih i na prisilni rad dok im se iz glave ne izbiju ove pizd…je.

Hagar
1 godina prije

Mandati maski i cjepiva su jos prisutni svugdje osim u istocno europskim zemljama gdje se narod pokazao najinteligentniji te africi koju su davno naucili skolu zvanu WHO.
Nijemci recimo moraju imati ffp2 maske itd. Amerikanci uvode obvezno cjepivo za djecu kroz obican program cjepiva… I vi mislite da oni traze oprost? To se zove probni balon da vide kako narod dise. Evo da kazem nasima kako: cim globalisti u HR izgube vlast vi ce te u zatvor na jako dugo. To Vam je zagarantirano i nikakavi medijski spinovi to nece promjeniti. I taj dio novinara naravno ce imati istu privilegiju i pravo na zatvor.

BordoDNK
1 godina prije

Amnestija je moguća samo nakon javnog vješanja zlikovaca na centralnim gradskim trgovima.I spaljivanja poganih tijela nakon toga.

Max
1 godina prije

Za mrtve nema oprosta.

ANTIFASISTA
1 godina prije

Sve COVID 19 tirane ukljucujuci Plenkovica i njegovih 40 hajduka izvesti pred prijeki vojni sud a potom izmedju zida i streljace postrojbe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI